در این مبحث به طور خلاصه ویزا سرمایه گذاری نیوزلند را برای متقاضیان گرامی آورده ایم. متقاضی ویزای سرمایه گذاری در نیوزلند طبق قانون این کشور باید حداقل 120 امتیاز کسب کند، ویزا سرمایه گذاری نیوزلند این امکان را به دارنده آن می دهد که شخص به همراه خانواده به کشور نیوزلند نقل مکان کند و این کار اولین قدم برای کسب اقامت دائم نیوزلند توسط سرمایه گذاری و نوآوری می باشد، که در این مقاله مشاورین موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) بیشتر به این مباحث پرداخته اند.

شرایط سرمایه گذاری در نیوزلند

سیاست های مهاجرت به نیوزلند 2019 فرصتی منحصر به فرد برای لذت بردن از شیوه های استثنایی نیوزلند در طول توسعه منافع تجاری خود را ارائه می دهد. سرمایه گذاران و کار آفرینان می توانند بهترین باشند یک شیوه ی زندگی پیچیده در یکی از مراکز شهری و دسترسی آسان به برخی از مناظر خیره کننده جهان.

سهام (FDA) نیوزلند دررابطه با تولید ناخالص داخلی تقریبا دو برابر استرالیا و سه برابر بیشتر از کشورهای اسکاندیناوی است. پس از بالا رفتن سهام در سال 2013(2.7 میلیارد دلار) جریان  های سرمایه گذاری مستقیم خارجی در نیوزلند در سالهای 2014 و 2015 به شدت کاهش یافت. با این وجود جریان های سرمایه گذاری مستقیم خارجی در سال 2017 رکورد دار شدند و بیش از 3.5 میلیارد دلار بر اساس گزارش سرمایه گذاری جهانی در سال 2018 اقتصاد نیوزلند وابسته به سرمایه گذاری خارجی است. بیشترین سرمایه گذاری های خارجی مربوط به نیوزلند ,کانادا,استرالیا,هنگ کنگ, ژاپن و جزایر کیمن است.

مزایای سرمایه گذاری در نیوزلند

نقاط قوت کشور نیوزلند عبارتند از، اقتصاد خوب و تجارت دوستانه ,سطح پایین فساد, حمایت خوب از حقوق مالکیت, استاندارد های زندگی بالا,ثبات سیاسی و یک سیاست مالیات سودمند است. نیوزلند در گزارش”  راه اندازی کسب و کار” در سال 2018 توسط بانک جهانی همانند سالهای قبل از 190 کشور رتبه ی اول را به خود اختصاص داده است.

  • اکثر سهامداران علاقمند به ثبت شرکت به صورت قانونی در نیوزلند توسط سرمایه گذاران هستند.
  • در سال 2005تعهدات در مورد اعمال سرمایه گذاری در خارج از کشور بیشتر از 25 درصد بوده  و دارایی های قابل توجه تجاری بیش از (50 میلیون یورو).

سازمان های صلاحیت برای دولت نیوزلند مشوق های مالیاتی جدیدی را برای ترویج سرمایه گذاری مستقیم خارجی اختصاص داده است. قوانین در سال 2005 در مورد سرمایه گذاری های خارجی آسان شده و اکنون دسترسی سرمایه گذاران خارجی به بازار داخلی را تسهیل می کند. با این وجود دولت قانون سرمایه گذاری خارج از کشور در سال 2008 را تعدیل کرد تا برخی از جنبه های سرمایه گذاری  خارجی در” زیر ساخت های استراتژیک” را تنظیم کند.

مزایای سرمایه گذاری در نیوزلند

در سال 2016 دولت نیوزلند یک استراتژی جهانی برای جذب بیشتر سرمایه گذاری های بین المللی با هدف سه گانه:جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی با ارزش افزوده بیشتر برای تشویق شرکت های چند ملیتی برای ایجاد تحقیق و توسعه در کشور و متقاعد نمودن سرمایه گذاران خصوصی و سایر کارافرینان به اقامت در کشور در راستای حمایت از این استراتژی دولت است.

برای مثال:سیستم ویزا را برای سرمایه گذاران مجددا طراحی کرد و امکان دسترسی به یارانه های عمومی را برای مشارکت بین شرکت های داخلی و بین المللی فراهم کرد که در گذشته فقط 100 درصد تجارت جدید متعلق به نیوزلند در دسترس بود. قانون جدید نیوزلند این اجازه را به افرادی که صاحب خانه نیستند میدهد که 60 در صد از افراد ساختمان های بزرگ و جدید آپارتمانی داشته باشند. در حال حاضر ممنوعیت مالکیت  در مورد زمین, خانه ها و آپارتمان ها وجود ندارد.

برخی از شرایط مهاجرت به نیوزلند از طریق سرمایه گذاری

  • حداقل 3 سال تجربه کسب و کار
  • داشتن شرایط مربوط به زبان انگلیسی
  • اعضای خانواده باید همانند متقاضی اصلی  مهارت زبان انگلیسی داشته باشند یا شهریه آزمون ESOL را پیش خرید کند
  • حداکثر سن متقاضی 65 سال است
  • مشاهده معیار کامل / مهاجرت به نیوزیلند
  • به ترتیب سرمایه گذاری شما بستگی دارد*
  • ویزای سرمایه گذاری ویژه
  • 10 میلیون دلار نیوزیلند (NZD)
  • سرمایه گذاری برای مدت 3 سال
  • 44 روز در نیوزیلند در هر 2 سال آخر از دوره سه ساله سرمایه گذاری یا 88 روز در دوره سه ساله سرمایه گذاری*

نیوزلند چگونه کشوری است؟ برای دریافت جواب این سوال مشاورین موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) در دسترس شما عزیزان هستند.

Rating: 5

6 دیدگاه برای “سرمایه گذاری در نیوزلند

  1. Avatar نسرین حاتمی گفت:

    باسلام ودرود،من کارشناس پرستاری هستم با ده سال سابقه کارو۴۲سال سن درخصوص مهاجرت به نیوزلندازطریق چه راهی وجود داره ونیز از طریق سرمایه گذاری ،لطفا راهنمایی بفرمایید

    1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام
      حداقل 3 میلیون دلار برای سرمایه گذاری نیاز است.
      از طریق کار هم سن شما نمره ی بالای را در جدول امتیازبندی نیوزیلند تحصیل نمیکند،در صورتی که نمره ی آیلتس بالایی داشته باشید، ممکن است این امکان حاصل شود.

  2. Avatar شروین مقدم گفت:

    با سلام و احترام من مهندس مکانیک هستم با 50 سال سن و کلیه تجربیات کاری من مرتبط باساخت و نصب تجهیزات ثابت پالایشگاهی میباشد
    میخواستم بدانم برای مهاجرت به نیوزلند و یا استرالیا با توجه به سن من مهاجرت کاری امکانپذیر است و در صورت مثبت بودن پاسخ با چه نمره زبانی؟
    ممنون

    1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام
      سن شما برای اقدام از طریق کار مناسب نمی باشد.

  3. Avatar hesam گفت:

    سلام ببخشید من 19 سالمه و دیپلم دارم من در تلگرامتون این مطلب رو دیدم (برنامه مهاجرتی فراگیری آموزش فنی و حرفه ای که منجر به اخذ اقامت دایم نیوزلند میگردد) میشه شرایتشو بگین و آیا این که من با این دوره ها میتونم اونجا کار کنم

    Rating: 5
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام بله این دوره به این منور برگزار می شود که شما بتوانید حرفه ای خاص را در کشور نیوزلند کسب کنید و سپس وارد بازار کار شوید.
      این روند به منظور استخدام برنامه افراد ماهر است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *