کار دانشجویی در آلمان

داشتن کار دانشجویی در آلمان به ویژه برای دانشجویان بین المللی برای امرار معاش مهم است. با این وجود طبق قوانین کار در زمان تحصیل در آلمان، میزان درآمد کار دانشجویی در آلمان برای دانشجویان خارج از کشورهای اتحادیه اروپا یا EEA، محدود است اما دانشجویان اروپایی متفاوت هستند و عملاً با دانشجویان آلمانی در یک سطح مساوی هستند و دسترسی آزاد به بازار کار دارند، در ادامه مشاوران موسسه اصطهباناتی اطلاعات لازم در خصوص قوانین کارهای دانشجویی در آلمان applyabroad و اخذ مجوز کار دانشجویی در آلمان را در اختیارتان قرار داده اند.

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

میزان ساعت کار دانشجویی در آلمان چقدر است؟

از آگوست سال 2012 ، دانشجویان بین المللی خارج از اتحادیه اروپا یا EEA مجاز به کار در 120 روز  به طورکامل یا 240 نیم روز در سال هستند و در این راستا نیازی به تأیید آژانس کاریابی، مرجع مرکزی آلمان ندارند.

اما دانشجویان بین المللی خارج از اتحادیه اروپا باید دقت داشته باشند که مجاز به خود اشتغالی یا کار به عنوان یک فریلنسر نیستند.

آیا امکان کارهای دانشجویی در آلمان بیش از ساعات مجاز وجود دارد؟

اگر دانشجو تمایل به داشتن کار دانشجویی در آلمان بیش از 120 روز کامل یا 240 نیم روز باشد، نیاز به تأیید آژانس کاریابی و اداره مهاجرت دارد، اما اینکه این تأییدیه را دریافت کند به وضعیت بازار کار در محل تحصیل بستگی دارد؛ زیرا در مناطقی که بیکاری بیشتری در آلمان وجود دارد، شانس کمی برای ساعت کار در زمان تحصیل در آلمان بیش از 120 روز خواهد داشت.

کارهای دانشجویی نامحدود در آلمان

با این حال، موارد استثنایی در کار های دانشجویی در آلمان به عنوان دستیار تحقیق یا دستیار دانشجویی موجود است و تا زمانی که در دوره تحصیلی دانشجو مشکلی پیش نیاید، می توان این کار ها را به صورت نامحدود انجام داد. اما اگر می خواهید به عنوان دستیار دانشگاهی یا دانشجویی کار کنید، باید این موضوع را به مقامات مهاجرت اطلاع دهید.

در دوره های تحصیلی کوتاه تر به عنوان مثال شرکت در دوره زبان یا دوره های تحصیلی پیش نیاز دانشگاه، مقررات سختگیرانه تری نسبت به دانشجویان برای کار دانشجویی آلمان اعمال می شود و در این موارد فقط با رضایت مقامات مهاجرت و آژانس کاریابی و فقط در طول تعطیلات ترم مجاز به کار هستید.

نحوه پیدا کردن و انواع کار در زمان تحصیل در آلمان

در آلمان دفاتر منطقه ای آژانس های کاریابی معمولا یک آژانس کاریابی برای دانشجویان نیز دارند، در دانشگاه های بزرگ مانند برلین، کاریابی هایی وجود دارد که توسط اتحادیه دانشجویی یا توسط خود دانشجویان سازمان یافته است.

نحوه پیدا کردن و انواع کار در زمان تحصیل در آلمان

نحوه پیدا کردن و انواع کار در زمان تحصیل در آلمان

اغلب اوقات کارهای دانشجویی در آلمان در “تابلوهای اعلانات” در دانشگاه تبلیغ می شود، همچنین در سایت های دانشگاه ها و اتحادیه های دانشجویی پیشنهاد کارهای دانشجویی ارائه می شود. علاوه بر این، کلیه روزنامه های منطقه ای یا محلی بازارهای تبلیغاتی نیز دارند که در آنها شغل های مناسب دانشجویان تبلیغ می شود.

شغل های موجود برای دانشجویان که به عنوان دستیار علمی در دانشگاه کار می کنند عبارتند از: “مسئول نظارت بر کتابخانه”، “مدیریت آموزشی” یا “تحقیق برای اساتید” و هر فرد علاقه مند به این شغل ها باید به دبیرخانه موسسه خود مراجعه کند و به دنبال اعلامیه در دانشگاه باشد.

در خارج از دانشگاه مشاغل معمول شامل گارسون، کار در نمایشگاه های تجاری، نگهداری از کودکان و خدمات پیک است.

میزان مالیات کار دانشجویی در آلمان چقدر است؟

از حقوق کار دانشجویی در آلمان ممکن است مالیات های مختلفی کسر شود. با این حال، قوانین ساده تری اغلب در مورد دانشجویان اعمال می شود و یا اصلا مالیات نمی دهند.

اگر درآمد کارهای دانشجویی در آلمان سالانه کمتر از 9.408 یورو باشد، در صورت ارائه اظهارنامه مالیات بر درآمد به اداره مالیات، مالیاتی را که در پایان سال پرداخت کرده اید پس می گیرید.

همه کارمندان در آلمان باید از درآمد خود به بیمه بازنشستگی کشوری کمک کنند که به طور معمول 9.45٪ از درآمد است.

دانشجویان معمولا مبالغ کمتری پرداخت می کنند و اگر دستمزد کار دانشجویی در آلمان حدود 450 یورو باشد، این مبلغ از حقوق آن ها کسر نمی شود. با درآمد بین 450 تا 850 یورو در ماه یا ساعات کار بیش از 20 ساعت در هفته، مشارکت های کاهش یافته اعمال می شود و دانشجویانی که در درازمدت درآمد بیشتری دارند باید کمک های بیشتری پرداخت کنند، دانشجویانی که بیش از 850 یورو در ماه درآمد دارند، سهم کامل 9.45٪ را پرداخت می کنند.

بیمه دانشجویی در آلمان

حتی اگر فردی در کنار تحصیل کار کند، معمولاً تحت پوشش بیمه دانشجویی در آلمان قرار می گیرد و نه به عنوان بیمه کاری، بنابراین دانشجو مجبور به پرداخت هیچ گونه سهم بیمه درمانی مربوط به درآمد نیست. دانشجویان فقط در صورتی که بیش از 20 ساعت در هفته کار کنند مجبور به پرداخت هزینه های بیمه درمانی هستند.

بیمه دانشجویی در آلمان

بیمه دانشجویی در آلمان

به طور معمول، دانشجویان در بیمه بیکاری مشارکت نمی کنند. اما دقت داشته باشید که اگر دانشجو شغل نیمه وقت خود را از دست بدهد، از مزایای بیمه بیکاری نیز برخوردار نمی شود.

هزینه بیمه دانشجویی در آلمان

دانشجویان زیر 30 سال نیازی به پرداخت 7.3٪ سهم تأمین اجتماعی برای بیمه خدمات درمانی ندارند، در عوض آنها ماهانه مبلغ 105.05 یورو (دانشجویان زیر 23 سال) یا 106.93 یورو (دانشجویان 23 تا 30 سال) هزینه بیمه دانشجویی در آلمان و مراقبت های طولانی مدت که هم بیمه خدمات درمانی اصلی و هم بیمه مراقبت های پرستاری را شامل می شود، پرداخت می کنند. این مبلغ معمولاً کمتر از هزینه های مشارکت های استاندارد براساس درآمد است.

اجازه کار دانشجویی در آلمان در تعطیلات ترم

قوانین کار دانشجویی در آلمان در طول تعطیلات ترم متفاوت است.

کارهای دانشجویی در آلمان در طول تعطیلات ترم مشمول مالیات هستند، اما بیشتردانشجویان می توانند اواخر سال از طریق یکسان سازی مالیات بر درآمد، مالیات خود را پس بگیرند.

میزان درآمد کار دانشجویی در آلمان؟

از سال 2015 قوانینی در خصوص حداقل دستمزد در آلمان مشخص شده است که در سال 2020 معادل 1854 یورو در ماه بوده است و این میزان هر دو سال یک بار تعریف می شود. به هر حال میزان درآمد شما تا حد زیادی به دانش شما، صنعت و بازار کار منطقه ای بستگی دارد. در شهرهایی مانند مونیخ و هامبورگ، دستمزد ساعتی معمولاً بیشتر است، اما هزینه زندگی نیز بالاتر است. برای دستیاران دانشجویی، دستیاران تولید در صنعت یا کارکنان خدمات در نمایشگاه ها، متوسط ​​دستمزد ساعتی اغلب کمی بیشتر از حداقل دستمزد است.

شروع کار دانشجویی در آلمان apllyabroad درهایی را برای شما باز می کند که تا حدی از والدین خود مستقل شوید، اما دانشجویان شاغل در آلمان محدودیت بالایی در حقوق  کار دانشجویی در آلمان دارند.

"میزان

اجازه کار دانشجویی در آلمان applyabroad به دانشجویان اجازه می دهد تا در کنار تحصیل بدون پرداخت مالیات یا کمک هزینه ها، تا سقف 450 یورو درآمد کسب کنند.

اگر درآمد کار دانشجویی در آلمان برای شما از این مقدار بیشتر شود دیگر به عنوان یک دانشجوی شاغل با شما رفتار نخواهد شد بلکه به عنوان یک کارمند در نظر گرفته می شوید و همانطور که قبلا هم اشاره شد، این بدان معناست که هرگاه حقوق کار در زمان تحصیل در آلمان از 450 یورو فراتر رود، شماره شناسایی مالیاتی برای شما صادر می شود و کمکها و مالیاتها از حقوق شما کسر می شود.

سخن آخر

در نهایت چنانچه در خصوص تحصیل در آلمان و کار دانشجویی در آلمان به مشاوره نیاز دارید و یا سوالی در ذهن خود دارید که با خواندن این مقاله به پاسخ مورد نظر در خصوص کار دانشجویی نرسیده اید، مشاوران ما در موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی آماده اند تا شما را راهنمایی کنند و اطلاعات بروز را در اختیارتان قرار دهند.

سوالات متداول در خصوص کار دانشجویی در آلمان

  1. کار دانشجویی در آلمان چیست؟

کار دانشجویی کاری است که دانشجویان می توانند بسته به مهارت خود و با دریافت مجوز، در کنار تحصیل به آن مشغول شده و درآمدی داشته باشند.

  1. میزان ساعت اجازه کار دانشجویی در آلمان چقدر است؟

دانشجویان بین المللی می توانند 120 روز  به طورکامل یا 240 نیم روز و حداکثر 20 ساعت در هفته در طول ترم و به صورت نامحدود در تعطیلات ترم کار کنند.

  1. آیا مجاز به کار در زمان تحصیل در آلمان بیش از ساعات مشخص شده هستم؟

بله، شما با دریافت مجوز از آژانس کاریابی و اداره مهاجرت می توانید به کار بیش از ساعات مشخص شده بپردازید به شرط آنکه مانع تحصیل شما نشود.

  1. حداکثر میزان درآمد کار دانشجویی در آلمان چقدر است؟

حداکثر دستمزد کار دانشجویی در آلماان برای دانشجویان بین المللی 450 یورو در ماه است.

  1. آیا من به عنوان دانشجوی شاغل باید بیمه دانشجویی در آلمان داشته باشم؟

بله. دانشجویان موظف هستند که خود را بیمه کنند.

  1. کدام بیمه درمانی برای حین انجام کار دانشجویی در آلمان بهترین گزینه است؟

به طور کلی بیمه تحصیلی بهترین گزینه برای دانشجویان بین المللی در آلمان است که در حال حاضر مبلغ آن  105.05یورو است. اگر بالای 25 سال داشته باشید این احتمالا ارزانترین گزینه است.

  1. چه مدت می توانم خودم را با بیمه دانشجویی در آلمان بیمه کنم؟

می توانید تا 30 سالگی یا 14 ترم تحت پوشش بیمه تحصیلی باشید.

  1. حین انجام کارهای دانشجویی در آلمان چند روز مرخصی دارم؟

شما حداقل 24 روز کاری مرخصی سالانه دارید.

  1. آیا کار دانشجویی در آلمان برای انگلیسی زبانان وجود دارد؟

بله، شما می توانید در پایگاه داده مشاغل آژانس استخدام فدرال و در بخش مینی جاب و در وب سایت مرکز شغلی دانشگاه خود نیز کاری به زبان انگلیسی پیدا کنید.

  1. آیا از حقوق کار در زمان تحصیل در آلمان مالیات کسر می شود؟

خیر، به شرط آنکه میزان دستمزد دانشجو 450 یورو درماه باشد.

  1. آیا برای کار در زمان تحصیل در آلمان میتوانم خود اشتغالی انجام دهم؟

خیر، دانشجویان بین المللی مجاز به خود اشتغالی یا انجام شغل های فریلنسر در آلمان نیستند.

1/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *