مهاجرت

تابعیت و اقامت در آرژانتین

تابعیت و اقامت در آرژانتین

مقررات تابعیت و اقامت در آرژانتین مبتنی بر قانون تابعیت شماره 346 می‌باشد.

شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت در آرژانتین

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت و اقامت در آرژانتین می پردازیم:

تابعیت و اقامت در آرژانتینراه‌های گرفتن تابعیت و اقامت در آرژانتین

  • هرگاه طفلی که در دریای آزاد در کشتی یا هواپیمای با پرچم آرژانتین متولد گردد تبعه آرژانتین محسوب می‌شود.
  • طفلی که در سفارت آرژانتین نیز به دنیا آید آرژانتینی محسوب می‌شود.
  • در قانون تابعیت و اقامت در آرژانتین ، تولد در قلمرو این کشور باعث تحصیل تابعیت می‌گردد.
  • از طریق تولد به وسیله اصل خون (نَسَب)

طفلی که از پدر و مادر آرژانتینی در هر کجا متولد گردد تابعیت و اقامت در آرژانتین به وی منتقل می‌شود.

  • از طریق تقاضا

کسب تابعیت و اقامت در آرژانتین از دو طریق امکان‌پذیر است:

الف) شخص متقاضی باید حداقل دو سال در خاک آرژانتین اقامت داشته باشد.

ب) چنانچه فردی با تبعه آرژانتینی ازدواج نموده باشد می‌تواند بعد از 2 سال اقامت در این کشور به شرط تکمیل کردن فرم‌ها و تقاضا از دولت آرژانتین، تابعیت و اقامت در آرژانتین را تحصیل نماید.

تابعیت مضاعف

بر اساس قانون تابعیت و اقامت در آرژانتین ، تابعیت مضاعف به رسمیت شناخته نشده است، مگر در موارد زیر:

  1. اطفالی که زیر 18 سال بوده و در خارج از آرژانتین از پدر و یا مادر آرژانتینی متولد گردیده باشند. این افراد پس از رسیدن به سن هجده سال تمام باید یکی از دو تابعیت خود را انتخاب نمایند.
  2. اتباع اسپانیایی بر اساس معاهده با دولت آرژانتین، می‌توانند تابعیت و اقامت در آرژانتین را نیز کسب نمایند.

از دست دادن تابعیت

از دست دادن تابعیت ممکن است به صورت ارادی یا غیر ارادی صورت پذیرد.

الف) از دست دادن ارادی تابعیت

تبعه آرژانتینی که قصد ترک تابعیت و اقامت در آرژانتین را دارد حتماً باید در پایتخت این کشور (بوئنوس آیرس) حضوراً به اداره پلیس مراجعه و خود را معرفی نموده و تقاضای خود را تحویل دهد تا دولت با آن موافقت نماید و تبعه‌ای که ساکن کشور دیگری است نمی‌تواند تقاضای خود را به سفارت آرژانتین در آن کشو تحویل دهد.

ب) سلب تابعیت (از دست دادن غیر ارادی)

موارد زیر باعث سلب تابعیت و اقامت در آرژانتین می‌شود:

  1. هرگاه تبعه آرژانتین تابعیت کشور دیگری را تحصیل کرده باشد.
  2. هرگاه تبعه آرژانتین بدون اجازه دولت به استخدام دولت دیگری درآید ولو اینکه به صورت افتخاری باشد.
  3. هرگاه یکی از اتباع آرژانتین ورشکسته به تقلب و یا مرتکب جرم جدیدی که در قانون آرژانتین پیش‌بینی نشده بشود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *