چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا

برای متقاضیانی که به دنبال تحصیل در بهترین رشته و بهترین دانشگاه های جهان با امکانات تحصیلی و آموزشی عالی و مدرک معتبر می باشند، بدون شک کشور کانادا از اولین گزینه ها محسوب می شود. بالا بودن سطح کیفیت آموزشی، بالا بودن سطح استانداردهای تحصیلی و بالا بودن سطح علمی مدرک تحصیلی و اعتبار این مدرک در همه کشورهای جهان از مهم ترین دلایل متقاضیان برای انتخاب این کشور برای مهاجرت تحصیلی است.

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

بر اساس رتبه بندی های جهانی Times Higher Education، Shanghai University و QS بیش از 30 دانشگاه کانادا در بین 300 دانشگاه برتر جهانی رتبه بندی شده اند. بدون شک این رتبه ها و رنکینگ های جهانی نشان دهنده کیفیت کلی آموزش عالی کانادا است.

علاوه بر این بالا بودن استانداردهای زندگی، وجود فرصت های شغلی متنوع و درآمد و حقوق مطلوب از دیگر دلایل متقاضیان برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا است. بر این اساس در این مقاله به چگونگی اپلای کالج کانادا، مراحل اپلای دانشگاه های کشور کانادا، انتخاب دانشگاه های کانادا و هزینه اپلای دانشگاه ها و مدارس کانادا می پردازیم.

علاوه بر این مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی، مدارک لازم برای اپلای تحصیلی در مقطع دکتری، چگونگی تکمیل مدارک و میزان اپلیکیشن فی را ارائه می دهیم.

اگر به دنبال بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای هستید و از مراحل دریافت ویزای تحصیلی پس از اپلای کانادا و نحوه نوشتن استادی پلن اطلاع ندارید، مطالعه این مقاله برای شما بسیار سودمند است. با ما همراه باشید.

 

اپلای کانادا

متقاضیان با اپلای دانشگاه های کشور کانادا و تحصیل در این کشور می توانند از مزیت اخذ مجوز اقامت دائم کانادا پس از فارغ التحصیلان و اشتغال به کار در این کشور برخوردار شوند. در واقع اپلای کانادا و اخذ ویزای تحصیلی کانادا را می توان به عنوان یکی از بهترین راه های مهاجرت به کانادا برشمرد. زیرا متقاضی با کسب مهارت و دانش لازم در دانشگاه ها و کالج های این کشور می تواند کار مرتبط با رشته تحصیلی خود را پیدا کرده و از این طریق هم درآمد کسب کند و هم مقدمات لازم برای اخذ مجوز اقامت دائم کانادا را فراهم کند.

پس از تصمیم به شروع تحصیل و یا ادامه تحصیل در دانشگاه های کانادا نوبت به اپلای دانشگاه های کشور کانادا می رسد. کشور کانادا به دلیل دارا بودن تنوع فرهنگی و امنیت و ثبات اجتماعی و اقتصادی یکی از انتخاب های برتر متقاضیان مهاجرت تحصیلی است. وجود استانداردهای بالای آموزشی مطابق با دانشگاه های بریتانیا و آمریکا و استانداردهای بالای زندگی این کشور را به مکانی مناسب برای تحصیل و اقامت و زندگی تبدیل کرده است.

به منظور اپلای کانادا و تحصیل در دانشگاه های این کشور متقاضی در ابتدا باید دانشگاه مناسب، رشته تحصیلی مورد نظر و یا موسسه و کالج آموزشی را انتخاب کند. برای اپلای کشور کانادا تعیین زمان اپلای دانشگاه های کانادا و هزینه اپلای دانشگاه کانادا و نحوه اپلای گرفتن از دانشگاه های کانادا اهمیت زیادی دارد. از موارد مهم در مورد چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا دارا بودن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه است. این دو زبان زبان های ملی کانادا می باشند که اهمیت یکسانی دارند و علاوه بر این گزینه های خوبی برای تقویت مهارت زبان انگلیسی و یا حتی زبان فرانسه برای متقاضیان بین المللی می باشد.

 

اپلای کانادا و اخذ ویزای تحصیلی کانادا به عنوان یکی از بهترین راه های مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم و تابعیت کانادا است.

مراحل اپلای دانشگاه های کشور کانادا

متقاضیان برای انتخاب دانشگاه های کانادا برای اپلای تحصیلی و آشنایی با چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا باید مراحل اپلای دانشگاه های کشور کانادا را طی کنند. مراحل اپلای دانشگاه های کشور کانادا شامل موارد زیر است که در ادامه مقاله چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا به طور خلاصه به بررسی هر یک می پردازیم:

  • انتخاب دانشگاه های کانادا
  • تکمیل مدارک و الزامات
  • مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا
  • مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی
  • مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
  • مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع دکتری
  • پرداخت اپلیکیشن فی
  • هزینه اپلای کانادا در دانشگاه و مدارس
  • هزینه های جانبی
  • میزان شهریه دانشگاه های کانادا
  • بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای
  • مراحل دریافت ویزای تحصیلی پس از اپلای کانادا
  • نحوه نوشتن استادی پلن
  • دریافت ویزای تحصیلی کانادا

 

1-انتخاب دانشگاه های کانادا

مهم ترین مرحله برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا و مهاجرت تحصیلی به این کشور انتخاب دانشگاه مناسب است. زیرا انتخاب یک دانشگاه مناسب می تواند در اشتغال و آینده شغلی و زندگی متقاضی نقش زیادی داشته باشد.

برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا توجه به دانشگاه و شهر و استان مناسب برای تحصیل و اقامت و زندگی در کانادا حائز اهمیت فراوانی است. مطالعه لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای کالج کانادا و دانشگاه های کانادا مانند شرایط اپلای دانشگاه بریتیش کلمبیا و دیگر دانشگاه ها بسیار کمک کننده است.

متقاضی می تواند به وب سایت دانشگاهی هر دانشگاه کانادا مراجعه کند و اطلاعات لازم را در مورد هزینه اپلای دانشگاه کانادا، نحوه اپلای گرفتن از دانشگاه های کانادا و مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا را بررسی کند. راه آسان برای دسترسی به وب سایت های دانشگاه های کانادا مراجعه به وب سایت www.universitystudy.ca است که شامل یک پایگاه داده قابل جستجو از برنامه های تحصیلی کانادا است.

کشور کانادا طیف گسترده ای از دورهای تحصیلی را در همه مقاطع در دانشگاه ها و کالج ها و موسسه های آموزش عالی ارائه می دهد. میانگین زمان مورد نیاز برای تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس در حدود 3 سال است که در برخی مواقع تا 4 سال نیز طول می کشد.

کالج های تجارت و بازرگانی، دانشگاه های پزشکی و مهندسی کانادا از محبوب ترین مکان های آموزشی برای متقاضیان بین المللی می باشند که مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را ارائه می دهند.

 

موارد مهم در انتخاب دانشگاه های کانادا

برای انتخاب دانشگاه های کانادا متقاضی باید اطلاعات کافی را جمع آوری کند، با دانشجویان بین المللی مشغول در آن دانشگاه گفتگو کند تا اطمینان نماید که بهترین دانشگاه را انتخاب کرده است. متقاضیان بین المللی مانند متقاضیان ایرانی برای اپلای دانشگاه کانادا باید به دارا بودن کد DLI یا Designated Learning Institution دانشگاه توجه کنند.

زیرا اگر دانشگاهی بدون این کد به عنوان “موسسه آموزشی تعیین شده” انتخاب شده باشد، حتی اگر متقاضی موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شود، باز امکان اخذ ویزای تحصیلی کانادا برای وی وجود ندارد. در واقع دانشگاه های بدون این کد را کشور کانادا به عنوان مکان قابل اعتماد برای تحصیل نمی داند و ممکن است متقاضی در معرض خطر کلاهبرداری های آموزشی قرار گرفته باشد.

پس از انتخاب دانشگاه های کانادا در لیست دانشگاه های کانادا برای پذیرش متقاضی باید شرایط پذیرش را در وب سایت این دانشگاه ها پیدا کند و مدارک لازم و نحوه اپلای گرفتن از دانشگاه های کانادا را بررسی کند.

اطلاع از میزان شهریه و هزینه اپلای دانشگاه کانادا و امکان اخذ بورسیه های تحصیلی دانشگاه منتخب اهمیت زیادی دارد. همه دانشگاه های کانادا شرایط اعطای بورسیه های تحصیلی را ندارند. از این لحاظ توجه به اعتبار دانشگاه و بودجه دانشگاه و همچنین اعطای بورسیه های تحصیلی برای متقاضیان با تمکن مالی ناکافی حائز اهمیت است.

 

متقاضیان ایرانی برای اپلای دانشگاه کانادا باید به دارا بودن کد DLI یا Designated Learning Institution دانشگاه توجه کنند.

 

2-تکمیل مدارک و الزامات

پس از مرحله اول و انتخاب دانشگاه های کانادا برای اپلای تحصیلی نوبت به تکمیل مدارک و الزامات می رسد. قبل از این مرحله متقاضی باید به این پرسش جواب دهد که آیا واجد شرایط اپلای برای دانشگاه های کانادا است یا خیر. در واقع هر دانشگاه کانادا دارای شرایط ورودی خاص و نیازمندی ها و الزامات ویژه می باشد.

اما به طور کلی چه مدارک و الزاماتی در نحوه اپلای گرفتن از دانشگاههای کانادا موثر است؟ مدارک و الزامات مورد نیاز در بخش پذیرش تحصیلی وب سایت های هر دانشگاه کانادا ارائه شده است. ممکن است متقاضی نیاز به ارائه سوابق تحصیلی و ریز نمره های تحصیلی دوره دبیرستان داشته باشد. گاهی از الزامات برخی دانشگاه های کانادا ترجمه سوابق و مدارک تحصیلی به زبان فرانسوی است. گرچه ترجمه این مدارک به زبان انگلیسی متداول است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد تشخیص مدرک تحصیلی می توانید به مرکز اطلاعات کانادا برای اعتبارنامه های بین المللی www.cicic.ca مراجعه کنید.

 

موارد مهم در تکمیل مدارک و الزامات

از جمله موارد مهم مربوط به مرحله دوم چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا و تکمیل مدارک و الزامات تحصیلی شرایط مدرک زبان است. متقاضیان بر اساس دانشگاه منتخب برای تحصیل در کانادا باید مدرک زبان مناسب را ارائه دهند. به جز دانشگاه های استان کبک بقیه دانشگاه های کانادا خواستار ارائه مدرک زبان انگلیسی می باشند. دانشگاه های استان کبک بیشتر بر دارا بودن مدرک زبان فرانسه تمرکز دارند.

اگر متقاضی فاقد مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه است و مهارت های زبانی ناکافی دارد، می تواند قبل از اپلای برای دانشگاه های کانادا در کالج ها و موسسه های آموزش خصوصی کانادا در دوره های زبان ثبت نام کند. متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت www.languagescanada.ca مراجعه کنند.

 

3-مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا

از مهم ترین مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا گواهی تمکن مالی است. هزینه های تحصیلی متقاضی بر اساس کشور مبدا متفاوت است و از جمله مهم ترین نگرانی متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه های کانادا است. مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه بر اساس نوع دانشگاه و شهر منتخب متقاضی اهمیت زیادی دارد. ارائه ریز نمره های تحصیلی مقطع قبل یکی دیگر از مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا است.

برخی از دانشگاه های کانادا به نمره های 70% بالاتر از معدل تحصیلی نیاز دارند. هر چه نمره های متقاضی بالاتر باشد، احتمال اخذ پذیرش و ثبت نام در یک دانشگاه خوب کانادا افزایش می یابد. دیگر مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا سوابق کاری است. اگر متقاضی بیش از 25 سال دارد و دارای گپ تحصیلی 2 ساله می باشد باید مدارک لازم در مورد این وقفه و گپ تحصیلی اعم از سوابق کاری و یا گواهی تحصیل در دوره زبان و یا خدمت سربازی را ارائه دهد.

گرچه مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا بر اساس نوع دانشگاه و مقطع تحصیلی متفاوت است، اما از دیگر مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا موارد زیر را می توان نام برد:

  • گواهی فارغ التحصیلی دوره دیپلم یا کارشناسی
  • تکمیل فرم درخواست پذیرش تحصیلی
  • رزومه تحصیلی و علمی متقاضی
  • گواهی تمکن مالی کافی
  • توصیه نامه های علمی از اساتید مقطع تحصیلی قبل
  • مدرک زبان انگلیسی/ فرانسه
  • پاسپورت با اعتبار کافی

 

اگر متقاضی بیش از 25 سال دارد و دارای گپ تحصیلی 2 ساله می باشد باید مدارک لازم در مورد این وقفه و گپ تحصیلی اعم از سوابق کاری و یا گواهی تحصیل در دوره زبان و یا خدمت سربازی را ارائه دهد.

4-مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی

متقاضیان برای اپلای در مقطع کارشناسی یا لیسانس دانشگاه های کانادا باید مدارک لازم را ارائه دهند. از جمله مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی کپی های تایید شده دیپلم دبیرستان و ترجمه شده به انگلیسی می باشد. دانشگاه ها به این مدرک تحصیلی نیاز دارند تا نشان دهد که متقاضی در دوره های آموزشی قبلی شرکت کرده و از آن فارغ التحصیل شده و در حال حاضر واجد شرایط تحصیل در مقطع بالاتر است.

ریز نمره های تحصیلی دوره دیپلم و پیش-دانشگاهی و میانگین یا معدل نمره های تحصیلی GPA و نمره های مدرک فوق دیپلم در صورت وجود نیز از دیگر مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی است.

هیئت پذیرش دانشگاه مورد نظر در کانادا معدل تحصیلی و ریز نمره های تحصیلی متقاضی را در نظر می گیرند. اگر متقاضی دارای شرایط تحصیلی عالی و ریز نمره های خوب نباشد، می تواند از روش های دیگر احتمال اخذ پذیرش را افزایش دهد. از جمله روش های اخذ پذیرش تحصیلی در صورت پایین بودن نمره های تحصیلی و رضایت بخش نبودن شرایط تحصیلی می توان به انجام فعالیت های داوطلبانه، دارا بودن انگیزه نامه تحصیلی قوی و توصیه نامه های تحصیلی قدرتمند اشاره کرد. برخی دیگر از مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی عبارتند از:

  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره 6 و یا مدرک زبان فرانسه
  • رزومه علمی تحصیلی قوی متقاضی
  • فعالیت های علمی متقاضی در حین تحصیل
  • انگیزه نامه قوی با بیان اهداف تحصیل در کانادا
  • نتایج آزمون های بین المللی مانند GMAT برای برخی رشته های کارشناسی

 

5 -مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

متقاضیان برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی ارشد نیازمند مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی از دانشگاه های کانادا می باشند. اگر متقاضی مقطع کارشناسی را در دانشگاه های خارج از کانادا تحصیل کرده باشد، باید تاییدیه ارزیابی مدرک تحصیلی کارشناسی را از سازمان های معتبر کانادا دریافت کند. از دیگر مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی ارشد موارد زیر را می توان نام برد:

  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره 7 و یا مدرک زبان فرانسه
  • رزومه علمی تحصیلی قوی متقاضی
  • فعالیت های علمی متقاضی در حین تحصیل در مقطع کارشناسی
  • انگیزه نامه قوی با بیان اهداف تحصیل در کانادا
  • مقاله های تحقیقی و پژوهشی
  • نتایج آزمون های بین المللی مانند GMAT و GRE برای برخی رشته های کارشناسی
  • توصیه نامه از اساتید مقطع کارشناسی

 

6-مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع دکتری

مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع دکتری بر اساس نوع دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است. اما به طور کلی بیشتر دانشگاه های کانادا به مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد و مقاله های تحقیقی و علمی پژوهشی منتشر شده در ژورنال های علمی جهان برای اپلای دکتری نیاز دارند.

متقاضیان برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع دکتری باید از طریق استاد راهنما یا سوپروایزر علمی در دانشگاه کانادا اقدام کنند. اگر سوپروایزر علمی مدارک متقاضی و سطح علمی وی را تایید کند، متقاضی می تواند برای طی مراحل دیگر اقدام کند. به طور کلی مدارک لازم برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع دکتری عبارت است از:

  • تکمیل فرم درخواست اپلای تحصیلی
  • رزومه علمی تحصیلی قوی
  • مدرک مقطع کارشناسی ارشد مرتبط با رشته دکتری
  • اثبات توانایی ها و شایستگی های علمی تحقیقی
  • ریز نمره های تحصیلی از مقطع کارشناسی ارشد
  • انگیزه نامه تحصیلی
  • نتایج آزمون های GRE و GMAT
  • توصیه نامه های تحصیلی از اساتید مقطع کارشناسی ارشد
  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا تافل/ مدرک زبان فرانسه
  • رسید پرداخت اپلیکیشن فی

 

متقاضیان برای اپلای تحصیلی کانادا در مقطع دکتری باید تاییدیه استاد راهنما یا سوپروایزر علمی در دانشگاه مورد نظر در کانادا را دریافت کنند.

7-پرداخت اپلیکیشن فی Application Fee

یکی از مهم ترین موارد در چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا و نحوه اپلای گرفتن از دانشگاه های کانادا ارسال مدارک لازم و پرداخت اپلیکیشن فی است. متقاضیان برای بررسی پرونده مهاجرت تحصیلی به کانادا و اپلای برای دانشگاه های کانادا باید مبلغی را به عنوان اپلیکیشن فی پرداخت کنند. این مبلغ بر اساس نوع دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است. در واقع پرونده مهاجرتی متقاضی شامل رزومه علمی و تحصیلی و کاری، مدارک تحصیلی و ریز نمره ها، توصیه نامه و انگیزه نامه، اطلاعات هویتی  و مدارک زبان و دیگر مدارک متقاضی در صورتی بررسی می شوند که متقاضی اپلیکیشن فی را پرداخت کرده باشد.

متقاضیان برای پرداخت اپلیکیشن فی با دارا بودن شرایط اپلای دانشگاه های کانادا باید فرم آنلاین اپلیکیشن فی دانشگاه مورد نظر را تکمیل کرده و مبلغ اپلیکیشن فی را پرداخت کنند. مهم ترین موارد در مورد پرداخت اپلیکیشن فی و نحوه اپلای گرفتن از دانشگاههای کانادا عبارتند از:

  • مبلغ پرداختی اپلیکیشن فی در هر دانشگاه متفاوت است و از حدود 100 دلار تا 300 دلار می باشد.
  • مبلغ پرداخت شده به عنوان اپلیکیشن فی در دانشگاه های کانادا قابل بازگشت نمی باشد.
  • برای پرداخت اپلیکیشن فی در دانشگاه های کانادا زمان خاصی وجود دارد.
  • اپلیکیشن فی به صورت های آنلاین، آفلاین و یا با استفاده از کارت های اعتباری قابل پرداخت است.
  • امکان اصلاح یا تغییر اطلاعات و مدارک ارسال شده توسط متقاضی پس از پرداخت اپلیکیشن فی وجود ندارد.

 

8-هزینه اپلای دانشگاه ها و مدارس کانادا

متقاضیان پس از انتخاب دانشگاه های کانادا برای اپلای و آشنایی با نحوه اپلای گرفتن از دانشگاههای کانادا باید هزینه اپلای دانشگاه کانادا را پرداخت کنند. برخی از هزینه اپلای دانشگاه های کانادا مربوط به داخل ایران و قبل از سفر و برخی هزینه اپلای دانشگاه کانادا مربوط به خارج از ایران و بعد از سفر می باشد.

از جمله هزینه اپلای دانشگاه ها و مدارس کانادا قبل از سفر و مربوط به داخل ایران موارد زیر را می توان نام برد:

  • هزینه اخذ مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا تافل در حدود 210 تا 350 دلار
  • هزینه انگشت نگاری ویزای کانادا در حدود 170 دلار برای همه اعضای خانواده و برای یک نفر در حدود 85 دلار
  • هزینه سفر به ترکیه یا امارات متحده عربی بر اساس قیمت روزانه بلیط های هواپیما و هتل
  • هزینه صدور پاسپورت در ایران در حدود 300.000 تومان
  • هزینه آزاد سازی مدارک تحصیلی از دانشگاه در حدود 1.000.000 تومان برای هر ترم تحصیلی(برای مقطع کارشناسی در حدود 8.000.000 تومان)
  • هزینه دریافت ریز نمره های تحصیلی از حدود 8.000.000 تا 10.000.000 تومان
  • هزینه اپلای دانشگاه کانادا از حدود 100 تا 300 دلار
  • هزینه ترجمه مدارک تحصیلی و سوابق کاری از حدود 500.000 تومان به بالا

 

9-هزینه های جانبی اپلای کانادا

علاوه بر هزینه های اپلیکیشن فی و هزینه اپلای دانشگاه کانادا متقاضی باید برخی هزینه های جانبی اپلای کانادا را نیز پرداخت کند. از هزینه های جانبی اپلای کانادا می توان به هزینه شرکت در آزمون GRE برای اپلای تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد، هزینه شرکت در آزمون GMAT برای اپلای تحصیلی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و هزینه های شرکت در آزمون های زبان آیلتس و تافل و دولینگو اشاره کرد.

هزینه وثیقه خدمت سربازی برای اپلای کشور کانادا ضمانت بانکی یا پول نقد به ارزش 18.000.000 تومان تا 22.000.000 تومان است که در هر سال تغییر می کند. هزینه پیکاپ ویزای کانادا و هزینه تهیه بلیط و اضافه بار و رزرو هتل نیز از دیگر هزینه های جانبی اپلای کشور کانادا است.

 

هزینه شرکت در آزمون GRE و آزمون GMAT برای اپلای تحصیلی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و هزینه های شرکت در آزمون های زبان آیلتس و تافل و دولینگو از هزینه های جانبی اپلای دانشگاه های کشور کانادا است.

 

10-شهریه دانشگاه های کانادا برای اپلای

انتخاب دانشگاه های کانادا برای اپلای یک انتخاب نسبتاً اقتصادی برای متقاضیانی است که با بودجه کم خود قصد تحصیل در دانشگاه های برتر جهان را دارند. شهریه و هزینه اپلای دانشگاه کانادا و دیگر هزینه های تحصیلی در دانشگاه های کانادا با توجه به ارائه برنامه های مالی و بورسیه های تحصیلی و اسکالرشیپ ها قابل مدیریت است.

گرچه هزینه اپلای دانشگاه و مدارس کانادا و شهریه تحصیلی سهم بسیار زیادی در کل هزینه های تحصیل در کانادا دارد اما هزینه های تحصیل و شهریه تحصیلی در کانادا به اندازه هزینه های تحصیل در کشورهای انگلستان، استرالیا و آمریکا گزاف و گران نیست.

متقاضیان پس از اخذ پذیرش تحصیلی باید شهریه تحصیلی دانشگاه کانادا را برای مدت 2 ترم تحصیلی یا یک سال پرداخت کنند. میزان دقیق شهریه تحصیلی بر اساس نوع دانشگاه، مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی متفاوت است، اما به طور کلی شهریه سالانه برخی از رشته ها و مقاطع تحصیلی دانشگاه های کانادا عبارت است از:

  • شهریه سالانه تحصیل پزشکی در کانادا: از حدود 2.500 دلار تا 17.000 دلار
  • شهریه سالانه تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه های کانادا: از حدود 13.000 دلار تا 35.000 دلار
  • شهریه سالانه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های کانادا: از حدود 17.000 دلار تا 15.000 دلار
  • شهریه سالانه تحصیل در کالج های کانادا: از حدود 10.000 دلار تا 15.000 دلار
  • شهریه سالانه تحصیل در مدارس کانادا: از حدود 10.000 دلار تا 25.000 دلار

 

11-بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای

برای متقاضیان مهاجرت تحصیلی به کانادا به عنوان دانشجویان آینده انتخاب دانشگاه مناسب در لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای اهمیت زیادی دارد. یکی از موارد مهم در چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا انتخاب بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای تحصیلی است. متقاضیان با دارا بودن شرایط اپلای دانشگاه های کانادا می توانند از میان تعداد فراوان دانشگاه های این کشور بهترین انتخاب را داشته باشند.

بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای تحصیلی دارای برنامه های تحصیلی متنوع و فرصت های رشد حرفه ای و علمی برای متقاضیان می باشند. در لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای 10 دانشگاه برتر زیر در سال 2022 به چشم می خورد:

دانشگاه تورنتو

دانشگاه تورنتو از بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای و در رتبه نخست بهترین دانشگاه کانادا قرار دارد. این دانشگاه که دارای رتبه های جهانی در بین بهترین دانشگاه های جهان نیز می باشد، برنامه های تحصیلی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری را به متقاضیان بین المللی ارائه می دهد. شهرت دانشگاه تورنتو برای تحقیق و پژوهش و آموزش در سطح عالی، وجود پردیس های مختلف با امکانات پیشرفته، کتابخانه های مجهز، سالن های ورزشی و واحدهای دانشجویی است.

دانشگاه مک گیل

دانشگاه مک گیل در لیست بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای در شهر مونترال استان کبک قرار دارد. دانشگاه مک گیل که از برترین دانشگاه های کانادا و جهان است به دلیل ارائه برنامه های علمی و پزشکی به متقاضیان بین المللی شناخته شده است. دانشگاه مک گیل با دارا بودن اساتید جهانی، فرصت های تحقیقی و پژوهش و امکانات و تجهیزات آموزشی پیشرفته در سال 2022 بار دیگر در میان بهترین دانشگاه کانادا قرار گرفته است. متقاضیان برای آشنایی با نحوه چگونگی اپلای دانشگاه کانادا این مقاله را به دقت مطالعه کنند.

دانشگاه بریتیش کلمبیا

دانشگاه بریتیش کلمبیا در لیست بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای تحصیلی در رتبه سوم کشوری قرار دارد. این دانشگاه به دلیل برخورداری از امکانات آموزشی پیشرفته، ارائه برنامه های متنوع تحصیلی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری همواره در فهرست 10 دانشگاه برتر جهان قرار دارد. این دانشگاه دارای پردیس بسیار زیبا در شهر ونکوور است و برای دارا بودن برنامه های تحقیقی و پژوهشی نوین در جهان شناخته شده می باشد. برای اپلای دانشگاه بریتیش کلمبیا توجه به موارد ذکر شده در این مقاله کمک زیادی به متقاضیان می کند.

دانشگاه مونترال

دانشگاه مونترال به عنوان دانشگاه زبان فرانسه در شهر مونترال استان کبک در لیست بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای در رتبه چهارم قرار دارد. دانشگاه مونترال که بزرگترین دانشگاه کانادا است، بالغ بر 45.000 دانشجوی در حال تحصیل دارد. این دانشگاه با دارا بودن امکانات آموزشی و تجهیزات پیشرفته و برنامه های تحصیلی متنوع دارای رنکینگ و رتبه اول دانشگاه های استان کبک کانادا است. نحوه اپلای گرفتن از دانشگاه های کانادا به ویژه دانشگاه مونترال در این مقاله توضیح داده شده است.

دانشگاه آلبرتا

دانشگاه آلبرتا در لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای تحصیلی در شهر ادمنتون کانادا واقع شده است. این دانشگاه به عنوان موسسه آموزشی پیشگام در سیستم آموزش عالی کانادا در جایگاه برتر قرار دارد. دانشگاه آلبرتا همواره در فهرست 10 دانشگاه برتر جهان است و در حال حاضر میزبان 40.000 دانشجو از سراسر جهان می باشد.

دانشگاه مک مستر

دانشگاه مک مستر در فهرست بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای در همیلتون انتاریو واقع شده است. دانشگاه مک مستر به عنوان پنجمین دانشگاه استان انتاریو در رشته علوم پزشکی و به عنوان اولین دانشگاه سازمان یافته در چارچوب سیستم کالج می باشد. این دانشگاه که دارای تمرکز قوی بر تحقیق و پژوهش است، دارای دپارتمان های آموزشی و علمی مختلفی در حوزه های پژوهشی است. علاوه بر این دانشگاه مک مستر دارای پردیس بزرگ و گروه های دانشجویی متنوع و فعالیت های مختلف آموزشی و علمی و رفاهی و ورزشی است. نحوه اپلای گرفتن از دانشگاههای کانادا به ویژه دانشگاه مک مستر را در این مقاله مطالعه کنید.

دانشگاه واترلو

دانشگاه واترلو که در استان انتاریو قرار دارد از بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای تحصیلی است. متقاضیان با دارا بودن شرایط اپلای دانشگاه های کانادا و از جمله دانشگاه واترلو می توانند در این دانشگاه برتر کانادا تحصیل کنند. دانشگاه واترلو به دلیل دارا بودن برنامه های تحصیلی متنوع در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین برنامه های تحصیلی قوی در حوزه های مهندسی و علوم کامپیوتر شناخته شده است. دانشگاه واترلو همواره در لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای در رتبه های برتر قرار دارد.

دانشگاه وسترن

دانشگاه وسترن از دانشگاه های برتر کانادا با دارا بودن رتبه 8 در میان دانشگاه های کانادا در شهر لندن استان انتاریو واقع شده است. این دانشگاه طیف وسیعی از برنامه های مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در حوزه های تحصیلی مهندسی، حقوق، علوم پزشکی و تجارت و بازرگانی را به متقاضیان بین المللی ارائه می دهد. دانشگاه وسترن تمرکز قوی بر تحقیق و پژوهش دارد و محل تحقیق بسیاری از نام آوران مطرح بین المللی در عرصه علم و دانش جهانی است.

دانشگاه اوتاوا

دانشگاه اوتاوا به عنوان دانشگاه دو زبانه در استان انتاریو و در شهر اوتاوا کانادا قرار دارد. این دانشگاه با ارائه طیف وسیعی از برنامه های تحصیلی و علمی دارای تاریخچه طولانی در سطح کیفیت آموزشی در کانادا است. دانشگاه اوتاوا تمرکز قوی بر تحقیق و پژوهش دارد که موجب می شود دانشجویان مستعد و فعال این دانشگاه در حوزه های پژوهشی و ابداعی در بالاترین فهرست های جهانی قرار گیرند. برای آشنایی با شرایط اپلای برای دانشگاه های کانادا و از جمله دانشگاه اوتاوا مطالعه این مقاله سودمند است.

دانشگاه کلگری

دانشگاه کلگری به عنوان یکی از بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای در شهر کلگری کانادا قرار دارد. دانشگاه کلگری دارای طیف وسیعی از برنامه های پژوهشی و تحقیقی است و این دانشگاه برای تحقیقات و پژوهش های بی نظیر خود شناخته شده است. دانشجویان با تحصیل در دانشگاه کلگری از زندگی در پردیس دانشجویی لذت می برند و از حمایت های اساتید با تجربه این دانشگاه بهره مند می شوند.

 

محل تصویر: از بهترین دانشگاه های کشور کانادا برای اپلای دانشگاه های تورنتو، مک گیل، بریتیش کلمبیا و مونترال را می توان نام برد.

12-مراحل دریافت ویزای تحصیلی پس از اپلای کانادا

متقاضیان پس از آشنایی با چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا و نحوه گرفتن اپلای از دانشگاه های کانادا و اخذ پذیرش تحصیلی باید ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کنند. متقاضیان پس از اخذ پذیرش تحصیلی باید مراحل دریافت ویزای تحصیلی پس از اپلای کانادا را طی کنند. از مهم ترین مراحل دریافت ویزای تحصیلی پس از اپلای کانادا موارد زیر را می توان نام برد:

  • اولین مرحله دریافت ویزای تحصیلی اسکن و ترجمه شناسنامه و مدارک هویتی و پاسپورت متقاضی و همراهان وی شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال می باشد.
  • در مرحله بعد متقاضی باید گواهی گردش مالی 4 ماه قبل از اپلای دانشگاه کانادا را ارائه کند.
  • ارائه گواهی تمکن مالی و اثبات توانایی تامین هزینه های زندگی خود و همراهان خود در مدت اقامت در کانادا یکی دیگر از مراحل دریافت ویزای تحصیلی پس از اپلای کانادا است.
  • متقاضی در این مرحله باید رزومه علمی و تحصیلی و کاری خود را نیز ضمیمه مدارک دیگر کند.
  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا تافل و یا مدرک زبان فرانسه به همراه ریز نمره های تحصیلی و مدرک تحصیلی از دیپلم به بالا نیز باید ارائه شوند.
  • انگیزه نامه قوی تحصیلی و علمی و همچنین توصیه نامه های تحصیلی از اساتید مقطع قبل و نامه پذیرش دانشگاه نیز برای دریافت ویزای تحصیلی پس از اپلای کانادا الزامی است.
  • یکی دیگر از مراحل دریافت ویزای تحصیلی پس از اپلای کانادا ارائه گواهی سلامت پزشکی و گواهی عدم سوء پیشینه است.
  • در این مرحله متقاضی باید به موسسه مهاجرتی معتبر مراجعه کند و شرایط متقاضی برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا توسط مشاور و وکیل مهاجرتی تایید شود و با متقاضی قرارداد مهاجرتی امضا شود.
  • مشاوران موسسه مهاجرتی کار آماده سازی مدارک تحصیلی و کاری و همچنین ترجمه این مدارک را بر اساس شرایط متقاضی انجام می دهند.
  • در این مرحله انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاه مناسب در کانادا توسط وکیل آگاه و باتجربه موسسه مهاجرتی انجام می شود.
  • اخذ نامه پذیرش تحصیلی و ارسال مدارک لازم به سفارت کانادا برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا و انگشت نگاری در مراکز انگشت نگاری معتبر در کشورهای همجوار ایران برای متقاضیان ایرانی مرحله دیگر کار اخذ ویزای تحصیلی کانادا است.
  • دریافت ایمیل تاییدیه انگشت نگاری از طرف سفارت کانادا و دریافت پاسخ از سفارت کانادا به درخواست ویزای تحصیلی کانادا و اخذ نامه پذیرش ویزای تحصیلی و یا نامه ریجکتی ویزای تحصیلی در این مرحله از کار اخذ ویزای تحصیلی کانادا انجام می شود.
  • در صورت اخذ نامه پذیرش ویزای تحصیلی ممکن است سفارت درخواست ارسال مجدد برخی مدارک را داشته باشد که متقاضی باید این مدارک را در اسرع وقت ارسال کند.

 

 

13-نوشتن استادی پلن SOP

یکی از موارد مهم در چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا نوشتن استادی پلن یا انگیزه نامه تحصیلی است. استادی پلن، انگیزه‎نامه تحصیلی Statement of Purpose یا SOP یکی از مهم‌ترین مدارک لازم برای اپلای گرفتن از دانشگاههای کانادا است. استادی پلن یا انگیزه‌نامه متن کوتاه یک صفحه‎ای در مورد سوابق تحصیلی، موفقیت‎ها و دستاوردهای علمی و اهداف متقاضی برای تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظر می‎باشد.

نوشتن استادی پلن مناسب را می توان از دلایل برتری پروندۀ مهاجرت تحصیلی متقاضی در مقایسه با دیگر پرونده‌های مهاجرت دانست. در واقع دانشگاه کانادا بر اساس نوع نوشتاری و لحن صادق و مستند متقاضی در نوشتن استادی پلن دارا بودن شایستگی علمی و عمومی متقاضی برای تحصیل در این رشته و دانشگاه را تأیید می کند.

متقاضی در نوشتن استادی پلن باید به گونه ای اثبات کند که پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه کانادا این کشور را ترک خواهد کرد. برای اثبات متقاضی باید به روابط عاطفی و وابستگی های خانوادگی و شغلی و اقتصادی در کشور ایران اشاره کند که به دلیل وجود این وابستگی ها باید کانادا را ترک کند.

محتوای متن استادی پلن

متقاضی برای تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظر در کانادا باید برای سوال‎های دانشگاه پاسخ مناسب داشته باشد. گرچه در نوشتن انگیزه‎نامه یا استادی پلن این سؤال‌ها به طور مستقیم پرسیده نمی‎شوند، اما متقاضی باید پاسخ آن‌ها را در پاراگراف‌های انگیزه‌نامه ذکر کند. در واقع محتوای متن استادی پلن یا انگیزه‌نامه تحصیلی بر اساس سؤال‌های زیر است که متقاضی باید بر اساس جواب‌ها یک استادی پلن کامل و قوی تهیه کند:

  • متقاضی قصد تحصیل در چه رشته‌ای در دانشگاه های کانادا را دارد؟
  • دلیل انتخاب این رشته و دانشگاه در کانادا چیست؟
  • دلیل انتخاب کشور کانادا برای تحصیل چیست؟
  • آیا متقاضی دارای سوابق تحصیلی در رشته انتخابی در دانشگاه های کانادا است؟
  • متقاضی قصد دارد چه مهارت‌هایی را در این رشته کسب کند؟
  • آیا متقاضی پس از فارغ التحصیلی قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارد و یا قصد کار و اشتغال در این کشور را دارد؟
  • آیا متقاضی پس از فارغ التحصیلی قصد کار تحقیقی با یکی از اساتید دانشگاه کانادا را دارد؟
  • متقاضی از چه طریقی می‌تواند به دانشگاه کمک کند؟
  • سرگرمی‌ها، علایق و ویژگی های شخصیتی متقاضی چیست؟
  • آیا متقاضی توانایی سازگاری با فرهنگ و آداب و رسوم کشور مقصد را دارد؟

 

متقاضی در نوشتن استادی پلن باید ثابت کند که پس از فارغ التحصیلی کانادا را ترک خواهد کرد و برای اثبات باید به روابط عاطفی و وابستگی های خانوادگی و شغلی و اقتصادی در کشور ایران اشاره کند.

 

چگونه برای دانشگاه های کانادا اپلای کنیم؟

در پاسخ به پرسش چگونه برای دانشگاه های کانادا اپلای کنیم باید گفت که روند اپلای بر اساس استان های مختلف کانادا متفاوت است. در برخی استان ها متقاضیان می توانند از طریق یک سرویس درخواست مرکزی درخواست اپلای را ارائه دهند. در برخی دیگر متقاضیان باید مستقیماً از طریق دانشگاه اپلای دهند. علاوه بر این ممکن است متقاضی قصد اپلای برای بیش از یک برنامه تحصیلی یا دانشگاه داشته باشد، در صورتی که در انتخاب اول خود پذیرش نشود.

زمان مناسب برای اپلای دانشگاه های کانادا

زمان اپلای دانشگاه های کانادا، اپلای کالج کانادا و بهترین زمان اپلای برای دانشگاه های کانادا بر اساس نوع دانشگاه و مقطع تحصیلی متغیر است. اما به طور کلی ددلاین اپلای دانشگاه کانادا برای متقاضیان بین المللی اوایل ترم های سپتامبر و ژانویه است. بهتر است متقاضی حداقل 8 تا 12 ماه قبل از ددلاین و آخرین زمان اپلای برای دانشگاه های کانادا درخواست پذیرش خود را ارائه دهد. البته بسیاری از دانشگاه های کانادا برای پذیرش دانشجویان بین المللی در طول سال تحصیلی روش های خاصی دارند.

متقاضیان بین المللی که قصد تحصیل در دانشگاه های کانادا را دارند، باید از زمان اپلای برای دانشگاه های کانادا اطلاع داشته باشند تا بتوانند در زمان مناسب برای اپلای دانشگاه های کانادا اقدام کنند. زمان اپلای دانشگاه های کانادا اول سپتامبر برای ترم زمستانی و 15 ژانویه برای ترم تابستانی است. گرچه زمان اپلای برای دانشگاه های کانادا در میان دانشگاه های مختلف ممکن است متفاوت باشد و برای اطلاع از زمان مناسب برای اپلای دانشگاه های کانادا بهتر است متقاضیان اطلاعات وب سایت رسمی آن دانشگاه را هر روز بررسی کنند.

زمان مناسب برای اپلای دانشگاه های کانادا در حدود 8 تا 12 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی است. در حدود یک تا 2 ماه پس از پایان ددلاین اپلای متقاضی نامه رسمی پذیرش را از دانشگاه مورد نظر دریافت خواهد کرد.

اخذ مجوز تحصیلی Study Permit

متقاضیان پس از اخذ نامه پذیرش از یک دانشگاه کانادا برای تحصیل بیشتر از مدت 6 ماه در این کشور باید مجوز تحصیلی Study Permit دریافت کنند. در واقع متقاضی قبل از ورود به کانادا باید برای اخذ مجوز تحصیلی اقدام کند. متقاضی برای دریافت مجوز تحصیلی می تواند به صورت آنلاین درخواست خود را ارائه دهند و یا درخواست خود را از طریق پست به دفتر ویزای کانادا ارسال کند.

متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه های استان کبک باید گواهی پذیرش کبک CAQ را از استان کبک دریافت کنند. به منظور اخذ مجوز تحصیلی متقاضی باید ثابت کند که دارای تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی خود و اعضای خانواده خود در کانادا می باشد. علاوه بر این متقاضی باید اثبات کند که دارای هزینه کافی برای برگشت خود و خانواده خود به کشور مبدا می باشد.

دریافت گواهی پزشکی سلامت و انجام معاینه های پزشکی برای اثبات سلامتی جسمی و روحی و عدم سوء پیشینه و سوابق جرم و جنایت در کانادا از دیگر شرایط لازم برای اخذ مجوز تحصیلی کانادا است. ارائه گواهی پلیس در مورد عدم ارتکاب جرم و جنایت در کانادا و همچنین اثبات اینکه وجود متقاضی برای امنیت کانادا خطری ندارد، الزامی است.

افزون بر این موارد متقاضی باید به افسر ویزا ثابت کند که دلیل اصلی برای اپلای کالج کانادا یا مثلاً اپلای دانشگاه بریتیش کلمبیا یا هر دانشگاه دیگری در کانادا ادامه تحصیل است و قصد اقامت دائم در کانادا را ندارد و پس از پایان تحصیلات کشور کانادا را ترک خواهد کرد.

متقاضیان پس از دریافت استادی پرمیت باید Sin Number را نیز دریافت کنند. سین نامبر در حکم کد ملی متقاضی در کانادا است و با دارا بودن آن متقاضی از مزایای کار و زندگی و اقامت در کشور کانادا برخوردار می شود.

 

متقاضیان قبل از ورود به کانادا و پس از اخذ نامه پذیرش از یک دانشگاه کانادا برای تحصیل بیشتر از مدت 6 ماه در این کشور باید مجوز تحصیلی Study Permit دریافت کنند.

مراحل نهایی پس از اخذ پذیرش تحصیلی

متقاضیان پس از مرحله احراز شرایط و تکمیل مراحل درخواست و اخذ پذیرش در دانشگاه کانادا باید چند مرحله دیگر را نیز طی کنند. اول از همه متقاضی باید بیمه درمانی سلامت خود را دریافت کند. مبلغ تحت پوشش بیمه بر اساس استان محل تحصیل و اقامت در کانادا متفاوت است.

در مرحله دوم متقاضیان از کشورهای غیر اتحادیه اروپا نیازمند اخذ ویزای تحصیلی کانادا برای ورود به این کشور می باشند. متقاضیان ایرانی برای ورود به کشور کانادا نیازمند دریافت ویزای تحصیلی و دانشجویی می باشند که باید برای اخذ آن اقدام کنند.

پس از دریافت ویزای تحصیلی متقاضیان می توانند با خرید بلیط هواپیما به مقصد کانادا به این کشور وارد شوند و به طور رسمی در دانشگاه مورد نظر ثبت نام کنند و تحصیل در دانشگاه های این کشور را شروع کنند.

 

14-دریافت ویزا

متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه های کانادا ویزای تحصیلی یا دانشجویی دریافت کنند. در واقع دریافت ویزای تحصیلی کانادا به عنوان آخرین مرحله در چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا محسوب می شود. متقاضیانی مجاز به دریافت ویزای تحصیلی کانادا می باشند که برای دوره های تحصیلی بیشتر از 6 ماه مانند مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اپلای کرده باشند. اما اگر متقاضیان برای دوره های آموزشی کمتر از 6 ماه درخواست پذیرش ارائه کرده باشند، مانند کورس های زبان می توانند از طریق ویزای توریستی به کشور کانادا وارد شوند.

 

موارد مهم در دریافت ویزای تحصیلی کانادا

آخرین مرحله از مقاله چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا دریافت ویزای تحصیلی است. متقاضیان برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا باید به مواردی توجه کنند که به اختصار در این بخش به آن پرداخته می شود:

  • متقاضی برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا باید دارای حداقل مبلغ تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی در مدت یک سال در کانادا باشد که میانگین از حدود 30.000 تا 40.000 دلار کانادا در یک سال می باشد.
  • متقاضی باید با ارسال مدارک لازم افسر ویزا را به طریقی متقاعد کند که پس از تمام شدن دوره تحصیلی قصد ترک کشور کانادا را دارد.
  • مرحله دریافت ویزای تحصیلی کانادا مصاحبه ندارد و متقاضیان نباید نگران این موضوع باشند. البته گاهی در شرایط استثنایی ممکن است افسر پرونده از متقاضی برای مصاحبه دعوت کند.
  • مدت زمان بررسی پرونده ویزای تحصیلی کانادا بر اساس شرایط متقاضی متفاوت و از حدود 2 روز تا 9 ماه متغیر است.
  • از مهم ترین مدارک اصلی و لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا می توان به نامه پذیرش دانشگاه، اوراق هویتی و شناسنامه و پاسپورت، مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه، رزومه علمی و کاری، گواهی عدم سوء پیشینه و نامه فاند یا بورسیه تحصیلی اشاره کرد.
  • مدارک مالی مهم برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا شامل آخرین گردش مالی 4 ماه قبل از ارائه درخواست، اسناد مالکیت خانه و ماشین و ملک، تعهد نامه رسمی برای متقاضیانی که تحت حمایت مالی پدر یا مادر خود می باشند و رسید آخرین حقوق و درآمد در ایران می باشد.

 

دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

عوامل گوناگونی در ریجکت شدن ویزای کانادا تاثیر دارند که از رایج ترین آن ها می توان به عدم اثبات تمکن مالی کافی، عدم اثبات وابستگی های خانوادگی در ایران و نامشخص بودن هدف از سفر به کانادا اشاره کرد.

علاوه بر این عدم وجود برنامه شغلی و کاری مشخص پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه کانادا، تقاضای بسیار زیاد متقاضیان برای اخذ ویزای کانادا، عدم ارائه گواهی تمکن مالی کافی، وجود پرونده های مهاجرتی ناقص و عدم ارائه مدارک و اسناد مالی کافی از دیگر دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا است.

البته گاهی اشتباه افسر پرونده مهاجرتی، وجود وابستگی خانوادگی، نداشتن سوابق سفرهای خارجی قبلی و عدم اطمینان افسر پرونده از صداقت متقاضی و یا واقعی بودن مدارک موجب می شود تا افسر ویزا نتیجه بررسی پرونده مهاجرت تحصیلی متقاضی را ریجکت اعلام کند.

 

متداول ترین دلایل ریجکت شدن ویزای تحصیلی کانادا عدم اثبات تمکن مالی کافی، عدم اثبات وابستگی های خانوادگی در ایران و نامشخص بودن هدف از سفر به کانادا است.

 

مهم ترین دلایل اپلای دانشگاه های کشور کانادا برای ایرانی ها چیست؟

متقاضیان بین المللی و از جمله متقاضیان ایرانی کشور کانادا را به عنوان یکی از بهترین مقاصد مهاجرت تحصیلی در نظر می گیرند و بر این اساس تب تحصیل در دانشگاه های این کشور به شدت داغ است. برخی از مهم ترین دلایل اپلای دانشگاه های کشور کانادا برای متقاضیان ایرانی عبارت است از:

  • کشور کانادا یکی از پیشرفته ترین و توسعه یافته ترین کشورهای جهان در همه ابعاد به ویژه در حوزه آموزش عالی است.
  • بیش از 96 دانشگاه برتر با رتبه ها و رنکینگ های برتر جهانی در کانادا قرار دارند که با دانشگاه های کشورهای آمریکا و انگلستان در حال رقابت علمی می باشند.
  • وجود دانشگاه های پژوهش-محور با رویکرد گسترش ایده های خلاقانه در کانادا دانش علمی و دانش عملی و روش های تحقیق و پژوهش را به دانشجویان آموزش می دهند.
  • از مهم ترین دلایل گرایش متقاضیان ایرانی برای تحصیل در دانشگاه های کانادا وجود فرصت های شغلی متنوع و امکان اخذ ویزای کار است.
  • یافتن کار و اخذ ویزای کار و اقامت و زندگی در یکی از بهترین کشورهای جهان از اهداف متقاضیان ایرانی برای دریافت ویزای تحصیلی و امتحان شانس خود برای زندگی در این کشور برتر است.
  • متقاضیان ایرانی به دلایلی مانند تحصیل کم هزینه و رایگان، امکان کار و اشتغال و اخذ تابعیت کانادا پس از فارغ التحصیلی این کشور را برای مهاجرت تحصیلی انتخاب می کنند.
  • دارا بودن بالاترین رتبه استانداردهای جهانی برای زندگی، اعتبار مدرک تحصیلی در کشورهای آمریکا و اروپا و همچنین ثبات و رفاه اجتماعی بالاتر از کشورهای آمریکا و اروپا از دیگر دلایل مهاجرت تحصیلی به کانادا برای متقاضیان ایرانی است.

 

مزایای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

متقاضی با آشنایی با چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا و با انتخاب بهترین دانشگاه در لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای و سپس اخذ ویزای تحصیلی کانادا از مزایای فراوان اخذ ویزای تحصیلی و تحصیل در کانادا برخوردار خواهد شد. برخی از مهم ترین مزایای اخذ ویزای تحصیلی کانادا عبارت است از:

  • متقاضی با اخذ ویزای تحصیلی کانادا و تحصیل در این کشور می تواند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود ویزای همراه خانواده را دریافت کند.
  • همسر متقاضی با اخذ ویزای همراه خانواده می تواند در کانادا مشغول کار و اشتغال تمام وقت شود.
  • فرزندان زیر 18 سال متقاضی می توانند در مدارس دولتی کانادا به رایگان تحصیل کنند.
  • اگر متقاضی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه کانادا مجوز کار این کشور را دریافت کند، همسر و فرزندان زیر 18 سال متقاضی نیز می تواند مجوز اقامت خود را تمدید کند.
  • کانادا به دلیل کمبود نیروی کاری متخصص و حرفه ای نیازمند کار فارغ التحصیلان دانشگاه می باشد.
  • متقاضیان پس از فارغ التحصیلی می توانند مجوز کار PGWP را دریافت و در کانادا مشغول کار و اشتغال شوند.
  • متقاضیان در مهلت جستجوی کار در کانادا می توانند کار مورد نظر را یافته و ویزای تحصیلی را به ویزای کاری تبدیل کنند.
  • فارغ التحصیلان دانشگاه ها و کالج های کانادا با یافتن کار و اخذ ویزای کار می توانند مجوز اقامت کانادا را دریافت کنند.
  • متقاضیان پس از حدود 3 تا 5 سال کار و اشتغال در صورت دارا بودن شرایط لازم می توانند برای اخذ تابعیت و شهروندی کانادا اقدام کنند.
  • متقاضیان با پرداخت مالیات و بیمه، تبعیت از قانون و مقررات و آشنایی با حقوق شهروندی می توانند تابعیت کانادا را دریافت کنند.
  • متقاضی پس از اخذ تابعیت و شهروندی کانادا می تواند برای اخذ پاسپورت این کشور اقدام کند و بدون اخذ ویزا به بسیاری از کشورهای جهان رفت و آمد کند.

 

سخن پایانی

در این مقاله شرایط اپلای دانشگاه های کانادا، چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا، انتخاب دانشگاه های کانادا و هزینه اپلای دانشگاه و مدارس کانادا به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت.

علاوه بر این پاسخ مناسب در مورد چگونه برای دانشگاه های کانادا اپلای کنیم نیز ارائه شد.

نکات مهم این مقاله در مورد چگونگی تکمیل مدارک و الزامات اپلای برای دانشگاه های کانادا است که مشاوران موسسه مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی با آگاهی کامل از این شرایط و برخورداری از دانش روز بهترین راهنمایی ها را ارائه داده اند.

حتی اگر دارای تمکن مالی کافی یا شرایط اقتصادی مناسب نیستید، نگران نباشید! کارشناسان مهاجرتی موسسه ما نحوه اپلای گرفتن از دانشگاههای کانادا را به شما ارائه می دهند.

گرچه مطالب این مقاله بر اساس آخرین قوانین مهاجرتی نوشته شده است اما با گذشت زمان و تغییر قوانین ممکن است تغییر کند.

بدون شک بسیاری از متقاضیان بدون مشاوره های مهاجرتی و بدون کمک از کارشناسان موسسه های مهاجرتی قادر به ارائه درخواست و ارسال مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا می باشند، اما کمک از مشاوران و کارشناسان ماهر موجب تسریع در روند اخذ ویزای تحصیلی کانادا و تحصیل در بهترین دانشگاه های کشور کانادا می شود.

اگر از نحوه نحوه اپلای گرفتن از دانشگاه های کانادا آگاه نیستید، می توانید سوال های خود را در بخش دیدگاه این مقاله مطرح کنید تا کارشناسان و مشاوران مهاجرتی مطلع و باتجربه و آگاه از آخرین قوانین مهاجرتی به آن ها پاسخ دهند.

مشاوران و کارشناسان ارشد موسسه مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی دارای تخصص کاری و آگاه از آخرین قوانین مهاجرتی هستند. این مشاوران همه تلاش خود را به کار می بندند تا شرایط لازم برای اپلای دانشگاه های کشور کانادا را برای متقاضیان فراهم کنند.

 

سوالات متداول در مورد چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا

 

  1. دارا بودن کد DLI چه تاثیری در انتخاب دانشگاه های کانادا دارد؟

متقاضیان بین المللی مانند متقاضیان ایرانی برای اپلای دانشگاه کانادا باید به دارا بودن کد DLI یا Designated Learning Institution دانشگاه توجه کنند. زیرا اگر دانشگاهی بدون این کد به عنوان “موسسه آموزشی تعیین شده” باشد، حتی اگر متقاضی موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شود، باز امکان اخذ ویزای تحصیلی کانادا برای وی وجود ندارد. در واقع دانشگاه های بدون این کد را کشور کانادا به عنوان مکان قابل اعتماد برای تحصیل نمی داند و ممکن است متقاضی در معرض خطر کلاهبرداری های آموزشی قرار گرفته باشد.

  1. اهمیت پرداخت اپلیکیشن فی Application Fee در اپلای کانادا چیست؟

متقاضیان برای بررسی پرونده مهاجرت تحصیلی به کانادا و اپلای برای دانشگاه های کانادا باید مبلغی را به عنوان اپلیکیشن فی پرداخت کنند. این مبلغ بر اساس نوع دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است. در واقع پرونده مهاجرتی متقاضی شامل رزومه علمی و تحصیلی و کاری، مدارک تحصیلی و ریز نمره ها، توصیه نامه و انگیزه نامه، اطلاعات هویتی  و مدارک زبان و دیگر مدارک متقاضی در صورتی بررسی می شوند که متقاضی اپلیکیشن فی را پرداخت کرده باشد.

  1. هزینه اپلای دانشگاه های کانادا قبل از سفر و مربوط به داخل ایران کدامند؟

هزینه اخذ مدرک زبان  انگلیسی آیلتس یا تافل در حدود 210 تا 350 دلار، هزینه انگشت نگاری ویزای کانادا در حدود 170 دلار برای همه اعضای خانواده و برای یک نفر در حدود 85 دلار، هزینه سفر به ترکیه یا امارات متحده عربی بر اساس قیمت روزانه بلیط های هواپیما و هتل، هزینه صدور پاسپورت در ایران در حدود 300.000 تومان، هزینه آزاد سازی مدارک تحصیلی از دانشگاه در حدود 1.000.000 تومان برای هر ترم تحصیلی(برای مقطع کارشناسی در حدود 8.000.000 تومان)، هزینه دریافت ریز نمره های تحصیلی از حدود 8.000.000 تا 10.000.000 تومان  و هزینه اپلای دانشگاه کانادا از حدود 100 تا 300 دلار

  1. چرا نوشتن استادی پلن برای اپلای کانادا اهمیت زیادی دارد؟

نوشتن استادی پلن مناسب را می توان از دلایل برتری پروندۀ مهاجرت تحصیلی متقاضی در مقایسه با دیگر پرونده‌های مهاجرت دانست. در واقع دانشگاه کانادا بر اساس نوع نوشتاری و لحن با صداقت و مستند متقاضی در نوشتن استادی پلن دارا بودن شایستگی علمی و عمومی متقاضی برای تحصیل در این رشته و دانشگاه را تایید می کند. متقاضی در نوشتن استادی پلن باید به گونه ای اثبات کند که پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه کانادا این کشور را ترک خواهد کرد. برای اثبات متقاضی باید به روابط عاطفی و وابستگی های خانوادگی و شغلی و اقتصادی در کشور ایران اشاره کند که به دلیل وجود این وابستگی ها باید کانادا را ترک کند.

  1. زمان اخذ مجوز تحصیلی Study Permit برای اپلای کانادا چه زمانی است؟

متقاضیان پس از اخذ نامه پذیرش از یک دانشگاه کانادا برای تحصیل بیشتر از مدت 6 ماه در این کشور باید مجوز تحصیلی Study Permit دریافت کنند. در واقع متقاضی قبل از ورود به کانادا باید برای اخذ مجوز تحصیلی اقدام کند. متقاضی برای دریافت مجوز تحصیلی می تواند به صورت آنلاین درخواست خود را ارائه دهند و یا درخواست خود را از طریق پست به دفتر ویزای کانادا ارسال کند.

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *