تحصیل در لیتوانی

ویزای تحصیلی لیتوانی

ویزای تحصیلی لیتوانی

مهاجرت تحصیلی به لیتوانی می تواند یکی از انتخاب های فرد جهت ادامه تحصیل باشد که نیاز به تحقیق و بررسی کامل و همه جانبه در تمام زمینه ها دارد. متخصصان و کارشناسان موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) می توانند شما را از شرایط ویزای تحصیلی لیتوانی به بهترین شکل ممکن یاری رسانند و اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی لیتوانی

دانشجویانی که از کشور هایی عضو شهروندی اتحادیه اروپا قصد تحصیل در لیتوانی را دارند، بایستی ابتدا برای ویزای نوع D لیتوانی درخواست خود را مطرح کنند. درخواست صدور ویزای نوع D در سفارت یا کنسولگری جمهوری لیتوانی در خارج از این کشور ثبت می شود. ویزای نوع D به دانشجویان اجازه می دهد که بصورت کاملا قانونی وارد لیتوانی شوند و برای یک سال در این کشور بمانند. از آنجایی که بررسی درخواست مجوز اقامت موقت می تواند 4 ماه زمان ببرد، دانشجویان سال اول بایستی 4 ماه پیش از تاریخ انقضای ویزا درخواست خود را برای اقامت موقت مطرح کنند. همچنین بایستی به نکات زیر توجه کنید:

  • درخواست ویزای تحصیلی باید شخصا تحویل داده شود.
  • در زمان مصاحبه متقاضیان باید بتوانند اهداف و انگیزه خود را از تحصیل در لیتوانی، و میزان آشنایی خود را با برنامه ی درسی بیان کنند. ناتوانی متقاضیان در ارتباط بوسیله ی زبان انگلیسی ممکن است به ریجکت شدن ویزا منجر شود.

تمامی مدارک درخواست ویزا (رزرو بلیط هواپیما، بیمه ی سفر، مدارک مالی) باید صادقانه و معتبر باشند. درخواست ویزا با مدارک غیر معتبر و جعلی به ریجکت شدن ویزا منجر می شود. برنامه ی سفر هوایی بایستی در سرنامه ی خطوط هوایی یا ایجنت سفر درج شده باشد، یا از وبسایت پرینت شده باشد. برنامه ی سفر باید مشخصات مسافر، پرواز و شماره ی تأییدیه را نشان دهد.

بلیط های کنسل شده نامعتبر هستند. رزرو بودن بلیط ها حتی بعد از صدور ویزا هم بصورت مداوم چک می شود، و اگر بلیط شما کنسل شود، ممکن است ویزای شما هم کنسل شود. مدارک مالی مثل اظهاریه ی بانکی یا گواهی بانکی بایستی بصورت اصل ارائه شود. دانشجویانی که مدارک جعلی ارائه کنند، در لیست سیاه قرار می گیرند.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی لیتوانی

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی یا نوع D جمهوری لیتوانی:

  • فرم درخواست تکمیل شده و امضا شده، آخرین عکس پاسپورتی رنگی با زمینه ی سفید و ابعاد 35×45
  • مدرک سفر یا پاسپورت معتبر (دارای حداقل 2 صفحه ی خالی که در 10 سال اخیر صادر شده باشد و مدت اعتبار آن از مدت اعتبار درخواست شده ی ویزا حداقل 6 ماه بیشتر باشد.)
  • بیمه ی سلامت معتبر، و کپی آن که مدت اعتبار آن از مدت اقامت شما در لیتوانی بیشتر باشد و مبلغ پوشش آن حداقل 5792 یورو باشد.
  • رزرو بلیط تأیید شده
  • نامه ی قبولی یک مؤسسه ی آموزش عالی در لیتوانی
  • مدرک ثبت نام از مؤسسه ی آموزش عالی در لیتوانی
  • منابع مالی کافی (150 یورو برای هر ماه اقامت) برای هزینه های زندگی در لیتوانی (اصل اظهاریه های بانکی حداقل 3 ماه اخیر شما، و در صورتی که اسپانسری دارید، تأییدیه اسپانسر از والدین، بستگان و اظهاریه حساب بانکی آنها در سه ماه اخیر)
  • هزینه ی صدور ویزا
  • مدرکی که دلیل سفر شما به لیتوانی را نشان دهد
  • مدرکی که نشان دهد محل اقامتی برای شما در لیتوانی ترتیب داده شده.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی لیتوانی

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی لیتوانی

در صورتی که ابهامی وجود نداشته باشد، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی یا ویزای نوع D لیتوانی 14 روز است.

هزینه های اخذ ویزای تحصیلی لیتوانی

هزینه ی پردازش ویزای تحصیلی بلند مدت یا ویزای نوع D لیتوانی 60 یورو است.

هزینه های اخذ ویزای تحصیلی لیتوانی

شرایط دریافت ویزای همراه در لیتوانی

همسران و فرزندان (کمتر از 18 سال سن) مهاجرانی که در لیتوانی اقامت دارند، تحت شرایط خاصی حق این را دارند که به لیتوانی سفر کنند: اعضای خانواده ی شخصی که مقیم لیتوانی است تنها پس از گذشت 2 سال از اقامت قانونی شخص اسپانسر در لیتوانی میتوانند به این کشور سفر کنند. سن همسر شخص اسپانسر بایستی بیش از 21 سال باشد و اعضای خانواده ای که درخواست خود را برای اقامت دائم مطرح کرده اند بایستی تست های زبان و قانونی را بگذرانند.

اخذ ویزای همراه لیتوانی تنها برای کسانی میسر است که اقامت دائم این کشور را دریافت کرده اند، و با داشتن اقامت موقت، اقدام برای اخذ ویزای همراه ممکن نیست. مشاورین موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) از شرایط مهاجرت به لیتوانی جهت تحصیل مطلع هستند، کافیست که با ما در ارتباط باشید.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *