میتوان گفت تقریبا اکثر افرادی که دست به مهاجرت می زنند در نهایت به دنبال داشتن فرصت های شغلی بهتر, در آمد بالاتر, امنیت شغلی و رفاه اجتماعی هستند. می توان گفت اگر فرد از ابتدای ورود به کشور مورد نظرش اجازه کار نیز داشته باشد بسیار سریع میتواند به اهداف خود دست یابد. پس باید گفت مهاجرت از طریق ویزای کار و به عبارت دیگر مهاجرت کاری از بهترین روش های مهاجرت است.

آیا شما نیز به دنبال دریافت ویزای کار کشورهای مختلف جهان هستید؟ آیا از قوانین کار , میزان درآمد , بازار کار رشته های مختلف و چگونگی دریافت ویزای کار انواع کشورها آگاهی دارید؟ آیا با توجه به تفاوت در قوانین صدور ویزای کار در کشورهای مختلف میدانید برای دریافت ویزای کار کشور مورد نظر خود چه مراحلی را باید طی نماید؟ نوع دیگر مهاجرت، مهاجرت از طریق تحصیل یا مهاجرت تحصیلی است که بسته به شرایط افراد این روش هم ممکن است گزینه مناسبی باشد. با توجه به ارزان تر بودن و کم ریسک بودن این روش ها، معمولاً افراد مهاجرت از این طرق را برتر از مهاجرت سرمایه گذاری یا پناهندگی می دانند.

موسسه حقوقی توسعه گران مهر شیراز با کادری مجرب متشکل از وکلا و مشاورین زبده در امر مهاجرت و با همکاری وکیل مهاجرت , شما را برای دریافت ویزای کار کشورهای مختلف یاری می نماید. اگر به دنبال کار در بهترین کشورهای جهان هستید, اگر میخواهید ویزای کار آلمان , استرلیا , کانادا , نیوزیلند و دیگر کشورهای طراز اول جهان را کسب نمایید می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید.

شرایط مهاجرت کاری یا مهاجرت از طریق کار

این نکته بسیار حائز اهمیت است که کشوری را برای کار انتخاب کنید که معیارهای اساسی مانند بازار کار مناسب برای رشته تحصیلی یا رشته مورد تخصص شما را داشته باشد. مثلا اگر رشته تحصیلی و تخصصی شما پرستاری, مهندسی کامپیوتر,  مکانیک,  الکترونیک, الکتروتکنیک, صنایع و … است ما ویزای کار آلمان را به شما پیشنهاد میکنیم. در مقابل اگر در رشته هایی چون معدن و زمین شناسی تحصیل کرده اید کار در آفریقای جنوبی از جمله گزینه های مناسب برای شماست.

حال به طور مختصر به شرایط لازم برای دریافت ویزای کار کشورهای مختلف می پردازیم. به عنوان یک اصل کلی باید گفت شما برای اخذ ویزای کار  اکثر کشورها نیاز به یک job offer دارید. این بدان معنی است که شما باید یک پیشنهاد شغلی معتبر از کارفرمایی در کشور مورد نظر خود داشته باشید. بر اساس قوانین کار کشورها هر کارفرما برای استخدام نیروی مورد نیاز خود, باید فرصت شغلی را در سایت های کاریابی به مدت 3 ماه آگهی نماید اگر در مدت 3 ماه برای آن فرصت شغلی نیرویی در نظر گرفته نشد و آن کشور عضو اتحادیه اروپا باشد فرصت شغلی باید 3 ماه دیگر و اینبار در کشورهای عضو اتحادیه اروپا آگهی شود و پس از آن اگر باز هم نیروی کار مناسب آن شغل یافت نگردید کارفرما میتواند نیروی متناسب با شغل مورد نظر را از کشور های دیگر تامین نماید. بدیهی است داشتن چنین پیشنهاد شغلی بسیار دشوار است.

مهاجرت کاری

حال در این قسمت به بررسی چند کشور مهم بابت ویزای کار و اقدام برای مهاجرت کاری می پردازیم، این کشورها بهترین کشورها برای مهاجرت کاری هستند.

مهاجرت کاری به آلمان

به عنوان استثنایی بر این اصل میتوان از ویزای کار آلمان و ویزای کار اتریش نام برد. به این معنی که اگر شخصی نتواند job  offer (دعوت نامه شغلی) معتبری از این کشورها داشته باشد باز هم میتواند برای دریافت ویزای کار اقدام نماید. آلمان به عنوان صنعتی ترین کشور اروپا و سومین کشورصنعتی جهان همواره با کمبود نیروی کار مخصوصا در بخش مشاغل مربوط به صنعت مواجه است. شرکت ها, صنایع و کارخانه جات آلمانی شاخصی چون : بنز, پروشه, زیمنس و …بارها اعلام کمبود نیروی کار نموده اند. اگر شما شرایطی را که در ذیل بیان می شود دارید ویزای کار آلمان گزینه ای مناسب برای شماست.

  1. فارغ التحصیل از رشته های مهندسی کامپیوتر و IT, مکانیک, الکترونیک, الکتروتکنیک, صنایع و رشته های مشابه
  2. سن زیر 40 سال
  3. دانش زبان انگلیسی و آلمانی و نه لزوما مدرک زبان
  4. سابقه کاری تخصصی بیش از 3 سال در راستای رشته تحصیلی خود

مهاجرت از طریق کار به دانمارک

یکی دیگر از کشورهایی که برای مهاجرت از طریق دریافت ویزای کار گزینه مناسبی است,کشور دانمارک می باشد. ویزای گرین کارت دانمارک یک ویزای بلند مدت است که فرد برای آنکه واجد شرایط دریافت آن شود باید در سیستم امتیاز بندی خاص این کشور حداقل 100 امتیاز را کسب نماید. معیارهای این امتیاز بندی سن, سابقه کار, سطح آموزشی, سابقه کار یا تحصیل در اروپا,رتبه جهانی دانشگاه محل تحصیل, توانایی زبان و … می باشد. اگر در رشته هایی چون مهندسی مکانیک, مهندسی ساختمان, مهندسی محیط زیست, پزشکی, دندان پزشکی, دارو سازی, مهندسی برق و IT, مهندسی انرژی, روان شناسی, حقوق و دامپزشکی تحصیل کرده اید و سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی خود را نیز دارا می باشید و علاوه بر آن توانایی آن را دارید که دانش زبان خود را با مدارک زبان چون آیلس و یا مدرک زبان آلمانی و دیگر زبان های رایج در دانمارک ثابت نمایید مهاجرت کاری به دانمارک و اخذ ویزای کار این کشور برای شما گزینه دور از دسترسی نخواهد بود.

مهاجرت کاری به استرلیا

درصد بسیاری از افرادی که به دنبال مهاجرت به استرلیا هستند مهاجرت کاری به این کشور را به عنوان یکی از بهترین گزینه های موجود, پیش روی خود دارند. استرلیا کشوری مهاجر پذیر است ولی با توجه به اینکه درخواست  برای مهاجرت به این کشور از سراسر جهان سالانه افزایش قابل توجهی دارد به همان نسبت قوانین مهاجرت به این کشور نیز هر سال سخت تر از پیش می شود. اداره مهاجرت این کشور هر سال لیست مشاغل مورد نیاز برای کل کشور و ایالت های مختلف را اعلام می نماید و تنها افرادی می توانند برای ویزای کار استرلیا (skilled worker)  اقدام نمایند که رشته  تحصیلی آنها در این لیست موجود باشد. حال با توجه به سن فرد, سابقه کاری, سطح تحصیلات و دانش زبان فرد امتیازات او مورد محاسبه قرار می گیرد. حداقل امتیاز مورد قبول 50 امتیاز است. با کسب این امتیاز فرد میتواند برای دریافت ویزای 489 استرلیا واجد شرایط باشد. در ادامه متقاضی نیاز به آن دارد که ایالتی برای کار در منطقه ای خاص اسپانسر شخص شود. ویزای 190 اصطلاحا نوعی از ویزای کار استرلیا است که فرد با کسب 55 امتیاز می تواند برای آن واجد شرایط باشد و در این صورت باز هم نیاز به یک اسپانسر استانی دارد ولی دیگر می نواند در هر حای آن ایالت مشغول به کار شود. بهترین نوع ویزای کار استرلیا ویزای 189 است. اگر متقاضی در سیستم امتیاز بتدی و بر اساس آیتم های ذکر شده بتواند 60 امتیاز را کسب نماید انگاه با دریافت اقامت دائم استرلیا می تواند در هر نقطه از این کشور مشغول به کار و زندگی شود.

مهاجرت کاری به نیوزلند

نیوزیلند از جمله کشورهایی است که میزان تقاضا برای مهاجرت به این کشور, آمار بالایی را به خود اختصاص داده است. سطح رفاه اجتماعی,امنیت اجتماعی و کیفیت زندگی همچنین میزان درآمد ها در این کشور به گونه ای افزایش داشته است که بر طبق آمار نیوزیلند را به یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی مبدل شده است. از میان روش های مختلف مهاجرت به این کشور مهاجرت از طریق کار به نیوزیلند از پرطرفدارترین روش ها برای ورود به این کشور است.

برای دریافت ویزای کار نیوزیلند متقاضی باید حداقل امتیاز 100 را کسب نماید در غیر این صورت برای دریافت این ویزا واجد شرایط نخواهد بود. در عین حال اگر بتواند امتیاز 140 یا بالاتر از آن را کسب نماید به سرعت میتواند ویزای کار را دریافت نماید, وارد کشور نیوزیلند شود و در این کشور به کار بپردازد. معیار های سن, سابقه کار, مدرک زبان, سطح تحصیلات, داشتن پیشنهاد شغلی, خویشاوندان نزدیک در نیوزیلند و … امتیازات فرد متقاضی را در این سیستم تامین می کنند.

پس از کسب امتیاز لازم و بررسی پرونده معمولا به دو صورت به فرد پاسخ داده می شود. این امکان وجود دارد که فرد مستقیما اقامت دائم نیوزیلند را کسب نماید و برای کار وارد این کشور شود. این ویزا معمولا برای اشخاصی صادر می شود که رشته آنها در لیست رشته های مورد نیاز کشور نیوزیلند که هر سال منتشر می شود وجود داشته باشد. نوع دوم ویزایی که برای شخصی که به حد نصاب امتیاز لازم رسیده است صادر می شود اقامت موقت است که به فرد امکان می دهد در کشور نیوزیلند به کار مشغول شود.

مهاجرت کاری به آفریقای جنوبی

کشور آفریقای جنوبی به عنوان کشوری با اقتصاد در حال رشد مقصد بسیاری از افرادی است که با آینده نگری به دنبای کشوری با شرایط مناسب برای ورود و درعین حال برخورداری از فرصت های شغلی مناسب هستند. اگر رشته متقاضی در لیست رشته های مورد نیاز این کشور باشد این امکان برای وکلای ما وجود دارد که بدون نیاز به سابقه کاری فراوان و مدرک زبان, ویزای کار کشور آفریقای جنوبی را برای شما اخذ کنیم. اقتصاد این کشور در زمینه صنعت, معدن و توریسم بسیار قدرتمند است. تقریبا تمام کارخانه جات اتو مبیل سازی آلمان در این کشور شعبات بزرگی برای تولید مخصولات خود دارند. از طرف دیگر معادن غنی این کشور فرصت بسیار خوبی برای سرمایه گذاران و اشخاص متخصص در این رشته برای کار را فراهم آورده است. رشد صنعت توریسم نیز کشور آفریقای جنوبی را به عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگران در سال های اخیر معرفی نموده است.

 در این گفتار سعی بر این بود که درباره چگونگی اخذ ویزای کار و مهاجرت کاری به تعدادی از کشورهای مورد تقاضا پرداخته شود. اگر شما متقاضی محترم به دنبال دریافت ویزای کار و مهاجرت از این طریق هستید با تماس بگیرید تا از مشاوره ای تخصصی برخوردار شوید. کارشناسان و وکلای ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر امکان دریافت ویزای کار برای افراد با شرایط مختلف حتی با داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم و بدون داشتن مدرک زبان را نیز فراهم نموده است.

41 دیدگاه برای “مهاجرت کاری

  1. Avatar سید مصطفی پناه خواه گفت:

    سلام من متولد سال ۵۱ هستم و دارای فوق دیپلم مدیریت صنعتی و در زمینه جوشکاری ، نقاشی ساختمان ، لوله کشی ساختمانی ، تجربه دارم و میتوانم برای دریافت مدرک از فنی و حرفه ای اقدام کنم ،
    نیاز به کار دارم در یکی از کشور های در حال جذب نیروی کار ، لطف کنید من را راهنمایی کنید ، من به شما نیاز دارم
    ممنون

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزيز در خصوص افر كار و نيروي كار هر كشوري قاعده ي خاص و ويژه اي را لحاظ مي نمايد شما جهت اطلاعات بيشتر ميتوانيد با مشاورين ما تماس حاصل فرماييد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *