بسیاری از اشخاص قصد دارند تا در انگلستان کار کرده تا بتوانند اقامت این کشور را کسب نمایند، اما باید مد نظر داشته باشید که فقط اشخاصی می توانند مشغول به کار در این انگلستان شوند که یک دوره تحصیلی را در این کشور گذرانده باشند و یا یک جاب آفر رسمی از این کشور داشته باشید. این فرآیند بدین گونه امکان پذیر است که ما برای شما پذیرش تحصیلی را دریافت نماییم تا شما بتوانید در انگلستان حضور داشته باشید و پس از فارغ التحصیلی بتوانید با یافتن کار، نوع ویزای خود را از دانشجویی به کاری تغییر دهید و پس از مدتی اقامت دائم خود را از انگلستان اخذ کنید.

شرایط ویزای کار انگلستان – کار در انگلستان

اخذ ویزای کار در کشور انگلستان از چندین راه صورت می گیرد یکی از روش های اخذ ویزای کار این است که فرد در کشور انگلستان یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکت معتبر در انگلستان است دریافت نماید که فرد نیز باید شرایط مورد را داشته باشد. یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید، که طی مراحلی که ابتدا ۳ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشورهای دیگر نیروی کار می گیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.

پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد که در ادامه مطالب به طور کامل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده ان را در بر داشته باشد .این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت می کند یا خیر ؟

در نتیجه اگر توجه فرمودید اخذ ویزای کار در کشور انگلستان امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد. در اصطلاح شخص کارفرما در کشور انگلستان باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر معمولاً امری دشوار است . مراقب باشید اشخاص کلاهبردار ادعا می کنند که می توانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ،این ها از میل زیاد اشخاص در باب کار در انگلستان استفاده می کنند ، اول از فرد سوال کنید تا به حال از کشور خارج شده که حال بخواهد کار شما را انجام دهد ، باور کنید بسیاری از این دفتر مهاجرتی در کشور ما دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تا کنون پا از ایران بیرون نگذارده اند .

چنانچه تمایل دارید از این روش اقدام کنید کل فرآیند اخذ ویزای کار بین ۲تا ۹ماه به طول می انجامد که فرد متقاضی می‌تواند پس از چند سال ( معمولا ۲تا ۵سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین امروزه این امر به سادگی مقدور می‌باشد.
یکی دیگر از راه های اخذ ویزای کار، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد .

کار در انگلستان

پروسه این ویزا در اغلب کشورها بسیار زمانبر است و بهترین کشوری که الان می توان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷تا ۹ماهه دارد. البته نام ویزای کار دانمارک که مشهور به ویزای گرین کارت دانمارک شده است ویزای GR1 می‌باشد.
در رابطه با کشور انگلستان و کار در آن سوالات زیادی از ما می شود که ما سعی نموده ایم با توضیحاتی که به مشاورین داده ایم حتی الامکان این شبهات را مرتفع کنیم و شما می‌توانید در خصوص نحوه کار در انگلستان از ما سوالات خود را بپرسید و ما با کمال میل پاسخ می‌دهیم البته اگر بضاعت علمی یاری کند. تنها نکته ای که در در نهایت جهت اخذ و یافتن کار در انگلستان به نظر می رسد این است که هرچند فرآیند اخذ ویزای کار در انگلستان اندکی دشوار می باشد اما راه هایی برای اخذ آن وجود دارد.

یکی دیگر از روش هایی که می توانیم در کشور انگلستان کارفرما یافته و به صورت قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور انگلستان شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار پاره وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور انگلستان درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راه های بسیار خوب می باشد زیرا پس از ورود به کشور انگلستان شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳ یا ۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید .در انتها راه های دیگری نیز برای ورود به کشور انگلستان نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نمی گنجد.

نکته ی مهمی که می توان به آن اشاره کرد این است که افرادی که در انگلستان تحصیل کرده باشند می توانند پس از فارغ التحصیلی خود در انگلستان با مبلغ 50000 پوند در انگلستان سرمایه گذاری کنند و اقامت انگلستان را در مدت زمان کمی دریافت نمایند.

به طور کلی در سیستم جدید ویزاهای انگلستان موسوم به point-based system، ویزاهای اقامت انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند :

1) ویزای Tier 1 که به 3 دسته اصلی تقسیم می شود

1-1) INVESTOR سرمایه گذاری انگلستان

اخذ این نوع اقامت، مربوط به افرادی است که معادل یک میلیون پوند نقدینگی در کشور خود دارند و می توانند با انتقال آن به خاک انگلستان اقامت را اخذ نمایند.
متقاضی می بایست، مبلغ 750 هزار پوند از این دارایی را پنج سال بدون اجازه برداشت در یکی از بانک ها و یا موسسات مالی انگلستان ذخیره نماید و در ازای آن اقامت پنج ساله دریافت نماید. هم چنین می توانند با 250 هزار پوند بقیه به خرید ملک یا راه اندازی فعالیت تجاری بپردازند.

در نهایت بعد از این دوره 5 ساله متقاضیان می توانند برای اخذ پاسپورت انگلستان اقدام نمایند.

2-1) ENTRE PRENEAR : ( ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان )

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در انگلستان بوسیلهself assessment points calculator و تکمیل فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد.
برای گرفتن این ویزای انگلستان می بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت financial service authority) FSA) در گردش باشد. اطلاع از زبان انگلیسی می تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان افزایش دهد.

( داشتن نمره 6.5 آزمون IELTS در این قسمت مورد نیاز است).
عوامل دیگری نیز در گرفتن امتیاز مورد نیاز جهت مهاجرت به انگلستان از طریق این ویزا ضروری است که با کمک مشاورین حقوقی موسسه اقامت موقت یا دائم در انگلستان به سادگی قابل دسترس می باشد.

3-1) POST-STUDY WORK

برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 الزامی است.
هم چنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می شود که شرح کامل آن نیز به تفضیل گفته خواهد شد.

2) ویزای TIER 2: نوع ویزا (skilled worker) مهارت شغلی

برای دریافت ویزای کاری انگلستان،داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامی است . هم چنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد که می توانند برای اقامت انگلستان اقدام کنند.

در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی، ضمن اقامت انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید 90 روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.
بیشترین امتیازات ویزای کاری انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است.

درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2جهت اقامت در انگلستان موثر می باشد. اطلاعات مربوط به اعضای جوامع مذهبی و ورزشکاران و انتقال کارمندان شرکت چند ملیتی به انگلستان نیز به طور کامل توسط مشاوران مهاجرت به انگلستان موسسه توسعه گران مهر به شما داده می شود.

با توجه به قوانین مهاجرتی کشور انگلستان،بیشتر شرکت های این کشور فقط در صورتی به متخصصین و دانش آموختگان پیشنهاد شغلی ارائه می دهند که ایشان مجوز ورود و حق کار را در این کشور دارا باشند، در صورتی که بیشتر درخواست کنندگان، هنوز مجوز ورود به کشور انگلستان را دریافت نکرده اند؛ بنابراین با شرایط موجود شانس دریافت ویزای کار کشور انگلستان فقط برای افرادی موجود است که در مراکز عالی و دانشگاه های انگلستان تحصیل کرده اند و اجازه ی کار در این کشور را دارا باشند بنابراین اخذ ویزای کاری انگلستان منوط به اتمام دوره ی تحصیلی در این کشور می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر جهت دریافت اقامت تحصیلی و کاری کشور انگلستان با وکلای مهاجرت مؤسسه حقوقی توسعه گران مهر تماس حاصل فرمایید.

3) ویزای Tier 3

مربوط به کارهای موقت و علاقمندان به مهاجرت کاری انگلستان و به صورت موقت می باشد.

4) ویزای Tier 4

ویزای دانشجویی انگلستان است که اطلاعات مربوط به آن در صفحه تحصیل در انگلستان به طور کامل آمده است.

5) Tier 5ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان

مربوط به متقاضیان کار انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد.

اخذ اقامت از راه ثبت شرکت در انگلستان

متقاضیان می توانند با ثبت شرکت در یک کشور اروپایی علاوه بر گسترش فعالیت های تجاری در کشور مزبور از مزایای متعددی از جمله اقامت کشور مورد نظر برای خود و خانواده بهره مند شوند. موسسه حقوقی توسعه گران مهر با همکاری کارشناسان خبره در رابطه با توسعه تجاری و ثبت شرکت و دریافت اقامت در اروپا فعالیت داشته و با داشتن تجاربی ارزشمند با همکاری مستمر با سازمان ها و شرکت های اروپایی و همچنین به عنوان نماینده برخی از آژانس های جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت راه اندازی کسب و کار و انجام امور مربوط، برای متقاضیان عزیز فعالیت می نماید.

افرادی که هدف سرمایه گذاری در اروپا را دارند می توانند برای بسیاری از کشورها اقدام نمایند که در این مقاله قصد داریم سرمایه گذاری در دو کشور اروپایی را توضیح دهیم تا شما ضمن مقایسه شرایط هر کدام بتوانید تصمیم درست در این زمینه را اتخاذ نمایید.

سرمایه گذاری در کشور انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان به دو روش صورت می گیرد که در زیر هر دو نوع را توضیح می دهیم.
روش اول از راه طرح یک میلیون پوندی می باشد. در این روش شخص علاقمند اخذ اقامت انگلستان با نشان دادن دارایی یک میلیون پوندی در انگلستان و یا یکی از بانک های انگلیسی در دیگر کشورها ، می تواند طی پروسه کوتاه تر از یک ساله و بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی موفق به اخذ اقامت دائم انگلستان شود. قطعا اخذ اقامت انگلستان از این روش، بسیار مشکل است زیرا انتقال این سرمایه به انگلستان قبل از اخذ اقامت بسیار دشوار است.

در روش دوم.از روش هایی که دولت انگلستان برای اخذ اقامت دائم این کشور پیش روی متقاضیان مهاجرت به انگلستان قرار داده است،طرح سرمایه گذاری 200 هزار پوندی است.

در این راه که بسیار آسان تر از روش اول است، شخص با داشتن دو شاخص به سادگی می تواند در راستای اخذ اقامت دائم انگلستان اقدام نماید. دو موردی که برای این موضوع لازم است این است که فرد باید در این روش، نشان دهد دارایی معادل 200 هزار پوند به مدت 3 ماه در یکی از بانک های مورد تایید دولت انگلستان دارد و دوم مدرکی که نشان دهد فرد متقاضی مسلط به زبان انگلیسی می باشد که در صورت وجود داشتن این دو شاخص به فرد یک ویزای سه سال و چهار ماهه داده می شود تا فرد بتواند یک تجارت و یا کسب و کاری در کشور انگلستان راه اندازی نماید.

Rating: 4

64 دیدگاه برای “ویزای کار انگلستان – کار در انگلستان

  1. Avatar محبوب گفت:

    سلام بندهبا مدرک کارشناسی و ۵ سال سابقه کار در رشته بهداشت چطور میتونم واسه تحصیل دندانپزشکی در انگلستان بورسیه بشم؟

    1. Avatar مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو گفت:

      با سلام
      برای شما بورسیه ای در انگلیس قابل تعریف نیست و در هنگام برنامه ریزی بر این اساس پیش روید. همچنین در نظر داشته باشید معمولا هزینه های دانشگاه در انگلیس، سالانه بیش از 20 هزار پوند خواهد بود.

  2. Avatar شيدا گفت:

    سلام خسته نباشين من ٢٢ سال دارم و داراى ليسانس مهندسى شيمى و مدرك بين المللى icdl كامپيوتر هستم . اگه دعوت نامه ى كارى از يك كمپانى معتبر در انگلستان داشته باشم بهم ويزاى كار داده ميشه يا نه؟ من مدرك زبان هم ندارم حتما بايد مدرك زبان داشته باشم يا در انگلستان ميتونم زبان بخونم؟ ممنون ميشم اگه بگين با ويزاى كارى امكان تحصيل هم وجود دارد يا نه؟

    1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام
      در صورتی که پیشنهاد کاری قابل استنادی داشته باشید که درآمد مد نظر سفارت را داشته باشد، ویزا و اقامت یک ساله موقت، صادر می شود.
      برای تحصیل در حین اقامت موقت، شرایط خاصی وجود دارد و این را می بایست در نظر داشت هزینه تحصیل در انگلیس به طور میانگین، حدود 20 هزار پوند در سال است.

  3. Avatar ساسان گفت:

    با سلام من فوق لیسانس الکترونیک هستم و الکترونیک را خوب بلدم ( سفارش طراحی و شبیه سازی مدارت ) – رزومه انگلیسی هم دارم – زبانم هم متوسط است فعلا. ایا امکان مهاجرت و کار در انگلستان را دارم ؟ اگر با ویزای توریستی بروم اینگلیس و آنجا شرکتی من را قبول کند میتوانم بمانم.

    1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام
      ویزای توریستی قابل تبدیل به ویزای کار نیست.

  4. Avatar علي استاداكبر گفت:

    با سلام
    ٣٢ ساله و متاهل هستم به همراه يك فرزند ٩ ماهه.
    در انگلستان يك آشنا داريم كه صاحب كارخانه چرم سازی ميباشد.
    جهت اقدام از طريق ويزای كار شانسی داريم؟

    1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام
      مهاجرت به کشور انگلستان از طریق ویزای کار بسیار دشوار است و تنها در صورتیکه پیشنهاد کاری به همراه پشتیبانی مالی در این کشور برای شما وجود داشته باشد امکان مهاجرت فراهم است.

  5. Avatar رسول جمالي گفت:

    با سلام.من مدرك ليسانس مترجمي انگليسي دارم. ميخواستم ببينم شانس اخذ ويزا براي من چقدر است. ممنون

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلا
      با توجه به مسائل سیاست داخلی و خارجی این کشور ، در حال حاضر درب های ورودی بسته می باشد.

  6. Avatar مهسا گفت:

    با سلام و خسته نباشید
    بنده ۲۹ ساله و دانشجوی دکتری معماری هستم
    آیا می توانم برای ویزای کار اقدام کنم؟

    Rating: 3
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      بله اما آیا کشور خاصی رو در نظر دارید ؟

  7. Avatar ابوالفضل اکبرزاده گفت:

    با سلام ، بنده 24 سال دارم ، مدرک کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار ، سابقه کاری در شرکت های نرم افزاری هم دارم ، به نظر شما شرایط بنده برای اخذ ویزای کاری مساعد هست ؟

    Rating: 4
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      بله در صورتی که بتوانید رزومه کاری قوی و مدارک تحصیلی خود را به ما ارسال کنید ، می توانیم در انتخاب بهترین گزینه به شما کمک کنیم.

  8. Avatar الهام شهریاری گفت:

    سلام. من دارای مدرک دکتری هستم. اگر در انگلستان شرکتی بعنوان نیروی کار من را قبول کنه ویزای کار براحتی به من تعلق میگیره؟ و اینکه میتونم برای همسر و دختر ۴ ساله ام هم ویزا بگیرم؟ در ضمن انگلیسی را بلدم ولی مدرکی ندارم. آیا نداشتن مدرک میتونه مشکل ساز باشه؟

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      در صورتی که دعوتنامه کاری به شما تعلق بگیرد، می توانید با ارائه مدارک و شواهد، ویزای کار را دریافت کنید.
      بله ویزای همراهی خانواده تان نیز پس از ورود شما ، اعطا می شود.
      نداشتن و یا داشتن مدرک بسته به کارفرمایی است که شما را پذیرش می کند اما معمولا مقداری دانستن انگلیسی در سفارت به شما کمک خواهد کرد.

  9. Avatar Aren گفت:

    سلام من ۲۰ سالمه و مدرک دیپلم دارم در حال حاضر کل داراییم ۵ میلیون تومانه آیا من میتونم از طریق ویزای کار برم انگلیس میتونم کارای خدماتی حتی نظافت انجام بدم اگه بخوام برم باید چیکار کنم و هزینه اش رو هم توضیح بدین مرسی

    1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام برای مهاجرت از طریق ویزای کار باید یک پیشنهاد کاری از طرف یک کارفرما در انگلستان داشته باشید.

  10. Avatar محمد شمس گفت:

    سلام
    وقت بخیر

    جهت اقدام برای گرفتن ویزای tier2 از نوع minister of religion از سفارت انگلیس آیا فقط ارائه نمره زبان برای فرد متقاضی لازم است یا همسر وی هم باید مدرک زبان داشته باشد؟

    متشکرم

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      ارائه مدرک زبان برای شخصی که به عنوان همراه وارد کشور می شود به حتم الزامی نیست و داشتن مدرک و دانش زبان انگلیسی، کمک کننده به روند اخذ ویزا است.

  11. Avatar شیما حبیبی گفت:

    سلام ببخشید شما سرمایه گذاری تو لندن رو پیشنهاد میکنین یا کانادا؟ به نظرتون کدوم بهتر و انجامش سریعتر خواهد بود؟ و کانادا هم 5 سال پول رو باید بذاریم داخل بانک بمونه؟ کلا شرط سرمایه گذاری خارج از کشور اینه؟

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      به دلیل شرایط فعلی و منع مهاجرت به انگلستان، ما کانادا را پیشنهاد می کنیم.
      شرایط دقیق سرمایه گذاری را مشاورین موسسه اطلاع دارند و باید با خودشان تماس بگیرید.

  12. Avatar هیوا گفت:

    سلام. اگر کسی رو د رانگلیس داشته باشیم که کسب و کار شناخته شده و معتبر داشته باشه و حاضر باشه ما رو هم استخدام کنه، پروسه گرفتن ویزا راحت تر نمیشه؟ منظورم اینکه اگر اون ما رو معرفی و تایید کنه.

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      بله در صورتی که درخواست کار معتبر داشته باشید می توانید برای درخواست ویزا اقدام کنید. البته این مسئله به وضعیت اقامت ایشان نیز بستگی دارد.

  13. Avatar مریم ارادی گفت:

    سلام
    ممنون از اطلاعات خوبتون..
    من یه سوال داشتم برای کار در اسکاتلند من مدرک تحصیلیم رو که از ایران گرفتم بعد از ترجمه رسمی باید به اداره یا کنسولگری یا .. ببرم برای مهر زدن و تایید کردن و یا فقط ترجمه رسمی کافیه؟

    Rating: 5
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      نظر لطف شماست.
      علاوه بر ترجمه گاها نیاز است تا مهر های وزارت امور خارجه و دادگستری نیز بر این مدارک زده شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *