اقامت مالزی

کشور پیشرفته و زیبای مالزی که این روزها از مقاصد مهم مهاجران محسوب می شود، در جنوب شرقی آسیا قرار دارد. بر این اساس در این مقاله روش های اخذ اقامت مالزی را مورد بررسی قرار می دهیم. در این مقاله می خوانید:

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

چرا اقامت در مالزی؟

کشور مدرن و پیشرفته مالزی در سال های اخیر به واسطه اتخاذ سیاست های میانه رو در میان کشورهای جهان از ثبات اقتصادی و سیاسی و به طبع آن امنیت و ثبات اجتماعی خوبی برخوردار است. این کشور که یکی از اعضا سازمان ملل متحد می باشد، با تسهیل روند مهاجرت مهاجران و شرایط اخذ اقامت در سال های اخیر مقصد مهاجران فراوانی بوده است. این کشور همواره مرکز فعال تجارت و بازرگانی بوده است. مالزی با تقلید از روش چهار قدرت بزرگ اقتصادی آسیا از وابستگی به معادن و کشاورزی به اقتصاد صنعتی تبدیل شد. پایین بودن نرخ بیکاری، پایین بودن هزینه زندگی در مالزی، امنیت و رفاه اجتماعی بالا و وجود جاذبه های طبیعی و تاریخی این کشور را می توان از مهم ترین دلایل مهاجرت مهاجران و متقاضیان ایرانی به این کشور نام برد. بر این اساس مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی در این مقاله به بررسی علمی و مستند روش های اخذ اقامت مالزی پرداخته اند. اگر قصد اخذ اقامت این کشور را دارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید و با ما همراه باشید.

اخذ ویزای اقامت مالزی

متقاضیان اخذ اقامت دائم کشور مالزی می توانند از طریق سرمایه گذاری، کار و تحصیل در مالزی اقامت این کشور را اخذ کنند. متقاضیان بدین منظور باید دارای تخصص کاری و حرفه ای ویژه باشند و سوابق کاری درخشانی در حوزه کاری خود داشته باشند. برخورداری از سن مناسب و توانایی های حرفه ای در کار و دارا بودن مهارت زبان انگلیسی و ارائه مدارک زیر از شرایط لازم برای اخذ ویزای کار مالزی محسوب می شود:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای اقامت
  • پاسپورت معتبر و مدارک هویتی
  • گواهی عدم سوپیشینه
  • سند ازدواج متقاضی و مدارک هویتی فرزندان متقاضی

اقامت مالزی از طریق تحصیل

معتبر بودن دانشگاه ها ی مالزی، پایین بودن هزینه های زندگی و تحصیل و عدم نیاز به مدرک مهارت زبان از جذابیت های فراوان تحصیل در این کشور  می باشد. علاوه بر این مزیت ها، دانشجو می تواند در همه مقاطع تحصیلی با اخذ مجوز کار دانشجویی به کار و اشتغال و کسب درآمد و تجربه کاری بپردازد. دانشگاه های مالزی در رتبه بندی و رنکینگ جهانی یونسکو به عنوان یازدهمین کشور برتر برای تحصیل دانشگاهی معرفی شده است. برخی از دانشگاه های مالزی شعبه هایی از دانشگاه های کانادا، آمریکا و سوئیس می باشند. طول مدت تحصیل در مقطع کارشناسی مالزی در حدود ۴ سال، کارشناسی ارشد در حدود یک تا ۲ سال و دکترا در حدود ۳ تا ۴ سال می باشد.اگر متقاضی فاقد مدرک مهارت زبان انگلیسی باشد، می تواند در دوره های آمادگی زبان یک ساله در کشور مالزی شرکت کند و قبل از دانشگاه مدرک زبان خود را دریافت و ویزای تحصیلی مالزی را اخذ کند. دانشجویان با تمام شدن دوره تحصیلی خود در صورتی که از شرکت و یا موسسه ای در این کشور پیشنهاد شغلی داشته باشد، می تواند با اشتغال در آن شرکت ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کند.مدت اعتبار ویزای کاری مالزی ۱۰ سال است و پس از تمام شدن این مدت متقاضی با لحاظ شرایطی می تواند این ویزا را تمدید کند. اخذ اقامت مالزی از طریق تحصیل چندان راحت نمی باشد، در واقع متقاضی باید از اداره مهاجرت مالزی مجوز کار را دریافت کند. متقاضی می تواند پس از تمام شدن دوره تحصیلی با مدرک معتبر این کشور به کشورهای اروپایی مهاجرت کند و با یافتن شغل در این کشورها به راحتی اقامت این کشورهای اروپایی را اخذ کند.

اقامت مالزی از طریق کار

کشور مالزی به دلیل پایین بودن نرخ بیکاری و وجود فرصت های شغلی فراوان از جمله کشورهای مناسب برای متقاضیانی است که قصد کار و اشتغال در کشورهای خارجی پیشرفته را دارند. متقاضی اخذ اقامت مالزی از طریق اخذ ویزای کار این کشور می تواند اقدام کند. متقاضی برای اخذ ویزای کار مالزی باید دارای دعوتنامه از کارفرمای مالزیایی باشد. بدین منظور متقاضی باید دارای مدرک تحصیلی لیسانس به بالا و سوابق کاری حرفه ای و همچنین مدرک مهارت زبان انگلیسی باشد. محدودیت سنی زیر ۲۷ سال و همچنین دارا بودن تخصص کاری و حرفه ای در شغل مورد نظر برای اخذ ویزای کار مالزی الزامی می باشد.
اگر حقوق مشخص شده ماهانه متقاضی از طرف کارفرمای مالزیایی تا ۵۰۰۰ رینگت باشد، متقاضی می تواند برای اخذ ویزای کار اقدام کند. اگر این حقوق و دستمزد در حدود ۸۰۰۰ رینگت باشد، مدت زمان دریافت ویزای کار تا یک هفته کاهش می یابد و همچنین احتمال دریافت اقامت طولانی مدت این کشور افزایش می یابد.

اقامت مالزی از طریق کار

اقامت مالزی از طریق کار

اقامت مالزی از طریق سرمایه گذاری

در این روش متقاضی با برنامه اقامت طلایی و سرمایه گذاری می تواند اقامت مالزی را دریافت کند. بر این اساس متقاضی زیر ۵۰ سال باید گواهی و اسناد مالی برای ارائه تمکن مالی ۱۳۵.۰۰۰ دلار آمریکا و دارا بودن درآمد ماهانه حداقل ۳۰۰۰ دلار آمریکا را ارائه دهد. متقاضی سپس باید مبلغ ۸۰.۰۰۰ دلار آمریکا را در یک بانک مالزیایی سپرده گذاری کند. پس از گذشت یک سال متقاضی می تواند نصف این مبلغ سپرده را برای خرید خانه و ملک و یا تحصیل در دانشگاه های مالزی صرف کند. اما نمی تواند دخل و تصرفی در نصف دیگر سپرده داشته باشد.متقاضی بالای ۵۰ سال باید گواهی و اسناد مالی برای ارائه تمکن مالی۹۵.۰۰۰ دلار آمریکا و دارا بودن درآمد ماهانه حداقل ۳۰۰۰ دلار آمریکا را ارائه دهد. متقاضی سپس باید مبلغ ۴۰.۰۰۰ دلار آمریکا را در یک بانک مالزیایی سپرده گذاری کند. پس از گذشت یک سال متقاضی می تواند یک سوم این مبلغ سپرده را برای خرید خانه و ملک و یا تحصیل در دانشگاه های مالزی صرف کند. اما نمی تواند دخل و تصرفی در دو سوم دیگر سپرده داشته باشد.برنامه اقامت طلایی امکان دریافت ویزای ۱۰ ساله را برای متقاضی و خانواده وی فراهم می کند. بر این اساس متقاضی و خانواده وی می توانند آزادانه بدون نیاز به اخذ ویزا به این کشور رفت و آمد کنند. علاوه بر این همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال متقاضی می توانند برای مجوز اقامت مالزی درخواست دهند.

اقامت مالزی از طریق سرمایه گذاری

اقامت مالزی از طریق سرمایه گذاری

اقامت مالزی از طریق خرید ملک

متقاضی سرمایه گذاری در مالزی می تواند به خریداری خانه و ملک در این کشور بپردازد و از این طریق به یک سرمایه گذاری مطمئن دست یابد و همچنین اقامت این کشور را اخذ کند. متقاضی می تواند بدون هیچ گونه محدودیتی اقدام به خرید خانه و ملک در این کشور کند اما نمی توانند زمین های زراعی و کشاورزی را خریداری کنند. متقاضی برای خرید خانه و ملک در مالزی باید در حدود ۱ میلیون رینگت سرمایه گذاری کند.

اقامت مالزی از طریق مهارت

متقاضیانی که دارای مهارت کاری و حرفه ای می باشند، می توانند در کشور مالزی مشغول کار و تحصیل شوند. مالزی به افراد ماهر و حرفه ای نیاز مبرم دارد. متقاضیانی که در حوزه های ورزش، علم و فناوری، بهداشت و پزشکی و امور مالی و بانکی دارای تخصص و مهارت کاری و حرفه ای می باشند، در اولویت اخذ ویزای این کشور قرار دارند. متقاضیان بدین منظور باید گواهی و توصیه نامه های کاری مبنی بر دارا بودن مهارت کاری ویژه در کشور خود را ارائه دهد تا آژرانس های کاریابی مالزیایی برای درخواست اقامت متقاضی اقدام کند.

اقامت مالزی از طریق تخصص کاری

متقاضیان حرفه ای دارای تخصص کاری می توانند از طریق ارائه مدارک مربوط به تخصص حرفه ای و کاری خود برای اخذ ویزای کار و اخذ اقامت مالزی اقدام کنند. در این روش متقاضی باید به مدت ۳ سال در یک شرکت و یا سازمان معتبر دولتی در مالزی اشتغال داشته باشد و علاوه بر این دارای گواهی کاری و سوابق حرفه ای رضایت بخش و عالی از کار قبلی در کشور خود باشد.

اقامت مالزی از طریق ازدواج

متقاضی اخذ اقامت کشور مالزی از طریق ازدواج با شهروند این کشور باید اثبات کند که این ازدواج صرفا به منظور اخذ اقامت این کشور انجام نشده است و این ازدواج بر پایه علاقه متقابل و تعهد صورت گرفته است. پس از گذشت ۱۰ سال از ازدواج درصورتی که واقعی بودن ازدواج ثابت شود، متقاضی می تواند برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کند.

  • این ازدواج باید در دفاتر رسمی ثبت ازدواج مالزی ثبت شود و هر دو طرف ازدواج با برگزاری مراسم مذهبی و سنتی ازدواج خود را در این کشور ثبت و قانونی کنند.
  • متقاضی ازدواج باید با ارائه گواهی و اسناد مالی اثبات کند که توانایی تامین هزینه های زندگی خود و همسر خود در طی زندگی مشترک در کشور مالزی را دارا می باشد.
  • این ازدواج باید بر طبق قوانین مالزی به رسمیت شناخته شده باشد.
  • دو طرف ازدواج باید بیشتر از ۲۱ سال داشته باشند.
  • هر دو طرف ازدواج باید گواهی سوپیشینه و مدارک آزمایش سلامتی خود را به اداره ازدواج ارائه دهند.
اقامت مالزی از طریق ازدواج

اقامت مالزی از طریق ازدواج

اقامت مالزی از طریق تولد

به طور کلی کشورهای جهان به منظور اعطای تابعیت بر اساس دو قانون خون و خاک عمل می کنند. بر اساس قانون خون اگر کودکی در یک کشور مشخص از پدر و مادری متولد شود که دارای تابعیت آن کشور باشد، آن کودک نیز تابعیت آن کشور را اخذ می کند. بر اساس قانون خاک اگر کودکی در خاک یک کشور مشخص متولد شود، صرف نظر از تابعیت پدر و مادر، این کودک تابعیت آن کشور را اخذ می کند. کشور مالزی از این لحاظ بر اساس قانون خون عمل می کند.

  • اگر کودکی که دارای پدر و مادر اهل مالزی است در این کشور متولد شود، این کودک تابعیت مالزی را دریافت خواهد کرد.
  • اگر پدر و مادر کودک متولد شده در کشور مالزی نامعلوم باشد، دولت این کشور باتوجه به آینده این کودک، تابعیت این کشور را به این کودک اعطا می کند.

اقامت مالزی از طریق پناهندگی

متقاضی اخذ اقامت دائم مالزی از طریق پناهندگی می تواند اقامت این کشور را اخذ کند. البته موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی به هیچ عنوان گزینه پناهندگی را به متقاضیان مهاجرت به کشورهای جهان پیشنهاد نمی دهند و ذکر این مطلب در این مقاله صرفا در جهت آگاهی و اطلاع متقاضیان از روش های اخذ اقامت دائم این کشور می باشد و هدف دیگری ندارد.بر اساس بررسی های کنوانسیون ژنو، کشور مالزی از جهت حمایت و حفاظت از پناهندگان اقدامات مناسب را انجام نمی دهد و وضعیت پناهندگان در این کشور نامناسب می باشد. به طور کلی این کشور مهاجرپذیر نمی باشد و بر اساس بررسی های سالانه کنوانسیون ژنو درصد بسیار زیادی از پناهندگان به این کشور دارای شرایط مناسب برای اخذ اقامت این کشور از روش های قانونی می باشند. به همه متقاضیان مهاجرت به کشورهای جهان توصیه می شود که روش های قانونی دیگر را امتحان کنند.

آسان ترین روش اخذ اقامت مالزی

آسان ترین و راحت ترین روش اخذ اقامت کشور مالزی دارا بودن تمکن مالی فراوان می باشد. متقاضی باید در یکی از بانک های مالزی یک حساب بانکی افتتاح کند و حداقل مبلغ ۲ میلیون دلار در آن سپرده گذاری کند. متقاضی تا ۵ سال نباید دخل و تصرفی در این سپرده ۵ ساله داشته باشد و پس از ۵ سال می تواند این پول را پس بگیرد. متقاضی در این روش تمکن مالی کافی می تواند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را در مالزی به همراه داشته باشد و برای خود و خانواده خود درخواست اقامت دائم این کشور را ارائه دهد.

سریع ترین روش اخذ اقامت مالزی

اگر متقاضی با اخذ ویزای کار در یک شرکت معتبر دولتی و یا موسسه معتبر خصوصی مالزی مشغول به کار باشد و به مدت ۳ سال در این شغل به فعالیت مشغول باشد، می تواند از کارفرمای خود بخواهد که برای وی درخواست اقامت دائم مالزی را ارائه دهد. متقاضی می تواند با بهره مندی از توصیه نامه مثبت کارفرما و موسسه و شرکتی که در آن مشغول کار می باشد و همچنین سوابق کاری خوب در کشور خود امکان صدور این مجوز اقامت را افزایش دهد. نتیجه این درخواست در مدت زمان یک ماه اعلام می شود.

اقامت دائم و تابعیت مالزی

متقاضیان از روش های ذکر شده در این مقاله مانند تحصیل و کار و یا سرمایه گذاری می توانند برای اخذ اقامت دائم مالزی اقدام کنند. یکی از شرایط مهم در اخذ اقامت دائم این کشور تبعیت از قوانین و مقررات کشور مالزی می باشد. متقاضیان باید با زبان این کشور آشنایی داشته باشند و حق هیچ گونه مشارکتی در هر حزب و انجمن مالزی را ندارند. متقاضیان باید این موضوع را مد نظر داشته باشند که دولت مالزی در هر زمان می تواند اقامت دائم آن ها را لغو کند. متقاضی به منظور اخذ تابعیت کشور مالزی باید تابعیت فعلی خود را ترک کند و و تابعیت مالزی را اخذ کند. دارا بودن تابعیت مضاعف در مالزی به رسمیت شناخته نمی شود. علاوه بر این متقاضیان باید به مدت ۱۰ سال به واسطه کار و اشتغال و یا تحصیل و سرمایه گذاری در این کشور اقامت داشته باشند تا واجد شرایط اخذ تابعیت این کشور شوند.

مزایای اقامت مالزی

متقاضیانی که از طریق روش های ذکر شده در این مقاله اقامت این کشور را به دست می آورند، از مزیت های مهم زیر برخوردار می شوند:

  • رفت و آمد بدون نیاز به ویزا به مالزی
  • امکان اشتغال و کار و فعالیت اقتصادی در مالزی
  • امکان اخذ اقامت و تابعیت برای فرزندان
  • امکان سفر به کانادا و نیوزلند از مالزی بدون بازگشت به کشور خود و اخذ ویزا
  • امکان اقامت و زندگی در کشور مالزی به طور نامحدود
  • امکان اخذ وام های بانکی با بهره و سود کمتر
  • تحصیل فرزندان در مدرسه های دولتی مالزی
مزایای اقامت مالزی

مزایای اقامت مالزی

سخن آخر

در این مقاله روش های اخذ اقامت مالزی مورد بررسی مستند و علمی قرار گرفت. از مجموع موارد شرح داده شده می توان نتیجه گیری کرد که متقاضی با صرف هزینه ای کمتر در مقایسه با کشورهای اروپایی می تواند در این کشور تحصیل، سرمایه گذاری و کار کند و از مزیت های فراوان اخذ اقامت این کشور برخوردار شود.

اگر هنوز با مطالعه این مقاله نیاز به کمک و مشاوره دارید، می توانید از خدمات مشاوره مهاجرتی موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی بهره مند شوید. مشاوران برجسته و مجرب موسسه ما در شعبه های تهران، شیراز، اصفهان، تبریز و مشهد با سابقه صدها پرونده مهاجرت تحصیلی و شغلی بهترین گزینه مهاجرتی را بر اساس شرایط زندگی، سن، تحصیلات و بودجه به متقاضیان ارائه می دهند.

سوال های متداول در مورد اخذ اقامت مالزی

1- شرط اخذ اقامت کاری مالزی چقدر است؟

دریافت حقوق مشخص شده ماهانه متقاضی از طرف کارفرمای مالزیایی تا ۵۰۰۰ رینگت

2- مزیت برنامه طلایی برای اخذ اقامت مالزی چیست؟

دریافت ویزای ۱۰ سالهرفت و آمد آزادانه بدون نیاز به اخذ ویزا به مالزی و مجوز اقامت برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال متقاضی

3- مدت اعتبار ویزای کار مالزی چند سال است؟

۱۰ سال

4- سریع ترین روش اخذ اقامت مالزی چیست؟

۳ سال کار در یک شرکت معتبر دولتی مالزی

5- آسان ترین روش اخذ اقامت مالزی چیست؟

سپرده گذاری ۵ ساله در حساب بانکی با حداقل مبلغ ۲ میلیون دلار

6- تمکن مالی اقامت مالزی از طریق خرید ملک چقدر است؟

در حدود ۱ میلیون رینگت

7- آیا اقامت مالزی از طریق خرید ملک امکان پذیر است؟

متقاضی می تواند اقدام به خرید خانه و ملک در این کشور کند اما نمی توانند زمین های زراعی و کشاورزی را خریداری کنند.

8- اعطای اقامت مالزی بر اساس قانون خاک است یا خون؟

قانون خون

9- پس از چند سال از ازدواج متقاضی می تواند اقامت مالزی را اخذ کند؟

۱۰ سال

10- مهم ترین شرط اخذ تابعیت مالزی چیست؟

اقامت به مدت ۱۰ سال در مالزی

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *