بسیاری از علاقمندان به تحصیل، ادامه ی تحصیل در کشورهائی چون آمریکا، کانادا و کشورهای اروپائی را انتخاب مناسبی جهت رسیدن به آتیه ای روشن می دانند. مهاجرت تحصیلی گزینه ی بسیار مناسبی برای شما دوست و هموطن عزیز جهت ساختن آینده ای طلائی و تضمینی برای موفقیت زندگی شما خواهد بود.

مشاوره رایگان مشاوره رایگان

مطمئنا این موفقیت حاصل نخواهد شد مگر اینکه شما دوست عزیز گزینه ای مناسب را انتخاب نمائیدکه با شرایط، فرصت ها، مزایا و معایب آن کاملا آشنائی داشته باشید. آگاه باشید که هر کشوری جهت مهاجرت تحصیلی انتخاب مناسبی نخواهد بود و برای شما لزوما مفید نمیباشد. شما بایستی در انتخاب خود برای مهاجرت تحصیلی فاکتورهائی را در نظر داشته باشید.

سن شخص، میزان پس انداز وی، رشته تحصیلی فرد، هدف از مهاجرت و وضعیت کنونی تحصیلی از جمله مواردی هستند که شخص متقاضی مهاجرت تحصیلی بایستی به آنها دقت کند. موسسه حقوقی توسعه گران مهر واقع در تهران، اصفهان، تبریز، مشهد و شیراز با دانستن اطلاعات شما مهمترین گزینه را پیش روی شما قرار داده، وکلای حقوقی و مشاورین آشنا به امر مهاجرت تحصیلی ما و آگاه به فرصت های تحصیلی مناسب در کشورهای گوناگون، شما را به سمت مسیری که مناسب خواهد بود سوق خواهند داد. چنانچه تمایل به تحصیل در خارج از کشور را داشته باشید و مهاجرت تحصیلی را روش مناسبی جهت رسیدن به اهداف خود میبینید، همکاران ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر به مدیریت آقای مهدی اصطهباناتی در تمامی مراحل از ابتدای مسیر، اخذ پذیرش تحصیلی، آماده سازی مدارک، ویزای تحصیلی و تا وقت سفارت همگام و همراه شما خواهند بود.

اخذ ویزای تحصیلی روشی بسیار مناسب جهت مهاجرت است که سالیانه مورد استقبال کثیری از ایرانیان و حتی دیگر افراد در کشورهای گوناگون می باشد. برخی از کشورها با تحصیل رایگان خود زمینه را برای داشتن فرصتی مناسب جهت ادامه تحصیل مهیا نموده اند. گاها دانش آموزان بسیاری از سختی کنکورهای داخلی ایران جهت تحصیل در رشته پزشکی و دندانپزشکی صحبت میکنند که باز هم برخی از کشورها با مرتفع نمودن این مسائل به شما نوید تحصیل در رشته مورد علاقه تان را خواهند داد.

در بعضی مواقع اشخاص نسبت به اخذ بورسیه تحصیلی اقدام می کنند و می توانند با داشتن بورسیه تحصیلی و حتی گرفتن فاند تحصیل را به صورت رایگان بگذرانند. اطلاع از دانشگاه های غیر پزشکی و پزشکی و همچنین رتبه بندی آنها، برای افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند بسیار با اهمیت است. معمولاً پس از تحصیل افراد باید جهت اخذ اقامت و تابعیت کشور مربوطه کار پیدا کنند و از این طریق بتوانند اقامت خود را اخذ کنند. شایان ذکر است شرایط تحصیل بدون مدرک زبان نیز برای بسیاری از کشور ها نیز وجود دارد و نگرانی بابت زبان تحصیل در بسیاری از کشورها وجود ندارد.

مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو

در این مطلب میخوانید

شرایط مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو

در نوشتار حاضر سعی برآن است که شما دوست و متقاضی محترم اطلاعاتی را راجع به کشورهای مختلف از لحاظ رفاه و امنیت اجتماعی، هزینه تحصیلی، نحوه اقامت دائم پس از تحصیل، انجام کار در حین تحصیل کسب نمایید و آشنائی جزئی به دانشگاه ها، کالج ها و رنگینک یا رتبه بندی آنها در جهان و اروپا داشته باشید تا در تصمیم گیری جهت مهاجرت تحصیلی، در کشور های خارجی به شما کمک کننده باشد. متقاضیان محترم قبل از هر اقدامی می توانند با موسسه اعزام دانشجو به خارج مانند اصطهباناتی ارتباط برقرار کنند و از بهترین گزینه برای ادامه تحصیل در کشوری که برای شما مناسب تر است مطلع شوید. متذکر میشوم برخی از کشورها مدارک دانشگاهی ایران را نمی پذیرند و فارغ التحصیلی از دانشگاه های دولتی ایران گاها شانس ویزا شدن را افزایش میدهد. برای اخذ پذیرش از بسیاری از دانشگاه ها الزامیست که شما از ابتدای امر، مدرک زبان آیلتس، تافل یا … را جهت پذیرش ارائه دهید و در برخی موارد بدون مدرک زبان شما میتوانید پذیرش مشروط دانشگاه را اخذ کرده، سپس بعد از گذشت مدت زمان معینی مدرک زبان خود را به دانشگاه ارائه دهید و پذیرش خود را قطعی نمائید. بنابراین صحبت حضوری با حقوقدانان و مشاورین با تجربه ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر که تحت آموزش و هدایت مدیران آگاه به امور حقوق بین الملل قرار دارند، به شما جهت تصمیم گیری قطعی کمک خواهد کرد.

شایان ذکر است که در برخی موارد افراد شرایط لازم جهت مهاجرت از طریق ویزای کاری یا سرمایه گذاری را ندارند و بهترین پیشنهاد به این اشخاص اقدام از طریق ویزای تحصیلی و مهاجرت از طریق تحصیل میباشد. در اکثر کشورهای اروپائی این امکان برای شما میسر است که پس از تحصیل با ورود به بازار کار و منعقد کردن قرار داد کاری با شخص کارفرما در آن کشور بمانید و اقدام جهت دریافت اقامت دائم این کشور را نمائید. شما به واسطه ورود به کشورهای عضو شینگن و اتحادیه اروپا امکان سفر، زندگی آزادانه در دیگر کشورهای اتحادیه اروپا را خواهید داشت. این کشورهای عضو پیمان شینگن شامل بلژیک، بلغارستان، قبرس دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه ، یونان، ایتالیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی اسلوونی، اسپانیا، سوئد، چک، آلمان، مجارستان و  اتریش میباشد.

در زیر به شرایط و ویژگی های تحصیل در برخی از کشورهای برتر جهان اشاره می گردد.

مهاجرت تحصیلی به انگلستان

تحصیل در کالج ها و دبیرستان های کشور انگلستان گزینه بسیار مناسبی میباشد که در سال های اخیر مورد استقبال کثیری از دانش آموزان ایرانی قرار گرفته است. انگلستان بخاطر داشتن کالج ها و دانشگاه های بسیار معتبر با رنکینگ بالا دارای مدارک بسیار معتبری در سراسر جهان میباشد. از مزایای تحصیل در سایر مقاطع تحصیلی در این کشور، کوتاه بودن مدت زمان تحصیل در مقایسه با سایر کشوها میباشد. بدان معنا که شما میتوانید مقطع Master  را در این کشور یکساله به اتمام برسانید. هزینه تحصیل در کشور انگلستان در رشته های پزشکی و سایر رشته ها کمی متغییر میباشد و بایستی هزینه تحصیل را حدودا سالی 12000 تا 15000 پوند در نظر گرفت. تحصیل در این کشور نیازمند داشتن در آمد های بالا میباشد. این کشور کلیه مدارک تحصیلی ایران را جهت پذیرش تحصیلی قبول داشته و شما با ارائه مدرک زبان آیلتس حداقل 5 در مقطع دیپلم و آیلتس حداقل 6 در مقاطع بالاتر میتوانید جهت پذیرش و ویزا اقدام نمایید. شما در حین تحصیل اجازه کار پارت تایم یا نیمه وقت را خواهید داشت.

مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو به اتریش

اتریش کشوری از اروپای غربیست که تحصیل در این کشور بخاطر هزینه های تقریبا رایگان و دانشگاه های با رتبه عالی، مورد استقبال چشمگیری از علاقمندان به تحصیل قرار گرفته است، شما برای ورود به کشور اتریش در اکثر رشته ها نیازمند ارائه مدرک زبان نمی باشید و قبل از شروع تحصیل در این کشور فرصت یادگیری زبان به فرد داده خواهد شد. تحصیل در رشته هایی چون حسابداری، تربیت بدنی، هنر، اقتصاد، مدیریت آموزشی به علت داشتن آزمون و مصاحبه  در کشور اتریش به افراد پیشنهاد نمیشود. از مزایای تحصیل در اتریش فرصتی است که پس از تحصیل به افراد داده می شود تا جهت یافتن کار بمانند و سپس بعد از 3 سال کار و پرداخت مالیات اقدام جهت اخذ دائم این کشور را نمایند. اتریش در مرحله اول مدارک دانشگاه های دولتی و کمی با اعتبار کمتر مدارک سایر دانشگاه ها را جهت پذیرش میپذیرد. در ضمن برای ورود به مقطع کارشناسی دانشگاه های کشور اتریش شما بایستی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی از دانشگاه های داخلی باشید. در مابقی مقاطع نیز شرایط به همین شکل می باشد.

مهاجرت تحصیلی کانادا

از مهمترین موارد لازم جهت تحصیل در کشور کانادا داشتن آیلتس 6 تا 7 و همچنین معدل بالا و فارغ التحصیلی از دانشگاه های معتبر داخلی میباشد. فرد در حین تحصیل اجازه کار پاره وقت را خواهد داشت، ولی دقت داشته باشید که شانس ویزا شدن شما در سفارت کانادا در مقایسه با سایر کشورها کمی سخت تر می باشد. هزینه های تحصیل در این کشور از سالی 14000تا 30000 دلار در سال متغییر است. هزینه های زندگی در ایالت های مختلف در کشور کانادا کاملا متفاوت می باشد. در مقطع دکترا کشور کانادا بورسیه های بسیار مناسبی را به افراد اعطا میکند و به همین دلیل این کشور علاقمندان خاصی راجهت ادامه تحصیل جذب کرده است. ناگفته نماند که کانادا از لحاظ اقامت و زندگی از رویایی ترین کشورهای جهان است. اقدام جهت ویزای تحصیلی کانادا به مراتب گزینه بهتری نسبت به ویزای کار این کشور می باشد.

مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو به ایتالیا

ایتالیا کشوری در جنوب اروپای مرکزی که بهترین گزینه جهت تحصیل افراد میباشد. ایتالیا کشوری است که فارغ از معدل و مدرک تحصیلی و نوع دانشگاه متقاضی شما با بورسیه های دولتی بسیار مناسب رویای تحصیل در اروپا با هزینه های بسیار پایین را برای شما عملی میکند. این کشور از بابت اقتصاد سطح بالائی نداشته و نمیتوانید از حیث کار حساب ویژه ای روی آن داشته باشید. شما با دریافت آیلتس 6 میتوانید برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای این کشور اقدام نمایید و خبر خوش برای شما دوست عزیز متقاضی مهاجرت تحصیلی به ایتالیا، اخذ پذیرش در رشته مدیریت در مقطع کارشناسی بدون ارائه مدرک زبان و تحصیل به زبان انگلیسی می باشد. متذکر می شوم که بواسطه ویزای تحصیلی ایتالیا خانواده نمیتوانند فرد را همراهی کنند. از نکات حائز اهمیت در اخذ پذیرش تحصیلی در کشور ایتالیا این است که اگر فرد متقاضی فارغ التحصیل نشده باشد و در حین تحصیل در ترم آخر باشد میتوان جهت پذیرش برای وی اقدام کرد، البته دانشجو تا زمان سفارت بایستی دانشنامه خویش را دریافت کرده باشند. دانشگاه پلی تکنیک میلان از برترین دانشگاه های این کشور برای رشته های معماری و مهندسی است.

مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو به آلمان

آلمان قطب اقتصاد اروپا و دانشگاه های آن از نظر علمی، شهرت بسیار خوبی در جهان دارند. برای ورود به دانشگاه ها و کالج های این کشور نیازمند ارائه مدرک B-1 آلمانی یا آیلتس 6.5 میباشید. توجه به تحصیل رایگان در کشور آلمان از مواردیست که نظر بسیاری از دانشجویان را معطوف به خود کرده است. توجه داشته باشید که فارغ التحصیلان دانشگاه های آزاد، غیر انتفاعی و علمی کاربردی شانسی در پذیرش و ویزا شدن از سمت دانشگاه ها و سفارت آلمان نخواهند داشت. شما جهت پذیرش از دانشگاه های این کشور نیازمند قبولی در دانشگاه های دولتی داخلی میباشید. این کشور آینده بسیار روشنی را در جهت کار پیش روی شما قرار میدهد و فارغ التحصیلان دانشگاه های کشور آلمان از شانس بالائی در یافتن کار برخوردار خواهند بود . تحصیل در رشته پزشکی به شرط قبولی در رشته های علوم پایه مرتبط با پزشکی، گزینه مناسبی برای دانش آموزان علاقمند به تحصیل پزشکی با هزینه های مناسب میباشد. دقت داشته باشید مردم این کشور روی زبانشان تعصب خاصی دارند.

مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو به آلمان

تحصیل در پرتغال

پرتغال کشوری با آب و هوای بسیار مناسب و همجواری با سواحل بسیار زیبای اقیانوس آتلانتیک شرایط مناسبی را جهت زندگی در کشور خویش فراهم نموده است. دقت داشته باشید که مردم این کشور رفتار اجتماعی بسیار گرمی با ایرانیان دارند. پرتغال کشوریست که با هزینه های بسیار پایین بخصوص در مقاطع دکترا که حدودا 1000 یورو در سال میباشد گزینه مناسبی جهت ادامه تحصیل است. خبرخوش برای شما دوست عزیز آن است که بدون ارائه مدارک زبان میتوان اقدام جهت اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نمود. هزینه زندگی در کشور پرتغال ماهی حدودا 600 یورو میباشد. کشور پرتغال از جمله کشورهائیست که دارای رکود اقتصادی است و مساله اقامت گرفتن از این کشور کمی مشکل به نظر میرسد. ورود به دانشگاه های پزشکی این کشور بدلیل اینکه مورد تایید وزارت بهداشت ایران نیست به دانش آموزان توصیه نمیشود.

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

استرالیا کشوری با وسعت زیاد و جمعیت نسبتا کم میباشد که از نظر هزینه های زندگی جز گرانترین کشورهای جهان است به حدی که این هزینه ها از کشورهائی چون آمریکا و کانادا نیز بالاتراست. جهت پذیرش تحصیلی این کشور حدودا شرایطی نزدیک به کشور انگلستان را دارد. میتوان جهت پذیرش تحصیلی از کالج ها و دانشگاه های این کشور برای افراد اقدامات لازم را از دانشگاه های با رتبه ممتاز علمی انجام داد. فرد متقاضی جهت تحصیل در دانشگاه های کشور استرالیا نیازمند داشتن آیلتس 6.5 میباشد و در ضمن مدارک تمامی دانشگاه های داخلی مورد تایید این کشور میباشد. اخذ اقامت از کشور استرالیا به راحتی امکان پذیر است و فرد پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه های این کشور میتواند برای دریافت ویزای کار امتیازات لازم را کسب کرده و برای یافتن شغل مناسب اقدام نماید. متوسط هزینه های تحصیل در استرالیا را میتوان تا سالی 20000 دلار استرالیا در نظر گرفت.

اعزام دانشجو به بلاروس

بلاروس کشوری از اروپای شرقی که به روسیه سقید معروف است. این کشور دارای هزینه های بسیار مناسب تحصیلی که در تمام مقاطع میتوان در این کشور اقدام جهت پذیرش نمود. زبان تحصیل در این کشور روسی و هزینه های تحصیل سالی 2500 تا 4000 دلار میباشد. اساسا کشورهای روسی زبان به فرد اجازه کار در حین تحصیل را اعطا نمیکنند، همچنین بعد از تحصیل اقامتی به فرد تعلق نمیگیرد. کشور بلاروس از جمله کشورهائیست که بواسطه هزینه های بسیار مناسب مورد توجه علاقمندان به تحصیل پزشکی و دندانپزشکی قرار گرفته است و دارای کمترین هزینه تحصیل پزشکی در جهان میباشد، مدارک پزشکی این کشور مورد تایید مشروط وزارت بهداشت ایران میباشد و بسیار گزینه مناسبی است. با مدرک دیپلم و بدون گذراندن پیش دانشگاهی و مدرک زبان میتوان پذیرش تحصیلی بلاروس را برای متقاضی اخذ نمود. هزینه ی دوره های تحصیل پزشکی و دندان پزشکی بلاروس سالی 4500 تا 5000 دلار متغییر است. شایان ذکر است که از مزایای تحصیل در رشته پزشکی و دندان پزشکی بلاروس تحصیل به زبان انگلیسی میباشد.

مهاجرت تحصیلی 2022

کیفیت بالای آموزش، شهریه پایین برخی از دانشگاه ها، زیر ساخت های تحقیقاتی توسعه یافته، مدارک تحصیلی شناخته شده و امکان اقامت پس از فارغ التحصیلی، افراد زیادی را مشتاق مهاجرت دانشجویی در سال 2022 کرده است. در اکثر کشورهای جهان، اتباع خارجی به منظور مهاجرت تحصیلی می بایست ویزای تحصیلی دریافت کنند. پروسه اخذ ویزای تحصیلی به این صورت است که متقاضیان پس از اخذ پذیرش در دانشگاه انتخابی می بایست به سفارت یا کنسولگری کشور مربوطه مراجعه کنند و پس از ارائه مدارک مورد نیاز منتظر رسیدگی به پرونده مهاجرتی خود باشند. معمولا پس از اخذ اقامت تحصیلی متقاضیان می بایست در موعد مقرر به کشور مقصد مهاجرت و خود را به مقامات مربوطه معرفی کنند. مدت زمان اعتبار ویزای تحصیلی بسته به طول دوره آموزشی متفاوت است.

مزایا و معایب مهاجرت تحصیلی

در چندین دهه اخیر، تحصیل در خارج از کشور مورد توجه بسیاری از افراد برای داشتن آموزش با کیفیت و دریافت مدرک بین المللی قرار گرفته است؛ اما همانند بسیاری از امور، تحصیل در خارج با مزایا و معایبی همراه است. اگرچه مهاجرت تحصیلی با ارتقاء سطح علمی و تحقیقاتی همراه است، اما از طرفی دیگر محصلان با چالش هایی همچون زبان، هزینه تحصیل و محل اقامت در کشورها مواجه هستند. در ادامه برخی از برجسته ترین مزایا و معایب مهاجرت از طریق تحصیل ارائه شده است:

  • مزایا
  • موقعیت های شغلی برای دانشجویان بین الملل

دانشجویان بین الملل که در کشورهای خارجی تحصیل می کنند این امتیاز را دارند که در زمان تحصیل، مشغول به کار شوند. آنها به راحتی می توانند در خارج یا داخل محیط دانشگاه کار کنند. دانشجویان تمام وقت می توانند مشاغلی همچون متصدی کتابخانه، دستیار آموزشی در محیط دانشگاه انتخاب کنند و یا به عنوان فروشنده، راننده یا کت واک در خارج از محیط دانشگاه مشغول به کار شوند. علاوه بر این، آنها می توانند در برنامه های کارآموزی دانشگاه ها شرکت کنند.

  • اعتبار مدارک دانشگاهی

دانشجویان ایرانی زیادی در معتبرترین دانشگاه های جهان در حال تحصیل هستند. مدارک تحصیلی دانشگاه های معتبر خارجی در سراسر جهان به رسمیت شناخته می شود و فارغ التحصیلان این دانشگاه ها به راحتی می توانند در بزرگترین موسسات و شرکتهای جهانی کار کنند.

  • هزینه تحصیل در دانشگاه

هزینه تحصیل در برخی از دانشگاه های جهان بسیار مقرون به صرفه است. حتی در برخی از کشورها مانند ایتالیا تحصیل دانشجویان بین الملل کاملا رایگان است. بنابراین امکان تحصیل در خارج از کشور رایگان برای دانشجویان ایرانی وجود دارد.

  • بورسیه های تحصیلی

تمام کشورها بورسیه های تحصیلی متعددی را در اختیار دانشجویان بین الملل قرار می دهند. بورسیه تحصیلی خارج از کشور امکان تحصیل رایگان برای دانشجویان ایرانی را فراهم می کند. دانشجویان با دریافت این بورسیه های تحصیلی می توانند از یک آموزش با کیفیت و بدون هزینه بهره مند شوند.

 

  • معایب
  • موانع زبان

یکی از بزرگترین چالش های متقاضیان مهاجرت از طریق تحصیل، یادگیری زبان است. اکثر دانشگاه ها به مدرک زبان برای اخذ پذیرش دانشجویان نیاز دارند. البته دوره های آموزش زبان برای دانشجویان بین الملل در برخی از موسسات آموزش عالی قبل از شروع دوره ارائه می شود.

  • شوک فرهنگی

بسیاری از مهاجران، در ابتدای تحصیل در خارج از کشور شوکه می شوند؛ اما به مرور زمان متوجه می شوند که سبک زندگی و تحصیلی آنها بسیار بهبود پیدا کرده است.

  • سختی برنامه های آموزشی

برنامه های آموزشی منظم و فشرده یکی از سختی های مهاجرت تحصیلی به شمار می روند. داشتن برنامه ریزی از اصول اولیه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور محسوب می شود. با توجه به اینکه اکثر دانشجویان در طول تحصیل کار می کنند، داشتن برنامه ریزی مناسب دانشجویان را به اهداف تحصیلی و کاریشان نزدیک می کند.

شرایط مهاجرت تحصیلی برای دانشجویان ایرانی

با در نظر گرفتن این نکته که مدارک مدارس و دانشگاه های ایرانی در اکثر دانشگاه های جهان به رسمیت شناخته می شود، می توان گفت متقاضیان مهاجرت از طریق تحصیل در صورت داشتن دیگر الزامات دوره های آموزشی در دانشگاه مقصد، هیچ مانعی برای تحصیل در خارج از کشور ندارند. در اکثر کشورهای جهان، سیستم پذیرش یکپارچه ای برای انتخاب دانشجویان وجود ندارد، و هر دانشگاه به صورت جداگانه ارزیابی متقاضیان را انجام می دهد. علاوه بر این الزامات پذیرش در برخی از دوره ها از جمله پزشکی بسیار سختگیرانه تر از دیگر برنامه های آموزشی است.

متقاضیان تحصیل در خارج از کشور در اولین گام برای مهاجرت می بایست کشور مقصد، دانشگاه و دوره تحصیلی خود را انتخاب کنند. سپس از طریق سایت موسسه آموزشی الزامات ورود به دوره را بررسی کرده و در صورت واجد شرایط بودن به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنند. در صورتی که داوطلبان اطلاعات خود را به صورت کامل و صحیح وارد کرده باشند، کد تاییدی برای ایمیل آنها ارسال خواهد شد. پس از دریافت کد تایید، در زمان مقرر به درخواست افراد رسیدگی می شود و در صورت پذیرش دعوتنامه ای دریافت خواهند کرد. پس از دریافت دعوتنامه دانشجویان می توانند با مهاجرت به سفارت یا کنسولگری کشور مربوطه برای ویزای تحصیلی درخواست دهند. به منظور دریافت مشاوره مهاجرت تحصیلی با مشاوران ما در موسسه حقوقی اصطهباناتی تماس بگیرید.

مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی زیر 17 سال

تحصیل در مدارس خارج از کشور در سال های اخیر بسیار مورد توجه والدین و دانش آموزان ایرانی قرار گرفته است. این محبوبیت نه تنها به دلیل کیفیت آموز بالا  در مدارس بلکه به خاطر فرصت های وسیعی که برای فارغ التحصیلان مدارس خار از کشور برای ورود به موسسات آموزش عالی جهان وجود دارد، ایجاد شده است. دانش آموزانی که موفق به دریافت مدارک تحصیلی در دوره متوسطه می شوند، شانس بالایی برای پذیرش در بهترین دانشگاه های دنیا را دارند.

هر کشور دارای سیستم آموزش و پرورش منحصر به فردی است که تمام سطوح آموزشی را نظارت و مدیریت می کند. در جواب این سوال که آیا امکان مهاجرت تحصیلی زیر 17 سال وجود دارد یا خیر؟ باید گفت که اکثر مدارس خارج از کشور، دانش آموزان بین الملل را پذیرش می کنند. شرایط تحصیل در مدارس بسته به نوع مدرسه و کشور محل استقرار متفاوت است. به طور معمول اکثر مدارس خارج از کشور به سوابق تحصیلی و نمرات دروس پایه متقاضیان اهمیت ویژه ای می دهند. داشتن نمرات بالا در دروس پایه شانس افراد را برای دریافت پذیرش افزایش می دهد. از دیگر شرایط تحصیل در مدارس خارج از کشور داشتن تمکن مالی و توانایی پرداخت شهریه است. والدین دانش آموزان می بایست برای اخذ پذیرش علاوه بر پرداخت شهریه سال اول، مبلغ مشخص شده ای را به عنوان بیعانه پرداخت کنند.

بهترین کشورها برای تحصیل

هر ساله بهترین کشورهای جهان برای تحصیل بر اساس فاکتورهایی همچون کیفیت تدریس، دستیابی به اهداف شغلی، فرهنگ و سبک زندگی، امکانات تحقیقاتی، آموزش زبان و غیره تعیین می شوند. در ادامه به بررسی بهترین کشورها برای تحصیل در خارج از کشور می پردازیم:

  • اسپانیا

اسپانیا در لیست بهترین کشورهای جهان برای تحصیل قرار دارد. این کشور با جاذبه های منحصر به فرد دانشجویان بین الملل را جذب خود کرده است. رفتار دوستانه مردم و فرهنگ چند بعدی اسپانیا تحصیل در این کشور را آسان کرده است. نکته مثبت در خصوص تحصیل در دانشگاه های اسپانیا هزینه های پایین تحصیل است. علاوه بر این دانشجویانی که از سوابق تحصیلی خوبی برخوردار هستند می توانند بورسیه تحصیلی دریافت کنند.

  • نیوزلند

اگر به تحصیل در کشور نیوزلند فکر می کنید باید بدانید که این کشور دارای سیستم آموزشی با کیفیت و امکانات تحصیلی در سطح بین المللی است. سیستم آموزشی نیوزلند در جایگاه سوم جهان قرار دارد. این بدان معناست که مدارک تحصیلی اخذ شده در دانشگاه های این کشور در سراسر جهان به رسمیت شناخته می شود.

  • فرانسه

فرانسه یکی از کشورهای محبوب برای مهاجرت تحصیلی به شمار می رود. امکان تحصیل رایگان برای دانشجویان بین الملل یکی از مزایای تحصیل در این کشور محسوب می شود. از دیگر مزیت های تحصیل در فرانسه می توان به سیستم آموزشی با کیفیت و فرصت های تحقیقاتی برجسته اشاره کرد.

  • هلند

هلند کشوری کوچک در شمال غربی اروپا و یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان، سطح کیفیت بالای آموزش و زندگی را برای دانشجویان بین الملل ارائه می کند. با توجه به اینکه بیش از 90 درصد جمعیت این کشور به راحتی به زبان انگلیسی صحبت می کنند، بسیاری از برنامه های آموزشی دانشگاه ها به ویژه در سطوح تکمیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند.

  • انگلستان

یکی از متداول ترین راه های مهاجرت به انگلیس، مهاجرت تحصیلی به این کشور است. وجود معتبرترین دانشگاه های جهان، سطح کیفیت آموزشی بسیار بالا و امکانات رفاهی برای دانشجویان بین الملل در دانشگاه های انگلستان، این کشور را به یکی از مقاصد اصلی تحصیل در خارج از کشور تبدیل کرده است.

  • سوئیس

سیستم موسسات آموزش عالی سوئیس در دنیا حرف اول را می زند. فارغ التحصیلان دانشگاه های این کشور به راحتی می توانند وارد بازار کار شده و در مشهورترین مراکز استخدام شوند.

  • آمریکا

هیچ جای شکی نیست که آمریکا برترین کشور جهان برای مهاجرت تحصیلی است. سیستم آموزشی، رفاه اجتماعی، بازار کار در آمریکا همگی در رتبه اول جهان قرار دارند. هر چند که در سالهای گذشته سیاست هایی ایجاد شده توسط رئیس جمهور اسبق آمریکا مانع مهاجرت تحصیلی به کشور شده بود، اما در حال حاضر بر اساس روش های خاصی امکان تحصیل در دانشگاه های این کشور برای متقاضیان ایرانی وجود دارد

  • آلمان

آلمان یکی از مشهورترین کشورهای جهان برای تحصیل به شمار می رود. هزینه های پایین تحصیل و سیستم آموزشی مدرن، دانشجویان زیادی را جذب دانشگاه های آلمان کرده است. در آخرین رتبه بندی QS، چندین دانشگاه آلمان در بین برترین دانشگاه های جهان برای تحصیل قرار گرفته اند.

 

 

بهترین کشورها برای تحصیل

بهترین کشورها برای تحصیل

  • کانادا

بسیاری از افراد به دلیل ارائه آموزش با کیفیت و کسب مهارت های عملی ویژه، خواستار تحصیل در کانادا هستند. بسیاری از دانشگاه های کانادا در میان برترین موسسات آموزش عالی جهان قرار دارند و سالهاست که دانشجویان زیادی از سراسر جهان در مقاطع مختلف را جذب خود می کنند. روش های تدریس عالی، برنامه های درسی ویژه و امکانات و آزمایشگاه های مدرن همگی از فاکتورهایی هستند که دانشگاه های کانادا را در سراسر جهان نسبت به دیگر موسسات آموزش عالی متمایز کرده اند.

  • استرالیا

کشور استرالیا همواره به عنوان یکی از مقاصد اصلی برای مهاجرت تحصیلی شناخته می شود. اکثر دانشگاه های این کشور در بین برترین دانشگاه های جهان قرار دارند. یکی از نکات مهم تحصیل در دانشگاه های استرالیا، بورسیه های تحصیلی متعددی است که در اختیار دانشجویان بین الملل قرار می گیرد.

مهاجرت تحصیلی به کانادا

کانادا به عنوان یک کشور بسیار توسعه یافته، مقصدی جذاب برای بسیاری از دانشجویان است. متقاضیان به منظور مهاجرت تحصیلی به کانادا، ملزم به اخذ مجوز تحصیلی هستند. ویزای تحصیلی کانادا به افراد این اجازه را می دهد که در دوره آموزشی مشخص شده ای را در این کشور تحصیل کنند. به طور کلی ویزای تحصیلی برای دانشجویان همان ویزای اقامت موقت کانادا یا مجوز سفر (eTa) محسوب می شود. البته افرادی که قصد تحصیل در دوره های کوتاه مدت ( شش ماه یا کمتر) را دارند، نیازی به مجوز تحصیل ندارند.

ویزای تحصیلی کانادا به اشخاص این امکان را می دهد که تحصیل خود را تنها در مراکزی که موسسات آموزشی تعیین شده (DLI) نامیده می شوند، آغاز کنند. تا پایان اعتبار ویزای تحصیلی، دانشجویان می توانند در کانادا زندگی، تحصیل و به صورت پاره وقت کار کنند. افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به کانادا را دارند، برای دریافت ویزا می بایست مدارک زیر را ارائه دهند:

  • اسکن تمام صفحات پاسپورت
  • نامه عدم سوء پیشینه و سابقه کیفری
  • ارائه اظهارنامه ( توضیح در خصوص دلایل سفر شما به کانادا و تحصیل در این کشور)
  • دو قطعه عکس مطابق الزامات کانادا
  • معاینات پزشکی
  • تعیین وضعیت تحصیل یا اشتغال ( با ارائه مدارک تحصیلی و یا سوابق کاری)
  • اثبات داشتن تمکن مالی برای پوشش هزینه های تحصیل و زندگی در کانادا از طریق یکی از روش های زیر :
  • داشتن یک حساب بانکی در کانادا به نام متقاضی ویزا
  • ارائه گواهی سرمایه گذاری تضمین شده (GIC) توسط یک موسسه مالی کانادایی
  • اثبات دریافت وام دانشجویی
  • صورت حساب های بانکی متعلق به حداقل 4 ماه قبل از ارائه درخواست
  • اثبات پرداخت هزینه های اقامت و شهریه دانشگاه
  • ارائه نامه ای از طرف حامی مالی برای پرداخت هزینه ها
  • اثبات دریافت بورسیه تحصیلی
  • افرادی که قصد تحصیل در استان کبک کانادا را دارند ملزم به ارائه گواهی d’acceptation کبک (CAQ) هستند که توسط دولت این استان صادر می شود.
  • ارائه نامه ای در خصوص وظایف، مسئولیت ها و اهداف تحصیلی در کانادا ( متقاضیان می بایست در نامه ای توضیح دهند که چرا می خواهند در کانادا تحصیل کنند و به عنوان یک دانشجو در این کشور چه مسئولیت هایی بر عهده دارند)
  • متقاضیان زیر 18 سال که قصد تحصیل در مدارس کانادا را دارند، می بایست به همراه قیم قانونی خود برای مهاجرت تحصیلی به کانادا درخواست دهند. متقاضیان باید اعلام کنند که قیم قانونی متقاضی کیست.
  • اگر قبلا برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا درخواست داده اید، می بایست شناسه انحصاری متقاضی (UCI) را در درخواست خود ذکر کنید. این شناسه را می توانید در هر نامه ای که توسط دولت کانادا برای شما ارسال شده است، پیدا کنید.
  • اگر اعضای خانواده (همسر یا فرزندان زیر 18 سال) نیز قصد همراهی شما را دارند، باید فرم های درخواست را نیز برای آنها تکمیل کرده و به عنوان یک خانواده با هم درخواست خود را ارسال کنید.

تمام مدارک می بایست به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شده باشند.

مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

کیفیت بالای تحصیل، شهریه پایین دانشگاه ها و زیر ساخت های تحقیقاتی توسعه یافته، آلمان را به یک مقصد عالی برای ادامه تحصیل تبدیل کرده است. اتباع خارجی به منظور ورود به آلمان و تحصیل در دانشگاه های این کشور، می بایست ویزای تحصیلی دریافت کنند. سه نوع ویزا برای افرادی که قصد تحصیل در آلمان را دارند وجود دارد. این ویزاها عبارتند از:

  • ویزای دوره زبان (Visa for Language Learning) : این ویزا به منظور شرکت در دوره های زبان آلمانی صادر می شود. مدت زمان دوره های زبان بین سه ماه تا یکسال متغیر است.
  • ویزای Student Applicant (Visum Zur Studienbewerbung) : افرادی که قصد تحصیل در آلمان را دارند اما هنوز در جستجوی دوره مورد نظرشان هستند یا نامه تاییدیه دانشگاه را دریافت نکردند می توانند برای این ویزای تحصیلی درخواست دهند.
  • ویزای تحصیلی(Visum Zu Studienzwecken) : این ویزا مخصوص متقاضیانی است که موفق به دریافت پذیرش از دانشگاه های آلمان شده اند.

افراد دارای مدارک زیر واجد شرایط اقامت آلمان برای تحصیل هستند:

  • مدرک پذیرش در یک موسسه آموزش عالی در آلمان
  • نامه پذیرش دانشگاه (Zulassungsbescheinigung)
  • نامه پذیرش در دوره های پایه ( صادر شده توسط Studienkolleg)
  • نامه پذیرش در دوره های آموزشی
  • نامه پذیرش در دوره زبان آلمانی
  • اثبات توانایی زبان آلمانی ( برای دوره های آلمانی زبان و برنامه های آموزشی دو زبانه)
  • آزمون زبان آلمانی برای ورود به دانشگاه ( DSH)
  • آزمون زبان آلمانی به عنوان زبان خارجی (TestDaF)
  • آزمون زبان آلمانی گوته ( GDS )
  • دیپلم زبان آلمانی برای امور فرهنگی (DSD)
  • اثبات توانایی زبان انگلیسی ( برای دوره های انگلیسی زبان و برنامه های آموزشی دو زبانه)
  • آزمون انگلیسی به عنوان زبان خارجی ( TOEFL)
  • آزمون سامانه جهانی ارزیابی زبان انگلیسی (IELTS)

نمره قبولی آزمون آیلتس برای دانشگاه های آلمان بین 5 تا 6.5 است.

  • گواهی های معتبر تحصیلی
  • مدرک ورود به دانشگاه های آلمان –Abitur (در صورت لزوم)
  • مدارک تحصیلی تایید شده ( افرادی که خارج از آلمان تحصیل کرده اند باید مدارکی معادل مدرک Abitur ارائه دهند.)
  • سوابق تحصیلی یا ریز نمرات

مهاجرت تحصیلی به آمریکا

مهاجرت تحصیلی به آمریکا همواره یک رویای هیجان انگیز برای افراد از تمام ملیت ها بوده است. اگر تصمیم دارید برای مهاجرت از طریق تحصیل به آمریکا اقدام کنید چندین مرحله وجود دارد که باید آنها را تکمیل کنید. ویزای F1 به متقاضیان بین الملل این امکان را می دهد که در مدارس، دانشگاه ها و دوره های زبان ایالت متحده آمریکا تحصیل کنند. به این نکته توجه کنید که ویزای F1 با ویزای J-1 متفاوت است. ویزای J-1 برای برنامه های مبادلاتی مبتنی بر کار یا تحصیل ارائه می شود. علاوه بر این ویزای F-1 با ویزای M-1 که برای شرکت در دوره های فنی و حرفه ای و غیر آکادمیک صادر می شود، متفاوت است.

متقاضیان مهاجرت از طریق تحصیل به آمریکا از طریق سفارت یا کنسولگری آمریکا در کشورهای مجاور می توانند برای دریافت ویزای F-1 اقدام کنند. معمولا دانشجویان ایرانی به سفارت آمریکا در ارمنستان برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام می کنند. برای اطلاع از نحوه درخواست ویزا می بایست به وب سایت سفارت یا کنسولگری آمریکا در کشور مربوطه مراجعه کنید. پنج مرحله وجود دارد که پس از تکمیل آن می توانید رویای خود برای تحصیل در آمریکا را محقق کنید. در ادامه با این مراحل آشنا خواهید شد:

مرحله اول- نوع ویزای خود را انتخاب کنید

به عنوان دانشجوی بین الملل که قصد تحصیل در دانشگاه های آمریکا را دارید، می بایست ویزای F-1 را انتخاب کنید.

مرحله دوم- الزامات واجد شرایط بودن را چک کنید

به منظور دریافت ویزای F-1 آمریکا متقاضیان می بایست شرایط زیر را داشته باشند:

  • به طور معمول در کشوری به غیر از ایالت متحده آمریکا اقامت داشته باشید.
  • در یک موسسه آموزشی واجد شرایط پذیرفته شده باشید و آنها تایید کرده باشند که شما سرمایه کافی برای حمایت از خود در طول تحصیل را دارید. در این صورت موسسه آموزش عالی انتخابی فرم 1-20 را برای شما ارسال می کند که برای درخواست ویزای F-1 الزامی است.
  • از تمکن مالی کافی برای تامین هزینه ها در طول اقامت در آمریکا برخوردار باشید.
  • روابط نزدیک خود را با کشور مبدا خود ثابت کنید ( همانند داشتن خانواده در کشور )
  • تمایل داشته باید بعد از تکمیل تحصیلات به کشور خود بازگردید.

مرحله سوم- فرم آنلاین DS-160 را تکمیل کنید

زمانی که فرم را تکمیل کردید، می بایست صفحه تایید را به همراه بارکد چاپ کنید.

مرحله چهارم- به سایت usvisa-info.com مراجعه کنید

با مراجعه به این سایت شما می بایست یک حساب کاربری ایجاد کرده و هزینه های ویزای را پرداخت کنید. علاوه بر این باید یک قرار ملاقات با نزدیکترین سفارت آمریکا به کشور تعین کنید.

مرحله پنجم- در مصاحبه سفارت شرکت کنید.

پس از تعیین قرار ملاقات در سفارت، تاریخ مصاحبه به شما اعلام می شود. برای شرکت در مصاحبه تمام مدارک مورد نیاز را با خود به همراه داشته باشید. در طول مصاحبه از شما در خصوص اهداف تحصیلی و اینکه چرا آمریکا را برای تحصیل انتخاب کرده اید سوالاتی پرسیده می شود.

زمانی که ویزای F-1 خود را دریافت کردید، 30 روز قبل از شروع تاریخ ویزا می بایست وارد ایالت متحده آمریکا شوید. پس از ورود می بایست به بخش بین الملل دانشگاه انتخابی مراجعه و خودتان را معرفی کنید.

مهاجرت تحصیلی به انگلیس

متقاضیانی که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه های انگلیس شوند، می توانند برای مهاجرت تحصیلی به انگلستان از طریق ویزای دانشجویی Tier 4 درخواست دهند. به منظور واجد شرایط بودن برای ویزای تحصیلی انگلستان، افراد می بایست شرایط زیر را داشته باشند:

  • در یک دوره تمام وقت ( یعنی حداقل 15 ساعت کلاس درسی در روز) پذیرفته شده باشند.
  • مدرک سطح زبان انگلیسی B2 از چارچوب مرجع مشترک اروپایی زبانها (CEFR) را داشته باشند.
  • متقاضیان می بایست به منابع مالی کافی برای تامین هزینه های اقامت و تحصیل در انگلستان دسترسی داشته باشند.
  • متقاضیان نباید از نظر مالی به منابع مالی عمومی متکی باشند.
  • پس از اتمام دوره قصد بازگشت به کشور مبدا را داشته باشند.

این ویزا در ابتدا برای یک سال صادر می شود و در صورت واجد شرایط بودن قابل تمدید است. دانشجویان دانشگاه های انگلستان تا 10 ساعت در هفته می توانند کار کنند.

مهاجرت تحصیلی به انگلیس

مهاجرت تحصیلی به انگلیس

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

اگر قصد مهاجرت تحصیلی به استرالیا را دارید بدون اغراق باید گفت که استرالیا یکی از کشورهای پیشرو در زمینه ارائه آموزش عالی با کیفیت است. خیلی از افراد نمی دانند که مهاجرت از طریق تحصیل به استرالیا یعنی حرکت به سمت اقامت دائم در این کشور. ویزای تحصیلی استرالیا نه تنها به شما این امکان را می دهد که در این کشور تحصیل کنید، بلکه مسیر دریافت اقامت دائم در این کشور را برای شما هموار می کند. دانشجویان بلافاصله پس از فارغ التحصیلی در استرالیا می توانند وارد بازار کار شوند.

توجه داشته باشید که شرایط مهاجرت تحصیلی به استرالیا در حال تغییر است و افرادی که مایل به تحصیل در این کشور هستند، می بایست آخرین اخبار مهاجرت را بررسی کنند. هزینه ویزای تحصیلی استرالیا بسته به سطح آموزش از 448 دلار شروع می شود. به طور کلی، برنامه های مهاجرت به استرالیا توسط یک سیستم امتیاز بندی مدیریت می شود که فاکتورهایی همچون سن، سابقه تحصیلی، تایید مدارک تحصیلی خارج از کشور، سابقه کار، مهارت زبان و غیره در امتیازدهی موثر است. الزامات مهاجرت از طریق تحصیل به استرالیا شامل موارد زیر می شود:

  • مدارک شناسایی و هویتی
  • دریافت نامه پذیرش (CoA) از یک موسسه آموزشی
  • درخواست برای ویزای تحصیلی ( ساب کلاس 500)
  • داشتن تمکن مالی برای پرداخت هزینه های مورد نیاز
  • ارائه انگیزه نامه و برنامه های آموزشی
  • مدارک زبان انگلیسی برای اثبات مهارتهای زبان

مهاجرت تحصیلی به قبرس شمالی

پروسه های مهاجرت تحصیلی به قبرس شمالی ساده است و متقاضیان می توانند مراحل اخذ ویزا را در مدت زمان کوتاهی تکمیل کنند. به طور کلی، افرادی که قصد دارند بیش از 90 روز در قبرس اقامت داشته باشند، می بایست برای ویزای پینک اسلیپ (pink slip) درخواست دهند. به عبارت دیگر پینک اسلیپ یک مجوز اقامت موقت است که دارندگان آن می توانند تا 4 سال در قبرس اقامت داشته باشند.

بسته به اهداف مسافرتی، متقاضیان ویزای پینک اسلیپ در یکی از گروه های زیر قرار می گیرند:

  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کاری
  • ویزای گردشگری

ویزای اسلیپ صورتی برای دانشجویان غیر اتحادیه اروپا صادر می شود که در یکی از دانشگاه های قبرس یا هر موسسه آموزشی برای تحصیل در یک دوره طولانی مدت ثبت نام کرده اند. دانشجویان باید روند درخواست ویزای تحصیلی را از سفارت یا کنسولگری قبرس در کشور خود شروع کنند.

مهاجرت تحصیلی به هلند

طیف وسیعی از برنامه های آموزشی توسط دانشگاه ها و دیگر موسسات آموزش عالی در این کشور ارائه می شوند. افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به هلند را دارند، می بایست برای ویزای دانشجویی این کشور درخواست دهند. دانشجویانی که موفق به فارغ التحصیلی از دانشگاه های هلند شوند، می توانند با دریافت ویزای یکساله در این کشور شغل پیدا کنند. به منظور دریافت ویزای تحصیلی هلند شرایط خاصی وجود دارد که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد:

متقاضیان تحصیل در هلند، برای ورود به این کشور به مجوز اقامت موقت (MVV) نیاز دارند. درخواست ویزای دانشجویی هلند به دو صورت انجام می شود: از طریق موسسه آموزشی و یا از طریق اسپانسر شناخته شده در هلند. شرایط کلی مهاجرت از طریق تحصیل به هلند به صورت زیر است:

  • افراد می بایست در یک برنامه تحصیلی معتبر تمام وقت در یکی از دانشگاه های هلند پذیرفته شده باشند
  • بودجه کافی برای اقامت طولانی مدت در هلند را داشته باشند. متقاضیان می توانند با ارائه صورتحسابهای بانکی، تمکن مالی خود را اثبات کنند.
  • دانشجویان می بایست حداقل 50 درصد از کل واحدهای درسی را در هر سال تحصیلی اخذ کنند. دانشجویان از طریق پیشرفت تحصیلی می توانند این موضوع را ثابت کنند.

درخواست ویزای تحصیلی هلند تنها از طریق یک موسسه آموزشی معتبر قابل ارائه است. دانشجویان می بایست برای مجوز اقامت و MVV به صورت همزمان درخواست دهند. هزینه های درخواست ویزا توسط سازمان مهاجرت هلند (IND) از دانشگاه اخذ می شود. در صورتی که با درخواست دانشجویان موافقت شود تاییدیه کتبی از سوی سازمان مهاجرت هلند برای دانشگاه ارسال می شود. سه ماه پس از دریافت تاییدیه از دانشگاه، دانشجویان فرصت دارند برای مجوز اقامت درخواست دهند.

مهاجرت تحصیلی به دانمارک

دانشگاه های معتبر زیادی در دانمارک وجود دارد که طیف وسیعی از دوره ها و برنامه های آموزشی را ارائه می کنند. ویزای تحصیلی دانمارک به دانشجویان امکان تحصیل و زندگی در این کشور را می دهد. دانشجویان بین الملل به منظور تحصیل در دانمارک می بایست مجوز اقامت دریافت کنند. به منظور دریافت مجوز اقامت دانشجویان باید مدارک زیر را ارائه کنند:

  • دانشجویان باید در یک برنامه تحصیلی پذیرفته شده باشند که توسط یک مقام دولتی تایید شده یا توسط یک موسسه آموزش عالی معتبر عمومی ارائه شده باشد
  • متقاضیان می بایست در طول اقامت خود به منابع مالی کافی دسترسی داشته باشند. آنها باید شهریه ترم یا سال اول را پرداخت کنند
  • مدرک زبان مرتبط با زبان تدریس در برنامه آموزشی را ارائه دهند.

مهاجرت تحصیلی به فرانسه

اشخاصی که قصد مهاجرت تحصیلی به فرانسه را دارند، می بایست برای ویزای VLS-TS اقدام کنند. این ویزا به دانشجویان این امکان را می دهد که در فرانسه تحصیل، زندگی و کار کنند. هزینه درخواست برای ویزای VLS-TS حدود 99 یورو است. دانشجویان بین الملل در فرانسه می توانند بدون دریافت مجوز کار به صورت نیمه وقت مشغول به کار شوند. فارغ التحصیلانی که قصد دارند بعد از اتمام تحصیلات در فرانسه بمانند، می توانند برای یک ویزای اقامت موقت یک ساله در این کشور درخواست دهند و در این مدت به دنبال شغل باشند.

به منظور اخذ ویزای تحصیلی فرانسه، متقاضیان می بایست نامه پذیرش صادر شده توسط دانشگاه یا کالج را ارائه کنند. علاوه بر این، تهیه بیمه درمانی تا سقف 30.000 یورو الزامی است. مسئولان مهاجرت فرانسه از متقاضیان می خواهند به عنوان بخشی از درخواست ویزای دانشجویی، مدارک تمکن مالی خود را ارائه دهند. همچنین تهیه بلیط رفت و برگشت و  اظهار نامه مبنی بر ترک فرانسه پس از اتمام دوره تحصیلی مورد نیاز است.

مهاجرت تحصیلی به سوئد

مهاجرت تحصیلی به سوئد

مهاجرت تحصیلی به سوئد

اولین گام برای مهاجرت تحصیلی به سوئد، اخذ پذیرش در یک دوره آموزشی تمام وقت در یکی از دانشگاه های این کشور است. پس از پذیرش در دانشگاه، افراد می بایست برای مجوز اقامت درخواست دهند. توجه داشته باشید فرایند درخواست برای مهاجرت از طریق تحصیل به سوئد بسته به شرایط متقاضیان متفاوت است و در برخی از موارد چندین ماه طول می کشد. بنابراین، به محض واریز شهریه برای ویزا اقدام کنید. به منظور دریافت ویزای تحصیلی سوئد، دانشجویان باید مدارک زیر را ارائه دهند:

  • دریافت پذیرش از دانشگاه و پرداخت شهریه
  • ارائه مدارک پشتیبانی از جمله کپی پاسپورت، مدارک مالی، بیمه درمانی ( برای حداقل یک سال)
  • تکمیل فرم درخواست آنلاین
  • ارائه نامه های پشتیبانی

مهاجرت تحصیلی به نروژ

نروژ به عنوان یکی از زیباترین کشورهای جهان از امنیت بسیار بالایی برخوردار است. رفتار دوستانه مردم، هزینه های مقرون به صرفه زندگی و دانشگاه های شناخته شده، افراد زیادی را جذب دانشگاه های این کشور کرده است. افرادی که قصد دارند بیش از سه ماه در نروژ تحصیل کنند، می بایست مجوز تحصیل دریافت کنند. با مجوز تحصیل، دانشجویان بین الملل می توانند تا 20 ساعت در هفته کار کنند. به منظور واجد شرایط بودن برای مهاجرت از طریق تحصیل به نروژ به مدارک زیر نیاز است:

  • متقاضی می بایست یک کرسی تحصیلی تایید شده در دانشگاه معتبر نروژ داشته باشد.
  • متقاضی می بایست توانایی پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل خود را داشته باشد.
  • متقاضی می بایست محل اقامت تعیین شده ای در نروژ داشته باشد.
  • متقاضی می بایست قصد تحصیل تمام وقت در نروژ را داشته باشد.

مهاجرت تحصیلی به مجارستان

کشور مجارستان در اروپای شرقی- مرکزی واقع شده و از غرب با اتریش و از شرق با رومانی همسایه است. بسیاری از دانشگاه ها و کالج های مجارستان برنامه های خود را به زبان انگلیسی ارائه می دهند. برنامه های ارائه شده از استانداردهای پروتکل بلونیا تبعیت می کنند و مدارک اخذ شده در دانشگاه های مجارستان در سراسر اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای دیگر معتبر است. موقعیت های متعددی برای دانشجویان بین الملل در مجارستان در دسترس است. مجارستان با بیش از 20.000 دانشجوی بین الملل یکی از مقاصد آموزشی برتر در اتحادیه اروپا به شمار می رود.

اخذ ویزای تحصیلی اولین گام در مهاجرت تحصیلی به مجارستان است. دانشجویان به منظور تحصیل در دانشگاه های مجارستان به عنوان دانشجوی بین الملل به ویزای مدت بلند مدت نوع D نیاز دارند. ویزای نوع D یک ویزای سینگل اینتری است که مختص دانشجویان غیر اتحادیه اروپا است. هزینه درخواست ویزای تحصیلی مجارستان 60 یورو است.

قبل از اخذ ویزای تحصیلی فاکتورهای مهم دیگری همچون پرداخت هزینه های تحصیل وجود دارد که متقاضیان باید آنها را در نظر بگیرند. هزینه تحصیل در دانشگاه های مجارستان بسیار مقرون به صرفه تر از هزینه تحصیل در دیگر کشورهای اروپایی است. ارائه مدارک زیر برای دریافت ویزای تحصیلی مجارستان الزامی است:

  • دریافت نامه پذیرش از دانشگاه
  • پرداخت هزینه های تحصیل
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • پاسپورت معتبر که حداقل شش ماه پس از ورود به مجارستان اعتبار داشته باشد.
  • کپی صفحات پاسپورت
  • عکس پاسپورتی
  • ارائه بیمه درمان
  • اثبات داشتن منابع مالی کافی برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی
  • ارائه اظهار نامه و نامه پشتیبانی
مهاجرت تحصیلی به مجارستان

مهاجرت تحصیلی به مجارستان

مهاجرت تحصیلی به چین

مهاجرت تحصیلی به چین تنها با اخذ ویزای دانشجویی امکان پذیر است. ویزای دانشجویی چین که به عنوان ویزای X نیز شناخته می شود، به افراد این امکان را می دهد که در این کشور تحصیل و زندگی کنند. ویزای X را می توان به دو دسته تقسیم کرد:

  • ویزای X1 – برای تحصیلات طولانی مدت ( بیش از 180 روز)
  • ویزای X2 – برای تحصیلات کوتاه مدت ( کمتر از 180 روز)

اعتبار هر دو این ویزاها در ابتدا 90 روز از تاریخ صدور است. در ویزای طولانی مدت معمولا پس از ورود به چین مدت اعتبار ویزا مشخص می شود. در حالیکه مدت اعتبار ویزای X2 بیش از 180 روز نیست. متقاضیان مهاجرت تحصیلی به چین می بایست در یک دوره آموزشی در موسسه آموزش عالی معتبر ثبت نام کرده تا آنها فرم JW201 یا JW202 و نامه پذیرش را ارسال کنند. با ارائه مدارک زیر دانشجویان می توانند ویزای دانشجویی چین را دریافت کنند:

  • پاسپورت ( اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار و یک صفحه خالی)
  • فرم درخواست ( فرم درخواست دانشجویی را به طور دقیق و کامل تکمیل کنید)
  • عکس ( یک عدد عکس پاسپورتی بدون کلاه و با پس زمینه روشن )
  • نامه پذیرش ( اصل و یک کپی از نامه پذیرش دانشگاه )
  • تکمیل فرم JW201 یا JW202 برای ویزای X1

مهاجرت تحصیلی به ژاپن

ویزای دانشجویی ژاپن نوعی ویزای بلند مدت است که برای تحصیل در مدارس، دانشگاه ها و دیگر موسسات آموزشی این کشور مورد نیاز است. با ارائه مدارک زیر می توانید برای مهاجرت تحصیلی به ژاپن اقدام کنید:

  • تکمیل فرم درخواست ویزای دانشجویی
  • پاسپورت معتبر به همراه کپی آن
  • عکس 4 * 3 با پس زمینه سفید متعلق به حداقل سه ماه گذشته
  • گواهی صلاحیت
  • نامه پذیرش از موسسه آموزشی به همراه مدت زمان و جزئیات دوره
  • سوابق تحصیلی ( در صورت لزوم)
  • اثبات داشتن شرایط مالی مناسب برای اقامت در ژاپن ( شرایط مالی برای ویزای دانشجویی ژاپن 2 میلیون ین در سال است)
  • نامه انگیزه یا رزومه ( در صورت لزوم)

مهاجرت تحصیلی به سوئیس

سوئیس یکی از امن ترین کشورهای جهان برای تحصیل و زندگی به شمار می رود. دانشجویان در این کشور می توانند یک تجربه منحصر به فرد را کسب کنند، در صورتی که  ابتدا برای ویزای تحصیلی سوئیس درخواست دهند. به منظور مهاجرت از طریق تحصیل به سوئیس و اخذ ویزای دانشجویی، متقاضیان می بایست در ابتدا در یکی از موسسات آموزش عالی این کشور پذیرفته شوند. برای دریافت ویزای تحصیلی بلند مدت نوع D  سوئیس دانشجویان باید علاوه بر ارائه نامه پذیرش از دانشگاه، نامه تمکن مالی و بیمه درمانی را نیز ارائه کنند.

پس از پذیرش در موسسه آموزشی، با مراجعه به سفارت یا کنسولگری سوئیس درخواست خود را برای اخذ ویزا ارائه می کنید. زمان رسیدگی به درخواستها بین 8 تا 10 هفته است. دانشجویان علاوه بر تکمیل فرم درخواست می بایست مدارک زیر را نیز ارائه دهند:

  • پاسپورت معتبر/ تراول آی دی
  • اثبات منابع مالی کافی برای تامین هزینه های تحصیل در سوئیس ( ارائه صورتحسابهای بانکی)
  • ارائه بیمه نامه
  • ارائه برنامه تحصیلی با اطلاعاتی در خصوص هدف و انگیزه های تحصیل
  • تاییدیه ثبت نام در یک موسسه آموزشی و پرداخت شهریه
  • رزومه
  • کپی دیپلم ها و گواهی های تحصیلی
  • ارائه مدارکی مبنی بر خروج از سوئیس پس از اتمام تحصیلات

بهترین دانشگاه های دنیا

هر ساله دانشگاه های جهان بر اساس معیارهای مشخصی توسط سازمان های مختلف رتبه بندی می شوند. یکی از معتبرترین رتبه بندی ها متعلق به موسسه کاکارلی سیموندز یا به اختصار QS است که لیست برترین دانشگاه های جهان را هر ساله منتشر می کند. در جدیدترین رنکینگ QS در بین 100 دانشگاه برتر جهان تقریبا 27 دانشگاه از آمریکا و 17 دانشگاه از انگلستان در بین دانشگاه های برتر جهان جای گرفته اند. در ادامه به معرفی بهترین دانشگاه های جهان خواهیم پرداخت:

  • موسسه فناوری ماساچوست (MIT)

دانشگاه MIT یک دانشگاه خصوصی در ماساچوست ایالت متحده آمریکا است که در سال 1861 تاسیس شده است. این موسسه علمی- تحقیقاتی بر روی رشته های فنی و مهندسی متمرکز است.  در موسسه فناوری ماساچوست با ه دانشکده حدود 11.000 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیل می کنند. دانشکده های MIT شامل دانشکده فنی- مهندسی، دانشکده معماری، دانشکده علوم، دانشکده مدیریت و دانشکده علوم اجتماعی می شود.

  • دانشگاه کمبریج

دانشگاه کمبریج یک دانشگاه دولتی در انگلستان است که با تاسیس در سال 1209 چهارمین دانشگاه قدیمی جهان شناخته می شود. این دانشگاه حدود 20.000 دانشجو دارد که بیش از 7.000 نفر از آنها، دانشجویان بین المللی هستند. دانشگاه کمبریج همواره در رتبه بندی های جهانی در میان ده دانشگاه برتر جهان قرار دارد. این دانشگاه ثروتمندترین دانشگاه اروپا و بریتانیا است که ارزش ثروت او به بیش از 5 میلیارد پوند می رسد.

  • دانشگاه استنفورد

دانشگاه استنفورد در شهر کالیفرنیای ایالت متحده آمریکا یک موسسه دولتی است که حدود 16.000 دانشجو دارد. این دانشگاه در سال 1885 تاسیس شده است و مساحت آن به بیش از 8000 هکتار می رسد. فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه استنفورد موسسان شرکت های بزرگی همچون گوگل، یاهو، اپل و بسیاری از شرکتهای مطرح جهانی هستند. این موسسه آموزشی دارای هفت دانشکده از جمله دانشکده کسب و کار، دانشکده آموزش، دانشکده مهندسی، دانشکده علوم انسانی، دانشکده حقوق، دانشکده علوم محیط و دانشکده علوم دارو است.

  • دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد در شهر آکسفورد انگلستان قدیمی ترین دانشگاه انگلیسی زبان در جهان است که از سال 1096 آموزش خود را آغاز کرده است. این دانشگاه حدود 22.000 دانشجو دارد و از 38 دانشکده، مرکز تحقیقاتی و پژوهشی تشکیل شده است. با توجه به درخواستهای زیادی که برای ورود به این دانشگاه وجود دارد، می توان گفت پذیرش در این دانشگاه بسیار رقابتی است.

بهترین دانشگاه های دنیا

بهترین دانشگاه های دنیا

دانشگاه هاروارد

دانشگاه هاروارد قدیمی ترین دانشگاه ایالت متحده آمریکا است که در سال 1636 تاسیس شده است. دانشگاه هاروارد به عنوان یک دانشگاه خصوصی در شهر کمبریج ایالت ماساچوست دارای 9 دانشکده است که بیش از 160 رشته تحصیلی را ارائه می دهد. این دانشگاه دارای دانشکده های کسب و کار، دانشکده هنر، دانشکده پزشکی، دانشکده معماری، دانشکده آموزش، دانشکده حقوق، دانشکده جان اف کندی و موسسه مطالعات پیشرفته ردکلیف است.

در ادامه لیست 100 دانشگاه برتر جهان 2022 در رتبه بندی QS ارائه شده است:

رتبه بندیاسامی دانشگاهکشور
1موسسه فناوری ماساچوستآمریکا
2دانشگاه کمبریجانگلستان
3دانشگاه استنفوردآمریکا
4دانشگاه آکسفوردانگلستان
5دانشگاه هارواردآمریکا
6موسسه فناوری کالیفورنیاآمریکا
7کالج امپریال لندنانگلستان
8کالج دانشگاهی لندنانگلستان
9دانشگاه صنعتی زوریخسوئیس
10دانشگاه شیگاگوآمریکا
11دانشگاه ملی سنگاپورسنگاپور
12دانشگاه پکینگچین
13دانشگاه پنسیلوانیاآمریکا
14دانشگاه چینهواچین
15دانشگاه ادینبورگانگلستان
16دانشگاه پلی تکنیک فدرال لوزانسوئیس
17دانشگاه پرینستونآمریکا
18دانشگاه ییلآمریکا
19دانشگاه فنی نانیانگسنگاپور
20دانشگاه کرنلآمریکا
21دانشگاه هنگ کنگهنگ کنگ
22دانشگاه کلمبیاآمریکا
23دانشگاه توکیوژاپن
24دانشگاه هابکینزآمریکا
25دانشگاه میشیگانآمریکا
26دانشگاه پی اس الفرانسه
27دانشگاه کالیفرنیاآمریکا
28دانشگاه منچسترانگلستان
29دانشگاه ملی سئولکره جنوبی
30دانشگاه ملی استرالیااسترالیا
31دانشگاه مک گیلکانادا
32دانشگاه نورت وسترنآمریکا
33دانشگاه ملبورناسترالیا
34دانشگاه فودانچین
35دانشگاه تورنتوکانادا
36دانشگاه کیوتوژاپن
37کالج کینگز لندنانگلستان
38دانشگاه هنگ کنگ چینهنگ کنگ
39دانشگاه نیویورکآمریکا
40دانشگاه علم و فناوری هنگ کنگهنگ کنگ
41دانشگاه سیدنیاسترالیا
42موسسه علم و فناوری کرهکره جنوبی
43دانشگاه ژیانگچین
44دانشگاه کالیفرنیا- لس آنجلسآمریکا
45دانشگاه نیوساوث ولزاسترالیا
46دانشگاه جیائو تونگ شانگهایچین
47دانشگاه بریتیش کلمبیاکانادا
48موسسه پلی تکنیک پاریسفرانسه
49دانشگاه فنی مونیخآلمان
50دانشگاه دوکآمریکا
51دانشگاه کوئینزلنداسترالیا
52دانشگاه کارنگی ملونآمریکا
53دانشگاه کالیفورنیا- سن دیگوآمریکا
54دانشگاه سیتی هنگ کنگهنگ کنگ
55موسسه فنی توکیوژاپن
56موسسه علوم سیاسی و اقتصادی لندنانگلستان
57دانشگاه موناشاسترالیا
58دانشگاه آمستردامهلند
59دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخآلمان
60دانشگاه سوربنفرانسه
61دانشگاه فنی دلفتهلند
62دانشگاه بریستولانگلستان
63دانشگاه بروونآمریکا
64دانشگاه وارویکانگلستان
65دانشگاه هایدلبرگآلمان
66دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگهنگ کنگ
67دانشگاه بوئنوس آیرسآرژانتین
68دانشگاه اوساکاژاپن
69دانشگاه پاریس-ساکلیفرانسه
70دانشگاه مالایامالزی
71دانشگاه علوم و فناوری پوهانگکره جنوبی
72دانشگاه تکزاسآمریکا
73دانشگاه یانسیکره جنوبی
74دانشگاه کرهکره جنوبی
75دانشگاه ملی لومونسف مسکوروسیه
76دانشگاه کاتولیک لونبلژیک
77دانشگاه ملی تایوانتایوان
78دانشگاه ساوت همپتونانگلستان
79دانشگاه توهوکوژاپن
80دانشگاه واشینگتونآمریکا
81دانشگاه گلاسکوانگلستان
82دانشگاه کپنهاگندانمارک
83دانشگاه ویسکانسین- مدیسنآمریکا
84دانشگاه زوریخسوئیس
85دانشگاه ایلینویآمریکا
86دانشگاه لیدزانگلستان
87دانشگاه اوکلندنیوزلند
88دانشگاه فنی جورجیاآمریکا
89دانشگاه فنی رویال سوئدسوئد
90دانشگاه وسترن استرالیااسترالیا
91دانشگاه بیرمنگامانگلستان
92دانشگاه دورهامانگلستان
93دانشگاه پنسیلوانیاآمریکا
94دانشگاه علوم و فناوری چینچین
95دانشگاه لوندسوئد
96دانشگاه شفیلدانگلستان
97دانشگاه سنت آندرهانگلستان
98کالج ترینیتیایرلند
99دانشگاه سونگ کیون کوانکره جنوبی
100دانشگاه رایسآمریکا

 

انواع بورسیه های تحصیلی در دانشگاه های جهان

بورسیه های تحصیلی توسط دانشگاه ها، سازمان ها و دولت های کشورهای مختلف در اختیار دانشجویان با استعداد قرار می گیرد و موانع هزینه های تحصیل را از سر راه آنها بر می دارد. برخی از بورسیه های تحصیلی متعلق به دانشگاه یا کشور خاصی هستند، در حالیکه برخی از آنها به دانشجویان بین الملل در تمامی کشورها و موسسات آموزش عالی تعلق می گیرد. بنابراین اگر به دنبال تحصیل در خارج از کشور هستید و نگران هزینه ها هستید، خبر خوب این است بورسیه تحصیلی خارج از کشور، مهاجرت تحصیلی رایگان را امکان پذیر می کند. ارائه لیست کاملی از انواع بورسیه های تحصیلی در دانشگاه های جهان کار بزرگی است. در ادامه بورسیه های تحصیلی خارج از کشور در دسته های مختلف گروه بندی شده اند. این گروه بندی ها شامل بورسیه های تحصیلی در یک کشور خاص، بورسیه های تحصیلی برای تحصیل در یک موضوع خاص و بورسیه های تحصیلی برای یک مقطع خاص می شود.

بورسیه های تحصیلی در مناطق مختلف

  • بورسیه برای تحصیل در آسیا

  • بورسیه تحصیلی CAS-TWAS President’s PhD Fellowship Program
  • بورسیه تحصیلی Chinese Scholarships-Great Wall Program
  • بورسیه تحصیلی Chinese Government Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Tsinghua University
  • بورسیه تحصیلی USTC Scholarship Program
  • بورسیه تحصیلی HKSAR Government Scholarships Fund
  • بورسیه تحصیلی Hong Kong PhD Fellowship Scheme HKPFS-
  • بورسیه تحصیلی ADB-Japan Scholarship Program
  • بورسیه تحصیلی Aichi Scholarship Program for Asian Students in Japan
  • بورسیه تحصیلی Japan-IMF Scholarships Program for ASIA
  • بورسیه تحصیلی JSPS Postdoctoral Fellowship Program
  • بورسیه برای تحصیل در کشورهای بریکس

  • بورسیه تحصیلی OAS-GCUB Scholarship Program
  • بورسیه تحصیلی The World Academy of Sciences (TWAS) Fellowships
  • بورسیه تحصیلی Government of Russian Federation Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Open Doors: Russian Scholarship Project
  • بورسیه تحصیلی Merit-cum-Means Scholarship Scheme
  • بورسیه برای تحصیل در کشورهای اروپای شرقی

  • بورسیه تحصیلی Baku Engineering University
  • بورسیه تحصیلی Khazar University International Scholarship Program
  • بورسیه تحصیلی Charles University in Prague Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Central European University Financial Aid for Admitted Students
  • بورسیه تحصیلی Hungarian Government Scholarships for Foreign Students
  • بورسیه برای تحصیل در اروپا

  • بورسیه تحصیلی com Study a Master’s in Europe Scholarship
  • بورسیه تحصیلی Erasmus Mundus Scholarships
  • بورسیه برای تحصیل در کشورهای نوردیک اروپا

  • بورسیه تحصیلی Denmark Government Scholarships for non-EU Students
  • بورسیه تحصیلی Roskilde University Tuition Fee Waivers and Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Swedish Institute Scholarships
  • بورسیه برای تحصیل در آمریکای لاتین

  • بورسیه تحصیلی CIEE Bowman Travel Grants
  • بورسیه تحصیلی Mente Argentina Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Roberto Rocca Education Program – Argentina
  • بورسیه تحصیلی The World Academy of Sciences (TWAS) Fellowships
  • بورسیه برای تحصیل در خاورمیانه

  • بورسیه تحصیلی Turkish Government Scholarships for International Students
  • بورسیه تحصیلی INSEAD UAE Campus MBA Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Khalifa University Teaching Assistant Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Masdar Institute IRENA Scholarships Programme
بورسیه های تحصیلی

بورسیه های تحصیلی

بورسیه های تحصیلی در کشورهای مختلف

  • بورسیه برای تحصیل در استرالیا

  • بورسیه تحصیلی Australia Awards Scholarships – AAS
  • بورسیه تحصیلی Destination Australia awards
  • بورسیه تحصیلی Research Training Program- RTP
  • بورسیه برای تحصیل در کانادا

  • بورسیه تحصیلی Banting Postdoctoral Fellowships
  • بورسیه تحصیلی Canada Graduate Scholarships – Master’s Program
  • بورسیه تحصیلی IDRC Research Awards
  • بورسیه تحصیلی NSERC Postgraduate scholarships
  • بورسیه تحصیلی Vanier Canada Graduate Scholarships Program
  • بورسیه تحصیلی Anne Vallee Ecological Fund
  • بورسیه تحصیلی Trudeau Scholarships and Fellowships
  • بورسیه تحصیلی Surfshark Privacy and Security Scholarship
  • بورسیه تحصیلی Canada Memorial Scholarship
  • بورسیه برای تحصیل در آلمان

  • بورسیه تحصیلی DAAD Scholarships
  • بورسیه تحصیلی +Erasmus
  • بورسیه تحصیلی Heinrich Böll Scholarships for International Students
  • بورسیه تحصیلی Humboldt Research Fellowships for Postdoctoral Researchers
  • بورسیه تحصیلی Kurt Hansen Science Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Deutschland Stipendium
  • بورسیه برای تحصیل در نیوزلند

  • بورسیه تحصیلی New Zealand Foreign Affairs and Trade Scholarships
  • بورسیه تحصیلی New Zealand International Doctoral Research Scholarships
  • بورسیه برای تحصیل در انگلستان

  • بورسیه تحصیلی British Chevening Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Commonwealth Scholarships for Developing Commonwealth Countries
  • بورسیه تحصیلی Commonwealth Shared Scholarship Scheme at UK Universities
  • بورسیه تحصیلی Marshall Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Euraxess UK
  • بورسیه تحصیلی CastleSmart Scholarship
  • بورسیه تحصیلی Surfshark Privacy and Security Scholarship
  • بورسیه برای تحصیل در آمریکا

  • بورسیه تحصیلی Fulbright Foreign Student Program
  • بورسیه تحصیلی Hubert Humphrey Fellowship Program
  • بورسیه تحصیلی Civil Society Leadership Awards
  • بورسیه تحصیلی Preply Scholarship
  • بورسیه تحصیلی Surfshark Privacy and Security Scholarship

 

بورسیه های تحصیلی در رشته های مختلف

  • بورسیه های تحصیل در رشته هنر

  • بورسیه تحصیلی Art and design Scholarships – UNSW
  • بورسیه تحصیلی Art, fashion and textiles scholarships – RMIT University
  • بورسیه تحصیلی DAAD Fine Art, Design/ Visual Communication and Film Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Royal College of Art Awards
  • بورسیه تحصیلی DAAD Fine Art, Design/ Visual Communication and Film Scholarships
  • بورسیه های تحصیل در رشته علوم کامپیوتر

  • بورسیه تحصیلی Google Europe Scholarship for Students with Disabilities
  • بورسیه تحصیلی Microsoft Scholarship Program
  • بورسیه تحصیلی AWC Scholarship Fund for Women in Computing
  • بورسیه تحصیل Palantir Scholarships for Women in Technology
  • بورسیه های تحصیلی در رشته مهندسی

  • بورسیه تحصیلی Arkwright Engineering Scholarships
  • بورسیه تحصیلی IET Awards and Scholarships
  • بورسیه تحصیلی AACE International Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Amelia Earhart fellowship
  • بورسیه های تحصیلی در رشته حقوق

  • بورسیه تحصیلی DAAD Master’s Scholarships for Public Policy and Good Governance – PPGG
  • بورسیه تحصیلی Max Planck Society Research Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Undergraduate Faculty Scholarships – McGill University
  • بورسیه های تحصیلی در رشته پزشکی

  • بورسیه تحصیلی AMC Amsterdam Merit Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Carl Duisberg Scholarships
  • بورسیه تحصیلی Wellcome Trust Doctoral Studentships
  • بورسیه تحصیلی AFPHM John Snow Scholarship

تحصیل رایگان در بهترین کشورها

تحصیل در خارج از کشور فرصتی برای آشنایی با افراد جدید، شناخت فرهنگهای متفاوت، طعم غذاهای جدید و یادگیری بسیاری از موارد جدید است. با این وجود مهاجرت تحصیلی می تواند با چالش هایی همراه باشد. یکی از مهم ترین این چالش ها هزینه های تحصیل است که در برخی موارد دانشجویان را برای رسیدن به اهدافشان با مشکل مواجه می کند. خبر خوب این است که در برخی از کشورهای جهان، امکان تحصیل رایگان برای دانشجویان بین الملل وجود دارد و تنها آنها می بایست هزینه های اداری را پرداخت کنند. در ادامه به معرفی بهترین کشورها برای تحصیل رایگان می پردازیم:

  • آلمان

سیستم آموزشی شگفت انگیز آلمان یکی از بهترین ویژگی های این کشور محسوب می شود. امکان تحصیل رایگان و سیستم آموزشی مدرن، افراد زیادی را جذب مراکز آموزشی آلمان کرده است. در آخرین رتبه بندی QS، بیش از 40 دانشگاه آلمان در بین برترین دانشگاه های جهان قرار گرفته اند. دانشجویان بین الملل برای تحصیل در آلمان شهریه ای پرداخت نمی کنند. تنها در برخی از دانشگاه ها مبلغی بین 150 تا 400 یورو برای پوشش هزینه های اداری دریافت می شود. البته توجه داشته باشید که دانشجویان به منظور دریافت ویزای تحصیلی آلمان باید ثابت کنند به بودجه ای معادل 10.000 یورو در سال یا 850 یورو در ماه برای پوشش هزینه های زندگی دسترسی دارند.

  • جمهوری چک

جمهوری چک که به عنوان قلب اروپا نیز شناخته می شود، یکی دیگر از کشورهایی است که سیستم آموزشی رایگان برای دانشجویان بین الملل ارائه می دهد. هزینه تحصیل برای تمامی دانشجویان صرف نظر از کشور مبدا آنها رایگان است. البته باید به این نکته اشاره کرد که تحصیل رایگان در دانشگاه های جمهوری چک مستلزم یادگیری زبان این کشور است. افرادی که می خواهند به زبان انگلیسی در این کشور تحصیل کنند، می بایست 4.000 یورو تا 12.000 یورو در سال پرداخت کنند.

  • نروژ

برای تحصیل در دانشگاه ها و کالج های دولتی نروژ نیازی به پرداخت هزینه نیست. دانشجویان تنها باید هزینه کمی برای ثبت نام پرداخت کنند. اگرچه نروژ یکی از گران ترین کشورها برای زندگی به شمار می رود، اما امکان تحصیل رایگان دانشجویان زیادی را از سراسر جهان جذب دانشگاه های این کشور کرده است. علاوه بر این برنامه های تحصیلات تکمیلی از جمله فوق لیسانس و دکترا در نروژ رایگان است. برنامه های درسی ارائه شده در موسسات آموزش عالی این کشور به زبان نروژی است؛ بنابراین تسلط به زبان نروژی برای تحصیل در این کشور الزامی است.

  • فنلاند

سیستم آموزشی فنلاند در میان بهترین سیستم های آموزشی در جهان قرار دارد. با توجه به اینکه بسیاری از دانشگاه های این کشور توسط دولت فنلاند تامین مالی می شوند، امکان تحصیل رایگان در موسسه های آموزش عالی وجود دارد. دانشجویان که قصد دارند به زبان انگلیسی در فنلاند تحصیل کنند، می بایست شهریه را پرداخت کنند. متقاضیان باید ثابت کنند پول کافی برای پرداخت هزینه های محل اقامت، کتاب و سایر هزینه ها را دارند.

  • فرانسه

اکثر دانشگاه های سوئد دولتی هستند و از دانشجویان غیر اتحادیه اروپا که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را دارند، هزینه ای دریافت نمی کنند. افرادی که به زبان فرانسه مسلط هستند، می توانند برای تحصیل رایگان در دانشگاه های این کشور درخواست دهند.

  • برزیل

افرادی که مایل به تحصیل رایگان در خارج از کشور هستند می توانند برزیل بزرگترین کشور آمریکای لاتین و پنجمین کشور بزرگ جهان را انتخاب کنند. در برزیل دانشجویان بین الملل بدون پرداخت شهریه می توانند تحصیل کنند و تنها کافی است هزینه های ثبت نام را بپردازند. علاوه بر رایگان بودن تحصیل، هزینه زندگی در برزیل بسیار مقرون به صرفه است.

تحصیل رایگان در بهترین کشورها

تحصیل رایگان در بهترین کشورها

ایتالیا

ایتالیا همواره به دلیل ارائه استاندارد ها و کیفیت بالای آموزش و همچنین سیستم آموزشی منحصر به فرد یکی از بهترین مقاصد تحصیلی در سراسر جهان شناخته می شود. در صورتی امکان تحصیل رایگان برای دانشجویان بین الملل در ایتالیا وجود دارد که به زبان ایتالیایی تحصیل کنند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در آلمان

مطمئنا این مسئله در ذهن شما ایجاد شده است که چگونه می توان از دانشگاه های آلمان پذیرش گرفت. اگر قصد دارید در دانشگاه های آلمان تحصیل کنید ، ادامه مطلب را با دقت مطالعه کنید:

  • انتخاب دانشگاه

زمانی که آلمان را برای ادامه تحصیل در نظر می گیرید، در مرحله اول باید رشته و دانشگاه مورد نظرتان را انتخاب کنید. موسسه تبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) شامل بیش از 2000 برنامه تحصیلی در آلمان است که حدود 1389 برنامه به زبان انگلیسی است. البته باید این نکته را در نظر بگیرید که اکثر برنامه های انگلیسی زبان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در دسترس هستند.

  • بررسی الزامات پذیرش

قبل از اینکه برای دانشگاه های آلمان درخواست دهید، باید الزامات پذیرش در دانشگاه و رشته مورد نظرتان را بررسی کنید. توجه داشته باشید که مدرک شما توسط دانشگاه انتخابی باید به رسمیت شناخته شود.  برای دریافت پذیرش دانشگاه های آلمان باید مدرکHZB  آلمان به معنی مدرک تحصیلی تایید شده را داشته باشید. برای دانشجویان دوره کارشناسی ارائه مدرک دیپلم ، گواهی پایان تحصیل یا نتیجه آزمون ورودی دانشگاه مورد نظر الزامی است. یکی دیگر از شرایط پذیرش دانشگاه های آلمان ، ارائه مدرک زبان است. با توجه به اینکه اکثر دوره ها به زبان آلمانی ارائه می شود، افراد باید مدارکی را مبنی بر تایید توانایی زبان آلمانی خود ارائه کنند. دو آزمون Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang  ( آزمون زبان آلمانی برای ورود به دانشگاه ) و آزمونTestDaF  مورد تایید دانشگاه های آلمان هستند.

  • ارائه درخواست

برای اکثر دوره ها شما می توانید به صورت مستقیم از طریق سایت دانشگاه درخواست دهید. علاوه بر این می توانید از طریق وب سایت www.uni-assist.de  که توسط آکادمیDAAD  مدیریت می شود برای پذیرش دانشگاه های آلمان اقدام کنید. شما این امکان را دارید که برای دوره های مختلف در دانشگاه های متعددی به صورت جداگانه درخواست دهید تا شانس شما برای پذیرش افزایش پیدا کند. پیشنهاد می کنیم حداقل شش ماه قبل از اتمام مهلت، درخواست خود را ارسال کنید. در این صورت شما زمان کافی دارید که اطلاعات خود را اصلاح کنید و یا اطلاعات مورد نیاز را اضافه کنید. اما به طور کلی الزامات پذیرش دانشگاه های آلمان شامل موارد زیر می شود:

  • کپی تصدیق شده مدرک دیپلم یا مدرک قبلی و دیگر مدارک مرتبط به زبان اصلی
  • ارائه ریز نمرات و واحدهای درسی
  • عکس پاسپورتی
  • کپی پاسپورت ( اطلاعات شخصی و فوتو آی دی صفحه)
  • اثبات توانایی های زبان ( جواب آزمون یا معادل آن)
  • اثبات داشتن تمکن مالی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در فرانسه

هنگامی که تصمیم می گیرید در یکی از موسسات آموزش عالی فرانسه تحصیل کنید، در ابتدا می بایست به سایت موسسه مورد نظر مراجعه کنید. جهت اخذ پذیرش در فرانسه بهتر است در اسرع وقت اقدام کنید زیرا روند ارزیابی، تصمیم گیری و پذیرش ممکن است کمی طولانی باشد. جهت اخذ پذیرش در فرانسه به طور کلی به مدارک زیر نیاز است:

  • مدارک تحصیلی
  • کپی پاسپورت
  • عکس
  • ریز نمرات
  • بیمه نامه
  • پرداخت هزینه درخواست
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • نامه پشتیبانی
  • مدارک زبان فرانسه/ انگلیسی
  • اثبات داشتن توانایی مالی برای پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در یونان

اگر به دنبال تحصیل در موسسات آموزش عالی یونان هستید، باید بدانید که این کشور به دلیل داشتن پیشینه قوی فرهنگی و هنری مورد توجه بسیاری از دانشجویان از سراسر جهان قرار دارد. حدود 20 دانشگاه در یونان وجود دارد که اکثر آنها برنامه های خود را به زبان یونانی ارائه می کنند و معمولا برنامه های انگلیسی زبان در مقاطع فوق لیسانس و دکترا در دسترس هستند. زمانی که می خواهید به یونان مهاجرت تحصیلی کنید، پس از انتخاب دانشگاه و رشته انتخابی معمولا از متقاضیان خواسته می شود مدارک زیر را ارائه کنند:

  • گواهی فارغ التحصیلی و کلیه ریز نمرات تحصیلی
  • مدارک شناسایی همانند پاسپورت و شناسنامه
  • دو قطعه عکس پاسپورتی
  • مدارک زبان یونانی
  • نامه عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت از پزشک مورد تایید
  • مدارک مالی مبنی بر تامین هزینه های زندگی و تحصیل در یونان
تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در اتریش

اتریش، کشوری آلمانی زبان با حدود 8.7 میلیون نفر جمعیت است که در مرکز اروپا واقع شده است. این کشور نسبتا کوچک مورد توجه بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان بین الملل برای تحصیل قرار گرفته است. در این کشور کوچک، دانشگاه های معتبری وجود دارد که مدارک آنها در سراسر جهان به رسمیت شناخته می شوند. بسیاری از دانشگاه های اتریش در رتبه بندی های بین المللی به دلیل ارائه آموزش با کیفیت در رنکینگ های بالا قرار دارند.

علاوه بر ارائه آموزش با کیفیت، امکان تحصیل رایگان در دانشگاه های دولتی یک نقطه عطف برای دانشجویان بین الملل محسوب می شود. در نتیجه مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل از مزایای بسیار زیادی برخوردار است. کشور اتریش دارای بیش از 70 دانشگاه معتبر است که حدود 350.000 دانشجو در این دانشگاه ها تحصیل می کنند. 25% از جمعیت دانشجویان دانشگاه های آلمان را متقاضیان بین الملل تشکیل می دهند. دانشجویان به منظور اخذ پذیرش و مهاجرت تحصیلی به اتریش ملزم به ارائه مدارک زیر هستند:

  • تکمیل فرم درخواست پذیرش
  • اثبات ملیت از طریق مدارک شناسایی و پاسپورت
  • کپی آخرین گواهی تحصیلی ترجمه شده به زبان آلمانی یا انگلیسی
  • اثبات مهارت زبان آلمانی ( در صورت شرکت در دوره های انگلیسی زبان متقاضیان می بایست مدارک زبان انگلیسی ارائه کنند.)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در برزیل

در سالهای اخیر تحصیل در کشورهای آمریکای جنوبی مورد توجه دانشجویان ایرانی قرار گرفته است. با توجه به اینکه معتبرترین دانشگاه های آمریکای جنوبی در کشور برزیل قرار دارند، درخواست برای مهاجرت تحصیلی به این کشور افزایش داشته است. چندین نکته مثبت در خصوص مهاجرت تحصیلی به برزیل وجود دارد. از مهم ترین ویژگی های دانشگاه های برزیل می توان به رایگان بودن آن اشاره کرد. به طور کلی تحصیل در دانشگاه های فدرال و ایالتی برزیل رایگان است. یکی دیگر از نکات مثبت در خصوص تحصیل در برزیل، بورسیه های تحصیلی متعددی است که در اختیار دانشجویان بین الملل قرار می گیرد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در برزیل بسته به مقطع تحصیلی متفاوت است. دانشجویانی که قصد تحصیل در دوره کارشناسی را دارند، برای ورود به دانشگاه های برزیل به مدرک دوره متوسطه نیاز دارند. در برخی از دانشگاه های برزیل برای پذیرش در دوره کارشناسی دانشجویان ملزم به ارائه مدرک زبان ( اکثر دوره های کارشناسی در برزیل به زبان پرتغالی تدریس می شوند) هستند. البته در برخی از موسسات آموزش عالی امکان شرکت در دوره های زبان پرتغالی وجود دارد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در آرژانتین

هیچ محدودیتی برای مهاجرت تحصیلی به آرژانتین برای متقاضیان بین الملل وجود ندارد. حدود 40 دانشگاه دولتی در آرژانتین فعالیت می کنند و توسط دولت تامین اعتبار می شوند. اکثر افرادی که برای مهاجرت تحصیلی به آرژانتین درخواست می دهند، متقاضی تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور هستند. علاوه بر این بیش از 45 دانشگاه خصوصی در آرژانتین قرار دارند که هزینه تحصیل در آنها بسیار بیشتر از دانشگاه های دولتی این کشور است. رشته های همچون مهندسی در آرژانتین ( به ویژه مهندسی برق و معماری) بسیار مورد توجه دانشجویان بین الملل قرار گرفته است. علاوه بر رشته های مهندسی، برنامه های ارائه شده در حوزه مدیریت و کسب و کار دارای زیر ساختهای آموزشی بسیار قوی هستند.

نکته مهم در خصوص مهاجرت تحصیلی به آرژانتین این است که برخلاف بسیاری از کشورها، امکان کار در حین تحصیل در این کشور وجود ندارد. به طور کلی ورود به مراکز آموزش عالی آرژانتین برای متقاضیان بین الملل آسان است. به منظور اخذ پذیرش در دانشگاه های آرژانتین ارائه سوابق تحصیلی و ریز نمرات الزامی است. فرایند معادل سازی و ارزیابی مدارک در آرژانتین، پروسه پیچیده ای نیست و تقریبا تمام مدارک تحصیلی اخذ شده در ایران در این کشور معتبر شناخته می شود.

زبان تحصیل در کشور آرژانتین در تمامی مقاطع تحصیلی زبان اسپانیایی است. از همین رو ارائه مدرک زبان اسپانیایی برای ورود به دانشگاه های این کشور الزامی است. علاوه بر این، متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آرژانتین برای اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور، می بایست در یک دوره مقدماتی شرکت کنند. در صورت تکمیل موفقیت آمیز این دوره، دانشجویان می توانند در دانشگاه و رشته مورد نظرشان تحصیل کنند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا

کیفیت بالای آموزش، هزینه های پایین تحصیل و اعتبار جهانی مدارک دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشورهای خارجی، باعث جذب دانشجویان زیادی از سراسر جهان شده است. دانش آموزان و دانشجویان ایرانی که متقاضی تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور هستند، پس از انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاه در کشور مقصد می بایست از طریق سایت موسسه برای برنامه آموزشی مورد نظر درخواست دهند. به این نکته توجه داشته باشید که الزامات و شرایط ورود و ددلاین اپلای در هر دانشگاه و متفاوت است.

پس از اخذ پذیرش از دانشگاه انتخابی، گام بعدی درخواست برای ویزا از طریق سفارت یا کنسولگری کشور مربوطه است. در خصوص مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا باید گفت که در هر کشور الزامات متفاوتی برای درخواست ویزا وجود دارد. اما به طور کلی مدارک و الزاماتی وجود دارند که برای مهاجرت تحصیلی در میان اکثر کشورها مشترک هستند. در ادامه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ارائه شده است:

  • اسکن تمام صفحات پاسپورت
  • نامه پذیرش یا دعوتنامه موسسه آموزشی
  • نامه عدم سوء پیشینه و سابقه کیفری
  • قطعه عکس مطابق الزامات آن کشور
  • معاینات پزشکی
  • ارائه اظهارنامه ( توضیح در خصوص دلایل سفر شما به کشور مربوطه و تحصیل در کشور)
  • تعیین وضعیت تحصیل یا اشتغال ( با ارائه مدارک تحصیلی و یا سوابق کاری)
  • اثبات داشتن تمکن مالی برای پوشش هزینه های تحصیل و زندگی در کشور مربوطه)
  • ارائه بیمه نامه

مراحل مهاجرت تحصیلی

برای مهاجرت تحصیلی به هر کشوری، داشتن اطلاعات کافی در خصوص قوانین ویزای تحصیلی، ترجمه مدرک تحصیلی برای مهاجرت، کار دانشجویی، شرایط و راه های دریافت اقامت تحصیلی الزامی است. برخی از اشخاص بدون داشتن اطلاعات کافی صرفا وارد سایت دانشگاه انتخابی خود می شوند و اطلاعات شخصی خود را وارد می کنند. اما واقعا چند درصد از متقاضیان مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور موفق به دریافت ویزا می شوند؟ آیا راهکار و فرایند مشخصی برای مهاجرت تحصیلی وجود دارد؟ اگر قصد مهاجرت به خارج از کشور برای تحصیل را دارید و نمی دانید از کجا شروع کنید، با ما همراه باشید تا شما را با مراحل مهاجرت تحصیلی آشنا کنیم:

  • مرحله اول: تهیه چک لیست

یک چک لیست کامل از دانشگاه هایی که می خواهید برای آنها درخواست دهید را آماده کنید. با تهیه چک لیست ذهن خود را بر روی انتخاب های خود برای مهاجرت تحصیلی منسجم می کنید.

مراحل مهاجرت تحصیلی

مراحل مهاجرت تحصیلی

  • مرحله دوم: بررسی الزامات ورود

با مراجعه به سایت دانشگاه های انتخابی می توانید الزامات ورود به دوره تحصیلی مورد نظرتان را بررسی کنید. در برخی از موارد الزامات سختگیرانه ای همانند شرکت در آزمون ورودی برای برنامه های تحصیلی وجود دارد. البته باید گفت که رشته هایی مانند پزشکی که از متقاضیان بیشتری برخوردارند، دارای شرایط پذیرش دشواری هستند. در حالیکه الزامات ورود برای تحصیل در برخی از رشته ها آسان تر است.

  • مرحله سوم: ارائه درخواست

حالا وقت آن رسیده که تمام مدارک مورد نیاز به همراه نمونه کارها ( در صورت نیاز) جمع آوری کنید. نکته مهم در خصوص ارائه درخواست، توجه به زمان اپلای برای دانشگاه انتخابی است. حتما قبل از ارائه درخواست ددلاین پذیرش دوره خود را چک کرده و سعی کنید در اسرع وقت درخواست خود را ارائه دهید. در برخی از دانشگاه ها، پذیرش بر اساس زمان ارائه درخواستها بررسی می شود.

  • مرحله چهارم: دریافت دعوتنامه

در صورتی که دانشگاه مدارک شما را تایید کرد، نامه ای مبنی بر دعوت برای حضور در دوره آموزشی برای شما ارسال خواهد شد. در برخی از دانشگاه ها ترتیب یک مصاحبه تحصیلی با پذیرفته شدگان به صورت آنلاین یا حضوری داده می شود. در طول مصاحبه باید در خصوص دستاوردهای تحصیلی خود توضیح دهید. در صورت قبولی در مصاحبه می بایست برای گام بعدی اقدام کنید.

  • مرحله پنجم: درخواست برای ویزا

بعد از تایید شدن پذیرش نهایی در مصاحبه، برای ویزای تحصیلی اقدام کنید. درخواست برای ویزا از طریق سفارت یا کنسولگری کشور مربوطه انجام می شود. همانطور که قبلا اشاره شد، هر کشور دارای الزامات متفاوتی برای ویزای تحصیلی است. برای آشنایی با مدارک مورد نیاز ویزا و تعیین وقت سفارت می بایست به سایت سفارت کشور مقصد مراجعه کنید.

  • مرحله ششم: آمادگی برای مهاجرت تحصیلی

در مرحله پایانی، پس از اخذ ویزا در زمان مقرر می بایست به کشور مورد نظر سفر کنید. در صورتی که در زمان تعیین شده خود را به دانشگاه معرفی نکنید عواقب جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.

مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان

در جواب این سوال که آیا مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان امکان پذیر است یا خیر؟ باید گفت با توجه به اینکه الزامات اخذ پذیرش در دانشگاه های خارج از کشور و همچنین شرایط دریافت ویزا در کشورها متفاوت است می توان گفت در برخی از موارد امکان مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان وجود دارد. اگر چه برخی از دانشگاه ها برای ورود به برنامه های تحصیلی دانشجویان را ملزم به ارائه مدرک زبان می کنند، اما در برخی دیگر از دانشگاه ها، دانشجویان نیازی به مدرک زبان ندارند و تنها از آنها خواسته می شود در دوره های مقدماتی ( که شامل برنامه های آموزش زبان نیز می شود) که قبل از شروع دوره برگزار می شود شرکت کنند. دانشجویان پس از قبولی در این دوره ها می توانند وارد برنامه تحصیلی اصلی شوند.

کار دانشجویی حین تحصیل

دانشجویان بین الملل در اکثر کشورها از مزیت کار در حین تحصیل و حقوق کار دانشجویی برخوردار هستند. به منظور دریافت اجازه کار دانشجویی در خارج از کشور، دانشجویان بین الملل به ویزای تحصیلی معتبر نیاز دارند. دانشجویان معمولا می توانند بین 10 ساعت تا 20 ساعت در هفته  به صورت پاره وقت مشغول به کار شوند. علاوه بر این در طول تعطیلات ترم مانند تعطیلات تابستان، زمستان و یا حتی تعطیلات بهار می توانند به صورت تمام وقت کار کنند.

مهمترین مزیت کار دانشجویی حین تحصیل، مدیریت هزینه های تحصیل و زندگی در خارج از کشور است. دانشجویان با دریافت حقوق ماهانه می توانند برخی از هزینه های تحصیل خود را پرداخت کنند و متحمل وام دانشجویی و بدهی نشوند. از دیگر مزایای کار دانشجویی آشنایی با بازار کار است. زمانی که دانشجویان در خارج از کشور مشغول به کار می شوند، با قوانین اشتغال، نحوه کار و آداب و فرهنگ محیط کار آشنا می شوند. علاوه بر این، دانشجویان با قرار گرفتن در یک محیط کاری، مهارت های زبان خود را می توانند تقویت کنند و با افراد زیادی آشنا شوند که شاید در آینده بهترین دوستان آنها باشند.

کار دانشجویی

کار دانشجویی

ویزا همراه برای دانشجویان

ویزای همراه همانطور که از اسمش مشخص است به همراهان فردی که مجوز اقامت کشوری را دارند اعطا می شود. بسیاری از کشورها برای حل مشکلات دوری از خانواده، برای برخی از اعضای خانواده دانشجویان، ویزای همراه صادر می کنند. دارندگان ویزای همراه حق زندگی، تحصیل و در برخی از مواقع کار در کشور مقصد را دارند. در جواب این سوال که ویزای همراه به چه افرادی تعلق می گیرد؟ باید گفت اشخاص مختلفی شامل ویزای همراه  برای دانشجویان می شوند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم:

  • همسر یا شریک قانونی

تقریبا در تمامی کشورها، همسر یا شریک قانونی دانشجو می تواند ویزای همراه دریافت کند. به منظور درخواست برای ویزای همراه دانشجو، زوجین می بایست حداقل شش ماه متوالی با یکدیگر زندگی کرده باشند و در زمان ارائه درخواست برای اقامت نام همسر خود را ذکر کرده باشد. در برخی از موارد در مهاجرت تحصیلی افراد می توانند به طور همزمان درخواستهای خود را ارائه کرده و با یکدیگر مهاجرت کنند؛ در حالیکه در برخی از کشورها امکان ورود به همراه همسر وجود ندارد و پس از چندین ماه همسر یا شریک قانونی می تواند برای مهاجرت اقدام کند.

  • فرزندان

فرزندان افرادی که به خارج از کشور مهاجرت تحصیلی کرده اند (به شرطی که مجرد باشند) می توانند برای ویزای همراه اقدام کنند. در اکثر کشورها از کشورها سن قانونی برای فرزندان 18 است. والدین می بایست ثابت کنند که از تمکن مالی برای پرداخت هزینه های فرزندانشان برخوردار هستند.

  • والدین

در برخی از موارد ویزای همراه دانشجویی برای والدین صادر می شود. به طور مثال دانش آموزانی که قصد تحصیل در مدارس خارج از کشور را دارند می توانند یکی از والدین یا هر دو آنها را به همراه داشته باشند.

موسسه مهاجرت تحصیلی در ایران

با وجود دانشگاه های برتر، ارائه آموزش با کیفیت و فرصت های تحصیلی نامحدود، جای تعجب نیست که مهاجرت از طریق تحصیل گزینه بسیاری از افراد باشد. وجود حجم بالای تقاضا برای تحصیل در خارج از کشور، فرایند اخذ ویزا را در بسیاری از کشورهای مطرح جهان کاملا رقابتی کرده است. چه کسانی در این رقابت موفق می شوند؟ انتخاب موسسه مهاجرتی در فرایند اخذ ویزای تحصیلی به چه اندازه نقش دارد؟ یک موسسه مهاجرتی خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

به دلیل حساسیت بالای پروسه مهاجرت از طریق تحصیل، اکثر افراد ترجیح می دهند که یک موسسه مهاجرتی، پرونده آنها را پیگیری کند. موسسه مهاجرت تحصیلی به دلیل آشنایی با تمام فرایندهای مهاجرت و اطلاع از قوانین کشور ها، پروسه دریافت ویزای تحصیلی مراجعه کنندگان را سرعت می بخشد. مهم ترین نکته برای انتخاب موسسه مهاجرتی تحصیلی داشتن شماره ثبت و فعالیت به صورت قانونی است.

موسسه مهاجرت تحصیلی با بررسی شرایط و خواسته های موکلان برای مهاجرت و ارائه بهترین و مطمئن ترین مسیر برای اخذ اقامت دانشجویی آنها را از سردرگمی ها و تردید ها نجات می دهد. موسسه مهاجرتی با ارائه راه حل های کلیدی و خدمات گسترده به مراجعه کنندگان، مهاجرت را برای آنها بسیار راحت می کند. آنها متعهد به ارائه راهکارهای عملی و کاربردی به موکلان هستند و پرونده آنها را تا زمان دریافت ویزا مدیریت می کنند. موسسه حقوقی اصطهباناتی با بیش از ده سال تجربه در زمینه مهاجرت از طریق تحصیل، تمام فرایندهای مهاجرتی شما را با تعهد کامل به اصول کاری و اخلاقی پیگیری می کنند.

 

وکیل و مشاور مهاجرت تحصیلی

کیفیت بالای آموزش و اعتبار جهانی مدارک دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در خارج از کشور، باعث جذب دانشجویان ایرانی شده است. دانش آموزان و دانشجویان ایرانی که متقاضی تحصیل در خارج از کشور هستند، پس از انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاه انتخابی می بایست از طریق سایت موسسه درخواست دهند. به این نکته توجه داشته باشید که الزامات و شرایط ورود و ددلاین اپلای در هر دانشگاه متفاوت است.

هر چند که پروسه درخواست پذیرش برای دانشگاه های خارج از کشور زیاد پیچیده نیست، اما مهاجرت تحصیلی به اخذ پذیرش دانشگاه ختم نمی شود. وکیل مهاجرت تحصیلی به موکلان خود در مورد تمام مسائل مربوط به قوانین، شرایط و مدارک مهاجرت تحصیلی و امور کنسولگری و سفارت مشاوره می دهد. علاوه بر این، وکیل مهاجرت تحصیلی برای گرفتن محل سکونت و خوابگاه، مجوز کار نیمه وقت برای دانشجویان و آشنایی با دیگر دانشجویان ایرانی به موکلان کمک می کند. به منظور دریافت مشاوره اپلای برای مهاجرت تحصیلی با مشاوران ما در موسسه حقوقی اصطهباناتی تماس بگیرید.

چگونگی اپلای در مهاجرت تحصیلی

اولین سوالی که در ذهن افرادی که قصد مهاجرت از طریق تحصیل دارند ایجاد می شود، چگونگی اپلای کردن برای دانشگاه های خارج از کشور است. در ابتدا باید گفت هر چند که پروسه اپلای کردن برای تحصیل در خارج از کشور زیاد پیچیده نیست؛ اما توجه به جزئیات و تکمیل دقیق فرم ها برای رسیدگی به درخواست الزامی است. برای شروع لیستی از دانشگاه هایی که رشته تحصیلی انتخابی شما را ارائه می دهند، تهیه کنید. سعی کنید انتخاب های خود را محدود نکنید و تمام گزینه ها را بررسی کنید.

پس از انتخاب دانشگاه، در گام بعدی می بایست وارد سایت دانشگاه مربوطه شده و در بخش ارائه درخواست فرم های موجود را تکمیل کنید. توجه داشته باشید اطلاعات خود را به صورت دقیق و کامل ثبت کرده باشید. در صورت ناقص بودن اطلاعات به درخواست شما رسیدگی نخواهد شد. در صورتی که فرم را به صورت صحیح پر کرده باشید، به طور معمول کد تایید و شماره پرونده برای شما ارسال خواهد شد که از طریق آنها می توانید پروسه رسیدگی به درخواست خود را دنبال کنید. در صورت پذیرفته شدن در دانشگاه، دعوتنامه ای برای شما ارسال خواهد شد که از طریق آن می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید.

معافیت تحصیلی خارج از کشور

معافیت تحصیلی برای خارج از کشور برای دانش آموزان و دانشجویان صادر می شود که مشمول خدمت سربازی هستند. افرادی که قصد مهاجرت از طریق تحصیل دارند در صورتی که  مشمول خدمت سربازی باشند نمی توانند از کشور خارج شوند. از همین رو می بایست برای معافیت تحصیلی اقدام کنند و زمان اعزام خدمت خود را به تعویق بیندازند. مدارک مورد نیاز برای دریافت معافیت تحصیلی خارج از کشور برای دوره کارشناسی با دوره کارشناسی ارشد و دکترا متفاوت است.

در نهایت موسسه حقوقی توسعه گران مهر که در صدر موسسات حقوقی معتبر قرار دارد شما دوست عزیز و فهیم را در جهت مهاجرت تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی بیش از 30 کشور جهان مشاوره و راهنمائی مینماید و با گارانتی کامل جهت اخذ ویزای تحصیلی برای شما اقدام نموده و نوین ترین و ساده ترین راه های مهاجرت را پیش روی شما قرار میدهد. موسسه حقوقی توسعه گران مهر در جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشورهایی چون آمریکا، انگلستان، استرالیا، کانادا، اتریش، المان، هلند، ایتالیا، لهستان، مجارستان، فرانسه، اسپانیا، پرتغال، بلاروس، روسیه، هند، سوئد، جمهوری چک، برزیل، آفریقای جنوبی و … برای شما هموطنان عزیز اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *