قانون تابعیت و اقامت دانمارک راه های اخذ اقامت دانمارک چگونه است ؟ ایا کودک با تولد در کشور دانمارک، از اتباع کشور دانمارک محسوب می شود و میس تواند اقامت دانمارک کسب کند ؟ چه مدت ماندن در کشور دانمارک موجب اخذ اقامت دانمارک می شود؟ آیا با ازدواج هم می توان اقامت دانمارک را به دست آورد؟

دانمارک یکی از کشور های اروپایی و عضو اتحادیه شینگن می باشد، ویزای کار دانمارک یکی از بهترین روش های مهاجرت به دانمارک و اخذ اقامت دانمارک است. کشور دانمارک کشوری پهناور می باشد و با توجه به برنامه های خاص مهاجرتی مورد نظر بسیاری از افراد است. چنانچه نیاز به کسب اطلاعات بیش تر در زمینه اقامت دانمارک را دارید می توانید مطلب زیر را مطالعه فرمایید.
این ها سوالاتی هستند که در این مقاله سعی شده است بدان آن ها پاسخ داده شود. مقاله حاضر به کوشش مشاورین اقامت دانمارک موسسه حقوقی توسعه گران مهر، آماده شده است.

تابعیت و اقامت در دانمارک

مقررات تابعیت دانمارک مبتنی بر قانون کشور دانمارک می باشد.
راه های گرفتن تابعیت دانمارک
اخذ تابعیت دانمارک ممکن است به وسیله یکی از راه های زیر به عمل اید :

1.

اخذ اقامت دانمارک از طریق تولد

تولد در خاک دانمارک باعث به دست آوردن تابعیت ان کشور نمی گردد مگر انکه پدر و مادر طفل نامعلوم باشند.

2.

اخذ اقامت دانمارک از طریق اصل خون (نسب)

طفلی که یکی از والدین وی تبعه دانمارک باشد بدون توجه به کشور محل تولد وی، تبعه دانمارک محسوب می شود . البته اطفالی که فقط مادرشان دانمارکی است و قبل از ژانویه 1979 به دنیا آمده باشند باید برای به دست اوردن تابعیت دانمارک اقدام نمایند.

3. اخذ اقامت دانمارک از طریق درخواست

تحصیل و اخذ تابعیت دانمارک

ممکن است تابعیت دانمارک در صورت وجود شرایط زیر حاصل شود:

  1. 1.شخصی که به مدت هفت سال به طور مداوم در خاک دانمارک اقامت داشته باشد
  2. 2.شخصی که بتواند با مدارک ثابت کند که تابعیت قبلی خود را از دست داده است.

تابعیت مضاعف کشور دانمارک

در قانون تابعیت دانمارک، تابعیت مضاعف شناخته نشده است. مگر برای افراد زیر :
1. اتباع دانمارکی که با بیگانگان ازدواج نموده اند وقانون کشور همسر، ترک تابعیت دانمارک را شرط نکرده باشند .
2. طفلی که از والدین دانمارکی در خارج متولد شده باشد وتابعیت کشور محل تولد خود را کسب کرده باشد تا سن 22سالگی ممکن است دارای تابعیت مضاعف باشد ولی بعد از 22سالگی باید یکی از تابعیت های خود را انتخاب کند، در غیر این صورت تابعیت دانمارکی خود را از دست خواهد داد.

از دست دادن تابعیت دانمارک

1. ترک تابعیت دانمارک
ترک تابعیت دانمارک بر اساس تقاضای شخص، در قانون تابعیت اجازه داده شده است ، مشروط بر اینکه متقاضی مدرکی دال بر اخذ تابعیت کشور دیگری را ارائه نماید وهمچنین تقاضای خود را مبنی بر ترک تابعیت به دولت ارائه نموده باشد که در این صورت ، اجازه نامه ترک تابعیت وی صادر خواهد شد.

2. سلب تابعیت دانمارک
سلب تابعیت دانمارک در صورتی امکان دارد که شخص بصورت اختیاری تابعیت کشور دیگری را کسب کرده باشد.

اخذ تابعیت دانمارک از طریق ازدواج

در صورتی که یکی از طرفین در ازدواج تابعیت دانمارک داشته باشد شخص دوم می تواند برای گرفتن تابعیت دانمارک اقدام کند . چنانچه پیگیری گرفتن تابعیت به درستی دنبال شود ویک پایه صحیح حقوقی داشته باشد قطعا این ازدواج منتهی به اخذ تابعیت می شود . در این موارد باید درخواست وپرونده ارائه دهید تا موفق به اخذ تابعیت کشور دانمارک شوید.

سایت مهاجرت دانمارک می تواند اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار دهد. مشاورین موسسه حقوقی توسعه گران آماده پاسخگویی به سوالات شما پیرامون انواع ویزا دانمارک، اقامت دانمارک و کسب تابعیت می باشند.

Rating: 5

18 دیدگاه برای “تابعیت و اقامت دانمارک

  1. Avatar Faranakghezavat گفت:

    سلام و خسته نباشید.دختری 26 ساله هستم مدرک کارشناسی ارشد بازرگانی بین الملل از دانشگاه پیام نور با معدل15:30 در حال گرفتن مدرک زبان ینی استارت زدم.از حضورتون یک راهنمایی میخواستم که برای اقامت دانمارک بهتره برای دکتری اقدام کنم? با این معدل میشه? چنتا مقاله isi داشته باشم? یا اقدام از طریق گرین کارت بهتره? از لحاظ تامین هزینه .اگر تحصیلی اقدام کنم همسرم هم همزمان میتونه بیاد? و بعد از اتمام دوره دکتری میتونیم اقامت دائم بگیریم? از قبل بایدطرح تزم مشخص باشه یا در حین تحصیل مشخص میکنیم?
    همسرم هم لیسانس کامپیوتر از دانشگاه ازاد هست ولی با سابقه کار غیر مرتبط و در زمینه صنعت.
    از مهارت های فنی حرفه ای کدوم و توصیه میکنید که دورش رو بگذرونیم که از لحاظ پیدا کردن کار اونجا کمکمون کنه?
    ممنون از راهنمایی شما.
    سپاسگزارم

    1. مشاور مهاجرت های عمومی مشاور مهاجرت های عمومی گفت:

      با سلام
      قانون اخذ اقامت از طریق گرین کارت دانمارک لغو شده است. بهتر است است طریق تحصیل اقدام فرمایید. برای شخصی که قصد تحصیل دکترا دارد تحصیل دوره های فنی حرفه ای چندان اهمیتی ندارد.

  2. Avatar طاهری سید مرتضی گفت:

    با سلام خدمت شما عریران من میخواهم ار طریق پسرم اقدام کنم ابشان کلاس سوم ابتدایی هست میشه فرستاد کشوری ادامه تحصیل بده ومنو مادزش اقامت بگیریم البته کدام کشور چنین روشی دارد با تشکر

    Rating: 5
    1. مشاور مهاجرت های عمومی مشاور مهاجرت های عمومی گفت:

      با سلام
      این امکان در کشورهای استرالیا و هلند وجود دارد، البته قبلاً این قانون در انگلستان هم تحت ویزای گاردین وجود داشت.

  3. Avatar محمد عقابی گفت:

    سلام و خسته نباشید
    بنده لیسانس گیاه پزشکی دارم با معدل 16.20 و8سال هم هستش که تو کار پیرایش مردانه هستم اون هم به صورت حرفه ای خواستم بدونم چطور میشه به دانمارک مهاجرت کنم و اقامت بگیرم

    1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام
      برای گرفتن ویزای کار کشورهای دیگر مسائل دیگری همون تسلط به زبان های خارجی نیز اهمیت دارد.
      هم اکنون سفارت های کشور های اسکاندیناوی، تنها در شرایط خاص برای ایرانیان ویزا صادر میکنند و پیشنهاد می شود شما کشورهای دیگر را مورد بررسی قرار دهید.

  4. Avatar @@@آرامش گفت:

    سلام من و همسرن با دو فرزند دختر ۸و۲ساله قصد مهاجرت داریم .اما هیچ اطلاعاتی در مورد هیچ کشوری نداریم .فقط شنیدیم که آلمان و کانادا با مدرک فنی و حرفه ای آرایشگری اقامت میدن درسته؟چه روشی واسه ی اقامت گرفتن و کدوم کشور بهتره از طریق درس خوندن بچهامون اقدام کنیم یا مدرک من؟هردو دیپلمه هستیم اصلا مهاجرت میتونیم بکنیم؟
    برای کسب اطلاعات دقیق و اقدام باید کجا بریم؟
    ممنونم از پاسخ دهیتون

    Rating: 4
    1. Avatar مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو گفت:

      با سلام
      مطالب زیادی در قالب مقاله در این سایت برای شما عزیزان آورده شده، که مطالعه آنها راهنما و راهگشا خواهد بود.
      برای ارائه مشاوره بهتر، اطلاعات بیشتری در مورد استطاعت مالی، تسلط به زبان های خارجه ، سابقه ی کار به همراه بیمه، سن و دیگر اطلاعات شما، نیاز است.
      شما می توانید برای استفاده از مشاوره های عمومی رایگان تلفنی، با شماره تماس های مندرج در پایان هر صفحه تماس حاصل نمایید و در صورت تمایل، برای مشاوره های حضوری هماهنگی های لازم را انجام دهید.

  5. Avatar رضا..ج گفت:

    عرض سلام و ادب

    من خیلی دانمارک رو دوست دارم.هم اکنون کارمند بانک هستم.مدرک من هم فوق لیسانس زبان انگلیسی هست.همسرم هم خیاط حرفه ای هستن..چطور میتونم برای اقامت دانمارک اقدام کنم.ایا در دانشگاههای دانمارک دوره دکترای زبان انگلیسی برگزار میشه یا خیر.لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس

    1. Avatar مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو گفت:

      با سلام
      در مورد مهاجرت به یک کشور، غیر از بحث گرفتن پذیرش از دانشگاه ها و یا کالج ها، بحث صدور ویزا از سمت سفارت خانه آن کشور نیز مطرح است، که شما به استناد نامه پذیرش، اقدام به اخذ ویزا می کنید. اخیرا کشور دانمارک، بسیاری از درخواست های ویزا را ریجکت می کند و تایید ویزای رشته ی زبان انگلیسی، برای کارشناس سفارت، دغدغه ای را مرتفع نخواهد کرد، در نتیجه می بایست رشته و دانشگاه خاص را به همراه رزومه ی قوی ارائه داد.
      همچنین در صورتی که شرایط مهاجرت کاری به این کشور را داشته باشید، تلاش و مشاوره در این راه بی ثمر نخواهد بود.

  6. Avatar هناسالمی گفت:

    سلام خسته نبلشید
    من و همسرم مدتیه تصمیم گرفتیم که به کشور دانمارک سفر کنیم و در ان جا اقامت بگیریم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه چقدر طول میکشه بهمون اقامت بدن نداریم واسه رفتن ب اونجا ایا ریسک نیست خونه و اساسمونو بفروشیم؟؟

    1. Avatar مشاور مهاجرت های عمومی گفت:

      با سلام
      در صورتی که بتوانید از روش سرمایه گذاری اقدام نمایید و حداقل مبلغ جهت اخذ اقامت را تامین کنید، این مطلوب دست یافتنی خواهد بود، اما از روش های دیگر بسیار دشوار است؛ مگر از روش تحصیلی در مقاطع بالا، با اخذ پذیرش از دانشگاه های خاص دانمارک.
      سفارت دانمارک درخواست ویزای کار را بسیار کم تایید میکند.

  7. Avatar رامين گفت:

    سلام وقت بخير من و خانومم دندانپزشك هستيم،ميخواستم ببينم شرايط مهاجرت به دانمارك واسه ما مقدور هست؟؟

    1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام
      سفارت دانمارک اکثر درخواستهای ویزا را ریجکت می کند، پیشنهاد میشود از طریق سرمایه گذاری و یا تحصیل تخصص، اقدام نمایید.

  8. Avatar حمید رضا امداد گفت:

    سلام.من و همسرم برای مهاجرت دانمارک رو انتخواب کردیم از راه سرمایه گزاری چقدر نیاز است که ویزا دائم بگیریم؟ خودم ۱۵سال بازاریابی کار میکنم.

    1. Avatar مشاور مهاجرت های عمومی گفت:

      با سلام
      با حداقل مبلغ 100 هزار دلار سرمایه گذاری در قالب های مختلف، می توانید اقامت کشور دانمارک را برای همسر و فرزندان زیر 18 سال تان بگیرید.

  9. Avatar ivan گفت:

    سلام پدر من اقامت دانمارک رو گرفته
    حالا مادرمم هم منتظره ویزاشه
    امکانش هست من که 20 سالمه و برادرم که 27 سالشه هم بتونیم اقامت بگیرم؟(شرایط خروج از کشور رو دارم)

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام وقت بخير ب دليل محدوده سني شما كه بالاي ١٨ سال هست پرونده مهاجرتي متفاوتي رو براي شما به دنبال خواهد داشت . شما ميتوانيد براي اطلاعات بيشتر با مشاورين ما تماس حاصل فرماييد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *