در این مقاله یک نگاه مختصر در خصوص شرایط اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال و موارد مورد نیاز برای زندگی در پرتغال آورده شده است.

ویزای پرتغال

پرتغال بخشی از منطقه شنگن می باشد که متشکل از یک گروه (25 کشور اروپایی) که تمام کنترل های مرزی بین آنها لغو شده است خواهد بود. این کشورهامواردی نظیر: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا ، سوئد و سوئیس را در بر خواهند گرفت.  به خاطر داشته باشید که با در اختیار داشتن یک ویزای شنگن، شما قادر به سفر آزادانه در میان این کشورها خواهید بود.

قانون تابعیت و اقامت و راه های اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال یا اخذ شهروندی این کشور چگونه است ؟ ایا کودک با تولد در این کشور از اتباع کشور محسوب می شود و میتواند تابعیت و اقامت کسب کند ؟ چه مدت ماندن در کشور موجب اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال می شود؟ آیا با ازدواج هم می توان تابعیت و اقامت را به دست آورد؟

در این مقاله شما با مباحثی نظیر راه های مهاجرت نظیر شرایط مهاجرت از طریق تولد فرزند یا ازدواج، مهاجرت از طریق تخصص یا خرید ملک آشنا خواهید شد.

راه ها و شرایط اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال

در این قسمت به بررسی راه های اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال می پردازیم:

اگر شما هم خواهان تابعیت و اقامت در پرتغال هستید وکلای مجرب ما در موسسه توسعه گران مهر واقع در شیراز که از معتبرترین موسسه مهاجرت کشور می باشد میتوانند شما را یاری دهند و یا به سایت سفارت پرتغال مراجعه کنید. امید است که این مطلب توانسته باشد اطلاعات مفیدی در اختیار شما خواننده گرامی قرار دهد.

شرایط اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال

آیا برای ورود به پرتغال به ویزا نیاز است؟

جهت ورود به شما ممکن است به یک ویزا و یا گذرنامه نیاز داشته باشید و در بعضی از موارد تنها وجود یک کارت شناسایی ضروری خواهد بود. اتباع اتحادیه اروپا، سوئیس، آندورا، لیختن اشتاین برای ورود به این کشور تنها به کارت هویت نیاز خواهند داشت. برای افراد دیگر، ارائه گذرنامه ای معتبر برای حداقل شش ماه پس از ورود به پرتغال کفایت خواهد کرد.

فقط اتباع اتحادیه اروپا و شهروندان کشورهای زیر می توانند در این کشور برای حداکثر 90 روز بدون ویزا بماند.
آندورا، آرژانتین، استرالیا، بولیوی، برزیل، برونئی، بلغارستان، کانادا، شیلی، کاستاریکا، کرواسی، قبرس، جمهوری چک، السالوادور، استونی، گواتمالا، هندوراس، هنگ کنگ، مجارستان، ایسلند، اسرائیل، کره، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، ماکائو، مالزی، مالت، مکزیک، موناکو، نیوزیلند، نیکاراگوئه، نروژ، پاناما، پاراگوئه، لهستان، رومانی، سان مارینو، سنگاپور، جمهوری اسلواکی، اسلوونی، سوئیس، اروگوئه، ایالات متحده آمریکا، شهر واتیکان و ونزوئلا.

در هنگام ورود، آنها ممکن است تمکین مالی شما برای امور مالی در طول مدت اقامت را در نظر بگیرند. آنها همچنین ممکن است بلیط بازگشت و یا حداقل اثبات استطاعت شما برای خرید را بخواهند.

اتباع اتحادیه اروپا مجاز به ورود به کشور به مدت سه ماه با هدف پیدا کردن یک شغل و یا راه اندازی یک کسب و کار خواهند بود. بخاطر داشته باشید که اتباع اتحادیه اروپا حقوق برابری با کارگران پرتغالی خواهند داشت.

اگر شما هنوز هم مطمئن نیستید که آیا برای امر نیاز به ویزا می باشد و یاخیر، با سفارت پرتغالی در کشور مادری خود در ارتباط باشید.

به چه مدارکی نیاز خواهد بود؟

اگر شما نیاز به دادن درخواست برای ویزا دارید، شما ممکن است به آوردن مدارک خاصی نیاز داشته باشید.  معمولا شما به ارائه یک گذرنامه معتبر با یک صفحه خالی ویزا، فرم درخواست و یک عکس گذرنامه رنگی نیاز خواهید داشت. اگر شما به درخواست ویزای توریستی مبادرت ورزیده اید شما ملزم به ارائه یک کپی از برنامه خود، رزرو، اثبات عزیمت و دیگر ترتیبات، اثبات منابع مالی کافی و بیمه بهداشت و درمان نیاز خواهید داشت.

اگر شما برای ویزای کسب و کار درخواست داده اید، شما احتمالا ملزم به اخذ یک نامه از کارفرمای خود و یا نامه ای از وکیل، حسابدار، مدیر بانک خود و یا اتاق بازرگانی محلی خواهید بود.  بخاطر داشته باشید که دانشجویان به اثبات ثبت نام در موسسه پرتغالی نیاز خواهند داشت.

اگر شما در حال انتظار برای اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال خود می باشید، شما بایستی حدود یک یا دو هفته برای ویزای توریستی و دو تا سه ماه برای ویزای دانشجویی و یا کسب و کار صبر کنید.

اخذ ویزای کوتاه مدت بین EUR 25 و EUR 200 هزینه را در بر خواهد داشت. بخاطر داشته باشید که این ویزا برای مدت 30 یا 90 روز معتبر خواهد بود.  اما باید بدانید که ویزای دانشجویی تا پایان دوره تحصیلی معتبر خواهد بود.

مجوز اقامت در پرتغال

خدمات مهاجرتی پرتغال (Serviço Estrangeiros E Fronteiras، SEF) با صدور مجوز اقامت را برای شما تضمین خواهد کرد.
SEF سازمانی می باشد که دقیقی در خصوص اقامت کوتاه مدت و یا بلند مدت و به زبان انگلیسی مدت در اختیار افراد قرار خواهد داد. پاسخ سوالات متداول خود را در این مقاله بیابید.

اگر شما به سمت پرتغال حرکت کرده اید و یا قصد اقامت در این کشور به بیش از شش ماه را در سر دارید، شما بایستی کارت اقامت (Autorização Residência) خود را اخذ نمایید. کسانی که در این کشور کار می کنند، دانش آموزان خود اشتغال، کسانی که قصد زندگی کردن را دارند، افراد بازنشسته و یا اعضای خانواده در زمره این گروه نیز قرار خواهند داشت.

پیشنهاد می شود که برای اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال در اداره منطقه ای و یا هیئت SEF در منطقه محل اقامت خود نیز درخواست دهید.

مطلب فوق با کوشش همکاران ما در موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) جمع آوری شده است، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه در دفاتر تهران و شیراز تماس حاصل فرمایید. امید است که مطلب فوق توانسته باشد، هر چند مختصر کمکی به اطلاعاتی شما در زمینه تابعیت و اقامت پرتغال کرده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر قوانین جدید شرایط مهاجرت می توانید به وب سایت اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال مراجعه نمایید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط اخذ تابعیت و نحوه مهاجرت از روش های دیگر مثل ثبت شرکت و سرمایه گذاری، مهاجرت تحصیلی و اقامت بعد از تحصیل می توانید با مشاورین موسسه مهاجرت تماس حاصل فرمایید و توسط مشاوره کارشناسان حقوق بین الملل و وکیل مهاجرت با این مسائل آشنا شوید.

در نهایت موسسه حقوقی توسعه گران مهر از بهترین موسسات حقوقی کشور آماده پاسخگوی تلفنی و حضوری شما دوست و هموطن عزیز و کلیه امور مربوط به پذیرش و اخذ ویزا و اقامت دائم پرتغال با گارانتی و تضمین کامل می باشد.

[rd_line color=”#79b900″ line_pos=”center”]
[rd_line color=”#79b900″ line_pos=”center”]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *