قوانین کشورها برای مهاجرت چیست؟

کشورهای اروپایی مختلف، دارای فرهنگ، زبان، جغرافیا و سبک زندگی‌های متفاوتی هستند. از این رو قوانین مهاجرت به کشورهای اروپایی نیز با یکدیگر تفاوت دارند. برخی از کشورها شرایط سختی برای مهاجرت دارند و از جهت دیگر، کشورهایی نیز هستند که می‌توان به راحتی از آن‌ها ویزا دریافت کرد. در این بخش با ما همراه باشید تا با یکدیگر، قوانین کشورها برای مهاجرت را بررسی نمائیم.

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

قوانین کشورها برای مهاجرت

قوانین کشورها برای مهاجرت

قانون کشورها برای مهاجرت ایرانیان، بر اساس روشی که متقاضی در پیش می‌گیرد و اقدام می‌کند متفاوت خواهد بود. برای مهاجرت به کشورها راه‌هایی مثل: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت سرمایه‌گذاری، مهاجرت از طریق ازدواج و مهاجرت از طریق ثبت کسب و کار وجود دارد. در این بخش، شما می‌توانید قوانین کشورهای اروپایی برای مهاجرت به این روش‌ها را مشاهده کنید:

مهاجرت تحصیلی

در کشورهای اروپایی و حتی آسیایی، معمولا شرایط و قوانین مهاجرت تحصیلی آن‌چنان تفاوت زیادی ندارند. برخی از کشورها، برای داوطلبان تحصیل در دانشگاه‌ها دوره‌های آمادگی برگزار می‌کنند. کشورهایی مثل روسیه و اوکراین، دوره‌ای به نام “پادفک” را برای متقاضیان خود برگزار می‌کنند که در این دوره زبان رسمی کشور و اطلاعات لازم جهت زندگی در آن، به دانشجویان آموزش داده می‌شود. اگر علاقه‌مند به تحصیل در روسیه هستید، با شرکت در دوره‌های پادفک موفقیت تحصیلی بیشتری کسب خواهید کرد.

بعضی از کشورهای دیگر نیز مانند: آلمان و ایتالیا، دوره‌های خود را با عنوان “کالج” برای دانشجویان برگزار می‌کنند. هدف از برگزاری تمامی این دوره‌ها پیش از دانشگاه، آماده‌سازی و آموزش زبان به دانشجویان بین‌المللی است. این موضوع در عموم کشورها رایج است و تاثیر بسیار مثبتی در روند تحصیلی دانشجویان دارد. بنابراین اگر شما قصد تحصیل در آلمان را دارید، باید ابتدا در کالج‌های این کشور ثبت‌نام شوید.

یکی دیگر از موارد مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی، ارائه مدرک معتبر زبان است. با توجه به گسترده بودن طیف زبان‌های زنده در دنیا، می‌توان گفت که هر کشور مدرک زبان رسمی خود را از دانشجو درخواست خواهد کرد و این مورد اصلا به دور از ذهن نیست. البته اکثریت این کشورها، به خصوص سرزمین‌های اروپایی، در دانشگاه‌های خود دوره‌های بین‌المللی با زبان انگلیسی برگزار می‌کنند. برای مثال: در صورتی که شما قصد مهاجرت به آلمان را داشته باشید، باید مدرک زبان B1 یا C1 را ارائه دهید؛ اما اگر بخواهید به کشوری مثل کانادا مهاجرت کنید، مدرک آیلتس و تافل با نمره قبولی کفایت خواهد کرد.

یکی از مهم‌ترین مواردی که باید در فرآیند مهاجرت تحصیلی رعایت شود، دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظر است. شما باید حتی قبل از دریافت ویزا، از دانشگاه مقصد خود دعوت‌نامه یا پذیرش‌نامه تحصیلی دریافت کرده باشید. جهت دریافت پذیرش، مدارکی مانند: ترجمه ریزنمرات تحصیلی، ترجمه رسمی مدرک تحصیلی قبلی، انگیزه‌نامه، مدرک زبان معتبر و گواهی سلامت را برای دانشگاه مقصد ارسال کنید.

قوانین کشورها برای مهاجرت کاری

قوانین کشورها برای مهاجرت کاری مانند دیگر موارد، با یکدیگر شباهت دارند. بنابراین، با کسب اطلاعات عمومی در این‌باره می‌توانید تا حدودی به فرآیند مهاجرت از طریق کار به کشورهای اروپایی مسلط باشید. مهاجرت به هدف کار در کشور مقصد، خود دارای روش‌های مختلف دیگری است. یکی از این روش‌ها از طریق جاب آفر و دیگری از طریق ویزای جستجوی کار است.

برای مهاجرت از طریق دریافت جاب آفر، باید پیشنهادات و فرصت‌های شغلی را در وبسایت‌های مربوطه بررسی نمائید و درخواست خود را به کارفرمای آن‌ها اعلام کنید. پس از تایید درخواست شما، فرآیند اخذ ویزای کاری می‌توانند آغاز شود. ویزای جستجوی کار کمی متفاوت‌تر از مورد قبلی است. با اخذ ویزای جستجوی کار، به مدت 6 ماه به شما فرصت داده می‌شود تا به صورت حضوری در کشور مقصد به دنبال شغل مناسب بگردید.

پس از اتمام اعتبار این ویزا، در صورتی که در کاری استخدام شده باشید، می‌توانید نوع ویزای خود را از جستجوی کار به ویزای کار تغییر دهید و در آن کشور اقامت داشته باشید؛ اما اگر فرصت تعیین شده به اتمام برسد و شما نتوانسته باشید نظر هیچ کارفرمایی را به استخدام خود جلب کنید، باید به کشور خود بازگردید و اجازه ماندن بیشتر نخواهید داشت. همچنین ویزای جستجوی کار، قابل تمدید نخواهد بود.

افرادی که قصد دریافت ویزای کار آلمان را دارند، می‌توانند با دریافت آوسبیلدونگ در آلمان نیز به این کشور مهاجرت کنند. تنها نکته‌ای که درباره آسبیلدونگ وجود دارد و شرایط آن را کمی محدود می‌کند، این است که دارای محدودیت سنی تا 25 سال می‌باشد. در آسبیلدونگ کشور آلمان، کار مورد نظر از ابتدا به شما آموزش داده می‌شود و پس از اتمام دوره آموزشی یا کارآموزی، استخدام شما تضمینی خواهد بود. ضمن اینکه طی دوره آسبیلدونگ، به شما حقوق و مزایا نیز تعلق می‌گیرد.

مهاجرت سرمایه‌گذاری

قوانین کشورهای اروپایی برای مهاجرت از راه سرمایه‌گذاری اصلا پیچیده نیستند؛ اما همان‌طور که از عنوان این روش مهاجرتی برمی‌آید، به سرمایه و پول احتیاج دارد. دقیقا مانند مهاجرت کاری، مهاجرت سرمایه‌گذاری نیز روش‌های زیرمجموعه بسیاری دارد. این روش‌ها شامل: خرید ملک، ثبت شرکت یا کسب و کار، خرید سهام شرکت‌های موجود و کارآفرینی هستند. سرمایه لازم برای هر یک از این روش‌ها با یکدیگر متفاوت است؛ اما به صورت کلی هزینه‌ای که برای مهاجرت سرمایه‌گذاری صرف می‌شود از روش‌های مهاجرتی دیگر بیشتر است.

جهت دریافت اقامت کشور مورد نظر شما، به طور مثال: اقامت آلمان، اگر از راه سرمایه گذاری اقدام کرده باشید، باید به مدت 5 سال در آلمان زندگی کنید و ویزای خود را تمدید کنید تا بتوانید زمان بیشتری را در این سرزمین حضور داشته باشید و همچنین سرمایه‌گذاری شما باید در بهبودی اقتصاد کشور آلمان سهمی داشته باشد. به این صورت که سرمایه‌گذاری انجام شده یا کسب و کار ایجاد شده توسط شما، باید دست‌خوش رشد و پیشرفت باشد.

مقاله مرتبط: سرمایه‌گذاری در آلمان

قوانین کشورها برای مهاجرت از طریق ازدواج

قوانین مهاجرت به کشورهای اروپایی و آسیایی از راه خانواده مثل مهاجرت به چین از طریق ازدواج، شرایط نسبتا یکسانی دارند. روش مهاجرت از این طریق به این صورت است که همسر شما باید دارای اقامت دائم کشور مورد نظر باشد تا شما بتوانید به همراه او مهاجرت کرده و سپس اقامت خود را اخذ کنید.

درصورتی که همسر شما دارای اقامت موقت باشد، این روش شامل حال شما نخواهد بود. همچنین راه دیگری که می‌توان به کمک آن اقامت کشور مقصد را دریافت کرد، این است که همسر شما شهروند کشور مورد نظر باشد. برای مثال، اگر شما قصد مهاجرت به روسیه و اخذ اقامت در آن را دارید، همسر شما یا باید روسی باشد یا اینکه دارای اقامت دائم روسیه باشد.

مقاله مرتبط: اقامت روسیه از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق پناهندگی

قوانین کشورها برای مهاجرت

مهاجرت از طریق پناهندگی، جزو راه‌های قانونی و رسمی محسوب نمی‌شود و در واقع اصلا به متقاضیان مهاجرت توصیه نمی‌شود. زیرا دارای ریسک‌های بسیاری است و همچنین پناهندگان تا قبل از تایید درخواست‌شان، در شرایط طاقت‌فرسا و سختی نگه‌داری می‌شوند. بنابراین پیش از در نظر گرفتن این روش، به روش‌های بالا فکر کنید.

بر اساس عهدنامه پناهندگی ژنو، عنوان پناهنده شامل حال کسی می‌شود که در کشور خود دارای مشکلاتی در زمینه عقاید، مذهب، سیاست و نژاد به خصوص مسائلی چون آزار و اذیت هستند. افرادی که قصد مهاجرت، به طور مثال مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی را دارند، پس از ورود به کشور در کمپ‌های پناهندگی نگه‌داری می‌شوند و در شرایط بسیار دشوار کنار هم زندگی می‌کنند.

طبق این عهدنامه، تمامی پناهندگان حق داشتن غذا، جای خواب و گذرنامه سفید را دارند. گذرنامه سفید، پاسپورتی است که فرد با آن می‌تواند به کشورهای مختلف اروپایی سفر کند؛ اما اجازه سفر به کشور اصلی خود را ندارد. درصورتی که فرد متقاضی پناهندگی، تا قبل از تایید درخواست‌اش به کشور خود بازگردد، اجازه سفر به کشورهای اروپایی را به مدت 10 سال کامل از دست می‌دهد و هیچ ویزایی جهت سفر به اتحادیه اروپا به او داده نمی‌شود.

سوالات متداول درباره قوانین کشورها برای مهاجرت

چگونه می‌توانم به اروپا مهاجرت کنم؟

مهاجرت به اروپا روش‌های متفاوتی دارد. برای مثال: مهاجرت کاری، تحصیلی، سرمایه‌گذاری، ازدواج و پناهندگی روش‌های متفاوتی برای مهاجرت به اروپا هستند.

راحت‌ترین کشور جهت مهاجرت به اروپا کدام است؟

راحت‌ترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت ایرانیان “آلمان و ایتالیا” هستند.

برای مهاجرت تحصیلی به کشورهای اروپایی چه مدارکی لازم است؟

ترجمه ریزنمرات و مدرک تحصیلی قبلی، گواهی زبان معتبر، انگیزه‌نامه و رزومه تحصیلی

مهاجرت از طریق پناهندگی شامل چه کسانی می‌شود؟

شامل افرادی که از لحاظ مذهبی، سیاسی، نژادی و عقیدتی در کشور خود دچار آزار و اذیت می‌شوند.

با مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری، چقدر طول می‌کشد تا اقامت خود را دریافت کنیم؟

عزیزان متقاضی، شما باید به مدت 5 سال در هر کشور اروپایی که می‌خواهید اقامت آن را کسب کنید زندگی کنید و سپس برای اقامت درخواست بدهید.

در این بخش ما به مطالعه قوانین کشورها برای مهاجرت پرداختیم. از مطالعه این مقاله دریافتیم که، کشورهای اروپایی شرایط مشابهی برای مهاجرت دارند و عموما سختی و آسانی یکسانی در فرآیند ویزای آن‌ها وجود دارد. کشورهایی مانند آلمان، برای مهاجرت شرایط مناسبی را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند به همین علت محبوبیت بیشتری نیز دارند. مهاجرت از هر روشی که باشد، در نهایت می‌تواند به دریافت و اخذ اقامت کشور مورد نظر منجر شود. شما تنها لازم است تا مدارک و شرایط لازم را فراهم کنید. درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در حوزه مهاجرت، اقامت و اخذ ویزا، با کارشناسان موسسه مهاجرتی اصطهباناتی تماس حاصل فرمائید.

5/5 - (1 امتیاز)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *