کشور هلند از کشورهای عضو شینگن و از جمله کشورهای پیشرفته در زمینه های کشاورزی ، صنعت و توریسم می باشد که پایتخت آن شهر آمستردام و واحد پول آن یورو می باشد. علاقه مندان مهاجرت به هلند و ادامه تحصیل در هلند این امکان را دارند که از زمان اتمام تحصیلاتشان به مدت یک سال شغل مناسبی پیدا کنند. سپس می توانند به مدت طولانی تر یا حتی به طور دائم در کشور هلند اقامت داشته باشند.

در کشور هلند بیشتر از 160 مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی مستقر شده که این تعداد دانشگاه در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی بسیار قابل توجه است البته قابل ذکر است که تنها حدود نیمی از این مراکز قابل تایید وزارت علوم ایران هستند. وکلای مجرب ما در موسسه توسعه گران مهر شیراز قادر به اخذ ویزای تحصیلی در دانشگاه های تایید شده برای متقاضیان ادامه تحصیل در کشور هلند می باشند همچنین متقاضیان جهت کسب مشاوره در زمینه شرایط اعزام دانشجو به هلند می توانند به مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایند.

بسیاری افراد تحصیل در هلند را در جهت مهاجرت به هلند از طریق تحصیل اقدام می کنند، این افراد می توانند پس از اخذ اقامت هلند از نوع تحصیلی ، نسبت به اخذ تابعیت هلند اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به هلند در کنار راه های دیگر مثل ویزای کار در هلند و سرمایه گذاری در هلند می باشد. شایان ذکر است تابعیت هلند از طریق تولد نیز این کشور از تابعیت خون تبعیت می کند و در معنایی تابعیت هلند خون می باشد ولی توجه داشته باشید که تابعیت خاک می تواند به مهاجرت از طریق تولد فرزند در هلند کمک کند که این کشور از این قاعده مستثنی است.

شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به هلند

افرادی که خواهان اخذ ویزای تحصیلی هلند می باشند می بایست یک سری از هزینه های اولیه را به حساب دانشگاه مربوطه واریز کنند که این هزینه ها عبارتند از : هزینه شهریه یکسال یا یک نیم سال تحصیلی ، مبلغ 500 یورو جهت بیمه یکسال ، مبلغ 500 یورو برای صدور اقامت یکسال ، هزینه اجاره اتاق برای حداقل 3 ماه. قابل ذکر است کسانی که این هزینه ها را به حساب دانشگاه مورد نظر واریز می کنند دیگر نیازی به حساب بانکی و یا اثبات پشتوانه مالی ندارند و ویزای آنها از طرف سفارت هلند در مدت زمان کمتری نسبت به دیگر افراد صادر می شود و همچنین افرادی که به صورت تحصیلی به این کشور مهاجرت می کنند، از مزایای اقامت تحصیلی هلند برخوردار می شوند، این روش یکی از کارهایی است که افرادی که قصد مهاجرت به هلند از طریق تحصیل را دارند باید طی کنند.

 

دانشگاه های هلند از سطح علمی بسیار بالایی برخوردارند به همین علت تحقیقات علمی دانشگاه ها اعتباری بین المللی دارند. با توجه به همین مسئله مهاجرت به هلند در راستای اخذ اقامت هلند و دریافت تابعیت این کشور مورد تقاضای بسیاری است. زبان تحصیل در هلند به دو زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.

شروع سال تحصیل در هلند معمولاً از اوایل سپتامبر می باشد البته دانشجویان جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های هلند می بایست از چند ماه قبل اقدام به تحویل مدارک و ثبت نام در دانشگاه مورد نظر کنند. متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه های هلند می بایست حتما مدرک دیپلم را داشته باشند در غیر این صورت افراد با حداقل 21 سال سن می توانند در امتحان ورودی دانشگاه ها شرکت کرده و با کسب نمره قبولی به تحصیل در دانشگاه های هلند به تحصیلات خود ادامه دهند.

دوره های تحصیلی در هلند

یکی از شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ، داشتن مدرک دیپلم با معدل بالای 12 می باشد. همچنین دانشجویان می بایست مدرک ایلتس 6 را داشته باشند البته کسانی که مدرک زبان ندارند می توانند در کلاس های آموزشی زبان در کشور هلند شرکت کنند اما پیشنهاد وکلای ما این است که برای راحت تر گرفتن ویزای تحصیلی کشور هلند داوطلبان مدرک زبان خود را در ایران بگیرند.

تحصیل در هلند در مقطع لیسانس 4 سال به طول می انجامد و زبان تدریس در این دوره زبان آلمانی است به همین دلیل متقاضیان باید برای اخذ پذیرش از دانشگاه ها در هلند مدرک B1 یا B2 زبان آلمانی را داشته باشند. قابل ذکر است کسانی که مدرک زبان آلمانی خود را در ایران گرفته اند نسبت به کسانی که متقاضی شرکت در دوره های کالج زبان آلمانی در هلند هستند ، راحت تر میتوانند ویزای تحصیلی کشور هلند را بگیرند.

دوره های تحصیلی در هلند

شهریه دانشگاه ها در مقطع لیسانس سالیانه حدود 7000 تا 11000 یورو می باشد. دانشجویان در مقطع لیسانس میتوانند 10 ساعت در هفته را مشغول کار شوند. حقوق این افراد در هفته چیزی حدود 80 تا 100 یورو میباشد. لازم به ذکر است تحصیل در هلند بدون مدرک زبان زبان انگلیسی مقدور نیست و از الزامات پذیرش در دانشگاه های هلند و اخذ ویزای تحصیلی این کشور مدرک زبان انگلیسی است.

دانشجویان می توانند دوره فوق لیسانس خود را در کمتر از 2 سال به پایان برسانند. شهریه دانشگاه ها در مقطع فوق لیسانس سالانه مبلغی حدود 11000 تا 15000 می باشد. در این مقطع دانشجویان اجازه کار 20 ساعت در هفته را دارند که حقوق آنها در هفته حدود 160 تا 200 یورو می باشد. ادامه تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه های هلند 4 سال به طول می انجامد که دانشجویان در این مقطع تحصیلی یا می توانند با بورسیه تحصیلی این مقطع تحصیلی را سپری کنند یا خودشان شهریه دانشگاه را پرداخت کنند. دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در هلند می شوند ، در ماه مبلغی حدود 2000 دلار حقوق دریافت میکنند به همین دلیل رقابت برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های در هلند همراه با بورسیه تحصیلی بسیار زیاد است.

کسانی که داوطلب اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا هستند باید مدرک لیسانس و فوق لیسانس خود را از دانشگاه های معتبر داشته باشند. علاوه بر آن باید مدرک زبان آیلتس 6.5 و مقالات بین المللی را داشته باشند . همچنین داوطلبین اخذ بورسیه تحصیلی می بایست یک استاد مشاور برای پشتیبانی تز دکترای خود داشته باشند. دانشجویانی که همه و یا اغلب این شرایط را داشته باشند شانس بیشتری برای اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در دانشگاه های هلند را دارند.

در مقطع دکترا اغلب رشته ها به زبان انگلیسی آموزش داده میشوند. علاقه مندان ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور هلند که مدرک زبان ندارند میتوانند با مراجعه به موسسه حقوقی توسعه گران مهر واقع در شهر شیراز و سپری کردن دوره های یادگیری زبان در کمترین زمان بهترین نتیجه را بگیرند. دانشجویان در مقطع دکترا میتوانند 30 ساعت در هفته را به کار مشغول شوند و مبلغی حدود 240 تا 300 یورو در هفته حقوق دریافت کنند.

دانشگاه های معتبر هلند

در اینجا به چند دانشگاه مورد تایید وزارت علوم ایران اشاره میکنیم:

  • Leiden university
  • University of Groningen
  • Instituut brouwer
  • University of twente
  • University of twente
  • Utrecht university

 

هزینه زندگی در هلند

هزینه های زندگی در کشور هلند با توجه به شهر محل سکونت متغیر است اما حدودا میتوان گفت هزینه زندگی دانشجویی در ماه مبلغی حدود 700 تا 1000 یورو می باشد قسمت اعظم این مبلغ مربوط به هزینه مسکن می باشد که ماهانه حدود 250 تا 600 یورو می باشد البته این مبلغ با توجه به امکاناتی که به شما تعلق میگیرد مانند اینترنت، تلوزیون و… متفاوت می باشد. همان طور که مطالعه فرمودید، تحصیل در هلند مستلزم پرداخت شهریه می باشد، چنانچه به هر دلیل موفق به پرداخت شهریه نیستید می توانید از شرایط تحصیل رایگان در اتریش ، تحصیل رایگان در آلمان و… بهره مند شوید.

هزینه زندگی در هلند

 

تحصیل دوره های زبان در هلند

امکان طی دوره های زبان انگلیسی نیز در هلند وجود دارد، چنانچه فردی علاقه و یا حوصله ی ادامه ی تحصیل را نداشته باشد می تواند با دوره های زبان انگلیسی را در این کشور بگذراند. مدت زمان این دوره بسته به شرایط دانشجو متفاوت است و ارائه مدرک زبان ولی در سطح پایین نیز الزامی است. موسسه توسعه گران مهر با همکاری وکیل مهاجرت به هلند و موسسات آموزشی در این کشور راه ورود شما را به هلند تسهیل نموده است. از مزایای دوره های زبان عدم محدودیت سنی جهت پذیرش و کوتاه بودن این دوره ها می باشد.

تحصیل در دانشگاه دلفت هلند 

دانشگاه دلفت در کشور هلند یکی از بهترین و مشهورترین دانشگاه های کشور هلند است که در سال 1842 تاسیس شده و یکی از 200 دانشگاه برتر جهان می باشد. این دانشگاه دارای 8 دانشکده می باشد که عبارتند از:

  • دانشکده هوا و فضا
  • دانشکده معماری
  • دانشکده مهندسی مکانیک
  • دانشکده برق- ریاضی و کامپیوتر
  • دانشکده طراحی صنعتی
  • دانشکده سیاست و مدیریت
  • دانشکده علوم پایه
  • دانشکده عمران و زمین شناسی

 

از جمله سوالاتی که پیرامون این مطلب پرسیده می شود، تحصیل در هلند بدون مدرک زبان انگلیسی و شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا و همچنین تحصیل در دانشگاه دلفت می باشد. ما سعی نمودیم در این مطلب به بررسی این موضوعات بپردازیم.

هزینه تحصیل در هلند

دانشگاه های هلندی برای تحصیلات آموزش عالی، هزینه تحصیل دریافت می کنند. دانشجو ها بسته به کشور مبداً چیزی حدود 2.000  یورو تا 20.000  یورو برای یک سال تحصیلی می پردازند. همچنین انتظار می رود 10.350  یورو برای مسکن، غذا و بیمه سلامتی صرف شود. دانشجو ها می توانند هنگام تحصیل در هلند برای کاهش هزینه ها، برای کمک هزینه تحصیلی درخواست دهند یا شغل پاره وقت پیدا کنند. هزینه های تحصیل برای تحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد در سال 2019-2018.

دانشگاه های دولتی هلند دو نوع هزینه تحصیل، قانونی و سازمانی دارند. هزینه های قانونی، میزانی ثابت است که دولت هلند برای تمامی دانشگاه ها تعیین کرده است. اکثر دانشجویان از کشور هلند و سایر کشورهای EU/EEA (اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا) باید این میزان را برای تحصیلات کارشناسی و کارشناسی ارشد بپردازند. برای سال 2018-2019، میزان 2.060  یوروتعیین شده است.

هزینه های سازمانی توسط خود دانشگاه تعیین می شود و برای دانشجویانی کاربرد دارد که خارج از محدوده EU/EEA ( اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا هستند. این میزان به تخصص و سایر شرایط بستگی دارد. هزینه سازمانی سال 2018-2019، به طور متوسط 6.000 یورو تا 20.000 یورو در سال می باشد.

هزینه تحصیل در هلند

هزینه تحصیلی دانشگاه های خصوصی با هزینه های دانشگاه های دولتی قابل مقایسه است. هزینه دوره های مقدماتی معمولاً برای دانشجویان اروپایی و غیر اروپایی مشابه می باشد. هزینه تحصیلی سالانه به یورو برای دانشجویان اروپایی و غیر اروپایی در دانشگاه های خصوصی:

  • دوره های مقدماتی (1-12 ماه): برای دانشجویان اروپایی 6.000-12.000، برای دانشجویان غیراروپایی6.000-12.000 یورو
  • دوره های کارشناسی (3-4 سال): برای دانشجویان اروپایی 2.060، برای دانشجویان غیراروپایی 6.000 – 10.000 یورو
  • دوره های کارشناسی ارشد (1-2 سال): برای دانشجویان اروپایی 2.060، برای دانشجویان غیراروپایی 7.000 20.000 یورو
  • هزینه تحصیل برای تحصیلات کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار (MBA) به 40.000 یورو تا 50.000 یورو می رسد.

لطفا توجه داشته باشید هزینه های تحصیل معمولاً شامل هزینه کتاب های درسی، لباس فرم (اونیفورم)، کارآموزی یا سایر هزینه های اضافی نمی شود. این هزینه های اضافی بسته به مقطع تحصیلی سالانه بین 500 یورو – 2.000  یورو متغیر است. تحصیلات عالی با کیفیت گران است.

با این حال تحصیل در هلند در مقایسه با سایر کشورها مانند انگلیس یا آمریکا، کاملاً مقرن به صرفه است. برای مثال، هزینه های تحصیل در انگلیس از 15.000 یورو شروع می شود، یعنی سه برابر گران تر از هلند. هزینه زندگی در انگلیس نیز بالاتر است. در انگلستان  دانشجو ها باید حداقل 1.380 یورو هر ماه برای درخواست ویزا بپردازند. در صورتی که این مبلغ در هلند 867.68 یورو می باشد.

شرایط اخذ ویزای دانشجویی و تحصیلی هلند

هلند یکی از مقصد های تحصیلی برای دانشجویان بین المللی است. هلند دانشگاه های رتبه بالای بسیاری دارد و روند اخذ ویزی دانشجوییساده و روشن است. مانند بیشتر کشورهای عضو اتحادیه اروپا، روند ویزای دانشجویی هلند با توجه به عضویت کشور مبدا شما در اتحادیه اروپا متفاوت است. اگر دانشجو از کشور غیر اتحادیه اروپا بیاید و غیر اروپایی باشد، پروسه ویزای دانشجویی هلند به شرح زیر است:

  • شرایط دریافت اقامت استانی, که به طور رسمی به نام (Machotging tot Voorlopig Verblijf (MVV  می باشد که به عنوان  اجازه ورود به هلند شناخته می شود. دانشگاه میزبان به وکالت از دانشجویان برای MVV درخواست می دهد.
  • MVV اجازه ورود به کشور را برای یک دوره شش ماهه می دهد. بیشتر دوره های دانشگاهی به مدت 1 تا 4 سال طول می کشد، بنابراین MVV کافی نیست و باید درخواست VVR دهید.
  • پس از ورود به کشور، شما باید برای VVR یا اجازه اقامت درخواست بدهید. دانشگاه میزبان به وکالت از دانشجویان برای VVR درخواست می دهد.
  • VVR فقط برای اهداف تحصیلی مجاز است و تا مدت زمان دوره ثبت نامی دانشجو اعتبار دارد. شرایط دیگری برای اعتبار VVR وجود دارد. در این شرایط VVR تا زمانی اعتبار دارد که معدل کل دانشجو حداقل 50 درصد از نمره کل معدل باشد

از آنجا که هلند بخشی از اتحادیه اروپا است، دانشجویان بین المللی از اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا، حق امتیاز خاص و شرایط مختلفی دارند. آنها برای تحصیل در هلند نه MVV و نه VVR نیاز دارند. چنین دانشجویی باید به سادگی از موسسات میزبان خود بخواهد تا اسامی آنها را در اداره مهاجرت ثبت کند. دانشجویان آمریکایی، کانادا، ایالت واتیکان، موناکو، کره جنوبی، ژاپن، استرالیا و نیوزیلند، فقط یک VVR نیاز دارند. برای دریافت موفقیت آمیز ویزای دانشجویی هلند، باید این مدارک را حتما ارسال کنید:

  • پاسپورت دارای اعتبار
  • اثبات توانایی مالی که می توانید هزینه های مالی خود در مدت اقامت را پرداخت کنید که این شامل تمام و یا یکی از مدارک لازم از جمله: انتقال وجه مالی , صورت حساب بانکی و نامه بورس تحصیلی است.
  • نامه ی پذیرش و یا ثبت نام در دانشگاه
  • گواهی پرداخت تمام هزینه های قانونی مورد نیاز
  • بیمه سلامت
  • گواهی NUFFIC، فقط برای دانشجویان چینی لازم است.
  • فرم درخواست تکمیل شده
  • دو قطعه عکس اداری
  • گواهی تولد
  • کپی مدارک تحصیلی
  • الزامات بیمه

دانشجویان برای دریافت ویزای دانشجویان هلندی، باید بیمه درمانی معتبر داشته باشند تا هزینه های پزشکی خود را در هلند بپردازند. برای دانشجویان کشورهای غیر اروپایی، منطقه اقتصادی اروپا و دانشجویان سوئیس، کارت بیمه سلامت اتحادیه اروپا کافی است. کسانی که در هلند مشغول به کار هستند، اخذ بیمه سلامت عمومی هلندی برای آنها اجباری است. اگر قصد دارید که در طول دوره خود به صورت پاره وقت کار کنید، باید این نکته را مد نظرداشته باشید.

دانشجویان باید از موسسه میزبان خود در مورد الزامات بیمه درمانی و معرفی یک شرکت بیمه اطلاعات کسب کنند. بسیاری از شرکت های خصوصی نیز بسته های ویژه بیمه برای دانشجویان ارائه می دهند. گزینه های دیگر ی برای بیمه وجود دارد که به شدت توصیه می شود اما اجباری نیست. بیمه تعهد شخصی که هزینه های صدمه ای را می پردازد که شما به فرد دیگر یا اموال ایشان وارد کرده اید.

بیمه بازگشت نیز باید در نظر گرفته شود. در صورتی که به خاطر یک وضعیت پزشکی جدی مجبور شوید به کشور خودتان بازگردید، این بیمه هزینه آن را می پردازد. بیمه وسایل ، منزل شما را در برابر هرگونه خسارت به منزل به علت آتش سوزی، آب گرفتگی, سرقت، و غیره بیمه می کند.

همه دانشجویان بین المللی مجازند در کنار تحصیل خود کار کنند. دانشجویان غیر اتحادیه اروپا و غیر  منطقه اقتصادی اروپا، برای کارکردن باید مجوز بگیرند. این اجازه باید از طرف کارفرمای احتمالی شما به دست شما برسد. حتی با این اجازه کار، دانشجویان می توانند فقط مدت محدودی ، یعنی 10 ساعت در هفته کار کنند. آنها در ماههای ژوئن، ژوئیه و اوت اجازه کار تمام وقت دارند.

دانشجویان اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا (به غیر از کرواسی) و سوئیس نیاز به مجوز کار ندارند. شما باید  یک شماره خدمات شهروندی داشته باشید تا دستمزد خود را دریافت کنید. هنگام ثبت نام در شهرداری منطقه برای این شماره درخواست می دهید.

حتی زمانی که شما یک دانشجو هستید، باید مالیات بر درآمد پرداخت کنید. اگر شما بورسیه شده اید، توجه داشته باشید که در برخی موارد حتی بورس تحصیلی به عنوان درآمد است و بنابراین باید مالیات بر درآمد پرداخت کنید. موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) از موسسات اعزام دانشجو به راحتی و در کمترین زمان ویزای تحصیلی کشور هلند را دریافت کرده و به ادامه تحصیل در این کشور بپردازند.

[rd_line color=”#79b900″ line_pos=”center”]
[button type=”rd_3dstroke_bt” size=”mediumlarge_rd_bt” t_color=”#ffffff” b_color=”#2fa5dd” b_hover_color=”#79b900″ radius=”5″ url=”http://www.estahbanaty.org/study/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D8%B2%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC/” position=”ta_center”]شرایط تحصیل در کشورهای دیگر[/button]
[rd_line color=”#79b900″ line_pos=”center”]
Rating: 4

53 دیدگاه برای “تحصیل در هلند

  1. Avatar نیکی بخش گفت:

    سلام
    من کارشناسی ارشد مامایی هستم و قصد ادامه تحصیل در یکی از رشته های میان رشته ای(به جز مامایی)را در خارج از کشور(ترجیحا هلند و یا یک کشور انگلیسی زبان ) دارم.ولی نمیدونم با فوق لیسانس مامایی چه رشته هایی رو میتونم برای مقطع دکتری انتخاب کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

    1. Avatar مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو گفت:

      با سلام
      برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری در اروپا و بهره مندی از مزایای تحصیل در این مقطع، می بایست نمره آیلتس بالا، مقالات آی اس آی و رزومه علمی قوی داشته باشید.
      عموما افرادی که مقالات آی اس آی ارائه کرده اند، دارای جهت گیری علمی مشخصی هستند و بر اساس حوزه مقالات ارائه شده شان اقدام به ادامه تحصیل می کنند.

  2. Avatar سميه گفت:

    سلام من ٣٨ ساله تحصيلات ارشد مديريت ،خودم فعلا حوصله ادامه تحصيل ندارم .از طريق تحصيلات ابتدايي پسرم (٨ساله ) ميتونم خودم هم مدتي باهاش هلند باشم .

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      در صورتی که اجازه ویزای همراه به شما داده شود می توانید با ایشان به آنجا سفر کنید اما دقت داشته باشید که اجازه کار را در مدت زمان همراهی نخواهید داشت و باید تمکن مالی ارائه دهید.
      در صورتی که بتوانید در این کشور کاری را پیدا کنید خواهید توانست ویزای خود را به ویزای کار تغییر داده و اقامت موقت بگیرید.

  3. Avatar محمدي گفت:

    سلام من دانشجويي دكتراي دندانپزشكي در كشور بلاروس هستم . ميخواستم براي ادامه تحصيل و أقامت در كشور هلند چه كار بايد بكنم و براي أقامت بايد زبان خاصي رو بخونم

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      در صورتی که تمایل داشته باشید، می توانید برای اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور، درخواست کنید.
      اما ممکن است محدودیت سنی اعمال شود و از ورود شما ممانعت بعمل بیاید.
      روش دیگر ورود، اقدام از طریق ویزای کاری می باشد.

  4. Avatar elham razmara گفت:

    سلام خسته نباشید
    من ۱۸سالمه و میخوام هلند پزشکی بخونم میخواستم ببینم اگر مدرک B2 زبان هلندی رو بگیرم و بخوام به زبان هلندی درس بخونم،همه ی دانشگاه هایی که به زبان هلندی هستند آزمون ورودی دارن؟؟

    Rating: 5
  5. Avatar raha amer گفت:

    باعرض سلام ودرود.
    من21سالمه،قصد اقامت هلندرا دارم،میخاستم ببینم ازطریق ویزای تحصیلی برای رشته یit اقدام کنم یا ازراه های دیگر؟
    آیلس هم اوکی ام وامتیازهای ورزشی واختراع هم دارم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید،تشکر.

    Rating: 5
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام و روز بخیر
      بله شما می توانید از طریق ویزای تحصیلی هلند اقدام کنید و پس از اتمام تحصیلات با فرصت یک ساله که به شما برای پیدا کردن کار اختصاص پیدا می کند، کار پیدا کنید و ویزای کار بگیرید.

  6. Avatar مسعود معارفی گفت:

    من نمره زبانم 5 شده میتونم اقدام کنم؟؟

    Rating: 2
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام وقت بخیر
      اگر کشور خاصی را مد نظر دارید، بفرمایید تا بررسی کنیم. اما اگر در کل می فرمایید، بله مقاصد تحصیلی وجود دارد که شرط مدرک زبان ندارند و فقط در حد محاوره نیاز به زبان دارید.

  7. Avatar بهمن فاتحی گفت:

    با سلام همسر بنده دارای ارشد روان سنجی هست و بنده دارای لیسانس گفتار درمانی من 43 و همسرم 42 ساله ..ضمنا مدرک زبان نداریم ولی در حال یادگیری هستیم ..ایا امکان این هست در هلند ادامه تحصیل دهیم و همراه با خانواده یعنی دو دختر کوچک مهاجرت کنیم …ممنونم اگه راهنمایی بفرمایین ..خیلی ممنونم ازتون

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      با اخذ ویزای تحصیلی شما شاید تنها اجازه بردن یک نفر را با خود داشته باشید(آن هم در صورت وجود اینچنین امکانی) و الا نمی توانید فرزندتان را با خود ببرید.
      اگر تنها مقصدتان اقامت است ما راه های دیگری را به شما پیشنهاد می دهیم تا بتوانید به صورت خانوادگی به این کشور بروید.
      با ما در ارتباط باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *