مهاجرت به آمریکا همواره یکی از گزینه های مهاجرتی متقاضیان ایرانی بوده است. بر این اساس مشاوران ارشد موسسه مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی در این مقاله به بررسی شرایط مهاجرت به آمریکا، قوانین جدید مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری و کار می پردازند.

در این مطلب میخوانید

دلایل گرایش زیاد ایرانی ها برای مهاجرت به آمریکا چیست؟

کشور آمریکا نه تنها در حال حاضر، بلکه از گذشته های دور از گزینه های برتر مهاجرتی برای متقاضیان ایرانی بوده است. متقاضیان ایرانی بنا به دلایل فراوانی به این کشور مهاجرت می کنند. از مهم ترین دلایل متقاضیان ایرانی برای مهاجرت به آمریکا می توان دارا بودن بالاترین کیفیت و استانداردهای زندگی، وجود فرصت های شغلی فراوان و امکان کار و تحصیل تا عالی ترین سطوح کاری و علمی را نام برد.

  • پایین بودن نرخ بیکاری، زبان راحت این کشور و همچنین دارا بودن دانشگاه های معتبر و جهانی از دیگر دلایل مهاجرت ایرانی ها به این کشور است.
  • دارا بودن سیستم آموزشی به عنوان الگوی نظام ها و سیستم های آموزشی در جهان و دارا بودن بیش از ۵۰۰۰ دانشگاه و کالج این کشور را به بهشت فرصت ها برای متقاضیان ایرانی تبدیل کرده است.
  • این کشور با دارا بودن تولید ناخالص ملی در حدود 21427000 میلیون دلار به عنوان برترین اقتصاد جهان محسوب می شود.

مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل

متقاضیان با دارا بودن شرایط مهاجرت به آمریکا می توانند در این کشور به تحصیل بپردازند. کشور آمریکا با دارا بودن بالاترین تعداد دانشگاه های جهان و بالاترین سطح کیفیت آموزشی از برترین کشورهای جهان برای مهاجرت تحصیلی محسوب می شود. متقاضیان با مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل می توانند شرایط را برای کار و اشتغال پس از فارغ التحصیلی فراهم کنند.

مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل

مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل

  • متقاضیان صرفاً با تحصیل در دانشگاه های آمریکا نمی توانند اقامت این کشور را اخذ کنند.
  • متقاضیان پس از تمام شدن دوره تحصیلی می توانند با یافتن کار مناسب ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار آمریکا تبدیل کنند.
  • از شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی و دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه و رشته مورد نظر در این کشور می باشد.
  • متقاضیان برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا باید به هنگام وقت سفارت آمریکا ثابت کنند که پس از تمام شدن تحصیل به کشور خود بازخواهد گشت.
  • متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه های دولتی باید در حدود 23.000 دلار بپردازند، البته این میزان شهریه در مقابل شهریه های دانشگاه های خصوصی در حدود 60.000 دلار بسیار کمتر است.
  • متقاضیان بر اساس نوع دانشگاه و رشته باید در آزمون های GRE، SAT، GMATH، MCAT و LSAT نمره لازم را اخذ کنند.
  • متقاضیان ایرانی که دارای مدال های جهانی می باشند و یا متقاضیان نخبه و با استعداد می توانند از بورسیه های تحصیلی عالی دانشگاه های این کشور و تحصیل رایگان برخوردار شوند.
  • از جمله بورسیه های تحصیلی دانشگاه های آمریکا می توان به بورسیه Full Bright برای مقطع کارشناسی رشته های مهندسی، هوافضا و هنر اشاره کرد.
  • میزان بورسیه تحصیلی برای دوره 4 ساله کارشناسی در حدود 2000 دلار و برای دوره حدود 2 ساله کارشناسی ارشد در حدود 3000 دلار می باشد.
  • متقاضیان برای اخذ بورسیه های تحصیلی در مقطع دکتری آمریکا باید دارای شرایط تحصیلی عالی با ریزنمره های عالی و دارای مقاله های منتشر شده در ژورنال های ISI باشند.
  • متقاضیان با دارا بودن شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل می توانند پس از فارغ التحصیلی در مهلت یک ساله جستجوی کار در این کشور کار مورد نظر را پیدا کنند.

مهاجرت به آمریکا از طریق کار

متقاضیان بر اساس دارا بودن شرایط لازم می توانند از طریق اخذ ویزای کار به آمریکا مهاجرت کنند. مهاجرت به آمریکا از طریق کار را می توان از بهترین روش های اخذ مهاجرت به این کشور نامید. کشور آمریکا با دارا بودن فرصت های شغلی فراوان و توسعه و پیشرفت اقتصادی از جمله مقاصد مهاجرت کاری برای متقاضیان بین المللی محسوب می شود. متقاضیان با اخذ ویزاهای کاری مختلف آمریکا می توانند به این کشور مهاجرت کنند.

مهاجرت به آمریکا از طریق کار

مهاجرت به آمریکا از طریق کار

  • ویزای کاری EB3، Skill Worker: ویزای مهارت آمریکا برای متقاضیانی است که در حرفه و تخصص کاری خود دارای مهارت بالایی می باشند. البته دارا بودن مدرک تحصیلی برای اخذ این نوع ویزا الزامی نمی باشد. از مهم ترین مزیت های مهاجرت به آمریکا از طریق کار و اخذ این نوع ویزا اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان و اخذ گرین کارت آمریکا می باشد. عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی و عدم نیاز به سرمایه از دیگر موارد مهم در اخذ این نوع ویزای مهارت آمریکا می باشد.
  • ویزای کاری H1: این ویزای کاری یک ساله برای متقاضیانی است که دارای تخصص کاری و حرفه ای باشند. متقاضیان برای اخذ این نوع ویزا باید دارای مدرک کارشناسی در حوزه تخصص کاری خود باشند. دارا بودن سوابق کاری درخشان و حرفه ای برای اخذ این نوع ویزا الزامی است.
  • ویزای کاری H2: این نوع ویزای کاری مختص متقاضیانی است که دارای تخصص کاری ویژه ای هستند که شهروندان آمریکایی این تخصص را ندارند.
  • ویزای کاری H1-B: این ویزای کاری سه ساله به متقاضیانی اعطا می شود که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی باشند و در آزمون های مهارت تخصصی نیز نمره های عالی کسب کرده باشند. متقاضیانی که این نوع ویزا را دریافت کنند، می توانند گرین کارت آمریکا را اخذ کنند.
  • ویزای کاری J1: این ویزای کار قابل تمدید برای هفت سال مختص محققان و پژوهشگرانی است که برای کارهای تحقیقاتی از طرف موسسه های علمی در آمریکا دعوت به همکاری می شوند. متقاضیان با اخذ این نوع ویزای کاری تحقیقی می توانند پس از تمام شدن دوره تحقیقی در این کشور مشغول کار و اشتغال شوند.
  • ویزای کاری P: این ویزای کاری که دارای زیرگروه های P1 و P2 و P3 وp4 است، برای هنرمندان، ورزشکاران و متقاضیانی است که در زمینه های مختلف هنری، ورزشی و علمی دارای دستاوردهای خاص می باشند و از توانایی و استعداد ویژه برخوردار می باشند و دارای مدال های جهانی می باشند. هنرمندان و ورزشکاران می توانند ویزای P1 و P2 و P3  را دریافت کنند و برای خانواده های خود نیز ویزای P4 را اخذ کنند.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

متقاضیان با دارا بودن شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری می توانند اقامت این کشور را اخذ کنند. از مهم ترین شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری دارا بودن تمکن مالی کافی بر اساس نوع سرمایه گذاری در این کشور است. متقاضیان می توانند با سرمایه گذاری در آمریکا ویزاهای مختلف این کشور را دریافت کنند.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

  • ویزای سرمایه گذاری EB5: متقاضیان با سرمایه گذاری در شرکت های تجاری می توانند این ویزا را دریافت کنند. متقاضیان با سرمایه گذاری 1.000.000 دلاری در شرکت های تجاری در مناطق شهری آمریکا و سرمایه گذاری ۵۰۰.۰۰۰ دلاری در شرکت های تجاری در مناطق روستایی این کشور می توانند این ویزا را اخذ کنند. همچنین سرمایه گذاران باید حداقل 10 شهروند آمریکایی را در شرکت تجاری خود به طور تمام وقت استخدام کنند. متقاضیان با اخذ این ویزا می توانند گرین کارت آمریکا را دریافت کنند.
  • ویزای سرمایه گذاری E: متقاضیانی که قصد خریداری شغل های فعال در آمریکا را دارند، می توانند این نوع ویزا را دریافت کنند. میزان مبلغ سرمایه گذاری برای این نوع ویزا در حدود ۳۰۰.۰۰۰ دلار می باشد. متقاضیان با مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری و اخذ این نوع ویزا باید نصف مبلغ سرمایه گذاری را برای خریداری شغل فعال در آمریکا هزینه کند و نصف دیگر را در حساب خود بگذارد.
  • ویزای سرمایه گذاری EB2: متقاضیان با مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری و اخذ این نوع ویزا می توانند با دارا بودن ایده های تجاری جدید به کسب و کار در این کشور بپردازند. اگر کسب و کار تجاری متقاضی با اخذ این نوع ویزا در مدت 2 سال به سوددهی مطلوب برسد، متقاضی می تواند این ویزا را تمدید کند. متقاضی پس از چند سال کسب و کار با این ویزا در آمریکا می تواند گرین کارت این کشور را دریافت کند.
  • ویزای سرمایه گذاری EB3: متقاضیان با دارا بودن دعوت نامه از طرف کارفرمای آمریکایی می توانند این نوع ویزا را دریافت کنند. دارا بودن شغل و درآمد مکفی در ایران از جمله شرایط اخذ این نوع ویزا می باشد.

ازدواج در آمریکا

متقاضیان می توانند از طریق ازدواج با شهروند آمریکایی اقامت این کشور را اخذ کنند. از مهم ترین شرایط لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج دارا بودن مجوز ازدواج در این کشور می باشد. دارا بودن سن قانونی مناسب و دارا بودن پاسپورت معتبر و عدم ازدواج قبلی از دیگر شرایط ازدواج در آمریکا می باشد.

  • متقاضیان ایرانی برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج می توانند ویزای نامزدی K3 را دریافت کند.
  • ویزای نامزدی K3 ویزای موقت 6 ماهه می باشد که متقاضیان برای اخذ این ویزا باید تعهد قلبی در این ازدواج واقعی و نه سوری را اثبات کنند.
  • متقاضیان برای اخذ ویزای نامزدی K3 آمریکا باید دارای فرم تکمیل شده 1-130، فرم تکمیل شده 1-485، فرم درخواست اخذ اقامت و درخواست از اداره مهاجرین باشد.

قوانین جدید مهاجرت از طریق ازدواج

متقاضیان با مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج می توانند، اقامت این کشور را دریافت کنند. متقاضی با ازدواج با شهروند و تبعه آمریکا و اخذ ویزای ازدواج می تواند پس از مدتی مجوز اقامت دائم و یا تابعیت این کشور را اخذ کنند. بر اساس قوانین جدید مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج متقاضیان برای ازدواج در این کشور باید مراحل زیر را طی کنند:

  • ارائه فرم تکمیل شده 1-130: این فرم که با نام دادخواست برای متقاضیان بین المللی نیز شناخته می شود، پس از تکمیل و ارائه به خدمات شهروندی مهاجرت USCIS ارسال می شود. متقاضیان با تکمیل و ارسال این فرم اثبات می کنند که قصد ازدواج رسمی و معتبر در آمریکا دارند. طرف دوم متقاضی ازدواج باید دارای گرین کارت آمریکا باشد.
  • ارائه فرم تکمیل شده 1-485 یا DS-260: متقاضیان بر اساس زندگی در کشور آمریکا و یا در خارج از این کشور باید این فرم را تکمیل و ارائه دهند.
  • اخذ امتیاز لازم در مصاحبه مهاجرتی برای اخذ گرین کارت آمریکا لازم است.

مهاجرت به آمریکا از طریق خواهر

متقاضیانی که دارای کارت اقامت و گرین کارت آمریکا می باشند، می توانند برای مهاجرت خواهر و برادر خود به این کشور اقدام کند. البته فقط با دارا بودن گرین کارت آمریکا متقاضی نمی تواند برای مهاجرت خواهر و برادر خود به این کشور اقدام کند. در واقع باید در حدود 5 سال از اخذ گرین کارت متقاضی گذشته باشد.

مهاجرت به آمریکا از طریق خواهر

مهاجرت به آمریکا از طریق خواهر

  • روند مهاجرت به آمریکا از طریق خواهر و برادر که خانواده درجه 4 محسوب می شوند، بسیار طولانی است.
  • خواهر و برادری که قصد مهاجرت به آمریکا از طریق خواهر را دارند، باید زیر 21 سال باشند.
  • خواهر و برادری که دارای پدر مشترک می باشند، باید برای این کار کپی گواهی ازدواج پدر و مادر و کپی مدارکی که اثبات می کند ازدواج قبلی پدر و مادر خاتمه یافته است را ارائه دهند.
  • خواهر و برادری که بنا به فرزندخواندگی در یک خانواده می باشند، برای مهاجرت به آمریکا باید گواهی فرزندخواندگی قبل از 16 سالگی را ارائه دهند.
  • مهم ترین مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق خواهر ارائه فرم تکمیل شده 1-130، کپی شناسنامه خواهر و برادر، کارت اقامت آمریکا خواهر، پاسپورت آمریکایی خواهر، شناسنامه آمریکایی خواهر و گواهی تابعیت و شهروندی آمریکا خواهر می باشد

قرعه کشی گرین کارت

برنده شدن در لاتاری گرین کارت ایالات متحده احتمالا هیجان‌انگیزترین و با کمی شانس، آسان‌ترین راه ورود به کشور رویاهای شماست. لاتاری گرین کارت که رسماً به عنوان برنامه ویزای مهاجرت تنوع یا لاتاری DV شناخته می‌شود، قرعه کشی سالانه 55000 مجوز اقامت دائم (گرین کارت) است که توسط دولت ایالات متحده صادر می‌شوند. اولین نسخه این روش مهاجرت و اقامت آمریکا، در سال 1994 صورت گرفت و تا به امروز بسیار پرطرفدار بوده است. هرکسی که شانس برنده شدن در لاتاری گرین کارت را داشته باشد، می‌تواند مستقیماً از طریق وزارت امور خارجه ایالات متحده به صورت رایگان و بدون هیچ هزینه‌ای، ثبت نام کند.

با این حال، روند درخواست کمی پیچیده است و قوانین قرعه‌کشی گرین کارت سال به سال دستخوش تغییراتی می‌شود. حدود 40 درصد از همه متقاضیان هر ساله از بخت آزمایی رد صلاحیت می‌شوند که اغلب به دلیل اشتباهات جزئی می‌باشد. بنابراین، تحقیق درباره شرایط این روش مهاجرتی، می‌تواند شانس شما را افزایش دهد.

شرایط و مراحل درخواست ویزای مهاجرت آمریکا

شرایط فرآیند درخواستی که شما به دنبال آن هستید، به جایی که در حال حاضر زندگی می‌کنید بستگی دارد:

در صورتی که قبلا نیز در ایالات متحده زندگی کرده‌اید، می‌توانید به راحتی درخواست خود را ثبت کرده و در حالی که در آمریکا اقامت دارید، درخواست شما بررسی شود. این تنظیم وضعیت (AOS) نامیده می‌شود. همچنین در صورتی که در خارج از ایالات متحده زندگی می‌کنید و قصد مهاجرت و اقامت در این کشور را دارید، باید درخواست ویزا و گرین کارت خود را از کشور خود ارسال نمائید و تا زمانی که سفارت یا کنسولگری محلی شما در ایالات متحده به آن رسیدگی می‌کند، در کشور خود اقامت خواهید داشت. به این روش، پردازش کنسولی می‌گویند.

  1. حامی شما درخواستی را برای شروع فرآیند مهاجرت به مقامات ایالات متحده ارسال می‌کند. برای گرین کارت‌های خانوادگی، این فرم از نوع I-130 خواهد بود که رابطه شما را با خویشاوند حامی ایجاد می‌کند. برای گرین کارت‌های مبتنی بر اشتغال، فرم شما از نوع I-140 خواهد بود که از طرف شما یک کارت سبز مبتنی بر اشتغال را درخواست می‌کند.
  2. در مرحله دوم، خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS)، درخواست شما را بررسی می‌کند. پس از انجام این کار و تایید درخواست شما، درخواست کارت سبز واقعی خود را ثبت خواهید کرد، مگر اینکه قبلاً این کار را از طریق تشکیل پرونده همزمان با استفاده از فرم I-485 برای درخواست از داخل ایالات متحده یا فرم DS-260 برای درخواست از خارج از ایالات متحده، انجام داده باشید. برای گرین کارت‌های خانوادگی، حامی شما نیز فرم I-864 را ارسال می‌کند و متعهد می‌شود تا از شما حمایت‌های مالی را به عمل بیاورد.
  3. اگر از داخل ایالات متحده برای اخذ ویزا و گرین کارت درخواست می‌دهید، USCIS درخواست شما را پردازش می‌کند و جزئیات را جهت قرار ملاقات برای گرفتن مشخصات بیومتریک شما از طریق پست برای شما ارسال می‌کند. اگر از خارج از ایالات متحده درخواست می‌دهید، درخواست شما توسط کنسولگری محلی شما بررسی می‌شود و شما باید بیومتریک خود را به عنوان بخشی از مصاحبه کنسولی ارائه نمائید. در هر دو مورد، به عنوان بخشی از فرآیند درخواست، باید یک معاینه پزشکی نیز دریافت کنید.
  4. هر دو فرآیند درخواست، نیاز به انجام مصاحبه حضوری دارند. پس از رسیدگی به درخواست شما، اطلاعیه‌ای حاوی تاریخ و ساعتی که باید در یکی از دفاتر USCIS (در صورت درخواست در ایالات متحده) یا کنسولگری ایالات متحده (در صورت درخواست در خارج از ایالات متحده) در مصاحبه شرکت کنید، برای شما ارسال می‌شود.

هزینه های زندگی در آمریکا

متقاضیان با دارا بودن شرایط مهاجرت به آمریکا می توانند در این کشور اقامت و زندگی کنند. این کشور از جمله گران ترین کشورهای است به طوری که در سال ۲۰۲۰ شهر نیویورک به عنوان گران ترین شهر جهان شناخته شد. می توان گفت که هزینه اجاره خانه در این شهر ۱۸۳ برابر بیشتر از اجاره خانه در ایران است.

هزینه های زندگی در آمریکا

هزینه های زندگی در آمریکا

  • متقاضیان برای زندگی و اقامت در آمریکا نیازمند دارا بودن هزینه های زندگی ماهانه از ۱۰۰۰ دلار تا ۱۴۰۰ دلار آمریکا می باشند.
  • هزینه اجاره بهای یک آپارتمان یک خوابه در آمریکا ماهانه در حدود ۱۳۵۹ دلار می باشد.
  • هزینه صرف یک وعده غذا در رستوران معمولی در این کشور در حدود ۱۵ دلار است.
  • هزینه حمل و نقل عمومی در شهرهای آمریکا برای یک بلیط اتوبوس در حدود ۳ دلار است.

خدمات موسسه مهاجرتی اصطهباناتی

آگاهی از شرایط مهاجرت به آمریکا و روش های مهاجرت به این برترین کشور جهان در حیطه کاری وکیل مهاجرت به آمریکا موسسه اصطهباناتی است. مشاوران و کارشناسان موسسه مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی با آگاهی از قوانین جدید مهاجرت به آمریکا مشاوره های سودمندی را به متقاضیان ارائه می دهند.

از خدمات این موسسه مهاجرتی به عنوان یکی از برترین موسسه های مهاجرتی در سطح کشور می توان به بررسی مدارک متقاضیان و ارزیابی صحت این مدارک و ارسال آن ها برای اخذ پذیرش تحصیلی و شغلی و اخذ مجوز اقامت اشاره کرد.

سخن آخر

در این مقاله مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری و کار و ازدواج مورد بررسی دقیق قرار گرفت. اگر در این مورد نیازمند اطلاعات بیشتر می باشید، می توانید با مشاوران موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی در شعبه های تهران، شیراز، اصفهان، رشت، تبریز و مشهد تماس حاصل کنید.

سوال های متداول در مورد مهاجرت به آمریکا

  1. دلایل گرایش زیاد ایرانی ها برای مهاجرت به آمریکا چیست؟

    دارا بودن بالاترین کیفیت و استانداردهای زندگی، وجود فرصت های شغلی فراوان و امکان کار و تحصیل تا عالی ترین سطوح کاری و علمی را نام برد.

  1. آیا متقاضیان صرفاً با تحصیل در آمریکا می توانند اقامت این کشور را اخذ کنند؟

    خیر، متقاضیان پس از تمام شدن دوره تحصیلی می توانند با یافتن کار مناسب ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار آمریکا تبدیل کنند.

  1. مهم ترین شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل کدامند؟

    دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی و دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه و رشته مورد نظر در این کشور

  1. هزینه های تحصیل در دانشگاه های آمریکا چقدر است؟

    هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی در حدود 23.000 دلار و برای دانشگاه های خصوصی در حدود 60.000 دلار است.

  1. دارا بودن نتیجه چه آزمون هایی برای پذیرش تحصیلی آمریکا الزامی است؟

    آزمون های GRE، SAT، GMATH، MCAT و  LSAT

  1. شرایط اخذ ویزای کاری EB3، Skill Worker آمریکا چیست؟

    ویزای مهارت آمریکا برای متقاضیانی است که در حرفه و تخصص کاری خود دارای مهارت بالایی می باشند.

  1. مهم ترین مزیت مهاجرت به آمریکا از طریق اخذ ویزای مهارت چیست؟

    اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان و اخذ گرین کارت آمریکا

  2. ویزای کاری H1 آمریکا برای چه متقاضیانی است؟

    این ویزای کاری یک ساله برای متقاضیانی است که دارای تخصص کاری و حرفه ای و مدرک کارشناسی در حوزه تخصص کاری خود باشند.

  1. شرایط لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج چیست؟

    دارا بودن مجوز ازدواج در این کشور و دارا بودن سن قانونی مناسب و دارا بودن پاسپورت معتبر و عدم ازدواج قبلی از دیگر شرایط ازدواج در آمریکا می باشد.

  2. شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خواهر چیست؟

    متقاضی باید دارای کارت اقامت و گرین کارت آمریکا باشد و در حدود 5 سال از اخذ گرین کارت متقاضی گذشته باشد.

  3. شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری EB5 آمریکا چیست؟

    سرمایه گذاری 1.000.000 دلاری یا ۵۰۰.۰۰۰ دلاری در شرکت های تجاری و استخدام حداقل 10 شهروند آمریکایی در این شرکت تجاری

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *