ویزای tier 4 انگلستان ، ویزای tier 2 انگلستان و ویزای tier 1 انگلستان از جمله ویزا های مهم کشور انگلستان هستند. ما در این مقاله توضیحاتی راجع به ویزای tier 4 ارائه می دهیم.

ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان یکی از بهترین روش های مهاجرت به انگلستان است. ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان چگونه صادر می شود؟ فرق ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان با ویزاهای تحصیلی دیگر انگلستان چیست؟ در این مقاله با ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان آشنا می شوید.

این مقاله اطلاعات دقیق و کاملی در زمینه ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان ارائه می دهد، مقاله ی مذکور با از سایت رسمی سفارت برداشت شده است. موسسه حقوقی توسعه گران با همکاری وکلا و مشاورین مجرب آماده پاسخگویی به سوالات شما پیرامون انواع ویزا های انگلستان و مهاجرت به انگلستان می باشد.

نگاهی کوتاه به ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان :

شما می توانید برای ویزای دانشجویی Tier4 (عمومی) در انگلستان درخواست دهید در صورتی که سن شما 16 سال به بالا باشد و

  • به شما جایگاهی در یک رشته پیشنهاد شده باشد.
  • شما توانایی فهم، صحبت کردن و نوشتن به زبان انگلیسی را داشته باشید.
  • پول کافی برای مخارج خود و پرداخت هزینه رشته را داشته باشید-این هزینه بسته به موقعیت شما متفاوت است.
  • اهل کشوری باشید که در منطقه اقتصادی اروپا و یا سوییس نباشد.
  • دیگر نیازهای واجد شرایط را ببینید

اخذ ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان چه قدر زمان می برد؟

شما می توانید پیش از شروع تحصیل، حداکثر تا سه ماه ویزا بگیرید.

شما باید در عرض سه هفته درمورد ویزایتان تصمیم گیری کنید.

قسمت زمان فرایند راهنمایی را مشاهده کنید تا میزان زمان لازم برای اخذ ویزا در کشور خودتان را پیدا کنید.

ویزای tier 4 انگلستان

شهریه ها در زمینه ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان:

  • برای کسانی که خارج از انگلستان هستند اخذ ویزا 322 یورو هزینه دارد.
  • شما باید به ازای هر فرد تابع 322 یورور پرداخت کنید.
  • هم چنین شما بایستی مالیات بهداشت و درمان را به عنوان بخشی از درخواست تان پرداخت کنید.
  • پیش از ارسال درخواست تحصیلی چک کنید چقدر باید هزینه کنید.

چه قدر می توانید بمانید؟

شما می توانید پیش از شروع تحصیل به انگلستان بیایید.

  • اگر درس هایتان تا شش ماه طول بکشد، تا یک هفته قبل از شروع آن ها آنجا باشید.
  • اگر بیشتر از شش ماه طول بکشد، یک ماه قبل از شروع آنجا باشید.

اینکه چه مدت می توانید در آنجا بمانید بستگی به نوع رشته ای که اخذ کرده اید و آنچه پیش از این گذرانده اید دارد.

( موسسه حقوقی توسعه گران مهر ؛ مشاوره در زمینه مهاجرت به انگلستان ، تحصیل در انگلستان ، کار در انگلستان ، سرمایه گذاری در انگلستان )

توسط ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان ؛ چه کارهایی می توانید انجام دهید و چه کارهایی را نمی توانید

شما می توانید:

  • مطالعه کنید
  • به عنوان یک دانشجوی فرصت مطالعاتی کار کنید
  • برای داخل یا خارج از انگلستان درخواست دهید
  • درخواست تمدید اقامت کنید
  • کار کنید که کار کردن بستگی به سطح رشته ی شما و نوع اسپانسر شما دارد.

شما نمی توانید:

  • هزینه ی عمومی دریافت کنید
  • به عنوان یک ورزشکار حرفه ای در عملیات های ورزشی شرکت کنید

ممکن است شما قادر به وارد کردن اعضای خانواده باشید (اعضای وابسته)

2.شایستگی لازم در زمینه ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان :

شما باید:

  • یک پیشنهاد قطعی از یک جایگاه در یک رشته با یک اسپانسر با مجوز Tier 4 داشته باشید
  • پول کافی برای مخارج خود و رشته ی تحصیلی داشته باشید- این هزینه بستگی به شرایط شما دارد.

برای آگاهی از میزان هزینه و فهرست مدارک مورد نیاز قسمت راهنمایی و ضمیمه را بخوانید.

رشته ی شما:

شما می توانید یکی از رشته های زیر را برگزینید:

  • یک صلاحیت را به صورت تمام وقت انجام دهید که حداقل دارای سطح 6 از چهارچوب صلاحیت های ملی (NQF) باشد.
  • رشته ی بیگانه با سطح درجه مطالعاتی که با یک رشته آموزش عالی انگلستان مساوی است و توسط یک موسسه عالی بیگانه نیز اجرا می شود.
  • یک رشته تمام وقت با حداقل 15 ساعت در هر هفته از یک مطالعه روزانه که به سمت یک صلاحیت با درجه پایین تر اما حداقل 3 از NQF می رود.
  • یک برنامه ریزی بنیادی مشخص به عنوان پزشک یا دندانپزشک فارغ التحصیل.

ویزای tier 4 انگلستان برای فارغ التحصیلان پزشکان و دندانپزشکان

شما می توانید برای ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان درخواست دهید به شرطی که یک برنامه ریزی مشخص داشته و

  • یک درجه تعیین شده انگلستان را در پزشکی یا دندانپزشکی تمام کرده باشید
  • این درجه را از یک اسپانسر تعیین شده با Tier 4 دریافت کرده باشید
  • سال آخر یا حداقل یک سال از تحصیلتان را برای اخذ این درجه در انگلستان بگذرانید.

تاییدیه پذیرش برای تحصیل در ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان

تامین کننده ی تحصیل شما برای شما یک نامه مرجع می فرستد که به آن تاییدیه پذیرش برای تحصیل (CAS) می گویند که به شما جایگاهی را در یک رشته پیشنهاد می کند. شما برای پذیرش ویزایتان به این عدد نیاز دارید.

پس از دریافت نامه CAS شما تنها حداکثر تا شش ماه زمان دارید ویزای خود را دریافت کنید.

مطالعات بیشتر در انگلستان:

اگر شما پیش از این در انگلستان تحصیل کرده باشید تنها می توانید یک CAS برای یک رشته ی جدید دریافت کنید و :

  • در یک صلاحیت جدید در یک سطح آکادمیک بالا تحصیل می کنید
  • در یک صلاحیت جدید هم سطح تحصیل می کنید اما مربوط به سطح تحصیلات قبلی شما است.
  • دوباره امتحان می دهید و یا مراحل را تکرار می کنید
  • برای تکمیل رشته ای که در جایی دیگر مطالعه کرده اید در یک موسسه ثبت نام کنید

3- دانش انگلیسی برای ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان :

شما هنگام درخواست دادن باید دانش زبان انگلیسی خود را ثابت کنید. این معمولاً به معنی قبول شدن در آزمون زبان انگلیسی مطمئن (SELT) است .
یا بالاترخواندن، نوشتن، صحبت کردن و شنیدنمعادل با CEFR (چهارچوب اروپایی رایج برای زبان) سطح B2موسسه ای که HEI نیستسطح درجه بندی شده یا بالاترSEIT در خواندن،نوشتن،صحبت کردن و شنیدنCEFR سطح B2هر موسسه ایدرجه پایینSEIT در خواندن،نوشتن،صحبت کردن و شنیدنCEFR سطح B1(HEI)سطح درجه بندی شده

HEIها می توانند چگونگی تعیین دانش انگلیسی دانشجو را انتخاب نمایند. آنها باید:

  • CEFR سطح B2 داشته باشند به شرطی که شما در سطح درجه بندی شده یا بالاتر تحصیل می کنید.
  • در نوشتن، خواندن، صحبت کردن و شنیدن SELT و CEFR سطح B1داشته باشند شرطی که شما درحال تحصیل در درجه بالایی نباشید.

امتحان شما باید از سمت یک تامین کننده تعیین شده باشد.

برای جزییات بیشتر در این باره به قسمت راهنمایی کامل ویزا بروید.

استثنائات در ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان :

اگر شما اخیرا مدرکی را در یک درجه انگلیسی در یکی از مکان های زیر به اتمام رسانده اید نیازی به اثبات دانش انگلیسی ندارید:

  • آنتیگوا و باربودا
  • استرالیا
  • باهاماس
  • بارباداس
  • بلایز
  • دومینیکا
  • گرانادا
  • گویانا
  • ایرلند
  • جاماییکا
  • نیوزیلند
  • اس دی کیتز و نویز
  • سنت لوسیا
  • سنت وینسنت و گرینادینت
  • ترینیداد و توباگو
  • بریتانیا
  • امریکا

هم چنین در صورت داشتن شرایط زیر نیز نیازی به اثبات دانش انگلیسی نخواهید داشت:

  • ملیت کانادا یا یکی از کشورهایی که در بالا ذکر شد را دارا باشید.
  • قبلا در انگلستان به عنوان یک دانشجوی Tier4 تحصیل کرده باشید
  • قبل از 31 مارس 2009 به عنوان دانشجو در انگلستان پذیرفته شده باشید و
    آن زمان زیر 18 سال بوده اید.

4-مدارکی که باید برای ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان تهیه کنید:

مدارک مورد نیاز :

  • پاسپورت یا دیگر سند مسافرتی معتبر
  • یک عکس رنگی در سایز پاسپورت که نام تان در پشت آن نوشته شده است.
  • مدرکی که ثابت کند شما می توانید هزینه مخارج خودتان و شهریه درستان را پرداخت کنید- که این بسته به شرایط شما تفاوت دارد.
  • چنان چه زیر 18 سال دارید موافقت نامه ولی یا قیم شما مورد نیاز است.
  • اگر اهل کشوری هستید که مجبور به آزمایش دادن باشید نیاز به ارائه جواب آزمایش بیماری سل دارید.

شما نیاز به یک صفحه خالی در پاسپورت تان دارید تا ویزا را روی آن قرار دهید. هم چنین نیاز به اسناد اضافی بسته به شرایط تان دارید.

مدارک شما معمولا تا 14 روز برگشت داده می شود.

قسمت راهنمایی و ضمیمه در فهرست کامل اسناد را بخوانید و نسبت به میزان هزینه مورد نیاز برای موقعیت تان آگاهی پیدا کنید.

5-درخواست ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان

شما باید پیش از درخواست دادن قسمت راهنمایی کامل را بخوانید.

هم چنین شما نیاز به پرداخت اضافه بهای سلامت دارید که بخشی از درخواست شماست. پیش از این که درخواست دهید میزان هزینه را تخمین بزنید.

اگر قبلا مالیات بهداشت و درمان را پرداخت نموده اید باید تا 5 جولای درخواست ویزای خود را کامل کنید در غیر این صورت باید دوباره بهای آن را بپردازید.سپس می توانید هزینه ی اولیه تان را باز پس بگیرید.

درخواست خارج از انگلستان برای ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان:

  • شما باید برای دانشجوی Tier4 (عمومی) درخواست آنلاین دهید.
  • شما نیاز به داشتن اثر انگشت و عکسی که در مرکز درخواست ویزا گرفته شده دارید (برای مجوز اقامت) .
  • هز زمان که شما اعلام کنید که در انگلستان حضور دارید (حتی اگر واقعا دیر رسیده باشید) ده روز فرصت دارید مجوز اقامت تان را دریافت کنید.

ممکن است شما بسته به کشوری که در آن زندگی می کنید ویزا یا دیگر خدمات را زودتر دریافت کنید- برای این کار به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید.

شرایط ساکنان کره شمالی برای ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان :

اگر شما در کره شمالی زندگی می کنید نمی توانید درخواست آنلاین دهید.

برای دادن درخواست از کره شمالی باید :

  • فرم را از قسمت ضمیمه دانلود کنید
  • دستورالعمل ها را برای چگونگی دادن درخواست بخوانید

6- چگونگی تمدید ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان

شما می توانید ویزای هر تابعی را که روی درخواست ویزایتان قرار دارد تمدید کنید- این شامل فرزندانی می شود که در طی اقامت شما 18 سال داشته باشند.

پیش از آنکه ویزای کنونی تان منقضی شود باید درخواست بدهید.

ممکن است شما برای تمدید اقامت تان یا ادامه ی تحصیل درخواست دهید.

شما باید:

  • نیازهای واجد شرایط را برای این ویزا ببینید.
  • در انگلستان باشید

پیش از این که درخواست دهید قسمت راهنمایی کامل Teir4 را بخوانید.

شهریه ها :

  • تمدید ویزا نیاز به 439 یورو دارد.
  • شما باید برای هر تابع 439 یورو بپردازید.

هم چنین مجبورید برای هر فرد مالیات بهداشت و درمان را پرداخت کنید. پیش از آن که درخواست دهید باید میزان این هزینه را چک کنید.

چگونه اقامتان را تمدید کنید

قسمت چگونه درخواست تمدید اقامت دهیم را مطالعه کنید.

چه مدت طول می کشد؟

باید یک تصمیم گرفته شود:

  • برای درخواست های آنلاین تا هشت هفته
  • اگر از خدمات بیمه نیز استفاده می کنید هم معمولا همین قدر طول می کشد.

اگر درخواست شما پیچیده باشد و یا بیشتر طول بکشد معمولا بنا به دلایل زیر با شما تماس خواهند گرفت:

  • مدارک پشتیبانی شما نیاز به اعتبارسنجی دارد
  • شما نیاز به یک مصاحبه دارید
  • به دلایل شرایط شخصی شما (مثلا اگر پیشنیه محکومیت داشته باشید)

به محض تایید درخواست شما می توانید در انگلستان بمانید تا زمانی که تصمیمی در مورد شما اتخاذ شود. بدیهی است باید پیش از منقضی شدن ویزا اقدام به رفتن نمایید.

اطلاعات فردی برای ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان:

شما نیاز به تهیه کردن اطلاعات فردی خود دارید (اثر انگشت و عکس) . این کار 20/19یورو هزینه دارد.

شما می توانید اطلاعات فردی تان را به صورت زیر ارائه کنید:

  • در مراکز اداره ی پست.یه شرطی که درخواست آنلاین داده باشید.
  • در یک مرکز خدمات بیمه به شرطی که به طور شخصی درخواست داده باشید.

اگر درخواست تمدید ویزای شما با موفقیت همراه بود شما یک مجوز اقامت فردی دریافت می کنید.

7-تغییر ویزای ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان:

ممکن است شما بخواهید ویزایتان را از ویزایی دیگر به ویزای دانشجویی Teir4 تغییر دهید.

شما باید پیش از منقضی شدن ویزای کنونی تان درخواست دهید.

هم چنین مجبورید برای هر فرد مالیات بهداشت و درمان را پرداخت کنید. پیش از آن که درخواست دهید باید میزان این هزینه را چک کنید.

شایستگی های لازم ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان :

اگر شما در انگلستان زیر شاخه ی یکی از ویزاها یا الگوهای زیر باشید می توانید درخواست تغییر ویزا دهید:

  • Tier1 (کار بعد از مطالعه)
  • Tier2
  • Tier2
  • Tier2
  • Tier4
  • دانشجو (تحت قوانین پیش از 31 مارس 2009)
  • دانشجویی که دوباره آزمون می دهد
  • دانشجوی پرستاری
  • دانشجوی در حال نوشتن پایان نامه
  • دانشجوی فرصت مطالعاتی
  • مجوز کار
  • پزشک یا دندان پزشک فارغ التحصیل
  • الگوهای فارغ التحصیلی مهندسی و علوم
  • الگوهای فارغ التحصیلی بین المللی
  • استعداد تازه: شامل الگوهای اسکاتلند

ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان را چگونه درخواست بدهیم:

چک کنید چگونه می توانید درخواست تغییر ویزا دهید.

هم چنین باید اطلاعات فردی (شامل عکس و اثر انگشت) را تهیه کنید که 19,20 یورو هزینه دارد.

شما می توانید اطلاعات فردی تان را به صورت زیر ارائه کنید:

  • در زیرشاخه های اداره پست اگر شما آنلاین ثبت نام کرده باشید.
  • در یک مرکز خدمات بیمه اگر شما شخصی ثبت نام کرده باشید.

اگر درخواست تمدید ویزای شما با موفقیت همراه شود شما می توانید مجوز اقامت فردی تان را دریافت کنید.

چه مدت طول می کشد

یک تصمیم باید گرفته شود:

  • برای درخواست های آنلاین طی 8 هفته
  • برای خدمات بیمه نیز 8 هفته

اگر درخواست شما پیچیده باشد و یا بیشتر طول بکشد معمولا بنا به دلایل زیر با شما تماس خواهند گرفت:

  • مدارک پشتیبانی شما نیاز به اعتبارسنجی دارد
  • شما نیاز به یک مصاحبه دارید
  • به دلایل شرایط شخصی شما (مثلا اگر پیشنیه محکومیت داشته باشید)

به محض تایید درخواست شما می توانید در انگلستان بمانید تا زمانی که تصمیمی در مورد شما اتخاذ شود. بدیهی است باید پیش از منقضی شدن ویزا اقدام به رفتن نمایید.

شرایط اعضای خانواده در ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان:

اعضای خانواده شما (همراه) چنان چه بیرون از منطقه اقتصادی اروپا و سوییس باشند، ممکن است بتوانند برای ملحق شدن یا ماندن با شما در انگلستان درخواست دهند.

یک همراه می تواند :

  • هسمر شما یا همکار مدنی شما باشد.
  • زوج غیررسمی شما باشد.
  • فرزند زیر 18 سال شما باشد-اگر او طی اقامت شما در انگلستان در این جا به دنیا آمده باشد.

شما می توانید در صورت زیر برای آوردن تابعان خود اقدام کنید:

  • اگر شما توسط یک موسسه ی آموزش عالی در یک رشته ی NQF در سطح 7 یا بالاتر حدود یک سال یا بیشتر حمایت شوید
  • اگر شما یک دانشجوی دولتی در یک رشته ای باشید که بیش از 6 ماه طول بکشد.
  • اگر شما دانشجوی دکتری باشید

هم چنین آنها باید برای هر فرد مالیات درمان و بهداشت را پرداخت کنند. پیش از آن که درخواست دهند باید میزان این هزینه را چک کنند.

آنها باید در صورت پرداخت مالیات درمان و بهداشت مهاجرین تا 5 ام جولای درخواست ویزایشان را تکمیل کنند در غیر این صورت باید این هزینه را دوباره پرداخت کنند و بعد از اتمام ثبت نام هزینه اولیه را استرداد نمایند.

پس اندازها و هزینه برای ویزای tier 4 انگلستان :

شما باید نشان دهید که همراهان شما در زمان اقامت در انگلستان می توانند حمایت شوند. هر همراه باید میزان معینی پول همراه داشته باشد. این اضافه بر پولی است که شما برای مخارج خودتان کنار می گذارید.

میزان هزینه ای که تعیین می کنید بستگی به موارد زیر دارد:

  • مدت زمان رشته ی شما
  • کجای انگلستان درس می خوانید
  • اینکه شما در انگلستان درس تان را تمام کرده اید یا در حال تحصیل هستید

شما باید ثابت کنید که پول دارید و این هزینه 28 روز پیش از این که شما یا همراهان شما درخواست دهند باید در حساب بانکی شما یا آنها باشد.

جزییات بخش راهنمایی همراهان را بخوانید تا میزان هزینه مورد نیاز و مدارک لازم را مشاهده کنید.

همراهی که خارج از انگلستان درخواست می دهند

خانواده شما باید به صورت آنلاین درخواست دهند.

آنها نیاز به عکس شخصی و اثر انگشت دارند که در یک مرکز درخواست ویزا گرفته می شود.

به محضی که آنها اعلام کنند در انگلستان هستند 10 روز زمان دارند تا مجوز اقامت خود را آماده کنند.

ممکن است آنها بسته به کشوری که در آن هستند سریع تر ویزای خود را دریافت کنند.

کره شمالی:

اعضای خانواده شما در صورت اهل کره شمالی بودن نمی توانند درخواست ویزا دهند.

برای درخواست از کره شمالی باید :

  • فرم درخواست را چاپ کرده و پر نمایند.
  • دستورالعمل ها را برای چگونگی درخواست بخوانید.

درخواست همراه برای ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان :

اگر همراه شما قبلا در انگلستان بوده اند می توانند درخواست آنلاین کنند، در صورتی که بخواهند با شما بمانند و درخواست تمدید یا تغییر ویزا دهند.

توابع شما می توانند :

  • همزمان با شما باشند
  • بعدا از طریق پست یا مرکز خدمات بیمه اقدام نمایند.

اعضای خانواده در صورتی که پیش از این ویزای ویزیتور استاندارد داشته باشند ، نمی توانند به عنوان همراه در انگلستان درخواست دهند.

اطلاعات فردی

هر فرد درخواست کننده باید اطلاعات فردی اش را آماده کند (عکس و اثر انگشت). هزینه آن 19,20 یورو می شود.

آنها می توانند اطلاعات فردی شان را در :

  • مراکز اداره پست ارائه کنند در صورتی که آنلاین درخواست داده باشند.
  • در مرکز خدمات بیمه ارائه کنند در صورتی که شخصی درخواست داده باشند.

در صورت موفقیت آمیز بودن درخواست، آنها مجوز اقامت فردی را دریافت می کنند.

ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان یکی از بهترین راه های ورود به انگلستان و با توجه به امکان تغییر این ویزا می توانید از همین طریق برای مهاجرت به انگلستان استفاده نمایید.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات و جزییات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه حقوقی توسعه گران مهر تماس حاصل فرمایید. وب سایت سفارت انگلستان نیز اطلاعاتی در اختیار قرار می دهد. مشاورین و وکلای موسسه می توانند شما را در اخذ ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان یاری دهند.

2 دیدگاه برای “ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان

  1. Avatar امید گفت:

    سلام، من 43 سال دارم، کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی1376، کارشناسی ارشد جامعه شناسی، مدیر و موسس موسسه فرهنگی هنری، دارای سابقه بیمه به مدت 15 سال در موسسه آموزشی هستم فرزند 13 ساله از همسر اول دارم، همسر اول شهروند انگلیس بوده و دارای پاسپورت انگلیسی بود، میخواستم ببینم علیرغم جدا شدن پدر و مادر، و به دنیا آمدن فرزند در ایران، امکان گرفتن ویزای برای تحصیلات فرزندم در انگلستان وجود دارد یانه، وایا پسرم از تسهیلات یک بچه انگلیسی با توجه به شرایط پدر برخوردار خواهد بود البته فرزند در ایران بدنیا آمده،یا میشود گاردین گرفت از لطفتون ممنونم

    1. مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو مشاور تحصیلی و اعزام دانشجو گفت:

      با سلام
      بررسی این مسئله احتمالاً با توجه به حضانت فرزند مشخص می شود، البته بنده اطلاع دقیقی ندارم و باید با وکیل و مشاور حقوقی مسئله در این زمینه مشاروه داشته باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *