همه چیز درباره زندگی در کانادا

کشور کانادا در قاره آمریکای شمالی واقع شده است و بعد از روسیه دومین کشور پهناور جهان می باشد. این کشور از 10 استان و 3 قلمرو تشکیل شده است و دارای مناظر طبیعی فوق العاده ای می باشد. کانادا از جنوب به کشور امریکا، از غرب به اقیانوس آرام، از شرق به اقیانوس اطلس و از شمال نیز به اقیانوس شمالی منتهی می شود. به دلیل این تنوع جغرافیایی، کانادا تبدیل به کشوری با آب و هوای متفاوت شده است، اما با این حال این کشور دارای زمستان هایی سرد و طولانی و تابستان هایی معتدل می باشد. جمعیت کانادا طبق آخرین سر شماری 2021، 38.2 میلیون نفر می باشد و پایتخت آن، شهر اتاوا است. در این مقاله قصد داریم راجع به کشور کانادا و شرایط زندگی در این کشور صحبت کنیم، لطفا با ما همراه باشید.

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

زندگی در کشور کانادا

کشور کانادا یکی از بهترین کشور ها در زمینه اقتصادی می باشد که اقتصاد آن ثبات زیادی دارد. کانادا کیفیت های یک زندگی ایده آل را دارد و همین امر باعث شده که افراد بومی و حتی مهاجر، در رفاه کامل در آن زندگی کنند و این کشور مقصد بسیاری از مهاجرین از گوشه کنار دنیا، برای مهاجرت باشد. داشتن سیستم بهداشت در سطح بالا، نظام آموزشی مناسب، نرخ پایین جرم و جنایت و قانون مداری در کانادا، این کشور را به مکان مناسبی برای زندگی تبدیل کرده است. ایرانیان به دلایل مختلفی از جمله تحصیل و کار به کانادا مهاجرت می کنند و زندگی در کشور کانادا برای آن ها، مانند دیگر شهروندان کانادایی می باشد. این کشور مردمی مهربان و با محبت دارد که رفتار خوبی نیز با مهاجران دارند.

کیفیت زندگی در کشور کانادا

همان طور که در بالا گفته شد، کانادا کشوری است با اقتصاد قوی و امکانات رفاهی مناسب، که هر شخصی آرزوی زندگی در این کشور را دارد. اقتصاد در کانادا مدام در حال رشد است و نرخ تورم آن 2.3 درصد می باشد. میانگین درامد سالانه افراد در این کشور حدود 40 هزار دلار می باشد، که افراد می توانند هر سال مقدار زیادی از درامد خود را حفظ کنند. نرخ بیکاری در این کشور بسیار  پایین و حدود 6.8 درصد می باشد. همان طور که قبلا به آن اشاره شد، سیستم بهداشت در این کشور از استاندارد بالایی برخوردار است و همه درمان های پزشکی در دسترس مردم قرار دارند و هزینه این خدمات مقرون به صرفه می باشد. هزینه تحصیل در مدارس کانادا رایگان است و این کشور از بهترین دانشگاه ها برخوردار است به طوری که سالانه دانشجویان بین المللی زیادی از سراسر جهان برای تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند. این کشور مناظر زیبا و شگفت انگیزی دارد و جاذبه های آن، افراد زیادی را مجذوب خود می کند. بزرگ ترین شهر های این کشور، مونترال، ونکوور و تورنتو می باشند که از شهر های معروف کانادا به شمار می روند. زندگی در تورنتو و دیگر شهر های بزرگ این کشور از کیفیت بالایی برخوردار است.

 

کانادا یکی از بهترین مقصد های مهاجرتی به شمار می رود

هزینه زندگی در کشور کانادا

کانادا یکی از بهترین کشور ها برای زندگی بوده و محبوب بسیاری از مردم دنیا می باشد. افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند، قبل از آمدن به این کشور مسائل زیادی  از جمله آب و هوا، فرهنگ و آداب و رسوم مردم و … را بررسی می کنند. در این میان از همه مهم تر، هزینه زندگی در کانادا است که بررسی آن اهمیت زیادی دارد. کانادا از کشور هایی است که نسبت به وسعت خود، جمعیت کمی دارد و به دلیل داشتن اقتصاد پویا، مقصد بسیاری از مهاجران برای کار و تحصیل می باشد. به طور کلی هزینه های زندگی در کشور کانادا به سه دسته تقسیم می شود:

  • هزینه هایی که فرد به صورت جاری پرداخت می کند، مثل هزینه هایی که برای خوراک، پوشاک، حمل و نقل، قبض آب، برق و تلفن، مالیات، اینترنت و … انجام می شود.
  • هزینه هایی که فرد یک بار در زندگی پرداخت می کند و عموما سنگین هستند مانند خرید خودرو و مسکن.
  • هزینه هایی که با زندگی و اقامت در کانادا برای فرد به وجود می آید و نوعی هزینه برای آینده تلقی می شود، مثل پس انداز برای زمان بیکاری، بیمه عمر، هزینه بیماری های دشوار و یا هزینه سفر.

در حالت کلی مورد خرید های روزانه با 33 درصد و مورد اجاره خانه با 30 درصد از کل هزینه های افراد، جزء گرانترین آیتم های زندگی در این کشور محسوب می شوند. آیتم های دیگر عبارتند از: حمل و نقل با سهم 10 درصد، رستوران با سهم 13 درصد، اشتراک با سهم 7 درصد، تفریح با سهم 5 درصد و پوشاک دارای سهم 2 درصد که جزء مخارج زندگی در این کشور به شمار می روند.

هزینه زندگی دانشجویی در کشور کانادا

اگر شما هم قصد تحصیل در کانادا را دارید، مانند بسیاری از افراد دیگر که به این کشور مهاجرت تحصیلی می کنند، علاوه بر دانستن شرایط پذیرش تحصیلی و قوانین لازم برای درخواست ویزای دانشجویی، لازم است هزینه زندگی دانشجویی در کانادا را نیز براورد کنید و با توجه به شرایط موجود برنامه ریزی نمایید. در واقع باید به این سوالات جواب بدهید: هزینه حدودی زندگی دانشجویی در کانادا چقدر است؟ ارزان ترین شهر ها برای تحصیل کدامند؟ برای براورد هزینه زندگی دانشجویی باید چه کار کنیم؟ و سوالاتی از این قبیل.

هزینه های تحصیل و زندگی دانشجویی در کانادا، به عوامل مختلفی از جمله رشته و مقطع تحصیلی، شهر محل تحصیل، دانشگاه مورد نظر و سبک زندگی فرد بستگی دارد. به طور کلی شهریه تحصیل در کانادا حداقل 16 تا 17 هزار دلار می باشد و ممکن است در بعضی دانشگاه ها، این مبلغ تا 35 هزار دلار در سال نیز برسد. البته برخی دانشگاه ها هزینه خیلی پایینی دارند که کمتر از 10 هزار دلار در سال می باشد، اما این دانشگاه ها بسیار اندک هستند. هزینه کتاب های درسی، ثبت نام، بیمه، لوازم التحریر و … نیز به شهریه دانشگاه ها اضافه می شود که حدود 2 تا 6 هزار دلار به هزینه دانشجو اضافه خواهد شد.

 

هزینه های زندگی دانشجویی در کانادا، به عوامل مختلفی از جمله رشته و مقطع تحصیلی، شهر محل تحصیل و سبک زندگی فرد بستگی دارد

در کنار هزینه هایی که نام برده شد، دانشجویان نیاز به یک سر پناه دارند و برای خوابگاه نیز باید سالانه مبلغی بین 3000 تا 7500 دلار کانادا در نظر بگیرند. به طور کلی هزینه خوابگاه بنا به شهر محل تحصیل، تعداد اتاق ها، وعده های غذایی و تجهیزاتی که دارد متفاوت خواهد بود ولی معمولا دانشجویان بعد از گذشت یک سال از آغاز تحصیلشان، ترجیح می دهند یک منزل خصوصی و آپارتمان در سطح شهر اجاره کرده و به صورت مشترک با هم خانه های خود، اجاره آن را بپردازند. اجاره خانه در هر شهر از کانادا با شهر دیگر متفاوت است. برای مثال در شهر های بزرگ تر مانند تورنتو، ونکوور و کلگری، اجاره خانه بیشتر از شهر های کوچک می باشد. البته نا گفته نماند که با این وجود باز هم این مقدار هزینه از هزینه اجاره در شهر هایی همچون نیویورک و لندن مناسب تر است.

به طور کلی هزینه اجاره خانه در کانادا به صورت ماهانه 750 تا 2200 دلار کانادا می باشد که در صورت اجاره اشتراکی این آپارتمان ها، هزینه آن مقرون به صرفه تر خواهد بود.  علاوه بر اجاره مسکن، هزینه هایی مانند قبض برق و آب و … نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد، که ماهانه حدود 150 دلار برای قبوض و شهرداری پرداخت می شود و ماهانه حدود 50 تا 70 دلار برای اینترنت هزینه خواهد شد.

شرایط زندگی در کانادا چگونه است

ابتدا به بررسی وضعیت اشتغال، اقتصاد و غیره می پردازیم؛

  • اشتغال

کانادا برای تمام افراد بومی این کشور که به دنبال دسترسی آسان به بخش های خدمات عمومی و نیمه عمومی هستند، محل خوبی به شمار می رود. این کشور برای تازه واردین ماهر یا نیمه ماهر اشتغال خوبی را فراهم می کند. با این حال برخی تازه وارد ها که تنها با یک مدرک دانشگاهی و بدون مهارت خاصی به این کشور می آیند باید برای یافتن کار تلاش کنند. بر اساس آمار کانادا، فارغ التحصیلان دانشگاهی نیمی از جمعیت مهاجران فقیر کانادا را تشکیل می دهند. بخش مشکل افراد ماهر، به دست آوردن مجوز و مدارک لازم برای کار است.

  • اقتصاد

پس از این که برنامه تحت عنوان جت فایتر کشور کانادا در ازای تکنولوژی اتوپکت آمریکا با تعطیلی مواجه شد، ورود زودهنگام کانادا به عرصه تکنولوژی های جدید – حمل و نقل هوایی، رادیو، تلفن، واکسن – در اواسط قرن بیستم خیلی خوب دوام نیاورد. در اوایل دهه 1970، پس از فاجعه “جزیره سه مایلی” صنعت هسته ای کانادا به تعطیلی کشیده شد. بخش زیادی از صنعت کاناداکه از لحاظ تکنولوژی ضعیف است، هم اکنون در مکزیک و جنوب آمریکا می باشد. صنایع نفت و منابع طبیعی کشور کانادا با دنیای پاک تر پس از COP21 در تضاد است.

  • سلامت در کانادا

سیستم سلامت کانادا یکی از ستون های هویتی این کشور می باشد. به طور کلی این بخش خوب جواب داده است، اما جامعیت ندارد. یکی از دلایل نگرانی در این بخش، افزایش هزینه های درمان می باشد. با وجود کمبود دارو (در خارج از کمک)، هزینه بالای داروها می تواند از لحاظ اقتصادی نابودکننده باشد. برخی از افراد به شدت بیمار کانادایی ترجیح میدهند بمیرند تا اینکه خانواده خود را با کوله باری از قرض تنها بگذارند. دخالت کمیسیون حقیقت و هماهنگی کانادا در مدارس شبانه روزی، جریمه 100 میلیون دلاری به خاطر آزار و اذیت توسط پلیس سواره نظام سلطنتی کانادا و دیگر رسوایی ها، نام و چهره کانادا را خراب کرده است.

  • اولین ساکنین کانادا

با اینکه کانادا از لحاظ کیفیت زندگی رتبه ششم (در سال 2017) در دنیا را دارد، رتبه افراد بومی آن 63 می باشد. جمعیت آنها 4% کل جمعیت کانادا بوده و از 5 نفر، 1 نفر در زندان به سر می برد. آمار خودکشی این افراد در دنیا جزو بیشترین ها می باشد. کسانی که به جنوب مهاجرت کرده اند تا از استانداردهای پایین آب آشامیدنی و بحران های خانگی فرار کنند، قربانی فشارهای اجاره نشینی شده و غرق در الکل و مواد مخدر می شوند. خصوصا دختران و زنان بومی کانادا بیشتر از پناهنده ها در سرزمین مادری خود در معرض خطر هستند.

نحوه رفتار کشور کانادا با این افراد را می توان نوعی نسل کشی فرهنگی دانست و روز به روز بدتر هم می شود. افراد بومی از پاپ فرانسیس می خواهند به خاطر واقعه مدارس شبانه روزی عذرخواهی کند، همانطور که Bendict XVI در سال 2010 در ایرلند از بازمانده ها و قربانیان کلیسا عذرخواهی کرد.

مزایا و معایب زندگی در کانادا

بهترین شهر های کانادا برای زندگی

برای مهاجرت به کانادا و زندگی در این کشور، لازم است تا  بهترین شهر کانادا برای زندگی را بشناسید و در مورد آن تحقیق کنید. به طور کلی محلی که برای سکونت انتخاب می کنید، تاثیر زیادی بر مسیر زندگی شما دارد، بنا براین بسیار مهم است که برای تعیین شهری که قرار است در آن زندگی کنید، وقت بگذارید. پس با ما همراه باشید تا بهترین شهر های کانادا برای زندگی را به شما معرفی کنیم.

به طور کلی نمی توان بهترین شهر کانادا را برای زندگی تعیین کرد، زیرا از نظر هر شخص معیار ها، فرق می کنند. برخی از شهر های خوب کانادا بازار کار مناسبی دارند، در حالی که برخی دیگر مسکن با قیمت پایین ارائه می دهند. اما می توان محبوب ترین مقاصد مهاجرتی این کشور را نام برد که عبارتند از شهر هایی همچون: مونترال، کلگری، ونکوور، تورنتو و اتاوا که از نظر شرایط زندگی، بهترین مقاصد به شمار می روند. در ادامه مختصری در مورد بهترین شهر ها برای زندگی در کانادا توضیح می دهیم:

مونترال

مونترال بزرگ ترین شهر در استان کبک می باشد که زبان مردم آن فرانسوی است. جمعیت این شهر در سال 2017 حدود 1.78 میلیون نفر بوده است و آب و هوایی نیمه قاره ای دارد که زمستان هایی بسیار سرد و تابستان هایی گرم و مرطوب دارد. مونترال فرصت های شغلی مناسبی دارد، به همین دلیل از شهر های محبوب برای مهاجرت تحصیلی محسوب می شود. مونترال جزء ارزان ترین شهر های مشهور کانادا برای زندگی به شمار می رود که هزینه های زندگی در آن نسبت به دیگر شهر های کانادا، کم تر می باشد.

کلگری

کلگری یکی از بهترین شهر های کانادا برای تحصیل می باشد و به دلیل داشتن دانشگاه های برتر، مورد توجه دانشجویان بین المللی قرار گرفته است. کلگری یکی از بهترین شهر های کانادا برای زندگی می باشد که مواردی مانند سامانه حمل و نقل مناسب، مالیات فروش اندک و نرج جرم و جنایت بسیار پایین سبب شده که این شهر از هر لحاظ برای زندگی مناسب باشد. در این شهر مهاجران زیادی زندگی می کنند و همین امر سبب شده که فرهنگ بسیار متنوعی داشته باشد. میانگین هزینه زندگی در شهر کلگری سالانه حدود 33.855 دلار کانادا تخمین زده شده است که هزینه بالایی برای زندگی است که البته نسبت به کشور های دیگر، خیلی هم بالا نیست.

ونکوور

ونکوور کانادا برای زندگی گزینه ای بسیار مناسب می باشد. این شهر دارای طبیعتی بسیار زیبا می باشد که آن را تبدیل به شهری محبوب برای زندگی نموده است. علاوه بر این از نظر آموزش، محیط زیست و فرهنگ، شهری است که رتبه بالایی دارد. ونکوور نیز فرهنگ های زیادی در خود دارد که آن را برای مهاجرت افراد از دیگر کشور ها مناسب نموده است. این شهر فرصت های شغلی فراوانی در زمینه ساخت و ساز، گردشگری، معدن، جنگل داری، فناوری و ارتباطات و همچنین خدمات شخصی دارا می باشد. میانگین هزینه زندگی در ونکوور حدود 40.680 دلار کانادا در سال می باشد.

ارزانترین شهر کانادا برای زندگی

کشور کانادا از گذشته محبوب ترین مقصد برای مهاجران سراسر دنیا بوده است و افراد زیادی علاقه دارند برای کار و تحصیل به این کشور پیشرفته مهاجرت نمایند. اما هزینه ی زندگی برای مهاجران اهمیت ویژه ای دارد، چرا که افراد در شروع مسیر باید شهری را انتخاب کنند که هزینه های زندگی در آن کم باشد، تا بتوانند خود را پیدا کنند. این موضوع برای دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در این کشور را دارند و نمی توانند برای تامین هزینه های خود،  شغل تمام وقت داشته باشند، بسیار حائز اهمیت می باشد. موسسه مهاجرتی اصطهباناتی در این مقاله سعی دارد تا ارزان ترین شهر های کانادا برای زندگی را به شما عزیزان ارائه دهد.

عوامل مختلفی مانند هزینه خوراک و پوشاک، اجاره مسکن و هزینه حمل و نقل در ارزان و یا گران بودن شهر های مختلف تاثیر گذار هستند. که البته میزان درامد و حقوق دریافتی شما نقش تعیین کننده ای در این مسئله خواهد داشت، چرا که با داشتن دستمزد بالا، هزینه های دیگر نیز افزایش خواهد یافت. قاعدتا در شهر های کوچک تر، درامد کمتر می باشد ولی به همان نسبت نیز هزینه های زندگی پایین تر خواهد بود. در ادامه ارزان ترین شهر های کانادا را معرفی می کنیم:

  • شربروک
  • اوشادا
  • تاندربی
  • سنت کاترین
  • کیچنر
  • وینیپگ
  • آبوتسفورد
  • مونکتون

 مزایا و معایب زندگی در کشور کانادا

امروزه مهاجرت به کانادا در حال رشد می باشد و افراد زیادی از روش  های مختلف تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و … به این کشور مهاجرت می کنند. زندگی در هر کشوری شرایط مخصوص به خود را دارد و قطعا کشوری مثل کانادا با داشتن اقتصادی پیشرفته، فرصت های شغلی مناسب، دانشگاه ها و مدارس پیشرفته و … مکان خوبی برای زندگی خواهد بود. اما از آن جایی که هر جایی خوبی ها و بدی هایی را نیز دارد، کانادا نیز از این قاعده پیروی می کند. در این بخش می خواهیم مزایا و معایب زندگی در این کشور را بررسی کنیم، پس با ما همراه باشید.

 

امکانات رفاهی و اجتماعی بالا از مهم ترین مزایای زندگی در کانادا می باشد

مزایای زندگی در کشور کانادا

از مزایای زندگی در کشور کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سیستم بهداشتی قوی
  • فرصت های شغلی مناسب
  • نرخ پایین جرم و جنایت
  • سیستم آموزشی پیشرفته
  • پذیرش مهاجر
  • تنوع فرهنگی
  • داشتن طبیعتی زیبا
  • استاندارد های بالای زندگی
  • امکانات رفاهی و اجتماعی بالا
  • حمایت دولت از مردم
  • امن بودن این کشور
  • داشتن مردمی مهربان

معایب زندگی در کانادا

در کنار تمام خوبی هایی که کشور کانادا برای زندگی دارد، یک سری معایب نیز می توان برای آن برشمرد که در واقع مشکلات زندگی در کانادا به شمار می روند. این معایب در ادامه آورده شده است:

  • آب و هوای سرد و زمستان های طولانی
  • فاصله جغرافیایی شهر ها از یکدیگر
  • هزینه های بالای زندگی
  • مالیات
  • وجود قوانین دولتی بیش از اندازه
  • سیستم مراقبت بهداشتی 

مراقبت های بهداشتی در کانادا، بدون توجه به شدت شرایط، به لطف برنامه جهانی سلامت عمومی، رایگان است.
مهاجران برای برخورداری از منافع سلامتی باید حداقل 3 ماه اقامت داشته باشند. خدمات رایگان سلامتی به بیمارستان ها و کلینیک های خاصی محدود نمی شود. می توانید به راحتی به مرکز مراقبت های بهداشتی منتخب خود مراجعه کنید و از درمان رایگان بهره مند شوید.

  • پس انداز بیشتر

بسیاری از کارگران خارج از کشور در ابتدا به دلیل دریافت حقوق خود به صورت دلار کانادایی از حقوق بیشتر بهره مند می شوند. به عبارتی دیگر می توانند پول بیشتری ذخیره کنند و می توانند از پس هزینه هایی بر بیایند که معمولاً در کشور خود قادر نبودند.

  • مالیات

منافع مالیاتی برای افراد مختلف نیز وجود دارد. پرورش کودک در کانادا نیز می تواند برای شما مزایای مالیاتی داشته باشد، زیرا دولت از خانواده ها و رفاه کودکان حمایت می کند. سن کودک به علاوه ظرفیت مالی والدین، میزان حمایت از سوی دولت و میزان کسری مالیات را تعیین می کند.

  • تحصیلات رایگان با کیفیت

تحصیلات در کانادا برای کانادایی ها نه تنها رایگان است، بلکه با کیفیت بسیار بالا است. در مقایسه با مدارس عمومی فیلیپینی که هر کلاس دارای یک معلم و 65 دانش آموز، بدون صندلی و کتاب های کافی، سرویس بهداشتی های کثیف و معلم هایی با حقوق کم می باشد، کیفیت آموزش کانادا از طریق تأمین مواد مورد نیاز برای تجربه یادگیری مطلوب ارائه می شود، البته خاطر نشان می کنم که تحصیل در کانادا برای ایرانی ها به عنوان دانشجوی بین المللی رایگان نیست، البته با توجه به این روزها که تعداد زیادی از ایرانی ها به دنبال تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کانادا و به طور کل در خارج از کشور هستند، راه هایی برای اخذ اقامت کانادا و ارزان شدن هزینه تحصیل این  افراد وجود دارد.

  • فرصت های بیشتر برای افرادی که تلاش می کنند

به دلیل اینکه کانادا یک کشور جهان اولی است، اکثر مواردی که در آمریکا به طور معمول امکان پذیر است در کانادا نیز ارائه می شود. کانادا برای افرادی که می خواهند به آرزوها و اهداف خود برسند فرصت هایی را ایجاد می کند؛ گرچه ممکن است وضعیت مالی مردم جوابگوی آن نباشد. کانادا نیز دارای محیطی سالم، پارک های عمومی و جاذبه های شگفت انگیز می باشد که بسیاری از آنها برای خانواده های جوان ایده آل و رایگان است.

برخی از معایب کانادا

  • خانواده های جدا از هم

یکی از بزرگترین چالش هایی که مهاجرت به کانادا و سایر کشورها به همراه خود دارد، ترک عزیزان، خویشاوندان و دوستان است. شما با هم زبانان کمتری در خارج از کشور سر و کار دارید. مسئله ای که در مورد زندگی در طرف دیگر جهان بسیار مهم است این است که برای برقراری ارتباط باید تفاوت زمانی را نیز در نظر گرفت.

  • کانادا می تواند مکان بسیار سردی برای زندگی باشد

یادگیری وفق دادن سریع خود با فرهنگ و محیط یک مانع دیگر است. برخی از مردم با آب و هوای سرد احساس راحتی نمی کنند و به راحتی مریض می شوند. شما باید نزدیک به 7 ماه در دماهای زیر 30 درجه سانتی گراد کت زمستانی بپوشید. چنین تجربه ای می تواند شما را به سمت مرزهای گرم خانه های خانوادگی سوق دهد.

  • نرخ مالیاتی بالا

همچنین با وجود کاهش و منافع مالیاتی باید از مالیات های نسبتاً بالا متعجب شد که بین 20 تا 30 درصد از حقوق شما را در بر می گیرد. این میزان به سایر منابع درآمد شما بستگی دارد و به اینکه جزو کدام گروه هستید. شما نیز باید هنگام خرید کالا 15 % بپردازید. به طور خلاصه کانادا می تواند محیط گرانی برای زندگی باشد. پوشش نقره ای به این معنی است که حداقل می دانید پول مالیات های شما کجا می رود.

  • یافتن شغل مطلوب می تواند سخت باشد

شرکت ها ممکن است به دنبال “کارآزموده کانادایی” باشند، اما اگر همه آنها به دنبال چنین شخصی باشند، چگونه می توانید شغلی بیابید؟ بسیاری از مهاجرین مشاغل یقه سفید خود را در کشور خود رها می کنند و برای مشاغلی مثل راننده تاکسی، خدمه فروش یا نگهبانی اینجا می مانند.

هنجار های زندگی در  کشور کانادا

مردم هر کشوری یک سری عادت ها و اخلاق های مخصوص به خود و جامعه خود را دارند که برای افرادی که قصد مهاجرت به آن کشور را دارند واجب است تا این هنجار ها را بشناسند. قاعدتا مردم کشور کانادا نیز از این قاعده مستثنی نیستند. در واقع هنجار ها، مواردی هستند که مردم یک کشور به آن احترام زیادی قائل هستند و زیر بنای بسیاری از رفتار های آن ها محسوب می شوند. با دانستن هنجار های مربوط به مردم کانادا، خواهید توانست زندگی خوبی در این کشور داشته باشید. برخی از این هنجار ها عبارتند از:

غیر رسمی و معمولی بودن

افرادی که تجربه زندگی در کانادا را دارند، عنوان کرده اند مردم این کشور از نظر لباس پوشیدن و صحبت کردن و … بسیار معمولی هستند و در مهمانی ها و مراسم آن ها، خبری از لباس های رسمی نیست و در کل یکدیگر را با نام کوچک صدا می زنند.

برابری بین افراد

افراد در کانادا بدون در نظر گرفتن تبعیض جنسیتی و نژادی کنار یکدیگر زندگی می کنند و همه مردم صرف نظر از مواردی چون سن، عقیده، جنسیت و نژاد با هم برابر هستند.

داشتن فرهنگ های متنوع

کشور کانادا با پذیرفتن مهاجران از کشور های مختلف، تبدیل به کشوری قدرتمند شد و امروزه نیز به فرهنگ مردمی که ساکن آن هستند، احترام زیادی قائل است.

وقت شناس بودن

یکی دیگر از هنجارهایی که در کانادا وجود دارد، آن تایم بودن و وقت شناسی می باشد. مردم این کشور وقت شناسی را نشانه احترام و تعهد شما می دانند و همیشه 5 یا 10 دقیقه زودتر از وقت مورد نظر، در محل قرار حاضر می شوند.

حفظ حریم شخصی

مردم کانادا بسیار بر روی حریم شخصی حساس هستند و معتقدند هر کس بنا به اعتقاد و نظری که دارد محترم است و از این که در مورد مسائل شخصی مثل درامد، دین و مذهب، زندگی خانوادگی و … با آن ها بحث کنید، ناراحت می شوند و مورد خشم آن ها قرار خواهید گرفت.

 

شناختن هنجار های مردم کانادا برای زندگی در این کشور ضروری است

عشق به محیط زیست

مردم کانادا علاقه زیادی به محیط زیست دارند و احترام و ارزش بسیاری برای آن قائلند. کانادایی ها همواره در جهت حفظ و بقای محیط زیست خود تلاش می کنند و سیاست های هم سو با محیط زیست را دنبال می کنند.

آمار بیکاری کشور کانادا

بیکاری در دسامبر 2018 در کانادا 5.6 درصد بود که به همان اندازه ماه قبل بوده است که البته با توجه به اوضاع اقتصادی انتظار می رفت به 5.7 درصد برسد. این میزان کمترین آمار بیکاری در کانادا از سال 1976 است، یعنی از زمانی که اطلاعات قابل مقایسه ارائه شد. پس از ایجاد 94.1 هزار شغل در نوامبر، در ماه دسامبر 9.3 هزار شغل ایجاد شده که این مقدار بر اساس پیش بینی های بازار باید 5.5 هزار می بود. در حالیکه اشتغال نیمه وقت پیشرفت داشته است (+28.3 هزار نفر)، اما اشتغال تمام وقت کاهش داشته است (-18.9 هزار نفر).

در دسامبر آمار اشتغال در نیوفاندلند و لابرادور افزایش داشت (+2700 نفر) در حالی که در آلبرتا (-17000 نفر) و نیوبرانزویک (-3100 نفر) و جزیره پرنس ادوارد (-1200 نفر) کاهش داشته است. در استان های دیگر تغییرات اندکی مشاهده شده است.

درحالیکه به طور کلی آمار اشتغال ثابت بوده است، افراد بیشتری در کارخانه ها (+24000 نفر)، در انبارها و حمل و نقل (+15000 نفر) و بخش های سلامت و همیار اجتماعی (+11000 نفر) مشغول کار شده اند. در همین حال، افراد کمتری در تجارت های خرد و کلان (-26000 نفر) و اداره امور عمومی (-17000 نفر) مشغول به کار بوده اند.

در بخش های دولتی و خصوصی تعداد افراد شاغل به اندازه کمی تغییر داشته، در حالیکه خوداشتغالی افزایش داشته است. نرخ مشارکت نیروی کار در دسامبر 65.4 درصد بوده و نسبت به ماه قبل تغییری نداشته است.

پس از افزایش 2.3 درصدی نرخ اشتغال در 2017 و 1.2 درصدی در 2016، در 2018، آمار اشتغال به اندازه 0.9 درصد یا 163000 نفر افزایش داشته است. در طول سال، نرخ بیکاری، 0.2 درصد کاهش داشته و به 5.6 درصد رسیده است که این میزان کمترین آمار بیکاری در کانادا از سال 1976 است، یعنی از زمانی که اطلاعات قابل مقایسه ارائه شد. اشتغال تمام وقت در 2018 شیب رو به بالا داشته و به میزان 185000 نفر یا 1.2 درصد افزایش داشته است، در حالیکه اشتغال نیمه وقت تغییری نکرده است.

برخورد و رفتار مردم کانادا با مهاجرین و خارجی ها

طبق آمار Pew، در سال 2017، 7.8 میلیون نفر از افرادی که در کشور کاناد مشغول به زندگی اند در این کشور متولد نشده اند. متداول ترین کشور هایی که این جمعیت از آن ها نشات میگیرد، عبارت اند از چین (710000)، بریتانیا (620000) و هند (600000 ). افرادی که در آمریکا متولد شده اند نیز، 310000 نفر از این جمعیت را تشکیل می دهند. به طور کلی باید گفت که کانادا در سرتاسر دنیا به عنوان یک کشور مهاجر پذیر شنااخته شده است و همانطور که نخست وزیر وقت این کشور ، جاستین ترودو اخیرا در فوریه سال گذشته اعلام کرده است، درهای کانادا به سوی مهاجرت و تجارت باز است واین کشور پذیرای مهاجرین است.

اما با این وجود، مردم کانادا چه احساسی در مورد این حجم از مهاجرین دارد و در طی این سال ها چه چیزی تغییر کرده است؟ اگر به دهه ی 1990 نگاهی دوباره بیندازید، متوجه می شوید که حساسیت مردم در ارتباط با این موضوع با شکل امروزی آن تا حد قابل توجهی تغییر کرده است. طبق تحقیقات میدانی صورت گرفته توسط موسسه The Globe and Mail، در سال 1994، 26 درصد از مردم کانادا و در سال 2018، 60 درصد آنها، از مهاجرت های صورت گرفته گله ای ندارند و بر این باورند که آمار مهاجرت در این کشور بیش از حد بالا نیست.

علاوه بر آن، تغییر مشابهی در پاسخگویی به این سوال که آیا مدعیان پناهندگی و مهاجرت کانادا قابل اعتماد اند یا خیر صورت گرفته است. در سال 1994 ، این آمار بسیار پایین بود و تنها 11 درصد از مردم به مهاجرین اعتماد داشتند در حالی که در حال حاضر 45 درصد از مردم بر این باورند که این مهاجرین حقیقی اند و کار آنها قانونیست. این در حالیست که 38 درصد از مردم اعتقاد دارند پناهندگان برای ورود به این کشور در مورد وضعیت خود دروغ های زیادی می گویند و نباید به آنها اعتماد کرد.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم شرایط زندگی در کانادا را توضیح دهیم و جوانب زندگی در آن را شرح دهیم.  قطعا هر شخصی که قصد مهاجرت به این کشور را دارد، ابتدا باید اطلاعات لازم را در مورد آن کسب کند. قاعدتا تصمیم مهاجرت به کانادا هوشمندانه ترین تصمیمی است که افراد می توانند اتخاذ کنند. شرایط مناسب زندگی در این کشور، داشتن مردمی مهربان و مودب، برخورداری از امکانات بالای رفاهی و اجتماعی و فراهم بودن فرصت های شغلی مناسب، سبب شده بسیاری از افراد در سراسر دنیا مجذوب زندگی در این کشور شوند. اگر قصد مهاجرت به این کشور را دارید، می توانید با متخصصان ما در موسسه مهاجرتی اصطهباناتی تماس بگیرید و با کمک گرفتن از وکلا و مشاوران حقوقی ما در این زمینه، به بهترین شیوه به این کشور مهاجرت کرده و اقدام به اخذ اقامت دائم این کشور نمایید.

سوالات متداول

  1. بزرگ ترین شهر های کشور کانادا کدامند؟

تورنتو بزرگ ترین شهر کانادا است و پس از آن شهر های مونترال، ونکوور و کلگری  بزرگ ترین شهر های این کشور می باشند.

  1. سرعت اینترنت در کانادا چگونه است؟

به دلیل نبود فیلترینگ در این کشور، مردم اکثر کار های خود را از طریق اینترنت انجام می دهند و سرعت اینترنت تقریبا 10 تا 15 مگا بایت در ثانیه می باشد.

  1. هزینه های زندگی در کانادا چگونه است؟

این هزینه بسته به شهری که افراد در ان زندگی می کنند متفاوت می باشد اما به طور کلی ماهانه بین 700 تا 1200 دلار هزینه زندگی در این کشور خواهد بود.

  1. راه های مهاجرت به کانادا کدامند؟

در حالت کلی افراد می توانند از طریق تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و تولد به این کشور مهاجرت نمایند.

  1. چگونه می توان برای دریافت تابعیت کانادا اقدام کرد؟

برای گرفتن تابعیت این کشور موارد زیر الزامی است:

  • داشتن اقامت دائم این کشور
  • نداشتن سوء سابقه کیفری
  • قبولی در آزمون شهروندی کانادا
  • پرداخت مالیات حداقل به مدت 3 سال
  • تسلط به زبان انگلیسی و یا فرانسوی
  1. آیا داشتن وکیل مهاجرتی، در فرایند بررسی پرونده های مهاجرتی در این کشور موثر است؟

صرفا داشتن وکیل مهاجرتی، دلیل قطعی ای برای بررسی سریع تر پرونده های مهاجرتی افراد نمی باشد، اما یک وکیل مهاجرتی با تجربه می تواند به شما در تکمیل مدارک مورد نیاز و انتخاب بهترین روش مهاجرتی کمک بسیاری نماید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *