وقت سفارت آمریکا در پاکستان

در این مطلب میخوانید

سال های سال است که متقاضیان ایرانی باید برای وقت مصاحبه سفارت امریکا راهی کشورهای همسایه ایران شوند. بهترین سفارت های امریکا برای ایرانیان در نزدیکترین کشورهای همسایه مانند ترکیه و امارات متحده عربی و ارمنستان قرار دارد. اما سفارت امریکا در پاکستان نیز این روزها از جمله مکان های مورد علاقه متقاضیان ایرانی برای وقت مصاحبه است. بر این اساس ما کارشناسان موسسه مهاجرتی اصطهباناتی در این مقاله به ارائه جزئیات لازم و ضروری برای گرفتن وقت سفارت آمریکا در پاکستان پرداخته ایم. پس با ما همراه باشید.

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

اگر چه کشور پاکستان از مزایای خوبی از جمله هزینه پایین برای درخواست ویزای آمریکا برخوردار است اما در صورت نداشتن زمان مناسب برای اقدام یا پر بودن تایم های مراجعه به سفارت آمریکا در این کشور میتوانید برای گرفتن وقت سفارت آمریکا در استانبول ترکیه نیز اقدام نمایید.

سفارت آمریکا در  پاکستان شهر اسلام آباد

سفارت ایالات متحده در اسلام آباد در 30 اکتبر 1948 تأسیس شد که یکی از 5 نمایندگی دیپلماتیک آمریکا در پاکستان است. سفارت امریکا در اسلام آباد یکی از مهم ترین نمایندگی های دیپلماتیک در پاکستان و یکی از بزرگترین سفارت های امریکا در جهان است. این سفارت در پایگاه دیپلماتیک در اسلام آباد پاکستان واقع شده است. بر اساس آخرین خبرها سفارت امریکا در کراچی نیز رسیدگی به ویزای غیر مهاجرتی امریکا را از سر گرفته است. سفارت امریکا در اسلام آباد بیشتر مختص مصاحبه ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی با ظرفیت محدود می باشد. سفارت آمریکا در کراچی در حال حاضر خدمات مصاحبه و وقت سفارت را به متقاضیان ایرانی ارائه نمی دهد و بهترین گزینه سفارت امریکا در شهر اسلام آباد است.

مزایای گرفتن وقت سفارت آمریکا در پاکستان

متقاضیانی که کشور پاکستان و شهر اسلام آباد را برای گرفتن وقت سفارت آمریکا در کشور پاکستان انتخاب می کنند، از مزایای فراوانی برخوردار می شوند. گرچه زبان مصاحبه ویزای امریکا در سفار ت امریکا در شهر اسلام اباد فقط به زبان های انگلیسی و اردو انجام می شود، اما متقاضیان ایرانی اخذ ویزای دانشجویی امریکا می توانند در کوتاه ترین زمان وقت سفارت را دریافت کنند. از مهم ترین مزیت های گرفتن وقت سفارت در پاکستان و در شهر اسلام آباد موارد زیر را می توان نام برد:

  • نزدیکی جغرافیایی و دسترسی راحت از طریق هواپیما
  • پایین بودن هزینه های اقامت و غذا
  • سهولت در اخذ ویزای دانشجویی امریکا
  • سرعت در اخذ ویزای دانشجویی امریکا
  • وجود هتل های مناسب در اطراف سفارت امریکا در اسلام آباد

مراحل قبل از مصاحبه سفارت آمریکا در کشور پاکستان

متقاضیان باید قبل از مصاحبه ویزای مهاجرتی خود در سفارت ایالات متحده در پاکستان، مراحل زیر را دنبال کنند:

·مرحله 1: قرار سفارت امریکا را به صورت آنلاین ثبت کنید

وقت سفارت امریکا را می توانید با مراجعه به سایت سفارت آمریکا در شهر اسلام آباد پاکستان ثبت کنید. ثبت وقت سفارت موجب می شود اطلاعاتی که سفارت آمریکا برای بازگرداندن پاسپورت پس از مصاحبه نیاز دارد، در اختیار کارکنان سفارت قرار گیرد. ثبت وقت سفارت رایگان است و لغو وقت سفارت یا تغییر زمان آن پس از ثبت وقت سفارت امکان پذیر است.

·مرحله 2: در پاکستان معاینه پزشکی انجام دهید

به محض دریافت تاریخ وقت سفارت، باید برای انجام آزمایش ها و معاینه پزشکی در شهر اسلام اباد پاکستان برنامه ریزی کنید. قبل از مصاحبه سفارت آمریکا به یکی از پزشکان مورد تایید سفارت امریکا در اسلام اباد برای انجام معاینه های پزشکی مراجعه کنید.

·مرحله 3: چک لیست قبل از مصاحبه را تکمیل کنید

اگر پرونده شما به صورت آنلاین پردازش می شود، باید قبل از مصاحبه سفارت اسناد و مدارک لازم را به صورت آنلاین در حساب CEAC خود آپلود کنید. اگر نتوانید مدارک مناسب را آپلود کنید، ویزا ریجکت می شود و پرونده به تاخیر می افتد. مدارک لازم و کپی آن ها باید در روز مصاحبه سفارت آمریکا در کشور پاکستان همراه شما باشد. مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت آمریکا در پاکستان در زیر ارائه شده است. از این چک لیست پرینت بگیرید و همراه با مدارک لازم در روز مصاحبه خود همراه بیاورید. همه مدارک و اسناد باید به زبان انگلیسی تایید شده ترجمه شده باشند:

  • یک کپی از نامه مصاحبه NVC (برای ویزای لاتاری، نامزدی، فرزندخوانده یا پناهندگی الزامی نیست.)
  • پاسپورت منقضی نشده با اعتبار ۶ ماه پس از تاریخ مورد نظر برای ورود به آمریکا و یک فتوکپی از صفحه بیوگرافی (صفحه نام و عکس )
  • ۲ عکس رنگی از هر متقاضی ویزا (5 سانتی متر در 5 سانتی متر یا 2 اینچ در 2 اینچ)
  • فرم DS-260 درخواست برای ویزای مهاجرتی که به صورت آنلاین درstate.gov/iv ارسال شده
  • کل سوابق کاری متقاضی در فرم DS-260
  • رزومه کاری، سوابق علمی تحصیلی و مدرک تحصیلی (برای متقاضیان ایرانی)
  • اصل شناسنامه، ترجمه انگلیسی شناسنامه و یک کپی از آن
  • نتیجه معاینه پزشکی (قبل از مصاحبه در یک پاکت مهر و موم شده مستقیماً از طرف پزشک به سفارت ارسال می شود.)
  • اصل یا کپی شناسنامه برای همه فرزندان متقاضی اصلی (حتی اگر همراه نباشند)

مدارک لازم برای درخواست های ویزای خانواده:

  • فرم I-864 سوگندنامه حمایتی مناسب برای هر حامی مالی به همراه یک فتوکپی از رونوشت IRS حامی یا آخرین اظهارنامه مالیات بر درآمد فدرال آمریکا و هر W-2 مربوطه
  • مدرکی دال بر وضعیت و محل اقامت متقاضی در آمریکا (فتوکپی پاسپورت آمریکا، گواهی تابعیت یا کارت اقامت دائم قانونی)
  • مدارک نشان دهنده رابطه بین درخواست کننده و متقاضی ویزا (مانند عکس، نامه یا ایمیل)
  • اصل شناسنامه برای همه متقاضیان ویزای خانواده الزامی است.
  • اگر متقاضی متاهل است: اصل سند ازدواج، ترجمه انگلیسی و یک کپی از آن
  • اگر متقاضی قبلاً ازدواج کرده: اصل گواهی طلاق یا گواهی فوت همسر، ترجمه انگلیسی آن ها و یک کپی
  • اگر متقاضی بیش از 16 سال دارد: اصل گواهی پلیس از کشور محل سکونت فعلی و کشورهای محل سکونت قبلی
  • اگر متقاضی بیش از 16 سال دارد، بیش از 2 سال پیش گواهی پلیس دریافت کرده و آن را به NVC ارسال کرده، اگر هنوز در کشوری زندگی می کند که گواهی پلیس را صادر کرده، اگر نام خانوادگی همسر را پس از ازدواج برای خود انتخاب کرده، اگر تاریخ تولد خود را در شناسنامه یا پاسپورت خود تغییر داده و در املای نام خانوادگی وی تغییری رخ داده: ارائه گواهی پلیس جدید برای مصاحبه
  • برای درخواست های ویزای کار و استخدام: نامه ای از کارفرمای آمریکایی به تاریخ کمتر از یک ماه پیش
  • اگر متقاضی تا به حال به جرمی محکوم شده: اصل گواهی دادگاه، کیفرنامه ای که بر اساس آن محکوم شناخته شده، سوابق کیفری، کپی انگلیسی از همه این موارد و یک کپی از اصل همه مدارک
  • اگر متقاضی در ارتش هر کشوری خدمت کرده: سوابق نظامی، اصل کارت پایان خدمت و کپی آن (سوابق نظامی باید سوابق کامل خدمت و رفتار متقاضی در حین خدمت را نشان دهد. سوابق نظامی باید هر گونه محکومیت به جرم را در دادگاه های نظامی نشان دهد.)
  • اگر متقاضی به فرزندی پذیرفته شده: اوراق فرزندخواندگی یا اسناد حضانت، ترجمه انگلیسی آن و یک کپی از آن
  • اگر متقاضی فرزند خوانده خواهان است: اصل گواهی ازدواج خواهان و والدین بیولوژیکی متقاضی، ترجمه انگلیسی و یک کپی به همراه سوابق طلاق برای ازدواج های قبلی هر یک از والدین
ضرورت ترجمه مدارک به زبان انگلیسی

ضرورت ترجمه مدارک به زبان انگلیسی

·مرحله 4: دستورالعمل های مصاحبه را مرور کنید

مطالعه دستورالعمل های مصاحبه شما را برای اقدامات خاصی که باید قبل از وقت مصاحبه خود انجام دهید، آماده می کند. برای آمادگی به منظور مصاحبه سفارت امریکا آگاهی از همه مدارک لازم، آدرس سفارت آمریکا در اسلام آباد و آدرس ایمیل سفارت آمریکا در پاکستان الزامی است.

  • مرحله 5: مصاحبه را انجام دهید

آخرین و مهم ترین مرحله از مراحل درخواست ویزای آمریکا در اسلام اباد پاکستان، شرکت در مصاحبه است. مصاحبه برای تمامی متقاضیان ویزا از 14 تا 79 سال اجباری است. به دلیل اهمیت این مرحله توجه به نکات زیر کمک زیادی به شما می کند:

  • به موقع در وقت مصاحبه حاضر شوید. در صورت تأخیر، وقت مصاحبه برای اخذ ویزا امریکا از طریق پاکستان لغو خواهد شد.
  • تمام مدارک درخواست خود را همراه داشته باشید، کارکنان کنسولگری این مدارک را به دقت بررسی خواهند کرد.
  • به تمام سوالات مصاحبه صادقانه و با رعایت اطلاعات مندرج در مدارک خود پاسخ دهید.
  • کارکنان کنسولگری در زمان انتظار برای انجام مصاحبه اطلاعات بیومتریک شما را می گیرند.
  • دارا بودن مجموعه کاملی از مدارک مورد نیاز احتمال اخذ ویزای امریکا را افزایش می دهد. به خود اطمینان داشته باشید و صادقانه به تمام سوالات افسر ویزا در مورد سفر به امریکا پاسخ دهید.

وقتی ویزای آمریکا ریجکت می شود چه اتفاقی می افتد؟

اگر درخواست ویزای آمریکا شما از اسلام آباد پاکستان ریجکت یا رد شد، ناامید و نگران نشوید، زیرا می توانید دوباره درخواست دهید. ذکر این نکته ضروری است که برای هر بار ارائه درخواست ویزای آمریکا باید همه هزینه ویزا را پرداخت کنید. اطمینان از ارائه تمام مدارک مورد نیاز، پرکردن صحیح فرم ها و پاسخ درست و صادقانه به سوال های افسر ویزای آمریکا در کنسولگری اسلام آباد پاکستان می تواند تا حدودی تضمین کننده اخذ ویزای آمریکا باشد.

مدت زمان رسیدگی به ویزا در سفارت آمریکا در کشور پاکستان چقدر است؟

بیشتر مراحل اداری ظرف 60 روز پس از مصاحبه ویزای آمریکا در سفارت امریکا در پاکستان کامل می شود. زمان بررسی ویزاهایی که نیاز به پردازش اداری دارند، بر اساس شرایط فردی هر متقاضی متفاوت است. متقاضی می تواند وضعیت درخواست ویزای خود را در ceac.state.gov بررسی کند. اگرچه زمان پردازش ویزا معمولاً 5 روز کاری است، اما زمان پردازش برای موارد خاص ممکن است به دلیل شرایط فردی و دیگر شرایط خاص بسیار بیشتر از این شود.

زمان انتظار برای اخذ ویزای آمریکا در پاکستان در حال حاضر چقدر است؟

در حالی که بیشتر پردازش های اداری ظرف 60 روز پس از مصاحبه در سفارت آمریکا در کراچی یا اسلام آباد کامل می شود، زمان دقیق در هر مورد در پرونده متفاوت است. متقاضیان قبل از استعلام وضعیت پرونده خود باید حداقل 90 روز از تاریخ مصاحبه یا ارائه مدارک تکمیلی منتظر بمانند. پرونده همه متقاضیان تا حد امکان به طور کارآمد پردازش می شود و سفارت یا کنسولگری ایالات متحده تلاش می کند تا زمان انتظار برای وقت مصاحبه سفارت را تا حد امکان کوتاه نگه دارد. هر چه زودتر وقت خود را رزرو کنید، احتمال اینکه بتوانید تاریخ و زمان مصاحبه مورد نظر خود را دریافت کنید، بیشتر است.

دستورالعمل معاینه پزشکی برای ویزای امریکا

متقاضیان ویزای اقامت امریکا از طریق سفارت آمریکا در پاکستان قبل از صدور ویزا و بدون در نظر گرفتن سن، باید معاینه های پزشکی را انجام دهند. ذکر این نکته ضروری است است که فقط پزشکان مورد تایید سفارت امریکا در کشور پاکستان می توانند این معاینه های پزشکی را انجام دهند. بر این اساس متقاضی باید قبل از وقت سفارت امریکا در کشور پاکستان، معاینه های پزشکی را زیر نظر یکی از پزشکان مورد تایید و پذیرش انجام دهد. نتایج معاینه های پزشکی دیگر پزشک ها مورد تایید و پذیرش سفارت امریکا در کشور پاکستان نمی باشد.

مدراک لازم برای معاینه پزشکی در سفارت امریکا در کشور پاکستان

متقاضی باید برای تعیین وقت سفارت آمریکا در کراچی یا اسلام آباد در کشور پاکستان برای معاینه پزشکی آماده باشد و مدارک لازم را به همراه داشته باشد. مهم ترین مدارک مورد نیاز برای انجام معاینه های پزشکی در سفارت امریکا این کشور عبارت است از:

  • نامه مصاحبه ویزای
  • پاسپورت با اعتبار کافی
  • 6 عکس رنگی کمتر از 6 ماه قبل گرفته شده در اندازه پاسپورت
  • یک کپی از سوابق واکسیناسیون
  • فرم تکمیل شده DS-260
  • پرداخت همه هزینه های معاینه پزشکی
  • آدرس مورد نظر در ایالات متحده، اطلاعات تماس شخصی، آدرس ایمیل و شماره تلفن

نکات مهم در طول معاینه پزشکی در سفارت امریکا در پاکستان

معاینه های پزشکی سفارت امریکا در کشور پاکستان شامل بررسی تاریخچه پزشکی، معاینه فیزیکی، رادیوگرافی قفسه سینه، آزمایش سوزاک و آزمایش خون (برای متقاضیان 15 سال یا بیشتر) است که توسط پزشکان مورد تایید سفارت امریکا در این کشور انجام می شود. از دیگر الزامات سفارت امریکا ارائه آزمایش سل (TB) برای همه متقاضیان 2 سال و بالاتر است. متقاضی باید سوابق پزشکی خود، داروهای در حال مصرف و درمان های فعلی را به درستی توضیح دهد. متقاضیان می توانند برای اطلاع از موارد دیگر در مورد شرایط معاینه ها، آزمایش های پزشکی و واکسن های لازم برای مهاجرت به امریکا به سایت cdc.gov مراجعه کنند. علاوه بر این بر طبق قانون مهاجرت امریکا متقاضیان ویزای مهاجرتی باید قبل از صدور ویزا، واکسن های خاصی را دریافت کنند.

واکسن های لازم برای اخذ ویزای آمریکا در پاکستان

در صورتی که پزشکان مورد تایید و پذیرش در کشور پاکستان تشخیص دهند که متقاضی به واکسیناسیون نیاز دارد، متقاضی باید واکسن مورد نظر را دریافت کند. به طور کلی متقاضی برای گرفتن وقت سفارت در پاکستان باید واکسن های زیر را در کودکی و بزرگسالی تزریق کرده باشد:

  • دیفتری، کزاز و سیاه سرفه
  • سرخک، سرخجه و اوریون
  • فلج اطفال (غیرفعال) یا (خوراکی زنده)
  • هپاتیت A
  • هپاتیت B
  • هموفیلوس آنفلوانزا نوع B(HIB)
  • واریسلا
  • پنوموکوک برای بزرگسالان
  • پنوموکوک برای کودکان
  • مننگوکوک
  • آنفولانزای فصلی
  • آنفولانزای نوع B
  • روتاویروس
  • COVID-19

نکات مهم بعد از معاینه پزشکی در سفارت امریکا در کشور پاکستان

پزشک مورد تایید سفارت آمریکا در پاکستان پس از تکمیل معاینه پزشکی در اسلام آباد پاکستان، باید نتایج معاینه را در یک پاکت مهر و موم شده در اختیار متقاضی قرار دهد و یا به سفارت ایالات متحده ارسال کند. متقاضی نباید این پاکت مهر و موم شده را باز کند و در روز مصاحبه باید آن را به همراه داشته باشد. اگر معاینه پزشکی متقاضی به دلیل غربالگری و آزمایش سل (TB) نهایی و تکمیل نشده است، بهتر است متقاضی در وقت سفارت شرکت نکند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مراحل بعدی و برنامه ریزی آینده متقاضی می تواند به سایت سفارت مراجعه کند. در روز مصاحبه ویزا متقاضی نیاز به همراه داشتن عکس های رادیوگرافی ندارد، مگر اینکه به بیماری سل (TB) مبتلا باشد. البته به همراه داشتن عکس های رایوگرافی برای ورود به آمریکا برای اولین بار الزامی است. ذکر این نکته ضروری است که مدت زمان اعتبار معاینه پزشکی و آزمایش ها نباید بیشتر از 6 ماه باشد.

روش های غربالگری امنیتی در سفارت آمریکا در پاکستان

همه متقاضیانی که برای گرفتن وقت از سفارت آمریکا در پاکستان به این کشور سفر می کنند، باید از رویه های امنیتی خاصی پیروی کنند. هر متقاضی که از غربالگری پرسنل امنیتی سفارت آمریکا در شهرهای اسلام آباد یا کراچی خودداری کند، نمی تواند وارد سفارت شود. برای جلوگیری از تاخیر در ورود متقاضی باید فقط مدارک مورد نیاز برای مصاحبه را به همراه داشته باشد. به همراه بردن هیچ کیسه ای غیر از وسایل مورد نیاز برای مراقبت از نوزاد یا رعایت بهداشت مجاز نیست، حمل اوراق مورد نیاز برای مصاحبه خود در یک کیسه پلاستیکی شفاف مانعی ندارد. حمل تلفن همراه و سایر وسایل الکترونیکی از جمله وسایلی که با باتری کار می کنند، در سفارت امریکا در پاکستان ممنوع است.

·افراد همراه

وکلای دادگستری نمی توانند متقاضیان اخذ ویزای آمریکا را همراهی کنند. فقط افراد زیر می توانند متقاضی ویزا را در مصاحبه خود همراهی کنند:

  • مترجم: اگر متقاضیان برای شرکت در مصاحبه به زبان انگلیسی یا اردو مسلط نیستند، می توانند یک مترجم به همراه داشته باشند.
  • متقاضیان با نیازهای ویژه: متقاضیان می توانند در صورتی که سالخورده، معلول یا کودک خردسال هستند، یک نفر برای کمک به همراه داشته باشند.
  • متقاضیانی که نیاز به کمک دارند، باید با یک نفر دیگر همراه شوند.
  • متقاضی باید از قبل به سفارت اطلاع دهد که چه کسی وی را همراهی می کند.
  • افرادی غیر از والدین که فرزندان خردسال را همراهی می کنند، باید دارای مجوز محضری از والدین برای درخواست ویزا از طرف کودک خردسال باشند.
  • متقاضیان برای اخذ ویزای نامزدی K می توانند نامزد خود را در مصاحبه ویزا همراهی کنند.
  • متقاضیان برای اخذ ویزای IR1/CR1 می توانند همسر خود را در مصاحبه ویزا همراهی کنند.

·پرداخت هزینه ویزای مهاجرت

اگر متقاضی همه هزینه های مورد نیاز را به مرکز ملی ویزا پرداخت نکرده، باید آماده پرداخت این هزینه ها در روز مصاحبه خود در سفارت امریکا در کشور پاکستان باشد. تمام هزینه ها ممکن است به دلار آمریکا یا معادل روپیه پاکستان پرداخت شود. ذکر این نکته ضروری است که حتی اگر متقاضی شرایط لازم برای دریافت ویزا را نداشته باشد، هزینه درخواست قابل استرداد نمی باشد. برای اطلاع از فهرست هزینه های ویزای از طریق سفارت آمریکا در پاکستان می توانید به سایت  travel.state.gov. مراجعه کنید.

·متقاضی نمی تواند برای سفر به خارج از پاکستان برنامه ریزی کند

اگر ویزای متقاضی تایید شده باشد، پاسپورت وی را در سفارت آمریکا در پاکستان نگه می دارند تا بسته مهاجرتی وی را آماده و ویزای پاسپورت وی را صادر کنند. پاسپورت متقاضی از طریق خدمات پیکاپ ویزای آمریکا از پاکستان به متقاضی برگردانده می شود.  اگر متقاضی بنا به دلایل خاص مجبور به سفر در داخل کشور پاکستان باشد، در حالی که پاسپورت وی هنوز در دفتر سفارت است، باید یک شناسه تصویری معتبر غیر از پاسپورت خود به همراه داشته باشد. اگر متقاضی به هر دلیلی مجبور به ترک کشور پاکستان قبل از صدور ویزا باشد، پاسپورت به وی برگردانده می شود و افسر ویزا تا زمان دریافت پاسپورت، ریجکت موقت صادر می کند. افسر ویزا در مورد دریافت پاسپورت و ویزا به متقاضی دستورالعمل های لازم را می دهد. متقاضیان در سفارت برای دریافت پاسپورت باید رسید کنسولی را ارائه کنند.

آیا تضمینی برای دریافت ویزای آمریکا در پاکستان وجود دارد؟

افسر ویزا در سفارت آمریکا در کشور پاکستان پس از بررسی درخواست رسمی، مدارک لازم و مصاحبه با متقاضی می تواند نتیجه ویزا را اعلام کند. هیچ تضمینی برای دریافت ویزا آمریکا در کشور پاکستان وجود ندارد. بر این اساس توصیه می شود تا زمانی که ویزا را دریافت نکرده اید، خانه، ماشین یا ملک خود را نفروشید، از شغل خود استعفا نکنید یا پرواز با هزینه بلیط غیرقابل استرداد رزرو یا خریداری نکنید. تنها دو نتیجه ممکن برای درخواست ویزای آمریکا وجود دارد. افسر کنسولی یا ویزا را صادر می کند یا رد و ریجکت می کند. اگر متقاضی اخذ ویزا توانسته باشد شرایط لازم برای اخذ ویزای آمریکا را به افسر ویزا ثابت کند، افسر معمولاً این درخواست را پذیرش می کند. در برخی مواقع ریجکتی درخواست ویزا نه به دلیل دارا نبودن شرایط لازم متقاضی بلکه به دلیل نیاز به پردازش اداری پرونده در زمان بیشتر است.

تضمینی برای اخذ ویزا وجود ندارد

تضمینی برای اخذ ویزا وجود ندارد

آنچه در سفارت آمریکا در پاکستان اتفاق می افتد

پس از گرفتن وقت سفارت امریکا در کشور پاکستان، متقاضی باید با رعایت موارد زیر برای وقت مصاحبه سفارت امریکا در کراچی یا اسلام آباد حاضر شود:

  • متقاضی باید 15 دقیقه قبل از قرار خود در محل حاضر شود.
  • متقاضی باید شخصاَ در وقت سفارت در مرکز درخواست ویزا شرکت کند و نمی تواند کسی را به جای خود بفرستد.
  • فقط متقاضیان، مراقبان و همراهان کودکان زیر 18 سال مجاز به ورود به مرکز درخواست ویزا هستند.
  • متقاضی باید یک کپی پرینت شده از درخواست ویزای خود و همچنین یک پاسپورت یا سند مسافرتی معتبر با حداقل 2 صفحه که هر دو طرف آن خالی است همراه داشته باشد.
  • متقاضی باید همه اسناد پشتیبانی (اصل و کپی) را به همراه داشته باشد.
  • اگر متقاضی هزینه ویزای خود را به صورت آنلاین از سایت سفارت امریکا در کشور پاکستان پرداخت نکرده، پس از رسیدن به مرکز می تواند هزینه های خود را پرداخت کند.
  • متقاضی باید در مرکز درخواست ویزا اثر انگشت و عکس خود را ارائه دهد که به عنوان مجموعه اطلاعات بیومتریک شناخته می شود. یک اسکنر انگشت دیجیتال تصاویر هر 10 رقم را جمع آوری می کند و یک عکس دیجیتالی از متقاضی گرفته می شود. در اسکنر اثر انگشت دیجیتال از جوهر، مایع یا مواد شیمیایی استفاده نمی شود و روی پوست علامتی نمی گذارد.
  • عکس دیجیتال باید با صورت کامل و بدون عینک آفتابی یا عینک رنگی یا پوشش سر گرفته شود، مگر اینکه به دلایل مذهبی یا پزشکی از آن استفاده شود. صورت متقاضی باید به وضوح قابل مشاهده باشد و هیچ مویی روی چشم ها نباشد.
  • نوک انگشتان متقاضی باید عاری از هر گونه موارد تزئینی یا بریدگی، ساییدگی یا علائم دیگر باشد، زیرا بر توانایی متقاضی در ارائه اسکن انگشت مورد تایید تأثیر می گذارد.
  • اگر متقاضی از طرف یک کودک زیر 5 سال برای ویزا درخواست می دهد، این کودک نیز باید در وقت سفارت حضور داشته باشد، اما نیازی به ارائه اطلاعات اثر انگشت کودک نمی باشد.
  • کودکان زیر 18 سال نیاز به همراهی یک بزرگسال دارند و این همراه نمی تواند یکی از اعضا یا کارکنان سفارت و مرکز درخواست ویزا باشد.
  • بدون اطلاعات بیومتریک، درخواست ویزای متقاضی پردازش نخواهد شد.

اطلاعات بیومتریک چه نوع مدارکی هستند؟

در اهمیت اطلاعات بیومتریک می توان گفت که بدون اطلاعات بیومتریک، درخواست ویزای متقاضی پردازش نخواهد شد. اسکن اثر انگشت و اسکن صورت متقاضیان اطلاعات بیومتریک آن ها محسوب می شوند. موارد مهم در مورد اطلاعات بیومتریک عبارت اند از:

  • یک اسکنر اثر انگشت دیجیتال تصاویر هر 10 انگشت را جمع ‌آوری می‌کند و در عین حال یک عکس دیجیتال ثبت می ‌شود. این یک فرآیند سریع، محتاطانه و بدون اذیت و آزار متقاضیان است.
  • عکس دیجیتال متقاضی باید تمام صورت وی را نشان دهد. متقاضی نمی تواند از عینک آفتابی، عینک رنگی یا پوشش سر استفاده کند، مگر اینکه دلایل مذهبی یا اخلاقی برای آن داشته باشد.
  • اگر متقاضی دارای آسیب های موقتی روی انگشتان خود است، توصیه می شود که صبر کنند تا جراحاتش بهبود یابد.
  • نوک انگشتان متقاضی باید عاری از هرگونه تزئین موقت بدن مانند mehndi باشد، زیرا در کار اسکنر اختلال ایجاد می کند.
  • اگر متقاضی در 5 سال گذشته برای ویزای شینگن درخواست داده، نیازی به ارسال اطلاعات بیومتریک ندارد، زیرا قبلاً این کار را انجام داده است.
  • متقاضیانی که زیر 12 سال دارند، نیازی به ارسال اطلاعات کامل بیومتریک ندارند، اما باید اسکن صورت را انجام دهند.
  • برای متقاضی بین 12 تا 17 سال، از والدین یا قیم قانونی خواسته می شود که رضایت دهند و هنگام جمع آوری اثر انگشت حضور داشته باشند.

مراحل اخذ ویزای آمریکا از پاکستان

متقاضیانی که از جمله کشورهای تعیین شده در فهرست اخذ ویزا برای ورود به کشور آمریکا می باشند، باید درخواست ویزا را ارائه دهند. اگر متقاضیان قبلاً ویزای معتبر آمریکا را دریافت کرده اند یا شهروند یکی از کشورهای شرکت کننده در برنامه لغو ویزا هستند، ممکن است نیازی به درخواست ویزای جدید آمریکا نداشته باشند. اگر متقاضیان نیاز به درخواست ویزای غیر مهاجرتی آمریکا دارند، باید مراحل زیر را در سفارت آمریکا در شهرهای اسلام آباد و یا کراچی پاکستان طی کنند:

·مرحله 1

متقاضی در مرحله اول باید نوع ویزای خود را بر اساس ویزای رایج مهاجرتی یا غیر مهاجرتی مشخص کنند. هر نوع ویزا شرایط و موارد درخواست متفاوتی دارد. متقاضی باید نوع ویزایی را انتخاب کند که برای شرایط وی مناسب باشد. علاوه بر این متقاضی باید برنامه لغو ویزا را نیز بررسی کند. اگر کشور متقاضی در برنامه معافیت ویزا باشد و متقاضی قصد گردش و تفریح در آمریکا را داشته باشد، نیاز به اخذ ویزا ندارد و فقط 90 روز یا کمتر می تواند در امریکا اقامت کند.

·مرحله 2

مرحله بعدی تکمیل فرم DS-160 است. متقاضی باید دستورالعمل تکمیل فرم DS-160 را به دقت مطالعه کند. همه اطلاعات باید صحیح و دقیق وارد شوند، زیرا پس از ارسال فرم، نمی تواند هیچ تغییری در آن ایجاد کند. متقاضیانی که به کمک برای تکمیل این فرم نیاز دارند، می توانند از مشاوره های وکلای برجسته موسسه اصطهباناتی برخوردار شوند.

·مرحله 3

پس از تعیین نوع صحیح ویزا و تکمیل فرم  DS-160، متقاضی باید هزینه ویزا را پرداخت کند. صفحه هزینه ویزا انواع ویزاها و هزینه های مربوط به دلار آمریکا و ارز محلی را فهرست کرده است. متقاضی پس از پرداخت هزینه های ویزا باید رسید پرداخت را نگه دارد، زیرا برای گرفتن وقت ویزا به شماره رسید نیاز دارد.

·مرحله 4

متقاضی در این مرحله باید با همان مدارکی که برای پرداخت هزینه ویزای خود استفاده کرده وارد پروفایل خود شود. هنگامی که وارد سیستم و داشبورد خود شد، باید در منوی سمت چپ، روی Schedule Appointment کلیک کند. با این کار روند برنامه ریزی وقت سفارت آغاز می شود. در این مرحله متقاضی باید مدارک زیر را ارائه دهد:

  • شماره پاسپورت
  • شماره رسید هزینه ویزا
  • شماره بارکد ده رقمی (10) رقمی از صفحه تأیید DS-160
  • متقاضی در حین انجام این مراحل می تواند نوع ویزای خود را انتخاب کند، اطلاعات شخصی را وارد کند، اعضای خانواده را که با وی سفر می کنند اضافه کند، محل تحویل مدارک خود را انتخاب کند، پرداخت ویزا را تایید و وقت سفارت خود را تعیین کند.

·مرحله 5

متقاضی پس از طی کردن مراحل بالا باید در تاریخ و زمان مصاحبه ویزای خود به سفارت یا کنسولگری امریکا در پاکستان مراجعه کند. قبل از رفتن به سفارت، متقاضی باید مقررات امنیتی را برای لیست موارد ممنوعه در سفارت بررسی کند.

·مرحله 6

اگر درخواست ویزای متقاضی تایید شود، می تواند پاسپورت و ویزای آمریکا را می تواند از محل پیکاپ که در زمان تعیین وقت مصاحبه انتخاب کرده، دریافت کند.

نتیجه درخواست ویزا در سفارت امریکا در پاکستان

تنها دو نتیجه ممکن برای درخواست ویزای ایالات متحده وجود دارد. افسر کنسولی یا ویزا را صادر می کند یا ریجکت می کند. اگر متقاضی نتوانسته باشد واجد شرایط بودن اخذ ویزا را به افسر ویزا ثابت کند، افسر باید آن درخواست را رد و ریجکت کند. با این حال، برخی از درخواست های ویزا رد شده ممکن است نیاز به پردازش اداری بیشتری داشته باشند. در صورت نیاز به رسیدگی اداری، افسر کنسولی در پایان مصاحبه به متقاضی اطلاع می دهد. مدت زمان پردازش اداری بر اساس شرایط فردی هر مورد متفاوت خواهد بود. در پایان دوره پردازش اداری، افسر کنسولی ممکن است به این نتیجه برسد که متقاضی اکنون واجد شرایط ویزایی است که برای آن درخواست کرده است. افسر همچنین ممکن است به این نتیجه برسد که متقاضی همچنان واجد شرایط دریافت ویزا نیست. بهتر است متقاضیان زودتر از تاریخ پیش ‌بینی شده سفر، برای اخذ ویزای خود اقدام کنند. به جز در موارد سفر اضطراری (یعنی بیماری های جدی یا فوت در خانواده نزدیک متقاضی) قبل از استعلام وضعیت رسیدگی اداری، متقاضیان باید حداقل 180 روز از تاریخ مصاحبه یا ارائه مدارک تکمیلی منتظر بمانند.

180 روز انتظار بعد از تاریخ مصاحبه برای گرفتن نتیجه

180 روز انتظار بعد از تاریخ مصاحبه برای گرفتن نتیجه

خدمات موسسه اصطهباناتی برای گرفتن وقت سفارت آمریکا در پاکستان

بسیاری از شما متقاضیان ایرانی که قصد اخذ ویزای آمریکا را دارید، با دغدغه مهمی مواجه هستید و نمی دانید که کدام کشور و مرکز اخذ ویزا برای شما بهتر است و کلاً از شرایط سفارت امریکا در کشورهای همسایه ایران اطلاع ندارید. به همین دلیل ما مشاوران موسسه مهاجرتی اصطهباناتی لازم می دانیم اطلاعات مربوط به این موضوع را در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد ما این است که برای مشاوره رایگان با وکلا و مشاوران موسسه ما تماس بگیرید. در واقع پیشنهاد می کنیم با دارا بودن شرایط اخذ وقت سفارت آمریکا در کشور پاکستان نحوه دریافت این وقت سفارت را به یک موسسه مهاجرتی حرفه ای بسپارید، در این صورت مطمئن خواهید بود که کارها به خوبی پیش خواهد رفت. در بسیاری از موارد شاهد هستیم که افراد سودجو از این موقعیت سوء استفاده کرده و با وعده های توخالی بسیاری از متقاضیان را فریب می دهند. به همین دلیل کمک گرفتن از یک موسسه معتبر و متخصص و با دارا بودن تجربه کاری درخشان حائز اهمیت فراوانی است. موسسه ما در کنار شماست و کمک می کند تا ویزای اقامت امریکا را به راحتی دریافت کنید. به شما اطمینان می دهیم که این موسسه به صورت قانونی ثبت شده و فعالیت های آن در چارچوب قانون انجام می شود، بنابراین موسسه معتبری است و به راحتی می توانید به آن اعتماد کنید. وکیل و مشاور موسسه ما با آگاهی از شرایط و الزامات وقت سفارت امریکا در کشور پاکستان مشاوره های سودمندی به شما ارائه می دهند.

راهنمای تکمیل فرم  DS-160وقت سفارت در پاکستان

همه متقاضیان، از جمله کودکان، باید درخواست ویزای فرم DS-160 خود را به طور کامل پر کنند. فرم DS-160 باید قبل از مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده از طریق آدرس وب سایت و ایمیل سفارت آمریکا در پاکستان به صورت آنلاین تکمیل و ارسال شود. شماره بارکد موجود در صفحه تایید فرم DS-160 برای رزرو مصاحبه الزامی است. فرم DS-160 باید به صورت آنلاین ارسال شود. سفارت یا کنسولگری ایالات متحده درخواست های دست نویس یا تایپ شده را نمی پذیرد و متقاضی مجاز به شرکت در مصاحبه خود بدون صفحه تایید فرم DS-160 نخواهد بود. زمانی که متقاضی فرم DS-160  خود را به صورت الکترونیکی امضا می کند، در واقع تأیید می کند که همه اطلاعات موجود در آن درست و صحیح است. ارائه نادرست حقایق می تواند درخواست متقاضی را ریجکت کند.

راهنمای تکمیل فرم  DS-160

پس از بررسی روند درخواست ویزای غیر مهاجرتی، فرم DS-160 خود را تکمیل و ارسال کنید. قبل از گرفتن وقت مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده، باید درخواست DS-160  خود را به صورت آنلاین ارسال کنید. نکات مهم در مورد نحوه تکمیل فرم DS-160 برای گرفتن وقت سفارت امریکا در پاکستان و اخذ ویزای آمریکا عبار ت است از:

  • سفارت یا کنسولگری که در ابتدای فرم DS-160 انتخاب می کنید باید همان سفارت یا کنسولگری باشد که وقت سفارت خود را در آنجا تعیین می کنید.
  • همه سوالات باید به زبان انگلیسی پاسخ داده شوند، به جز زمانی که از شما خواسته می شود نام کامل خود را با الفبای اصلی زبان خود بنویسید.
  • به عنوان بخشی از فرآیند DS-160 باید عکسی که در 6 ماه گذشته گرفته شده را بارگذاری کنید. دستورالعمل های دقیق برای گرفتن و ارسال یک عکس با کیفیت در وب سایت وزارت امور خارجه ایالات متحده وجود دارد.
  • اگر بیش از 20 دقیقه روی این فرم کار نکنید، وقت شما منقضی می شود و باید از دوباره شروع کنید، مگر اینکه شماره شناسه برنامه خود را ثبت کرده باشید یا برنامه خود را در یک فایل در کامپیوتر خود ذخیره کرده باشید. شماره شناسه را یادداشت کرده و مرورگر را قبل از ارسال درخواست خود ببندید، برای ادامه درخواست خود به این شناسه برنامه نیاز دارید.
  • فرم درخواست تکمیل شده DS-160 یک صفحه تایید بارکد عددی ایجاد می کند. این صفحه را چاپ کنید. صفحه تاییدیه چاپ شده برای مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده مورد نیاز است. می توانید یک نسخه از این فرم را برای خود ایمیل کنید.

سوالات افسر ویزای امریکا در وقت مصاحبه

مصاحبه ویزا یک مرحله حیاتی در روند درخواست ویزای امریکا است. متقاضی باید با اطمینان از دارا بودن مدارک مناسب، نامه وقت مصاحبه ویزای و اطلاعات وب سایت رسمی سفارت ایالات متحده هنگام ورود برای این کار آماده شوند. سفارت ایالات متحده در اسلام آباد متقاضیان را ملزم به انجام مصاحبه می کند. سوالات مصاحبه از طریق افسر ویزا ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • آیا در حال حاضر در خارج از ایالات متحده زندگی می کنید؟
  • چه برنامه ای برای بازگشت به آمریکا دارید؟
  • آیا تا به حال دستگیر شده اید، محکوم شده اید، به یک جرم کیفری متهم شده اید، یا مورد تحقیق مقامات مجری قانون قرار گرفته اید؟
  • آیا به طور مستقیم یا غیرمستقیم با یک گروه یا سازمان تروریستی تماس داشته اید؟
  • آیا اعضای خانواده ای دارید که شهروند ایالات متحده باشد یا مقیم دائم یا دارنده کارت سبز باشند؟

نکات مهم برای وقت سفارت آمریکا در پاکستان

نکات زیر به شما کمک می کند تا برای مصاحبه ویزای خود در وقت سفارت امریکا در کشور پاکستان آماده شوید:

اثبات بازگشت به کشور خود پس از تمام شدن مدت زمان ویزای امریکا

طبق قوانین ایالات متحده، همه متقاضیان ویزای غیر مهاجرتی باید بتوانند افسر کنسولی را متقاعد کنند که پیوندهای قوی برای بازگشت به کشور خود دارند که قوی تر از دلایل اقامت طولانی مدت در امریکا است. پیوندهای قوی چیزهایی هستند که شما را به زادگاه، وطن یا محل زندگی فعلی خود متصل می کنند، مانند: شغل، خانواده، چشم انداز مالی، مال یا ملکی که در حال حاضر مالک آن هستید یا به ارث خواهید برد، سرمایه گذاری ها و غیره. از جمله سوالات مصاحبه سفارت آمریکا در شهر اسلام آباد پاکستان سوال در مورد پیوندهای قوی است. افسر مصاحبه کننده ممکن است در مورد اهداف یا وعده های شغلی آینده، خانواده یا سایر روابط، اهداف آموزشی، نمره های دانشگاهی، برنامه های بلندمدت و آینده شغلی در کشورتان سوال کند.

زبان کارکنان سفارت آمریکا در کشور پاکستان

مصاحبه های سفارت امریکا در پاکستان به دو زبان انگلیسی و اردو انجام می شود.

در وقت مصاحبه از طرف خودتان صحبت کنید

در مصاحبه خود والدین یا اعضای خانواده را همراه خود نیاورید. افسر کنسولی می خواهد با شما مصاحبه کند نه خانواده شما. اگر آماده نباشید از طرف خودتان صحبت کنید، یک تصور منفی ایجاد می شود. اگر کودکی هستید که برای برنامه دبیرستان درخواست می دهید و در صورت وجود سؤال در مورد تمکن مالی به والدین خود نیاز دارید، آن ها باید در اتاق انتظار منتظر بمانند.

دلایل خود از سفر به آمریکا را به طور دقیق توضیح دهید

اگر نتوانید دلایل سفر به ایالات متحده را به طور دقیق بیان کنید، ممکن است موفق نشوید افسر کنسولگری را متقاعد کنید که قصد اقامت دائم در امریکا را ندارید. همچنین باید بتوانید توضیح دهید که تحصیل یا کار در امریکا چگونه با شغل حرفه ای آینده شما در کشور خود ارتباط دارد. این یکی دیگر از سوالات مصاحبه سفارت آمریکا در کشور پاکستان است.

پاسخ های کوتاه و مفید بدهید

به دلیل حجم درخواست های دریافتی، همه افسران کنسولی تحت فشار زمانی قابل توجهی برای انجام یک مصاحبه سریع و کارآمد هستند. آن ها باید در مورد تأثیراتی که در طول مصاحبه یا دقایق اول مصاحبه ایجاد می شود، تصمیم بگیرند. در نتیجه، آنچه ابتدا می گویید و برداشت اولیه از صحبت های شما، برای موفقیت بسیار مهم است. بهتر است پاسخ شما به سوالات افسر ویزا کوتاه و دقیق باشد.

مدارک لازم را ارائه دهید

باید در یک نگاه برای افسر کنسولگری مشخص شود که چه مدارکی را ارائه می دهید و این مدرک نشان دهنده چیست. توضیحات نوشتاری طولانی را نمی توان به سرعت خواند یا ارزیابی کرد. اگر خوش شانس باشید 2 تا 3 دقیقه وقت مصاحبه خواهید داشت.

همه کشورها برابر نیستند

متقاضیان کشورهایی که از مشکلات اقتصادی یا سیاسی رنج می برند یا از کشورهایی که بسیاری از دانشجویان آن کشورها به عنوان مهاجر در امریکا اقامت کرده اند، برای دریافت ویزا در وقت سفارت آمریکا در پاکستان با مشکل بیشتری مواجه خواهند شد. از نظر آماری، پس از تحصیل در امریکا، از متقاضیان این کشورها بیشتر در مورد فرصت های شغلی در کشور خود سؤال می شود.

مقررات امنیتی وقت سفارت آمریکا در کشور پاکستان

متقاضیان بین المللی و ایرانی ها باید توجه داشته باشند که دسترسی به مرکز درخواست ویزا فقط برای متقاضیان ویزا مجاز است. برخی از متقاضیان بنا به دلایل موجه می توانند به ورود به مرکز درخواست ویزا و کنسولگری آمریکا در شهرهای کراچی و اسلام آباد پاکستان وارد شوند. بر این اساس متقاضیان مجاز به ورود به سفارت امریکا در دو شهر بزرگ پاکستان و همچنین مقررات امنیتی هنگام ورود به این مرکز عبارت است از:

  • کودکان کمتر از 18 سال باید همراه والدین یا قیم قانونی خود به مرکز ویزا مراجعه کنند.
  • حمل دستگاه ‌های تلفن همراه، تبلت‌ ها، ساعت ‌های هوشمند، ساعت های الکترونیکی یا کلیدهایی با کنترل از راه دور و دستگاه های الکترونیکی یا باتری دار یا هر تجهیزات عکاسی ممنوع است.
  • حمل کیف ‌های شانه‌ای بزرگ ممنوع است، فقط کیف‌ هایی مجاز خواهند بود که با دست حمل شوند.
  • حمل کیف هایی مانند کیف های مسافرتی، کوله پشتی، کیف، چمدان، چرم، کیف های پارچه ای و پوشه های زیپ دار ممنوع است. فقط می توانید کیسه های پلاستیکی حاوی کاغذهای مربوط به وقت مصاحبه را به همراه داشته باشید.
  • حمل مواد غذایی و مایعات، پاکت ها یا بسته های مهر و موم شده، سیگار، سیگار برگ، جعبه کبریت، فندک، اشیاء تیز مانند قیچی، چاقوهای قلمی یا سوهان ناخن، سلاح یا مواد منفجره از هر نوع و لوازم آرایشی ممنوع است.
  • همه مراکز درخواست ویزا تحت نظارت 24 ساعته دوربین مدار بسته هستند. این تصاویر به منظور پیشگیری از جرم، کشف و امنیت عمومی به طور مداوم ضبط می شود.
  • به منظور ایمنی و امنیت، بخش امنیت سفارت حق انجام جستجوی تصادفی کیف متقاضیان و بازدیدکنندگان را برای خود محفوظ دارند.
  • کارکنان سفارت حق دارند بدون ترس از سوء استفاده یا ارعاب کار کنند. کلمات یا رفتارهای تهدید آمیز یا توهین آمیز نسبت به کارکنان تحت هیچ شرایطی قابل تحمل نخواهد بود.
  • حمل بسیاری از وسایل و اشیا ممکن است بنا به صلاحدید کارکنان امنیتی ممنوع باشد.
  • سفارت یا کنسولگری هیچ گونه فضای ذخیره ای برای نگهداری تلفن همراه متقاضیان یا سایر موارد ممنوعه ذکر شده در بالا ندارد.
  • متقاضیان باید قبل از رسیدن به سفارت یا کنسولگری ترتیبی اتخاذ کنند تا این اقلام را در خانه، دفتر، وسیله نقلیه یا در ایستگاه وسایل حمل و نقل عمومی نگهداری کنند.
  • اگر اقلام ممنوعه را با خود به سفارت یا کنسولگری بیاورید، برای ایمن کردن این اقلام به وسیله نقلیه یا ایستگاه شاتل بازگردانده می شوید.

نکات مهم در وقت سفارت امریکا در اسلام آباد

متقاضیان ویزا برای وقت سفارت ایالات متحده در پاکستان شهر اسلام آباد برنامه ریزی شده اند و به دلیل ملاحظات امنیتی، هیچ پنجره اطلاعاتی برای بازدیدکنندگان در سفارت ایالات متحده در اسلام آباد وجود ندارد. فقط متقاضیان ویزا با مصاحبه برنامه ریزی شده در سفارت ایالات متحده پذیرفته می شوند. هر شخص یا شخص دیگری که متقاضی ویزا را همراهی کند، به جز در موارد زیر از ورود خودداری می‌ شود:

  • یکی از والدین می تواند به صورت اختیاری کودک زیر 18 سال را همراهی کند. والدین باید حتماً فرزندان کمتر از 14 سال را همراهی کنند.
  • متقاضیانی که دارای شرایط پزشکی یا مشکل در راه رفتن هستند، می توانند یکی از اعضای خانواده را برای کمک بیاورند.
  • هیچ مجوز قبلی از سفارت آمریکا در پاکستان برای یک فرد مجرد خانواده که در هر یک از شرایط فوق همراه باشد، لازم نیست.
  • به دلیل نگرانی های امنیتی، دوستان و اقوام مجاز به همراهی متقاضیان ویزا نیستند.
  • متقاضیان کم شنوا یا دارای مشکل فیزیکی می توانند یک همراه داشته باشند.
  • همه متقاضیان باید یک کارت شناسایی معتبر صادر شده توسط دولت (شامل پاسپورت، کارت شناسایی ملی، گواهینامه رانندگی، کارت رأی دهندگان و غیره) برای ورود به مرکز درخواست ویزا نشان دهند.

نکات مهم در مورد وقت سفارت امریکا در کراچی

متقاضیان ویزا برای رفتن به کنسولگری ایالات متحده در کراچی برنامه ریزی شده اند و متقاضیانی که دارای وقت سفارت در کراچی هستند، می توانند در مواردی که متقاضی کودک (زیر 18 سال) یا دارای ناتوانی جسمی است، برای آوردن یک خدمه درخواست دهند. برای هر متقاضی همراه بردن فقط یک نفر مجاز است. درخواست‌ برای همراهی با متقاضی خردسال یا معلول باید 24 ساعت کاری قبل از وقت مصاحبه ویزا از طریق پست به آدرس KRCVisaAttendant@state.gov  ارسال شود. درخواست هایی که با تاخیر ارسال شوند، تایید نمی شوند. ممکن است از متقاضیان خواسته شود که در صورت عدم ارسال به موقع، وقت مصاحبه خود را تغییر دهند. کنسولگری این حق را برای خود محفوظ می دارد که درخواست متقاضی را رد کند.

وقت فوری سفارت آمریکا در پاکستان

اگر دارای یکی از معیارهای سفر پیش بینی نشده و فوری به امریکا هستید، بر طبق در دسترس بودن سفارت ایالات متحده در کشور پاکستان ممکن است واجد شرایط یک وقت فوری سفارت امریکا باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت RedBanner در آخرین اطلاعات در مورد صلاحیت های مورد تایید برای برنامه ریزی وقت سفارت امریکا در پاکستان مراجعه کنید. قبل از درخواست برای وقت فوری سفارت، ابتدا باید این وقت را از طریق روش برنامه ریزی شده تعیین کنید و مطمئن شوید که مدارک مستندی برای اثبات فوریت سفر به امریکا دارید. درخواست ‌های وقت فوری سفارت بررسی نمی ‌شوند، مگر اینکه وقت اولیه سفارت به صورت آنلاین ثبت شده باشد. اگر در طول مصاحبه ویزای خود دلایل سفر فوری را به اشتباه بیان کردید، چنین اشتباهاتی ممکن است بر نتیجه درخواست ویزا شما تأثیر منفی بگذارد. تمامی متقاضیانی که درخواست وقت فوری سفارت دارند، باید ابتدا هزینه های ویزا را برای یک وقت معمولی سفارت بپردازند. متقاضیانی که با درخواست وقت فوری آن ها موافقت می شود، اما از دریافت ویزا در سفارت امریکا رد شده اند، اجازه ندارند از این گزینه برای دریافت وقت فوری دیگری برای همان هدف سفر استفاده کنند. ذکر این نکته ضروری است که سفر به منظور شرکت در مراسم عروسی و جشن فارغ ‌التحصیلی، کمک به بستگان باردار، شرکت در کنفرانس ‌های تجاری/آکادمیک/حرفه‌ای یا گردشگری واجد شرایط وقت فوری سفارت امریکا نمی باشد. برای چنین سفرهایی، باید از قبل یک وقت معمولی سفارت برای ویزا تعیین کنید. اگر قبلاً از دریافت ویزای امریکا برای اهداف سفر خود ریجکت شده اید، واجد شرایط وقت فوری سفارت امریکا نیز نمی باشید.

شرایط وقت فوری سفارت امریکا در پاکستان

متقاضیانی که دارای شرایط خاصی برای اخذ ویزا و سفر به امریکا در کوتاه ترین زمان می باشند، می توانند وقت فوری سفارت آمریکا در اسلام آباد یا کراچی پاکستان را دریافت کنند. متقاضیان واجد شرایط عبارت اند از:

  • متقاضیانی که نیاز فوری بشردوستانه برای سفر به امریکا دارند (مانند درمان پزشکی برای بیماری های سخت یا مرگ در خانواده نزدیک متقاضی) و دارای برنامه سفر قریب الوقوع تایید شده هستند. این متقاضیان باید تأییدیه برنامه پرواز خود از پاکستان را پیوست کنند. این متقاضیان باید دارای مدارک و اسناد پزشکی زیر باشند:

مدارک لازم برای درمان های پزشکی:

  • نامه ای از پزشک که شرایط پزشکی و دلیل درخواست مراقبت پزشکی در ایالات متحده را شرح می دهد.
  • نامه ای از پزشک یا بیمارستان در آمریکا مبنی بر آمادگی آن ها برای درمان مورد و ارائه هزینه تقریبی درمانی
  • شواهدی از نحوه پرداخت هزینه درمان

مدارک لازم و ضروری برای تشییع جنازه و فوت:

  • نامه ای از مدیر تشییع جنازه که اطلاعات تماس، مشخصات متوفی و تاریخ تشییع جنازه را ذکر می کند.
  • متقاضی باید مدرکی ارائه دهد که متوفی یکی از بستگان نزدیک او است.

 مدارک ضروری برای متقاضیان دانشجو:

  • فرم پذیرش یا نامه ای از مدرسه یا دانشگاه که تاریخ شروع برنامه تحصیلی را ذکر می کند.

درخواست وقت فوری سفارت امریکا در پاکستان

متقاضیان برای درخواست وقت فوری سفارت آمریکا در شهرهای کراچی و اسلام آباد پاکستان باید مراحل زیر را طی کنند:

·مرحله 1

فرم درخواست الکترونیکی ویزای غیر مهاجرتی (DS-160) را تکمیل کنند.

·مرحله 2

هزینه درخواست ویزا را پرداخت کنند.

·مرحله 3

یک وقت سفارت آنلاین برای اولین تاریخ موجود تعیین کنند. ذکر این نکته ضروری است  که قبل از اینکه متقاضی بتواند تاریخ وقت فوری را درخواست کند باید یک وقت معمولی تعیین کند. در زمانی که متقاضی وقت سفارت خود را برنامه ریزی می کند، پیامی را روی صفحه خواهد دید که اولین تاریخ و وقت در دسترس را نشان می دهد که شامل وقت فوری نیز می باشد. بر این اساس، ممکن است متقاضی متوجه شود که نیازی به درخواست وقت فوری نیست، زیرا تاریخ های زودتر در دسترس است. اگر متقاضی می ‌خواهد درخواست وقت فوری را ادامه دهد، فرم درخواست وقت فوری را به زبان انگلیسی تکمیل کند یا برای درخواست کمک با مرکز تماس بگیرد. متقاضی باید حتماً نوع فوریتی را که فکر می ‌کنید واجد شرایط وقت فوری سفارت است، یادداشت کند. پس از ارسال درخواست خود، متقاضی باید منتظر پاسخ سفارت یا کنسولگری ایالات متحده باشد که از طریق ایمیل ارسال می شود.

·مرحله 4

اگر سفارت یا کنسولگری امریکا درخواست متقاضی را تأیید کند، ایمیلی دریافت خواهد کرد که به وی هشدار می دهد تا وقت فوری سفارت خود را بصورت آنلاین تعیین کند. لطفاً توجه داشته باشید که مرکز تماس نمی ‌تواند وقت فوری سفارت را برای متقاضی تعیین کند. اگر سفارت آمریکا در پاکستان درخواست متقاضی برای وقت فوری سفارت را رد کند، از طریق ایمیل از ریجکتی مطلع خواهد شد و باید وقت معمولی سفارت را حفظ کند.

·مرحله 5

متقاضی باید در تاریخ و زمان مصاحبه ویزای خود به سفارت یا کنسولگری ایالات متحده مراجعه کند. علاوه بر این متقاضی باید یک کپی از نامه وقت سفارت امریکا، صفحه تایید فرم DS-160، یک عکس گرفته شده در 6 ماه گذشته، پاسپورت فعلی و قدیمی و مدارک پشتیبان خود را به همراه داشته باشد. درخواست های بدون تمام این موارد پذیرفته نمی شوند.

هزینه های اخذ ویزای امریکا در پاکستان

بیشترمتقاضیان، از جمله کودکان، ملزم به پرداخت هزینه ویزای ماشین خوان (MRV) برای ارائه درخواست ویزای امریکا هستند. این هزینه اجباری هزینه پردازش ویزا است که صرف نظر از صدور ویزا یا عدم صدور ویزا از طرف دولت امریکا تعیین شده است. هزینه MRV  غیر قابل استرداد و غیر قابل انتقال است. متقاضیان باید ابتدا تعیین کنند که آیا برای سفر به ایالات متحده نیاز به ویزا دارند یا خیر.

چه متقاضیانی نیاز به پرداخت هزینه ویزا در سفارت امریکا در پاکستان ندارند؟

همه متقاضیان برای ورود به کشور امریکا نیاز به پرداخت هزینه های اخذ ویزا ندارند و بدون پرداخت هزینه های ویزا نیز می توانند به این کشور سفر کنند. متقاضیان زیر بدون نیاز به پرداخت این هزینه ها می توانند به کشور امریکا وارد شوند:

  • متقاضیانی که برای سفر رسمی برای ویزای A یا G درخواست می دهند، نیاز به پرداخت هزینه MRV ندارند.
  • متقاضیانی که برای اخذ ویزای J برای شرکت در برنامه های تحت حمایت دولت ایالات متحده (برنامه های G-1، G-2، G-3، G-7 ) درخواست می دهند، نیازی به پرداخت هزینه MRV ندارند.
  • متقاضیانی که قبلاً ویزای معتبری برای هدف سفر خود دریافت کرده اند، ممکن است نیازی به ویزا نداشته باشند.
  • اگر متقاضی شهروند کانادا یا برمودا است به جز درخواست ویزا برای انوع ویزاهای A، E، G، K  یا V ممکن است نیازی به ویزا نداشته باشند.

هزینه های وقت سفارت امریکا در پاکستان

هزینه های وقت سفارت امریکا در پاکستان را می توانید در هر شعبه بانک Allied Bank of Pakistan پاکستان پرداخت کنید. بدین منظور ابتدا باید در سایت ثبت نام کنید و برای دسترسی به جزئیات گزینه پرداخت، گزینه زمانبندی وقت سفارت را انتخاب کنید. اگر نیاز به درخواست ویزا دارید، لطفا دستورالعمل های پرداخت را دنبال کنید. متقاضیان باید قبل از اینکه اجازه تعیین وقت مصاحبه خود را داشته باشند، پرداخت موفقیت آمیز هزینه های ویزا را انجام دهند. متقاضیانی که هزینه لازم برای نوع ویزای خود را پرداخت نمی کنند، ممکن است از وقت سفارت محروم شوند. در این صورت باید هزینه MRV را دوباره بپردازند تا مصاحبه دیگری را تعیین کنند. هزینه درخواست ویزا غیر قابل استرداد است. علاوه بر این باید هزینه صدور یا مقابله Issuance Fee (Reciprocity Fee) را نیز پرداخت کنند. بر اساس ملیت و نوع ویزا که برای آن درخواست می کنند، ممکن است مجبور به پرداخت هزینه صدور ویزا نیز باشند. این یک هزینه MRV نیست و نمی توان از آن برای تعیین قرار ملاقات استفاده کرد. اگر وقت معمولی سفارت را تعیین می ‌کنید، از پرداخت هزینه صدور خودداری کنید. این هزینه باید در زمان مصاحبه در بخش کنسولی سفارت/سرکنسولگری ایالات متحده پرداخت شود.

  • هزینه درخواست انواع ویزای غیر مهاجرتی 160 دلار آمریکا می باشد. ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا ویزاهای توریستی، دانشجویی و تجاری است.
  • هزینه بیشتر ویزاهای کاری و مذهبی آمریکا، 190 دلار آمریکا است.
  • هزینه ویزای K در حدود 265 دلار امریکا است.
  • هزینه اخذ ویزای E در حدود 205 دلار آمریکا است.

چه مدارکی باید برای مصاحبه همراه داشته باشم؟

مهمترین بخش مصاحبه، مکالمه بین متقاضی و افسر کنسولی است. در بسیاری از موارد، افسر کنسولی صلاحیت متقاضی برای ویزا را بدون بررسی گسترده اسناد تعیین می کند. با این حال، این بدان معنا نیست که متقاضیان نباید هیچ مدرکی به همراه داشته باشند. متقاضیان باید مدارک و اسنادی را که معتقدند دلایل قانع کننده ای برای خروج از ایالات متحده و تمایل به رعایت شرایط ویزا را نشان می دهد، به همراه داشته باشند و برای ارائه اطلاعات یا اسنادی که ممکن است درخواست او را پشتیبانی کند، به افسر ویزا نشان دهد. لطفا توجه داشته باشید که افسران کنسولی بیشتر درخواست های ویزا را قبل از مصاحبه متقاضی بررسی نمی کنند. متقاضی نمی تواند دعوتنامه ها یا سایر مدارک پشتیبان را قبل از مصاحبه ارائه دهد. این مقررات تضمین می ‌کند که همه متقاضیان مطابق با قوانین ایالات متحده مورد توجه عادلانه و بدون تعصب قرار می ‌گیرند. در طول مصاحبه، متقاضیان می توانند اسناد یا سایر اطلاعات را بنا به درخواست افسر کنسولی ارائه دهند.

چگونه متقاضی می تواند افسر ویزا را برای اخذ ویزای آمریکا متقاعد کند؟

یکی از موارد مهم در ریجکتی ویزای امریکا عدم ارائه مدارکی دال بر وجود پیوندهای قوی با کشور متقاضی است. این پیوند قوی که در اصطلاح strong ties نامیده می شود، از جنبه های مختلف زندگی متقاضی را به کشور خود متصل می کنند. پیوندهای قوی بر اساس ملیت متقاضی و شرایط زندگی وی متفاوت است، اما بیشتر شامل موارد زیر می باشد:

  • شغل و حرفه متقاضی در کشور خود
  • شرایط مالی و اقتصادی متقاضی در کشور خود
  • روابط متقاضی با خانواده و دوستان

در حین انجام مصاحبه های ویزا، افسران کنسولی هر درخواست ویزا را به طور جداگانه بررسی می کنند و شرایط متقاضی، برنامه های سفر، منابع مالی و روابط خارج از ایالات متحده را در نظر می گیرند که خروج متقاضی پس از یک بازدید موقت را تضمین می کند.

مدت زمان اقامت در امریکا با ویزای غیرمهاجرتی

ویزای غیر مهاجرتی ایالات متحده به شما اجازه سفر به بندر ورودی (فرودگاه / بندر دریایی) در ایالات متحده را می دهد. هنگامی که به مرز ورودی مقصد خود در آمریکا وارد می شوید، افسر گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده که ورود شما را پردازش می کند، مدت زمانی را که ممکن است در این کشور بمانید ،تعیین می کند. شما می توانید در طول مدت اعتبار ویزای غیر مهاجرتی خود تا آخرین روز اعتبار ویزا در این کشور اقامت کنید. مدت زمان ویزا مدت زمانی را که ممکن است به طور قانونی در ایالات متحده بمانید، تعیین نمی کند. فقط افسر گمرک و حفاظت مرزی می تواند در بدو ورود شما به ایالات متحده در این مورد تصمیم گیری کند.

نکات مهم برای گرفتن وقت سفارت در پاکستان

در این بخش به ارائه مهم ترین نکات در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا در کشور پاکستان و دیگر جزئیات آن می پردازیم:

  • هزینه ارائه درخواست در صورت رد و ریجکتی ویزا به متقاضی برگشت داده نمی شود.
  • متقاضی باید دارای پاسپورت با اعتبار بالاتر از 6 ماه باشد.
  • اعتبار ویزای اقامت کوتاه مدت امریکا صرف نظر از نوع آن قابل تمدید نمی باشد و متقاضی باید برای اخذ ویزای جدید اقدام کند.
  • برای وقت مصاحبه ویزای آمریکا ارائه یک نسخه چاپی از صفحه تاییدیه DS-160 الزامی است.
  • در صورت تغییر نام متقاضی از طریق ازدواج، طلاق یا حکم دادگاه باید پاسپورت جدید دریافت کند.
  • متقاضیانی که باید به زودی سفر کنند و پاسپورت آن ها در سفارت است، می توانند درخواست برداشت پاسپورت خود را به این آدرس ایمیل ارسال کنند: support-pakistan@ustraveldocs.com
  • پاسپورت متقاضی در مدت زمان یک هفته به محل تحویل مدارک که در زمان وقت مصاحبه انتخاب کرده بود، بازگردانده می شود.

تاریخ انقضای ویزای ورود به امریکا

تاریخ انقضای ویزای امریکا آخرین روزی است که می توانید از ویزا برای ورود به ایالات متحده استفاده کنید. این نشان نمی دهد که چه مدت می توانید در ایالات متحده بمانید. اقامت شما توسط وزارت امنیت داخلی در مرز ورودی تعیین می شود. تا زمانی که از تصمیم وزارت امنیت داخلی در مورد شرایط اقامت خود پیروی کنید، نباید مشکلی داشته باشید. اگر زمانی که در ایالات متحده هستید ویزای شما منقضی شود. آیا مشکلی در آن وجود دارد؟ خیر. مشکلی وجود ندارد و می توانید برای مدت زمان و شرایطی که افسر وزارت امنیت داخلی در هنگام ورود به ایالات متحده مجاز دانسته، در ایالات متحده بمانید که در پاسپورت شما مهر می شود، حتی اگر اعتبار ویزای شما در طول اقامت شما منقضی شود.

زمان انتظار ویزای آمریکا در پاکستان

آخرین تاریخ به روز رسانی زمان انتظار ویزای آمریکا در 6 ماه می 2023 (GMT) می باشد. زمان انتظار ویزای آمریکا برای سفارت این کشور در پاکستان به صورت روزانه از وب سایت زمان انتظار ویزای وزارت امور خارجه ایالات متحده به روز می شود. آگاهی از آدرس وب سایت و ایمیل سفارت آمریکا در پاکستان حائز اهمیت فراوانی است. زمان‌ انتظار در سفارت های مختلف شامل زمان پردازش اداری نمی ‌شود و هر هفته بر اساس حجم کاری و در دسترس بودن کارکنان تغییر می کند. زمان انتظار اخذ ویزای غیرمهاجرتی امریکا در پاکستان بر اساس اطلاعات موجود در وب سایت سفارت آمریکا در پاکستان می باشد. برای اطمینان از این تاریخ ها به وب سایت سفارت آمریکا در کشور پاکستان در شهرهای اسلام آباد و کراچی مراجعه کنید.

وقت ویزای آمریکا در سفارت آمریکا شهر اسلام آباد

انواع ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکامدت زمان انتظار
مصاحبه مورد نیاز ویزای بازدیدکننده (B1/B2)322 روز
مصاحبه مورد نیاز ویزای دانشجویان / بازدیدکننده (F, M, J)24 روز
مصاحبه مورد نیاز کارگران موقت مبتنی بر دادخواست (H, L, O, P, Q)1 روز
Dropbox/ ویزای بازدیدکننده معافیت مصاحبه (B1/B2)2 روز
Dropbox/ دانشجویان معافیت از مصاحبه / ویزای بازدیدکننده تبادلی (F, M, J)28 روز
Dropbox/ کارگران موقت مبتنی بر دادخواست معافیت از مصاحبه (H, L, O, P, Q)28 روز

وقت ویزای آمریکا در سفارت آمریکا شهر کراچی

انواع ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکامدت زمان انتظار
مصاحبه مورد نیاز ویزای بازدیدکننده (B1/B2)339 روز
مصاحبه مورد نیاز ویزای دانشجویان / بازدیدکننده (F, M, J)36 روز
مصاحبه مورد نیاز کارگران موقت مبتنی بر دادخواست (H, L, O, P, Q)10 روز
Dropbox/ ویزای بازدیدکننده معافیت مصاحبه (B1/B2)10 روز
Dropbox/ دانشجویان معافیت از مصاحبه / ویزای بازدیدکننده تبادلی (F, M, J)75 روز
Dropbox/ کارگران موقت مبتنی بر دادخواست معافیت از مصاحبه (H, L, O, P, Q)7 روز

وقت ویزای آمریکا در سفارت آمریکا شهر لاهور

انواع ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکامدت زمان انتظار
مصاحبه مورد نیاز ویزای بازدیدکننده (B1/B2)بسته شده
مصاحبه مورد نیاز ویزای دانشجویان / بازدیدکننده (F, M, J)بسته شده
مصاحبه مورد نیاز کارگران موقت مبتنی بر دادخواست (H, L, O, P, Q)بسته شده
Dropbox/ ویزای بازدیدکننده معافیت مصاحبه (B1/B2)بسته شده
Dropbox/ دانشجویان معافیت از مصاحبه / ویزای بازدیدکننده تبادلی (F, M, J)بسته شده
Dropbox/ کارگران موقت مبتنی بر دادخواست معافیت از مصاحبه (H, L, O, P, Q)بسته شده

آدرس سفارت آمریکا در پاکستان

برای آمادگی کامل در روز مصاحبه آگاهی از آدرس سفارت آمریکا در کشور پاکستان الزامی است. آدرس محل سفارت و سایت سفارت آمریکا در این کشور عبارت است از:

  • سفارت آمریکا در پاکستان: اسلام آباد، خیابان Ramna 5، Diplomatic Enclave
  • شماره تلفن سفارت آمریکا در اسلام آباد: 092- 51-208-0000 و 092- 051-201-4000
  • وب سایت وقت سفارت امریکا در اسلام آباد: https://pk.usembassy.gov/embassy-consulates/islamabad/
  • سفارت آمریکا در پاکستان: کراچی، خیابان Mai Kolachi Road، Plot 3, 4, 5, New TPX Area
  • شماره تلفن سفارت آمریکا در کراچی: 092-21- 3527-5000
  • وب سایت وقت سفارت امریکا در کراچی: https://pk.usembassy.gov/embassy-consulates/karachi/
    Email :
  • سفارت آمریکا در پاکستان: لاهور، خیابان  Old Empress،  Shimla Hil، 50, Shahrah-e-Abdul Hameed Bin Badees
  • شماره تلفن سفارت آمریکا در لاهور: 092-42-3603-4000
  • وب سایت وقت سفارت امریکا در لاهور: https://pk.usembassy.gov/embassy-consulates/lahore/

ساعات کاری سفارت آمریکا در شهر اسلام آباد

سفارت ایالات متحده در شهر اسلام آباد از ساعت 9 صبح تا 4 بعد از ظهر از دوشنبه تا جمعه باز است. توصیه می‌شود که متقاضیان و بازدیدکنندگان از وب ‌سایت ‌های رسمی سفارت پاکستان و دیگر سایت ‌های اینترنتی برای تعیین بخشی که می‌ تواند نیازهای آن ها را برآورده کند، استفاده کنند.

سخن آخر

در این مقاله در مورد چگونگی گرفتن وقت سفارت امریکا در پاکستان اطلاعات جالبی ارائه شد و به این پرسش ها پاسخ داده شد که آیا امکان اخذ وقت سفارت امریکا در کشور پاکستان برای ایرانیان وجود دارد؟ آدرس سایت سفارت آمریکا در پاکستان چیست؟ علاوه بر این در مورد شرایط و الزامات و همچنین مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت امریکا در کشور پاکستان و یا از طریق سایت سفارت امریکا در این کشور توضیحات لازم ارائه شد. متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای امریکا از طریق سفارت آمریکا در کشور پاکستان می توانند با مشاوران موسسه اصطهباناتی مشاوره کنند. مشاوران موسسه ما با ارائه خدمات مشاوره  رایگان راهنمایی های سودمندی به متقاضیان ارائه می کنند.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *