تحصیل داروسازی در آلمان

تحصیل داروسازی در آلمان یکی از گزینه های مهاجرت تحصیلی برای متقاضیان ایرانی می باشد. بر این اساس مشاوران موسسه مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی در این مقاله به بررسی معادل سازی مدرک داروسازی در آلمان، بورسیه تخصص داروسازی، رشته بیوتکنولوژی در آلمان، شرایط تحصیل داروسازی در آلمان، بیوشیمی بالینی در آلمان، رشته بیوتکنولوژی پزشکی در آلمان و بورسیه تحصیلی آلمان داروسازی پرداخته اند.

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با تحصیل داروسازی در آلمان هستید ، پیشنهاد می کنیم حتما این پادکست را گوش کنید.

مدارک لازم اخذ پذیرش رشته داروسازی در کشور آلمان

متقاضی به منظور تحصیل داروسازی در دانشگاه های داروسازی آلمان باید در مرحله اول پذیرش این رشته را از دانشگاه های داروسازی در آلمان اخذ کند. مدارک لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه های داروسازی در آلمان عبارت است از:

  • ارائه مدارک تحصیلی قبلی
  • ارائه ریزنمره های تحصیلی قبلی
  • ارائه نمره پذیرش در آزمون دوره آمادگی Studienkollege
  • ارائه رزومه تحصیلی علمی
  • ارائه مدرک مهارت زبان آلمانی در سطح B2
  • ارائه انگیزه نامه تحصیلی از هدف تحصیل در آلمان
  • ارائه توصیه نامه تحصیلی از مقاطع تحصیلی قبلی

مدارک لازم اخذ ویزای تحصیلی

متقاضیان برای اخذ ویزای تحصیل داروسازی در آلمان باید در ابتدا پذیرش تحصیلی رشته داروسازی در آلمان را از دانشگاه های این کشور اخذ کنند. متقاضیانی که قصد اقامت بیش از 3 ماه را در آلمان دارند، باید ویزای تحصیلی بلند مدت را دریافت کنند. مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیل داروسازی در آلمان عبارت است از:

  • نامه پذیرش تحصیلی دوره داروسازی از دانشگاه آلمان
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای تحصیلی
  • گواهی تمکن مالی و پرینت بانکی برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی در آلمان
  • مدرک دیپلم 12 ساله دبیرستان و پیش دانشگاهی به همراه ریزنمره های تحصیلی
  • پاسپورت با اعتبار بیش از 6 ماه
  • ارائه ۲ قطعه عکس در اندازه پاسپورت

تحصیل داروسازی در آلمان و شرایط تحصیل

از جمله شرایط تحصیل داروسازی در آلمان دارا بودن مدرک مهارت زبان آلمانی در سطح حداقل B2 می باشد. یکی دیگر از شرایط تحصیل معادل سازی مدارک تحصیلی قبلی متقاضی می باشد. علاوه بر این متقاضی برای تحصیل در رشته داروسازی در آلمان باید دارای نمره های مناسب در دروس شیمی، فیزیک، زیست شناسی و ریاضیات باشد. متقاضیان می توانند از بورسیه تحصیلی آلمان داروسازی نیز برخوردار شوند.

"<yoastmark

دوره Studienkollege

متقاضیانی که مدرک تحصیلی قبلی خود را در خارج از کشور آلمان اخذ کرده اند، باید مدارک تحصیلی آن ها برای تحصیل داروسازی آلمان مورد ارزیابی قرار گیرد. شرکت در دوره های آمادگی درسی و زبانی Studienkollege به متقاضیان تحصیل در رشته داروسازی در آلمان کمک می کند تا در دروس اصلی این رشته مهارت لازم را کسب کنند.

  • علاوه بر این متقاضیان در این دوره ها مهارت زبان آلمانی را نیز کسب می کنند.
  • مدت زمان تحصیل در این دوره ها در حدود 4 ترم یا یک سال می باشد.
  • متقاضیان پس از کسب مهارت های لازم می توانند با اخذ نمره لازم در این آزمون تحصیل در دانشگاه های داروسازی را شروع کنند.
  • دروس ارائه شده در دوره های آمادگی Studienkollege شامل ریاضیات، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، تاریخ، جامعه شناسی و آمار، تجارت و کامپیوتر و زبان آلمانی می باشد.

تحصیل در مقطع کارشناسی

متقاضیان برای تحصیل داروسازی در آلمان می توانند در یکی از 30 دانشگاه داروسازی در آلمان تحصیل کنند. مدت زمان تحصیل داروسازی در مقطع کارشناسی در حدود 4 سال می باشد. از این 4 سال در حدود 3 سال به فراگیری دروس تئوری و یک سال آموزش عملی می باشد. از آن جا که زبان تحصیل داروسازی در آلمان زبان آلمانی می باشد، متقاضی باید دارای مدرک مهارت زبان آلمانی باشد.

ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

متقاضیان پس از تحصیل در مقطع کارشناسی می توانند در دوره 2 ساله کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند. متقاضیانی که مدرک کارشناسی داروسازی خود را از خارج از کشور آلمان اخذ کرده اند، باید برای معادل سازی مدرک داروسازی در آلمان اقدام کنند. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به زبان های انگلیسی و آلمانی می باشد. متقاضیان پس از معادل سازی مدرک داروسازی در آلمان می توانند در رشته بیوتکنولوژی پزشکی در آلمان و یا بیوشیمی بالینی در آلمان ادامه تحصیل دهند.

ادامه تحصیل در مقطع دکترا

متقاضیان پس از تحصیل داروسازی در مقطع کارشناسی ارشد می توانند در دوره 3 تا 5 ساله دکترای داروسازی تحصیل کنند. متقاضیانی که مدرک کارشناسی ارشد داروسازی را از خارج از کشور آلمان دریافت کرده اند، می توانند با معادل سازی مدرک داروسازی در آلمان به تحصیل دکترای داروسازی بپردازند. دارا بودن استاد راهنما و سوپروایزر علمی در دانشگاه های آلمان و دارا بودن سوابق تحقیق و پژوهش علمی از جمله شرایط اخذ پذیرش دکترای داروسازی آلمان می باشد.

بورسیه تخصص داروسازی

دانشگاه های داروسازی در آلمان بورسیه تخصص داروسازی را به متقاضیان تحصیل داروسازی ارائه می دهند. از مهم ترین بورسیه تخصص داروسازی در آلمان موارد زیر را می توان نام برد:

  • بورسیه Friedrich Ebert Foudation Scholarship: این بورسیه تخصص داروسازی مختص دانشجویان کشورهای آسیایی، آفریقایی، آمریکای لاتین و اروپای شرقی می باشد. دانشجویان برای تحصیل تخصص داروسازی در مقطع کارشناسی ارشد ماهانه در حدود 1000 یورو دریافت می کنند.
  • بورسیه Heinrich Boll Scholarship: این بورسیه تخصص داروسازی به دانشجویان در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی اعطا می شود. دانشجویان مقطع دکترا داروسازی که به زبان غیرآلمانی تحصیل می کنند، می توانند بورسیه تخصص داروسازی را ماهانه به میزان 1300دلار دریافت کنند.

زبان تحصیل برای رشته داروسازی

متقاضیان تحصیل در آلمان باید دارای مدرک مهارت زبان آلمانی در سطح B2  و یا  C1 باشند. متقاضیانی که برای تحصیل در رشته داروسازی در آلمان فاقد مدرک مهارت زبان آلمانی می باشند، می توانند پس از اخذ پذیرش مشروط از دانشگاه های داروسازی در آلمان در دوره های آمادگی زبان آلمانی در دانشگاه ها و کالج های این کشور شرکت کند. زبان تحصیل در دانشگاه ها به زبان آلمانی است. البته متقاضیان تحصیل به زبان انگلیسی می توانند در دانشگاه های خصوصی با پرداخت شهریه در رشته داروسازی آلمان تحصیل کنند.

تحصیل داروسازی در آلمان به طور رایگان

کشور آلمان با ارائه تحصیل رایگان داروسازی یکی از مناسب ترین کشورهای جهان از لحاظ هزینه های تحصیل می باشد. متقاضیان برای تحصیل داروسازی به طور رایگان می توانند از بورسیه های تحصیلی داروسازی بهره مند شوند.

"<yoastmark

از جمله شرایط اخذ بورسیه های تحصیلی و شرایط تحصیل داروسازی در آلمان به طور رایگان دارا بودن مقاله های تحقیقی و پژوهشی، دارا بودن مدرک مهارت زبان آلمانی سطح B2 و یا C1، دارا بودن توصیه نامه های علمی از اساتید مقطع تحصیلی پیشین را می توان نام برد.

دلایل تحصیل داروسازی

متقاضیان تحصیل داروسازی برای انتخاب دانشگاه های داروسازی در آلمان دلایل فراوانی دارند. اعتبار مدرک تحصیلی و وجود فرصت های شغلی مناسب پس از تمام شدن تحصیل داروسازی را می توان از مهم ترین دلایل متقاضیان ذکر کرد.

  • وجود آزمایشگاه های مجهز، دارا بودن امکانات آموزشی پیشرفته، حمایت از دانشجویان مستعد و اعطای کمک هزینه های تحصیلی و بورسیه های عالی و همچنین فراهم کردن شرایط تحقیق و پژوهش در رشته داروسازی از دیگر دلایل مهاجرت تحصیلی متقاضیان برای تحصیل داروسازی می باشد.
  • متقاضیان با تحصیل در مقطع کارشناسی می توانند در رشته بیوتکنولوژی پزشکی در آلمان و یا رشته بیوتکنولوژی در آلمان و یا بیوشیمی بالینی در آلمان ادامه تحصیل دهد.

هزینه تحصیل داروسازی در آلمان

هزینه تحصیل داروسازی در آلمان در دانشگاه های دولتی و دانشگاه های خصوصی بسیار متفاوت می باشد. تحصیل در دانشگاه های دولتی به زبان آلمانی به صورت رایگان و بدون پرداخت شهریه تحصیلی می باشد.

  • هزینه های زندگی دانشجویی سالانه در حدود 1000 یورو می باشد.
  • هزینه های تحصیل داروسازی در دانشگاه های دولتی به طور رایگان می باشد. البته دانشجویان برای تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان باید هزینه اندک 250 یورو در هر ترم را برای بیمه تحصیلی و بلیط حمل و نقل و امور اداری را پرداخت کنند.
  • هزینه های تحصیل در دانشگاه های خصوصی سالانه تا ۲۰.۰۰۰ یورو می باشد.

هزینه های زندگی دانشجویی

هزینه های زندگی و تحصیل در آلمان در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی مقرون به صرفه و مناسب می باشد. از مجموع هزینه های زندگی در آلمان بالاترین هزینه مربوط به اجاره بهای مسکن و محل اقامت می باشد. متقاضیان برای کاهش هزینه های مسکن می توانند در خوابگاه های دانشجویی اقامت کنند. آن ها می توانند محل اقامت خود را با دانشجویان دیگر به اشتراک بگذراند.

  • هزینه اجاره بهای ماهانه یک آپارتمان یک خوابه در شهر در حدود 7500یورو می باشد.
  • هزینه صرف غذا در یک رستوران معمولی در حدود 45 یورو می باشد.
  • هزینه حمل و نقل یک طرفه مترو در حدود 3 یورو می باشد.

دانشگاه های معتبر ارائه دهنده رشته داروسازی

دانشگاه های داروسازی در آلمان دارای رتبه های برتر جهانی و جایگاه علمی معتبری می باشند. در لیست دانشگاه های داروسازی آلمان 5 دانشگاه برتر قرار دارد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم:

دانشگاه گوته فرانکفورت

این دانشگاه از برترین دانشگاه های بین المللی آلمان می باشد. این دانشگاه رشته های بیوشیمی بالینی در آلمان و رشته داروسازی در آلمان را ارائه می دهد.

دانشگاه فرایبورگ

دانشگاه فرایبورگ از جمله دانشگاه های داروسازی معتبر و برتر در آلمان محسوب می شود. دانشجویان در این دانشگاه مدل سازی، پیش بینی اثرات بیولوژیکی مولکولی، شناسایی اثر درمان، تحلیل داروها بر بدن انسان و واکنش های دارویی مختلف را فرا می گیرند.

دانشگاه ماربورگ

این دانشگاه در لیست دانشگاه های داروسازی در آلمان از قدیمی ترین ها محسوب می شود. از مجموع 25000 دانشجوی در حال تحصیل در این دانشگاه در حدود 12% دانشجوی بین المللی می باشند.

دانشگاه TU Braunschweig

این دانشگاه در لیست دانشگاه های داروسازی در آلمان از جمله بزرگترین دانشگاه محسوب می شود. این دانشگاه دارای بیش از 600 دانشجوی داروسازی مشغول تحصیل می باشد. دانشجویان در حین تحصیل داروسازی در این دانشگاه در حوزه های زیست فعال، تجزیه شیمیایی، فرمول دارویی، تاثیر داروها بر بدن انسان، توسعه دارویی و پژوهش و تحقیق بر مولکول های بیووائیت به تحقیق و پژوهش می پردازند.

دانشگاه TU Braunschweig

دانشگاه TU Braunschweig

دانشگاه Greifswald

این دانشگاه در لیست دانشگاه های داروسازی در آلمان از جمله قدیمی ترین دانشگاه ها می باشد. در حال حاضر در حدود 12000 دانشجوی بین المللی در این دانشگاه در رشته داروسازی در حال تحصیل می باشند.

موقعیت کار پس از تحصیل

فارغ التحصیلان رشته داروسازی در آلمان اگر در حین تحصیل برای یافتن کار در این کشور اقدام کنند و با یافتن کارفرما و کار در شرکت های دارویی شرایط لازم را فراهم کنند، می توانند به راحتی پس از فارغ التحصیلی در این کشور مشغول کار و اشتغال شوند.

  • فارغ التحصیلان پس از تمام شدن تحصیل می توانند در فرصت 18 ماهه جستجوی کار در این کشور کار مناسب خود را پیدا کنند.
  • فارغ التحصیلان پس از 5 سال کار و اشتغال در رشته داروسازی می توانند برای اخذ مجوز اقامت دائم آلمان اقدام کنند.

تحصیل داروسازی در آلمان و مزایای تحصیل

متقاضی با تحصیل و اقامت و زندگی در این کشور برتر از مزیت های فراوانی برخوردار می شود. از مزیت های تحصیل در رشته داروسازی در آلمان موارد زیر را می توان نام برد:

  • اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال
  • ارائه فرصت جستجوی کار پس از فارغ التحصیلی برای یافتن کار مناسب
  • امکان تبدیل ویزای تحصیلی آلمان به ویزای کار آلمان
  • اخذ اقامت دائم و شهروندی با کار و اشتغال پس از فارغ التحصیلی

خدمات موسسه اصطهباناتی

 متقاضیان برای آگاهی از شرایط تحصیل داروسازی در آلمان می توانند با مشاوره با کارشناسان موسسه های مهاجرتی اقدام کنند. متخصصان مهاجرت و کارشناسان موسسه های مهاجرتی با ارائه مشاوره های مهاجرتی بهترین گزینه را به متقاضیان ارائه می کنند. یکی از برترین موسسه های مهاجرتی در سطح کشور موسسه مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی می باشد که با برخورداری از مشاوران و کارشناسان ارشد و بین المللی مشاوره های سودمندی را به متقاضیان در مسیر مهاجرت ارائه می دهند.

سخن آخر

این مقاله به بررسی تحصیل داروسازی در آلمان پرداخت و چگونگی تحصیل در دانشگاه ها را مورد بررسی قرار داد. به طور کلی از مجموع موارد ذکر شده می توان دریافت که متقاضی برای تحصیل این رشته باید دارای مدرک مهارت زبان آلمانی B2 و تمکن مالی کافی باشد. در این مقاله معادل سازی مدرک داروسازی در آلمان، لیست دانشگاه های داروسازی آلمان، رشته بیوتکنولوژی در آلمان، رشته بیوتکنولوژی پزشکی در آلمان، بیوشیمی بالینی در آلمان و بورسیه تحصیلی آلمان داروسازی مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

اگر در مورد رشته داروسازی در آلمان نیازمند اطلاعات بیشتر می باشید، می توانید از خدمات مشاوره ای مهاجرتی موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی برخوردار شوید. متخصصان مهاجرت این موسسه برتر در شعبه های تهران، شیراز، اصفهان، تبریز و مشهد با آگاهی از به روزترین قوانین حقوقی و مهاجرتی تلاش می کنند تا سریع ترین و بهترین گزینه مهاجرتی را به شما ارائه دهند.

سوال های متداول در مورد تحصیل داروسازی در آلمان

  1. آیا امکان تحصیل داروسازی در آلمان به طور رایگان وجود دارد؟

بله، متقاضیان با دارا بودن مدرک زبان آلمانی می توانند به طور رایگان در دانشگاه های دولتی آلمان تحصیل کنند.

  1. شرایط اخذ بورسیه داروسازی در آلمان چیست؟

دارا بودن مقاله های تحقیقی، دارا بودن مدرک مهارت زبان آلمانی سطح B2 و یا C1، دارا بودن توصیه نامه های علمی از اساتید دوره تحصیلی قبلی.

  1. مهم ترین شرط تحصیل داروسازی در آلمان چیست؟

دارا بودن مدرک مهارت زبان آلمانی B2 و دارا بودن نمره های مناسب در دروس پایه دبیرستان و شرکت در دوره آمادگی درسی زبانی.

  1. هزینه های زندگی در حین تحصیل در آلمان چقدر است؟

 سالانه در حدود 10000 یورو می باشد.

  1. هزینه زندگی دانشجویی رشته داروسازی در آلمان چه مواردی را پوشش می دهد؟

 هزینه های خورد و خوراک، پوشاک، حمل و نقل و هزینه های تفریح و سرگرمی.

  1. هزینه تحصیل داروسازی در آلمان در دانشگاه های خصوصی چقدر است؟

 سالانه تا ۲۰.۰۰۰ یورو.

  1. تحصیل داروسازی در آلمان در مقطع کارشناسی چگونه است؟

مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی در حدود 4 سال می باشد. از این 4 سال در حدود 3 سال به فراگیری دروس تئوری و یک سال آموزش عملی می باشد.

  1. زبان تحصیل داروسازی در آلمان در مقطع کارشناسی چیست؟

از آن جا که زبان تحصیل آلمانی می باشد، متقاضی باید دارای مدرک مهارت زبان آلمانی باشد.

  1. چه متقاضیانی باید معادل سازی مدرک داروسازی در آلمان را انجام دهند؟

متقاضیانی که مدرک تحصیلی قبلی خود را در خارج از کشور آلمان اخذ کرده اند، باید مدارک تحصیلی آن ها مورد ارزیابی قرار گیرد.

  1. دروس ارائه شده در دوره های آمادگی Studienkollege کدامند؟

 ریاضیات، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، تاریخ، جامعه شناسی و آمار، تجارت و کامپیوتر و زبان آلمانی

  1. پس از چند سال فارغ التحصیلان مجوز اقامت آلمان را اخذ می کند؟

پس از 5 سال کار و اشتغال در رشته داروسازی.

1/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *