کشور اتریش به عقیده خیلی از کارشناسان بهترین کشور دنیا برای زندگی و مهاجرت است که سالیانه افراد زیادی از کشورهای گوناگون از جمله ایران برای مهاجرت و اقامت اتریش درخواست می دهند. داشتن اطلاعات کافی در زمینه مهاجرت به این کشور می تواند بسیار به شما در این امر کمک کند و کارشناسان و مشاوران موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) در این مقاله تلاش می کنند تا شما بتوانید بهترین و مفید ترین اطلاعات را به دست آورید.

شرایط اقامت اتریش

کشور اتریش برنامه های مهاجرتی انعطاف پذیری را برای متقاضیان مهاجرت به اتریش در اختیار اشخاص قرار می دهد و پس از آن کارت قرمز و یا سفید مهاجرتی را برای اشخاص صادر می نماید. از اهداف اصلی این کشور امکانات مهاجرتی بسیار عالی؛ مهاجرت به سومین کشور برتر؛ مهاجرت با خانواده جهت اخذ تابعیت و شهروندی اوکراین و در اختیار داشتن شاخصه های شخصی و شاحصه های مرتبط با بازار کارگران را در بر خواهد داشت. برخی از قوانین در 1 جولای سال 2011 به تحقق پیوست.

بیاد داشته باشید که کارت سفید-قرمز برای مدت 12 ماه برای افرادی که قصد اخذ اقامت موقت را دارند و یا افرادی که دعوت نامه کاری توسط یک کارفرمای بومی دارند نیز صادر می شود. اشخاص ذکر شده در ذیل توانایی اخذ کارت سفید-قرمز را نیز دارند که به شرح ذکر شده در ذیل می باشد:

  • افراد بسیار ماهر
  • افراد ماهر در مشاغل کمیاب
  • فارغ التحصیلان دانشگاه های اتریش و یا موسسات آموزش عالی
  • افراد خود اشتغال

هزینه زندگی در اتریش

تمامی متقاضیان بایستی درآمد ثابت و منظمی برای پوشش دهی هزینه های زندگی در اتریش بدون حمایت مقامات بومی داشته باشند. در این زمان متقاضی بایستی اثبات نماید که درآمد ماهانه منظمی دارد که این درآمد بایستی معادل با استانداردها و بیمه اجتماعی نیز باشد.

  • افراد مجرد: 889.84 یورو
  • دو نفر: 1.334.17 یورو
  • برای هر فرزند اضافی: 137.30 یورو

هزینه زندگی در اتریش

تمامی متقاضیان بایستی از مزیت بیمه درمانی برای پوشش دهی هزینه ها در اتریش استفاده نمایند. تمامی متقاضیان بایستی شواهد کافی برای اخذ اقامت قانونی (که مفاد آن در قرارداد به صورت کامل ذکر شده است) را داشته باشند. علاوه بر این در این فرایند بایستی تمامی استانداردهای بومی نیز در نظر گرفته شود. شهروندان کشورهای جهان سوم که مهارت های بالایی دارند قادر به دادن درخواست برای اخذ ویزای 6 ماهه و با هدف یافتن کار  در اتریش می باشد؛ از شاخصه های مهم در این فرایند به شرح ذکر شده در ذیل می باشد:

امتیازبندی اقامت اتریش

کارگران بسیار ماهر و یا کسانی که موفق به اخذ ویزای جستجوی کار شده اند قادر به دادن درخواست جهت اخذ کارت سفید و یا قرمز می باشند. بخاطر داشته باشید که سازمان مشاغل اتریش در حد استانی و یا منطقه ای و یا دولتی Magistrate نیز فعالیت خواهد کرد.

نحوه ارسال درخواست اقامت اتریش

ویزاهایی که با هدف یافتن شغل برای اشخاص صادر می شوند بایستی به سفارت و یا کنسولگری کشور اتریش ارسال شوند. بیاد داشته باشید که این ویزا بایستی در اختیارکشورهای بومی و یا کشوری که فرد در آن مقیم است نیز قرار گیرد. ویزاهایی که با این هدف صادر می شوند برای تایید بایستی به سازمان استخدام عمومی A.M.S نیز بروند.

افرادی که مجوز ورود به کشور اتریش تحت عنوان ویزای free را دارند به اخذ ویزای جستجوی کار نیز نیازی نخواهند داشت. علاوه بر این؛ این افراد قادر به دادن درخواست برای اخذ کارت سفید و یا قرمز می باشند که این ویزا با توجه به میزان صلاحیت و مهارت افراد در اختیار آنان نیز قرار می گیرد.

متقاضیانی که قصد اخذ کارت سفید و یا قرمز را دارند و افرادی با مهارت می باشند خود به تنهایی قادر به ارائه درخواست خود به سازمان اتریش (سفارت و یا کنسولگری کشور اتریش) می باشند. برای متقاضیان مقیم در کشور و یا افرادی که توانایی های بالقوه دارند امکان دادن درخواست به سازمان اقامت نیز وجود دارد. با توجه به بیانیه های ارسال شده توسط کارفرمایان افراد قادر به ارسال درخواست خود به سازمان دولتی؛ سازمان های منطقه ای و یا مقامات دولتی بومی نیز می باشند. بیانیه کارفرما در زمان درخواست نیز بایستی ارسال گردد.

اقامت اتریش از طریق تحصیل

اگرشما به فکر تحصیل در اتریش هستید یا از قبل برای یک برنامه تحصیلی در یک موسسه عالی تحصیلی اتریش پذیرفته شده اید، در این بخش اطلاعات و مسائل مهمی را که باید قبل از ورود و همچنین در طول اقامت خود در اتریش در نظر بگیرید، پیدا می کنید. برای ورود به اتریش برای اهداف تحصیلی، فرد ممکن است به ویزا و / یا اجازه اقامت نیاز داشته باشد، با توجه به ملیت و طول مدت اقامت شما. ویزای اقامت D: برای اقامت حداقل 91 روز تا حداکثر 6 ماه. شما می توانید در هر سن برای ویزای دانشجویی اتریش درخواست بدهید. با این حال، اگر شما زیر 18 سال سن دارید، شرایط ویژه ای اعمال می شود.

  • کپی از گذرنامه های قبلی
  • هزینه کنسولی
  • فرم درخواست، تکمیل و امضا شده (فقط به زبان آلمانی در وب سایت وزارت امور خارجه اتریش در دسترس است)
  • یک عکس جدید (فرمت گذرنامه، رنگی، نمای جلو)
  • کپی اصل یا با مهر رسمی گواهی تولد از جمله حاشیه نویسی
  • گواهی اصلی رفتار خوب / پرونده عدم سو سابقه با آپوستیل (در دسترس در ایستگاه پلیس محلی؛ بیش از سه ماه از تاریخ آن نمی گذرد).

در اتریش، باید ظرف سه روز کاری از ورود به کشور، در مقامات شهرداری (Meldeamt: Derangement، Magistrates Bezirksamt) ثبت نام کنید و همچنین باید مطمئن شوید که شما در طول اقامت خود به درستی بیمه شده اید. اگر قصد دارید برای بیش از 6 ماه اقامت داشته باشید، می توانید برای اجازه اقامت دانشجویان در اتریش درخواست دهید (بعد از ورود قانونی).

اقامت اتریش از طریق تحصیل

آیا می خواهید بدانید که هزینه زندگی در اتریش چقدر است؟ گرچه اتریش در میان ثروتمند ترین کشورهای جهان شمرده شده است، هزینه های عمومی زندگی در اتریش نسبت به سایر کشورهای اروپایی زیاد نیست. در طول زمان تحصیل، مجوز اقامت برای دانشجویان باید تمدید شود. علاوه بر این، دانشجویان می توانند تا 20 ساعت در هفته کار کنند.

اقامت کاری اتریش از طریق تخصص

براي دريافت ويزا كاري بعنوان يك فرد متخصص در كشور اتريش شما بايستي كارت ‏Red-White-Red  خود را دريافت كنيد. اين كارت براي ٢٤ ماه اعتبار دارد. شما با داشتن موارد زير مي توانيد اين كارت را دريافت كنيد:

  • در صورتيكه قادر به تكميل آموزش در يك شغل تحت مقررات و قوانين خاص باشيد
  • در صورتكيه كارفرما شما را با حداقل حقوق و دستمزد و طبق قوانين اداره كار پذيرفته باشد
  • شما حداقل امتياز ٥٥ را بدست آورده باشيد. سيستم امتياز بر مبناي داشتن شرايط زير محاسبه مي شود:
  • مهارت ها
  • تجربه كاري
  • سن
  • تحصيلات تكميلي در كشور اتريش
  • ضمنا داشتن مهارت زبان نيز يكي از امتيازات ويژه براي كار كردن در اين كشور محسوب مي شود.

مهارت ها و تخصص هايي كه بيشتر در اين كشور مورد درخواست است عبارتند از:

  • مهندس ماشين كار
  • سقف ساز( تعمير كنمده پشت بام)
  • تكنسين حرفه اي رشته هاي مهندسي براي مهمدسي مكانيك
  • تكنسين حرفه اي براي مهمدسي برق
  • جوشكار، برشكار
  • سازندگان ابزار، قالب سازان، سازندگان قالب برش
  • مهندس تجهيزات كشاورزي
  • پرستاران فارغ التحصيل

اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

دولت اتریش به سرمایه گذاران خارجی ای که به طور فعال در اقتصاد این کشور سرمایه گذاری کنند حق شهروندی کشور اتریش را ارائه می دهد. این سرمایه گذاری باید به اقتصاد اتریش کمک کند و ایجاد اشتغال نماید. حداقل این سرمایه گذاری معمولا 10 میلیون یورو در صورت استفاده ی مستقیم برای یک کسب و کار و 3 میلیون یورو در صورت کمک به صندوق توسعه دولتی، می باشد.

اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

پس از انجام الزامات مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری، حق شهروندی و گذرنامه کامل اتریشی بلافاصله و بدون نیاز به تکمیل شرط داشتن اجازه اقامت دائم پیش از شهروندی، اعطا می شود. اعضای خانواده فرد سرمایه گذار مانند همسر و کودکان زیر 18 سال نیز می توانند به واسطه فرد سرمایه گذار درخواست شهروندی دهند. این الزامات عبارتند از:

  • اهدای 2 تا 3 میلیون یورو جهت کمک اقتصاد اتریش به صورت خیریه
  • سرمایه گذاری قابل برداشت به میزان 10 میلیون یورو در اقتصاد اتریش
  • پرداخت چهارصد هزار تا ششصد هزار یورو علاوه بر مبلغ سرمایه گذاری جهت هزینه های دولتی به همراه هزینه های مربوط به رسیدگی به درخواست.

به یاد داشته باشید، هیچ شرطی مبنی بر اقامت دائمی وجود ندارد. شهروندی اتریشی با برنامه سرمایه گذاری ممکن است اگرچه با پرداخت هزینه ی زیادی همراه است ، اما سریع ترین راه کسب شهروندی اتحادیه اروپا می باشد. پس از دریافت شهروندی این کشور به سرعت برای شما و خانوادتان پاسپورت اتریشی توسط دولت صادر خواهد شد.

اقامت اتریش از طریق ازدواج

شهروندان خارجی ممکن است بخواهند در اتریش ازدواج کنند. با این حال، این روش نیاز به زمان و آماده سازی کامل دارد. بنابراین، متقاضیان ازدواج در اتریش باید با شرایط و مدارک زیر آشنا باشند:

  • سن قانونی برای هر دو مرد و زن 18 سال است.
  • گذرنامه
  • گواهی تولد (نسخه اصلی یا تایید شده)
  • مجوز رانندگی یا سند مشابهی که نشان دهنده آدرس محل اقامت طرفین است.
  • فرم ثبت نام اقامت صادر شده توسط مقامات اتریش پس از رسیدن، مگر اینکه متقاضیان در هتل، جوانان جوان و غیره اقامت دارند.
  • گواهی مستند از انحلال ازدواج قبلی، در صورت وجود، مانند طلاق نهایی یا حکم های لغو (طلاق مکزیکی معمولا در اتریش شناخته نشده است) و یا گواهی مرگ، همسر قبلی. گواهی نامه ازدواج از قبیل ازدواج قبلی نیز معمولا مورد نیاز است.

مدارک (به غیر از گذرنامه و گواهینامه رانندگی) صادر شده در زبان های غیر از آلمانی باید همراه با ترجمه های تایید شده توسط یک مترجم رسمی باشد. علاوه بر این، مدارک خاص از کشور متقاضی(مثلا گواهینامه تولد) نیز باید مورد تایید قرار گیرد و همراه با آپوستیل باشد. فقط ازدواج های رسمی و حقوقی در اتریش قانونی است. با این وجود آنها ممکن است با مراجعه به مراکز مذهبی داوطلبانه در صورت تمایل انجام شوند. ازدواج های مدنی توسط مقامات اداره آمار حیاتی در حوزه های مناسب انجام می شود.

باید به شما توصیه شود که شما نیاز به یک آپدیت رسمی برای گواهی ازدواج اتریشی دارید زیرا در غیر این صورت توسط مقامات کشور خوذتان پذیرفته نخواهد شد. شما باید برای آپوستیل در اداره آمار حیاتی که در آن مراسم ازدواج شما برگزار می شود، درخواست دهید. در این باره از مشاورین و کارشناسان موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) بخواهید تا برای شما بیشتر توضیح دهند و اطلاعات دقیق تری را در اختیار شما قرار دهند.

[rd_line color=”#79b900″ line_pos=”center”]
[rd_line color=”#79b900″ line_pos=”center”]
[carousel_posts_sc type=”cbp_type02″ posts_per_line=”3″ category=”immigration”]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *