آیا به دنبال راهی برای اخذ اقامت و کار در برترین کشورهای جهان می باشید؟ آیا استرالیا را کشوری مناسب جهت مهاجرت میدانید؟ مطمئنا اکثریت افرادی که قصد مهاجرت دارند گذری به قوانین مهاجرتی کشور استرالیا داشته اند و شانس خود را از طرق مختلفی چون ویزای سرمایه گذاری، تحصیلی و کاری استرالیا محک زده اند. متاسفانه با توجه به سیستم امتیاز بندی کشور استرالیا در باب ویزای کار، بسیاری از افراد امتیاز لازم جهت اقدام برای این پروسه را کسب نمی کنند.کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر به شما دوست عزیز ویزای تحصیل و کار در استرالیا یا ویزای تحصیل دوره های فنی و حرفه ای کشور استرالیا را پیشنهاد می دهند.

حال چرا ویزای تحصیل و کار؟ نحوه ی اقدام جهت ویزای تحصیل در دوره های فنی و حرفه ای در کشور استرالیا چیست؟ چگونه می توان به واسطه ویزای تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا به اقامت دائم این کشور دست یافت؟ چنانچه تمایل دارید اطلاعات کامل و جامعی در جهت اقدام برای ویزای مهارت استرالیا کسب نمایید، همکاران مجرب ما، در امر مهاجرت به کشور استرالیا بصورت تلفنی و حضوری پاسخگوی شما دوست عزیز می باشند. نوشتار زیر با توجه به تقاضای بسیار زیاد دوستان عزیز در جهت آگاهی، در باب ویزای تحصیل در دوره های فنی و حرفه ای کشور استرالیا خدمتتان ارائه می گردد.

موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) شیراز با داشتن وکلای مجرب میتواند به شما در اخذ پذیرش تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران  برای متقاضیان تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا کمک کنند. همچنین متقاضیان جهت کسب مشاوره در زمینه شرایط اعزام دانشجو به استرالیا به صورت تضمینی و مشاوره رایگان تلفنی می توانند به مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایند.

شرايط مهاجرت از طريق تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا

بسیاری افراد جهت مهاجرت به استرالیا معمولا از طریق تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا اقدام می کنند، که پس از اخذ اقامت تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی استرالیا میتوانند اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به استرالیا می باشد روش های دیگر نظیر ویزای کار در استرالیا و سرمایه گذاری در استرالیا نیز وجود دارند. تابعیت استرالیا از طریق تولد فرزند در استرالیا از این قاعده در این کشور وجود ندارد.

تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا

درباره استرالیا:

استرالیا کشوریست در نیمکره ی جنوبی، که پایتخت آن شهر کانبرا می باشد. کشور استرالیا مرز مشترکی با دیگر کشورها ندارد، دورتا دور آن از جنوب با اقیانوس منجمد جنوبی، از شرق با اقیانوس آرام، از غرب با اقیانوس هند فرا گرفته شده است. استرالیا ششمین کشور بزرگ دنیا، چهارمین کشور شاد جهان و همچنین بزرگترین جزیره دنیاست. مساحت این کشور همانند ایالات متحده آمریکا 7/686/000کیلومتر مربع می باشد.

زبان رسمی و زبان تحصیل مردم استرالیا، انگلیسی و اکثریت جمعیت این کشور را مهاجران تشکیل می دهند. از شهرهای مهم و بزرگ این کشور می توان به سیدنی، ملبورن، پرت، بریزبن، آدلاید و … اشاره کرد. این کشور دارای آب و هوایی نیمه خشک و بیابانیست. در مناطق جنوب غربی دارای آب و هوایی مدیترانه ای و در جنوب شرق بسیار گرم است. استرالیا دوازدهمین کشور از حیث قدرت اقتصادی و پول رایج و رسمی کشورش دلار استرالیاست. نرخ بیکاری در این کشور4.4 درصد و نرخ تورم بسیار پایین می باشد. عوامل بسیاری دست به دست هم داده اند تا کشور استرالیا به یکی از بهترین کشورها برای زندگی مبدل گردد.

نحوه ثبت نام در دوره های فنی و حرفه ای کشور استرالیا :

دوره های فنی و حرفه ای در کشور استرالیا برای دارندگان مدرک حداقل دیپلم نظری و فنی یا دیگر مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد و …  برگزار می گردد که بی شباهت به مهارت های فنی و حرفه ای در ایران نیست، تمرکز دوره های مهارت فنی و حرفه ای بیشتر بر روی آموزش بصورت عملیست. کشور استرالیا به عنوان کشوری مهاجر پذیر نیازمند بسیاری از رشته های تحصیلی برای بازار کار خود می باشد، اما تیم تخصصی موسسه توسعه گران مهر شانس متقاضیان رشته های مکانیک، عمران، معماری، مدیریت، کامپیوتر، جوشکاری، الکترونیک، آشپزی، هتل داری، شیرینی پزی، طراحی لباس، روانشناسی، کشاورزی، هنرهای تجسمی، روابط بین الملل و ….را جهت پذیرش در این دوره ها بهتر پیش بینی می کند.

شخص متقاضی در ابتدای امر جهت اقدام برای تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا نیازمند اخذ مدرک آیلتس 6.5 آکادمیک است. داشتن سوابق کاری مرتبط با رشته تحصیلی بعلاوه بیمه، مدارک تحصیلی و فنی مرتبط با رشته تحصیلی گذرانده شده، همگی در کنار هم به دریافت پذیرش در دوره های فنی و حرفه ای کمک خواهد کرد. مدارک شما توسط سازمان ارزشیابی مدارک فنی و حرفه ای در کشور استرالیا ارزشیابی می شود و پس از ارزیابی شانس پذیرش شما مشخص می گردد. در ضمن طول دوره های مهارت فنی و حرفه ای بسته به مدرک تحصیلی و سوابق کاری شما توسط مراکز آموزشی کشور استرالیا مشخص می شود. قابل ذکر است که طول این دوره ها از شش ماه تا دو سال است. طول دوره های مهارت فنی و حرفه ای در استرالیا بیشتر از کشورمان است.

شهریه و هزینه تحصیل در مهارت های فنی و حرفه ای استرالیا سالیانه 20000 دلار می باشد، که اجازه 20 ساعت کار پاره وقت بصورت قانونی نیز به متقاضی اعطا میگردد. فرد پس از گذراندن این دوره ها امکان کارکردن و اقدام جهت ویزای کار کشور استرالیا را با استفاده از امتیازهای کسب شده خود خواهد داشت. در باب مقایسه دو کشور استرالیا و نیوزلند که مد نظر بسیاری از دوستان عزیز می باشد، اقدام جهت گذراندن دوره های مهارت فنی و حرفه ای در کشور نیوزلند امکان گذراندن کورس های زبان را در کشور مقصد برای شخص فراهم کرده است و همچون استرالیا نیازمند ارائه مدرک زبان آیلتس در لحظه پذیرش از ایران نیست.

شایان ذکر است که هزینه زندگی در کشور استرالیا ماهی حدودا 1300 دلار استرالیاست که این هزینه ها پایین تر از هزینه زندگی در شهرهایی چون ملبورن و سیدنی در نظر گرفته می شود. مدت زمان لازم جهت اقدام برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیل در دوره های فنی و حرفه ای استرالیا توسط موسسه توسعه گران مهر با گارانتی کامل، کمتر از  6 تا 7 ماه به طول می انجامد.

از مزیت های ویزای مهارت فنی و حرفه ای در کشور استرالیا می توان به اخذ ویزای همراه برای اعضای خانواده، اجازه کار پارت تایم در حین گذراندن این دوره ، شانس دریافت کار و در ادامه ویزای کار کشور استرالیا و نهایتا اخذ اقامت دائم استرالیا، استفاده از تحصیل رایگان و خدمات پزشکی رایگان در این کشور اشاره کرد.

 مدارک لازم جهت اقدام برای ویزای مهارت فنی و حرفه ای در کشور استرالیا:

  1. ریز نمرات تحصیلی و اصل مدارک فارغ التحصیلی فرد متقاضی
  2. نامه عدم سوپیشینه
  3. اصل پاسپورت
  4. انجام آزمایشات پزشکی و ارائه نامه ی سلامت
  5. ارائه رزومه و سوابق کاری بعلاوه بیمه
  6. نشان دادن تمکن مالی که مبلغ مشخصی می باشد و به متقاضی توسط موسسه اعلام خواهد شد.
  7. داشتن مدرک آیلتس 6.5

پیشنهاد ویژه ما در موسسه توسعه گران مهر برای دوستانی که به علت عدم کسب امتیاز لازم جهت ویزای کار کشو استرالیا از مهاجرت به این کشور بازمانده اند، اقدام از طریق ویزای کسب مهارت فنی و حرفه ای در استرالیاست. در زیر اشاره کوتاهی به نحوه ی دریافت ویزای کار کشور استرالیا خواهیم داشت:

نحوه ی اقدام برای دریافت اقامت دائم کشور استرالیا از طریق مهارت و تخصص ( skilled worker):

در قدم اول بایستی مطمئن شوید که رشته تحصیلی و تخصص شما مورد نیاز کشور استرالیا میباشد یا خیر؟

ویزای افراد متخصص و ماهر که در قالب ویزای کار کشور استرالیا می باشد، برای افرادی که خارج از استرالیا اقدام می نمایند شامل ویزای 189، 190 و 489 میشود، که مطمئنا زیرگروه 189 بهترین ویزای اقامت دائم کشور استرالیا در بین دیگر زیرگروه های این نوع ویزای کاری می باشد. در ویزای 190 و 489 استرالیا ویزای اقامت دائم و موقت این کشور با قید و شرط به فرد اعطا می شود. در این نوع ویزا شما متعهد خواهید شد که دو سال اول ورود خود به کشور استرالیا، در ایالتی خاص زندگی و کار کنید. برخلاف ویزای 189 که امکان 5 سال اقامت دائم استرالیا و زندگی در هر نقطه از این کشور را به شما خواهد داد.

شرط اخذ ویزای 189 کشوراسترالیا

کسب حداقل امتیاز 60 شرط قبولی در مرحله اول  میباشد. سپس بایستی اقدام جهت فرستادن مدارک، برای دایره مهاجرت کشور استرالیا نمایید.

امتیاز بندی در این سیستم به شرح زیر می باشد:

  • سن
  1. 18 تا 24 سال، 25 امتیاز
  2. 25 تا 32 سال،30 امتیاز
  3. 33 تا 39 سال، 25 امتیاز
  4. 40 تا 44 سال، 15 امتیاز
  5. 45 تا 49 سال، 0 امتیاز
  • نمره زبان IELTS
  1. نمره 6.0 در هر 4 مهارت ، داراي 0 امتیاز
  2. نمره 7.0 در هر 4 مهارت ، داراي 10 امتیاز
  3. نمره 8.0 در هر 4 مهارت ، داراي 20 امتیاز
  • سوابق کاری
  1. 3  سال سابقه کار مرتبط، 5 امتیاز
  2. 5  سال سابقه کار مرتبط، 10 امتیاز
  3. 8 سال سابقه کار مرتبط در سالهای گذشته 15 امتیاز
  • مدرک تحصیلی
  1. مدرك ارزیابی شده توسط سازمانهاي استراليايي  امتياز 10
  2. مدارک Diploma اخذ شده در کشور استرالیا امتیاز10
  3. مدارك فني حرفه اي ارزیابی شده توسط کشور استرالیا، امتیاز10
  4. مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد کشور استراليا يا خارج از استراليا امتياز 15
  5. مدرک دكتري از استراليا يا خارج از کشور استراليا امتیاز 20
  • اسپانسر ایالتی
  1. داشتن اسپانسر از ایالتهای استرالیا دارای امتیاز 5
  2. داشتن اسپانسر منطقه های استرالیا دارای امتیاز 10

در نهایت موسسه حقوقی توسعه گران مهر از خوش نام ترین موسسات حقوقی ایران قرار دارد آماده ارائه هر گونه خدمات رسانی به شما هموطنان عزیز در جهت اخذ ویزای تحصیل در دوره های فنی و حرفه ای کشور استرالیا و همچنین انجام مستقیم ویزای کار استرالیا می باشد. توجه داشته باشید که اقدام مستقیم برای ویزای کار استرالیا ممکن است با ریسک تغییر قوانین قبل از ارسال مدارک جهت صدور ویزا به سفارت استرالیا همراه باشد و شما در این مسیر با شرایط دشواری روبرو شده، پول و زمان خویش را از دست رفته ببینید. مدت زمان اقدام برای این ویزا در افراد مختلف متفاوت، ولی از 9 تا 18ماه زمان میبرد. باز هم تصمیم با شما دوست عزیز می باشد. همکاران ما در زمان انجام پروسه در کنار شما خواهند بود و تلاش خود را در جهت موفقیت پرونده تان  بکار خواهند گرفت.

در نهایت موسسه حقوقی توسعه گران مهر که بدون شک از بهترین موسسات حقوقی کشور و از جمله استان فارس میباشد، پاسخگوی تلفنی و حضوری شما دوست و هموطن عزیز متقاضی تحصیل در کشور استرالیا و دیگر کشورهای اروپائی و آمریکائی است و کلیه امور مربوط به پذیرش و اخذ ویزا جهت ورود به کشور استرالیا را در کمتر از 6 ماه با گارانتی و تضمین کامل انجام میدهد.

علاقه مندان به تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا برای کسب اطلاعات در رابطه با شرایط مهاجرت و شرایط اعزام دانشجو به استرالیا و اخذ ویزای تحصیلی به صورت تضمینی در این کشور می توانند با تحویل مدارک خود که شامل: کپی از همه صفحات گذرنامه و ترجمه مدارک و ریزنمرات دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاهی و مدرک زبان و عکس پاسپورتی به وکلای مجرب ما، در موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) واقع در تهران و شیراز از موسسات اعزام دانشجو به راحتی و در کمترین زمان ویزای تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا را دریافت کرده و به ادامه تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا بپردازند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید.

[rd_line color=”#79b900″ line_pos=”center”]
[button type=”rd_3dstroke_bt” size=”mediumlarge_rd_bt” t_color=”#ffffff” b_color=”#2fa5dd” b_hover_color=”#79b900″ radius=”5″ url=”http://www.estahbanaty.org/study/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D8%B2%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC/” position=”ta_center”]شرایط تحصیل در کشورهای دیگر[/button]
[rd_line color=”#79b900″ line_pos=”center”]
Rating: 4

29 دیدگاه برای “تحصیل دوره های فنی و حرفه ای در استرالیا

  1. Avatar علی گفت:

    سلام،من 31 ساله لیسانس برق قدرت معدلم پایینه و سوابق کاری مرتبط ندارم درحال خواندن زبان انگلیسی هستم میخواستم برای دوره فنی و حرفه ای در کانادا یا استرالیا بدونم کدوم شانس قبولی دارم و اینکه امکان گرفتن اقامت بعد اتمام دوره وجود دارد؟هزینه دوره و اینکه اجازه کار هنگام دوره داده میشود یا خیر؟تشکر

    1. مشاور مهاجرت کاری مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام
      شرایط شما برای هر دو کشور تقریباً یکسان است، از نظر اقامت پس از اتمام دوره، دو راه برای شما وجود دارد، اول اقدام از طریق کسب امتیازات لازم ویزای کار و دوم داشتن یک پیشنهاد شغلی. هزینه دوره متفاوت است ولی هم اکنون موسسه با هماهنگی کالج ها تخفیفی برای دانشجویان گرفته و امکان تحصیل با هزینه حدود 10.000 دلار برای یکسال وجود دارد. البته رشته ها برای این دوره ها محدود است.

  2. Avatar جواد گفت:

    سلام34سال سن دارم.متاهل و یک فرزند.رشته تحصیلی دیپلم ریاضی بهمراه مدرک فنی وحرفه ایی2800 ساعته اپراتور ماشین ابزار(فرز تخصصی).سابقه کار حدود ده سال با بیمه کامل شغلم خیلی مرتبط نیست.زبان انگلیسی متوسط و زبان فرانسه ضعیف .میخواستم برای دوره فنی و حرفه ای در کانادا یا استرالیا بدونم کدوم شانس قبولی دارم و اینکه امکان گرفتن اقامت بعد اتمام دوره وجود دارد؟هزینه دوره و اینکه اجازه کار هنگام دوره داده میشود یا خیر؟ممنون

    Rating: 4
    1. مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو گفت:

      با سلام
      امکان تحصیل فنی حرفه ای در هر دو کشور برای شما فراهم است، داشتن مدرک زبان الزامی است و هزینه دوره ها در حدود 15.000 دلار می باشد. امکان اخذ اقامت نیز پس از تحصیل وجود دارد.

  3. Avatar AliMinak گفت:

    سلام خسته نباشید هزینه برای کشور کانادا باتوجه به سابقه کاری چقدر است و آیا شما بعد از اخذ ویزا مبلغ رو میگیرید

    1. مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو گفت:

      با سلام
      اگر منظور شما هزینه طی دوره های فنی حرفه ای در کانادا باشد، هزینه این دوره ها حدود 15.000 دلار کانادا می باشد.

  4. Avatar عطا گفت:

    باسلام
    من 24 سالمه و رشته ی تحصیلیم مهندسی مکانیک بوده اما هیچ علاقه ای بهش نداشتم الان شدیدا دنبال تحصیل در رشته ی آرایشگری و زیبایی در استرالیا و یا کانادا هستم میخواستم ببینم با داشتن تمکن مالی لازم و مدرک ایلتس 7 ایا امکان دریافت ویزای تیف برای من وجود داره (بدون سابقه تحصیلی و کاری مرتبط)،ظمنا دوره های ارایشگری معمولا 2سال هستش که امکان صدور ویزا از طرف مدرسه هستش و اینکه اگه به نظرتون امکان نداره چطوری شانسمو افزایش بدم یا چه کشوری اقدام کنم بهتره؟
    ممنون

    Rating: 5
    1. مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو گفت:

      با سلام
      بله شرایط شما برای اقدام مورد مذکور وجود دارد. امکان دقیق بررسی شانس ویزا اینطور مشخص نمی شود و لازم است اطلاعات بیشتری در اختیار ما قرار گیرد.

  5. Avatar آزاد استوار گفت:

    باسلام ، كارشناس حسابداري و 37 ساله و 12 سال سابقه كار دارم . جهت مهاجرت به نيوزيلند بهترين و سريعترين راه كدام است ؟ ضمنا مدرك آيلتس ندارم .

    Rating: 5
    1. مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو گفت:

      با سلام
      یکی از سریع ترین و بهترین راه ها، اقدام از طریق تحصیل دوره های فنی حرفه ای در نیوزلند می باشد.

      1. Avatar azadostevar گفت:

        سلام وتشکر از پاسختون . برای اقدام به این کار چقدر هزینه نیاز میباشد ؟

        1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

          سلام
          هزینه دوره ها متغیر است، هزینه دوره های فنی حرفه ای استرالیا حدود ۲۰.۰۰۰ دلار که هزینه های زندگی هم به این اضافه خواهد شد.

  6. Avatar فرجامی گفت:

    سلام من همسرم دیپلم مکانیک داره اما پنج سال سابقه کار تاسیسات داره در مترو و بانک . میخاستم بدونم برای پیداکردن کار دراسترالیا یا کانادا میشه کاری کرد؟میشه کارپیداکرد ؟ ویزای کار گرفت ؟ خودم هم لیسانس حفوق دارم.میشه راهنمایی کنید

    1. Avatar مشاور مهاجرت کاری گفت:

      با سلام
      در صورتی که تمکن مالی داشته باشید می توانید از راه های دیگر، مثل تحصیل و یا ثبت شرکت اقدام نمایید.
      امکان مهاجرت از طریق کار، برای شما مقدور نیست.

  7. Avatar سجاد خانی گفت:

    با سلام
    مدرک فنی حرفه ای کلید سازی فقط برای سیصد ساعت آموزش صادر میشه آیا مدت ساعت اموزشی تاثیر داره؟وقتی که صادر نمیشه برای ساعات بیشتر آیا روش دیگری هست؟ من شنیدم نهصد ساعت لازمه

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      برای رشته های فنی نیاز است تا آزمون ویا دوره های را در کشور مقصد بگذارنید تا مورد تایید برای پذیرش بازار کار واقع شوید.

  8. Avatar مصطفی گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من 24سالمه و دانشجوی رشته مهندسی مکانیک هستم و در حال گذراندن دوره زبان انگلیسی هستم میخواستم بدونم از بین کانادا و استرالیا کدام یک گزینه بهتری هستند

    و اینکه زمان دارم مخصوصا از لحاظ سنی میگویم

    مرسی بابت وقت گذاشتنتون

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام وقت بخیر
      مقصود شما از این مقایسه چیست، برای تحصیل و یا کار و زندگی.
      هر کشور مزایایی دارد که به همراه شرایط ورود و پذیرش خارجی ها قوانینی را وضع می کند.

  9. Avatar منیژه قدرتی گفت:

    سلام خانمی 50ساله هستم وبادخترم که قصد مهاجرت به استرالیا ویا نیوزلند ویا هلند دارم مدرک تحصیلی کارشناسی حقوق وبا 20سابقه دررشته مربوطه ونیز 7سال سابقه کارحرفه ای دررشته مربوطه دارم
    ضمنا مدرک فنی حرفه ای دررشته دوخت کیفهای چرمی دست دوز ورشته نقاشی روی پارچه ومدرک آرایشگری دارم آیا امکان تحصیل درمراکز فنی حرفه ای وگرفتن اقامت درکشورهای فوق رادارم ؟

    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      بله شما در هر زمینه ای که تخصص داشته باشید. می توانید در دوره های فنی کشور مقصد شرکت کرده و پس از اخذ مدرک، مشغول به کار و یا جستجوی کار شوید.

  10. Avatar Hoseinkiashemshaki گفت:

    سلام من اشپز هستم باسابقه ۸سال مدرک فنی حرفی دارم درحال درس زبان انگلیسی هستم.میتونم به استرالیا سفر کنم.هزینه برای من چقدر میشه.مرسی

    Rating: 5
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام، دیدگاه شما مربوط به مقاله مهاجرت به استرالیا از طریق کار می باشد.

      در نظر داشته باشید که اکنون اقدام برای کشور استرالیا از طریق ویزای جستجوی کار، امکان پذیر است و باید رزومه و سابقه کار شما توسط کارشناس مهاجرت کاری ما، مورد بررسی قرار بگیرد.

  11. Avatar سمیه حسینی گفت:

    سلام من خانمی 39 ساله با مدرک لیسانس زبان انگلیسی دبیر آموزش وپرورش هستم . مدارک دیپلمهای متعدد از فنی حرفه ای در طراحی ودوخت لباس زنانه دارم وبطور شخصی برای خودم بصورت حرفه ای خیاطی میکنم . متاهل دارای دو فرزند 14و9 سال هستم . همسرم کارشناس ارشد معدن ومدرس دانشگاه است . خواستم سوال کنم شرایط مهاجرت به استرالیا برای من چگونه است چطور اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.

    Rating: 4
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام وقت بخیر
      کشور استرالیا شرایط مهاجرت با ویزای اسکیل ورکر را برای متقاضیان بین المللی فراهم کرده است.
      ما می توانیم پیش نیاز ها و شرایط کلی و جزئی اقدام در این راستا را به شما توضیح بدهیم تا در صورت تمایل مدارک خود را برای مهاجرت، مهیا کنید.
      دقت داشته باشید که داشتن رزومه کاری قوی در این مسئله نقش اساسی را ایفا میکند.

  12. Avatar مریم تاجداری گفت:

    سلام. ۳۱ سال دارم. کارشناسی ادبیات انگلیسی فارق التحصیل دانشگاه سراسری سال ۱۳۸۹. حدود ۸ سال در شغل آرایشگری سابقه دارم. همسرم فوق دیپلم شبکه های کامپیوتر. کارمند بیمه ایران و ۳۵ ساله ۱۲ سال سابقه کار و بیمه.دارای مدرک مایکروسافت بین المللی. سطح زبان خوب .آیا شانسی برای مهاجرت به استرالیا و یا کانادا داریم؟

    Rating: 4
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      با توجه به روزمه ای که شما فرمودید قادریم تا روند اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا یا کانادا را برای شما شرح دهیم و این کار امکان پذیر است.

  13. Avatar هانا محمدی گفت:

    با سلام من در رشته تربییت بدنی دانشگاه سراسری درس میخوام 18 سال سن دارم و مدال قهرمانی کشوری در رشته گیت گلف هم دارم و همچنان مدرک کمربند ابی رشته کیکی بوکسینگ و در حال گرفتن ایلتس هستم میخواستم بدان اگر مدارک خود را برای یکی از دانشگاه های دولتی استرلیا بفرستم شانس قبولی پذیرش قبولی من هست یا خیر و کدام کشور برای افراد ورزکاری هم مانند من بهتر است؟

    Rating: 4
    1. مشاور تحصیلی و مهاجرت مشاور تحصیلی و مهاجرت گفت:

      سلام
      برای ارشد در دانشگاه های مختلف می توانید اقدام کنید اما نکته ای که مهم است، برخی دانشگاه ها از شما مدارک ورزشی معتبر را می خواهند که بایستی حتما ارائه شود.
      بهتر است ابتدا دانشگاه مقصد خود را مشخص کنید و سپس با مشاورین ما در تماس باشید تا شما را راهنمایی بیشتری کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *