قوانین و مقررات مربوط به تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی بر اساس قوانینی است که در سال 1972 تصویب شده است که این قانون در سال 1975 نیز اصلاح گردیده است. در سال 1971 قبل از تصویب قانون تابعیت، کلیه کسانی که به صورت قانونی در سرزمین امارات اقامت داشته‌اند تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی را تحصیل خواهند نمود.

قانون تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی و اقامت امارات متحده عربی راه های اخذ اقامت یا اخذ شهروندی امارات متحده عربی چگونه است ؟ ایا کودک با تولد در کشور امارات متحده عربی، از اتباع کشور امارات متحده عربی محسوب می شود و میتواند اقامت امارات متحده عربی کسب کند ؟ چه مدت ماندن در کشور امارات متحده عربی موجب اخذ اقامت امارات متحده عربی می شود؟ آیا با ازدواج هم می توان اقامت امارات متحده عربی را به دست آورد؟

پاسخ سوالات شما در این مقاله شما با مباحثی نظیر راه های مهاجرت به امارات متحده عربی ، نحوه مهاجرت به امارات متحده عربی ، شرایط اقامت امارات متحده عربی بعد از تحصیل، شرایط مهاجرت از طریق تولد فرزند در امارات متحده عربی، شرایط مهاجرت به امارات متحده عربی از طریق تخصص، شرایط مهاجرت به امارات متحده عربی از طریق خرید ملک، اخذ اقامت امارات متحده عربی از طریق ازدواج آشنا خواهید شد.

شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت کشور امارات متحده عربی می پردازیم:

تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی

راه‌های تحصیل و اخذ تابعیت در امارات

تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی ممکن است به یکی از طرق زیر تحصیل گردد:

  1. از طریق تولد در خاک امارات

تولد در سرزمین امارات متحده عربی باعث تحصیل تابعیت این کشور نمی‌گردد مگر آنکه پدر و مادر این طفل نامعلوم باشند.

  1. از طریق اعمال اصل خون

الف: هر طفلی که بعد از ژانویه 1972 از پدر اماراتی در هر کجای دنیا متولد گردد تبعه امارات محسوب می‌گردد. البته کسانی که در خارج از امارات متولد گردند باید به‌طور قانونی و بر اساس ازدواج مرد اماراتی به دنیا آمده باشند.

ب: طفلی که از مادر اماراتی و پدر نامعلوم در هر کجای دنیا متولد گردد اماراتی محسوب می‌گردد.

  1. از طریق ازدواج

هرگاه زن خارجی با مرد اماراتی ازدواج نماید تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی را تحصیل خواهد نمود مشروط بر اینکه وی سه سال بعد از تقاضا در امارات اقامت نموده و تابعیت قبلی خود را نیز ترک نماید و از وزارت کشور خود مدرکی دال بر ترک تابعیت اخذ نماید.

لازم به ذکر است که مرد خارجی که با زن اماراتی ازدواج نماید نمی‌تواند از طریق ازدواج تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی را تحصیل نماید.

  1. از طریق تقاضا

افراد زیر می‌توانند تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی را تحت شرایط زیر تحصیل نمایند:

– شهروندان قطر، عمان و بحرین به شرط سه سال اقامت در امارات؛

– شهروندان کشورهای عربی به شرط هفت سال اقامت؛

– افراد دیگر به شرط اقامت به مدت 30 سال در امارات.

قانون تابعیت مضاعف در امارات متحده عربی

در مقررات مربوط به تابعیت در امارات، تابعیت مضاعف به رسمیت شناخته نشده است.

ترک تابعیت

ترک تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی ممکن است به صورت اختیاری یا اجباری باشد. ترک تابعیت اختیاری در قانون امارات اجازه داده شده است.

سلب تابعیت

در موارد زیر ممکن است تابعیت اتباع اماراتی سلب گردد:

  • هرگاه شخصی تابعیت کشور دیگری را تحصیل کرده باشد؛
  • هرگاه تبعه اماراتی بدون اجازه دولت به استخدام نیروهای مسلح کشور دیگری درآید؛
  • هرگاه شخصی تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی را بر اساس خدعه و نیرنگ تحصیل کرده باشد؛
  • هرگاه شخصی در کشور مرتکب جنایت مهمی شود؛
  • هرگاه تبعه امارات بیش از چهار سال در خارج از کشور اقامت گزیند؛
  • هرگاه تبعه علیه امنیت کشور اقدام کرده باشد.

اگر شما هم خواهان اقامت و تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی هستید و شرایط اخذ اقامت در این کشور را دارید و یا می خواهید ویزای کار در امارات متحده عربی را کسب نمایید و از نحوه مهاجرت به امارات متحده عربی آگاهی یابید به وکلای مجرب ما در موسسه توسعه گران مهر واقع در شیراز که از معتبرترین موسسه مهاجرت کشور می باشد مراجعه فرمایید و یا به سایت سفارت امارات متحده عربی مراجعه کنید. امید است که این مطلب توانسته باشد اطلاعات مفیدی در اختیار شما خواننده گرامی قرار دهد.

مطلب فوق با کوشش همکاران ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر شیراز جمع آوری شده است، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید. امید است که مطلب فوق توانسته باشد، هر چند مختصر کمکی به اطلاعاتی شما در زمینه اقامت و تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی کرده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط اخذ تابعیت و نحوه مهاجرت به امارات متحده عربی از روش های دیگر مثل ثبت شرکت و خرید ملک در امارات متحده عربی ، مهاجرت به امارات متحده عربی از طریق ویزای سرمایه گذاری و مهاجرت به امارات متحده عربی از طریق کار امارات متحده عربی، مهاجرت تحصیلی به امارات متحده عربی و اقامت بعد از تحصیل در امارات متحده عربی و شرایط تحصیل در امارات متحده عربی ، ویزای کار و تخصص و همچنین مهاجرت امارات متحده عربی از طریق ازدواج در این کشور و یا کشورهای دیگر و مهاجرت از طریق تولد فرزند و هزینه زندگی در امارات متحده عربی می توانید با مشاورین موسسه مهاجرت تماس حاصل فرمایید و توسط مشاوره کارشناسان حقوق بین الملل و وکیل مهاجرت با این مسائل آشنا شوید.

در نهایت موسسه حقوقی اعزام دانشجو به امارات متحده عربی توسعه گران مهر از بهترین موسسات حقوقی کشور آماده پاسخگوی تلفنی و حضوری شما دوست و هموطن عزیز و کلیه امور مربوط به پذیرش و اخذ ویزا و اقامت با گارانتی و تضمین کامل می باشد.

مطلب فوق به قلم استاد دکتر حسین آل کجباف تهیه و از طرف انتشارات جنگل منتشر شده است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *