کشور ترکیه

اگر بخواهیم بیوگرافی کشور ترکیه را در چند خط توضیح دهیم باید بگوییم، ترکیه با نام رسمی جمهوری ترکیه، یکی از کشور های مهم خاورمیانه و قاره اروپا می باشد، که در ناحیه ای میان آسیا و اروپا واقع شده است. از آن جایی که این کشور به ایران نزدیک است، تشابهات فرهنگی بسیاری بین این دو کشور وجود دارد. در این مقاله قصد داریم به معرفی کشور زیبای ترکیه بپردازیم و وضعیت آب و هوایی، دین و زبان مردم، فرهنگ و شرایط جوی این کشور را بررسی کنیم. اگر قصد دارید درباره کشور ترکیه بیشتر بدانید و به دنبال کسب معلومات درباره کشور ترکیه هستید، به شما توصیه می کنیم این مقاله را از دست ندهید و تا پایان با ما همراه باشید.

مشاوره رایگان
مشاوره رایگان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی اصطهباناتی تماس بگیرید. این موسسه مهاجرتی بهترین متخصصان و وکلای مهاجرتی خود را به ترکیه اختصاص داده است تا متقاضیان بتوانند در کوتاه ترین زمان ممکن به تحصیل در ترکیه و یا کار بپردازند.

همه چیز درباره کشور ترکیه

ترکیه کشوری کوهستانی و پر باران می باشد که شکل آن به صورت مستطیل می باشد و از سمت شرق و غرب امتداد یافته است. این کشور گذرگاه جنوب غرب آسیا و اروپا محسوب می شود و کشور های مختلفی از جمله ایران از آن برای ترانزیت کالا و انرژی استفاده می کنند. این کشور دارای مکان های جذاب و دیدنی می باشد و آب و هوای جلگه ای و بسیار ایده آلی دارد. از این رو سالانه مسافران زیادی از سراسر دنیا برای گردش در این کشور به آن سفر می کنند.

زبان مرم ترکیه

زبان رسمی این کشور، ترکی استانبولی می باشد؛ اما زبان های دیگری همچون زبان کردی، ارمنی، ترکی آذربایجانی و زازاها در میان قومیت های مختلف استفاده می شود. گروه های قومی کوچکتری همچون عرب ها، گرجی ها، لاز ها و چرکس ها نیز به زبان خود صحبت می کنند. بد نیست بدانید که زبان ترکی یکی از قدیمی ترین زبان های دنیا محسوب می شود. زبان ترکی از خانواده زبان اورال- آلتائیک می باشد که همان زبان فنلاندی و مجارستانی است.

دین و مذهب مردم در ترکیه

غالب مردم کشور ترکیه از دین اسلام پیروی کرده و مسلمان می باشند. در واقع 99.8 درصد جمعیت این کشور مسلمان هستند که از این میان 80 درصد سنی می باشند و 19.8 درصد را مسلمانان شیعه تشکیل داده اند. استان قارص (kars) یکی از مناطق شیعی نشین در ترکیه می باشد. بیشتر شیعیان در نزدیکی مرز ایران ساکن می باشند و اکثر آن ها از ایران به ترکیه مهاجرت کرده اند.

جالب است بدانید نخستین قانون اساسی جمهوری ترکیه که در سال 1924 میلادی تصویب شد، دین رسمی جامعه را اسلام اعلام کرده است. در طی این قانون در اصلاحات قانونی سال 1928، این قانون حذف شده و با تاکید بر جدایی دین از سیاست، ترکیه کشوری با حکومت لائیک (جدایی دین از سیاست) معرفی شده و به عموم مردم معرفی و اجرا گردید.

جمعیت مردم ترکیه

بنا بر گزارشات رسیده از سرشماری های انجام شده در سال 2020، جمعيت كشور تركيه حدود 84 میلیون نفر می باشد. اکثر مردم ترکیه یکی از اقوام ترک و یا کرد می باشند و طبق آمار حدود 70 تا 75 درصد از مردم این کشور ترک، 19 درصد کرد و 7 تا 12 درصد آن ها نیز به سایر اقوام تعلق دارند. بر اساس آمار های به دست آمده، استانبول با جمعیتی حدود 15 میلیون و 67 هزار و 724 نفر، پر جمعیت ترین استان ترکیه محسوب می شود.

شهر استانبول

پرجمعیت ترین شهر ترکیه

فرهنگ و آداب و رسوم مردم ترکیه

فرهنگ ترکیه همانند موقعیت جغرافیایی این کشور، تلفیقی از شرق و غرب می باشد و عناصر فرهنگی هر دو را در خود جای داده است. جمهوری ترکیه نشانه هایی از تمدن های اروپای کلاسیک و خاور میانه اسلامی را با هم دارد. از آثار تمدن و فرهنگ این کشور می توان به مکان های مهم ترکیه اشاره کرد که به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شده اند. از جمله این مکان ها می توان به پارک ملی گومر، سایت باستان شناسی تروا، مسجد بزرگ و بیمارستان دیوریگی، گوبکلی تپه، شهر باستانی آفرودیسیاس و … اشاره کرد.

ترکیه به دلیل تاریخ خود از فرهنگی متنوع و نا همگن برخوردار است و سنت ها و فرهنگ های مختلفی در این کشور به چشم می خورد. با این حال از آن جایی که دولت ترکیه بر روی نوین کردن این کشور سرمایه گذاری نموده است، شاهد پذیرش فرهنگ غربی توسط مردم ترکیه هستیم. ترک های شهری سبک زندگی سریعی دارند که حول زندگی شهری تمرکز دارد و مردم محلی این کشور، معمولا کشاورزی می کنند.

اگر چه دین اکثر مردم در این کشور اسلام است، اما قوانین کشور ترکیه گاها با قوانین اسلام متفاوت است. به عنوان مثال حجاب یکی از این مسائل می باشد که بر اساس قانون ترکیه، کارمندان زن در ادارات دولتی حق استفاده از روسری و پوشش های مشابه را ندارند. علاوه بر این رعایت حجاب در دانشگاه های دولتی نیز مجاز نبوده و دولت این کشور این اجازه را به مردم نمی دهد. با این حال بسیاری از زنان در ترکیه، همچنان حجاب اسلامی را رعایت می کنند.

موقعیت جغرافیایی ترکیه

اگر به دنبال اطلاعات عمومی کشور ترکیه هستید باید از موقعیت جغرافیایی این کشور نیز مطلع شوید. ترکیه در بین 6 کشور آسیایی و 2 کشور اروپایی قرار گرفته است. این کشور بیشترین مرز را با سوریه دارد و دیگر کشور های همسایه با ترکیه، شامل ایران، ارمنستان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، یونان، عراق و بلغارستان می باشند. ترکیه از سه جهت به دریا راه دارد و این کشور از طریق بنادر و تنگه به دریای سرخ، مرمره و اژه وهمچنین دریای مدیترانه متصل می باشد. ترکیه به عنوان پلی میان دو قاره اروپا و آسیا می باشد، از این رو یک کشور مهم و استراتژیک محسوب می شود.

آب و هوای ترکیه

ترکیه از نظر آب و هوایی وضعیت مساعدی دارد و از آب و هوای جلگه ای و خوبی برخوردار است. مناطق مختلف این کشور دارای آب و هوای متفاوتی می باشند. به طور کلی این کشور چهار منطقه آب و هوایی دارد که عبارتند از: اب و هوایی مدیترانه ای در سواحل جنوب و سواحل غرب، تابستان های گرم و زمستان های معتدل و مرطوب در سواحل دریای سیاه، آب و هوای سرد و کوهستانی در بخش های شرق و شمال شرقی و آب و هوای نسبتا خشک و قاره ای در بخش های مرکزی فلات آناتولی.

در صورتی که قصد سفر به ترکیه را دارید، به شما پیشنهاد می کنیم در فصل های بهار و پاییز به این کشور بروید؛ چرا که در این فصل ها نه با گرمای تابستان و نه با آب و هوای سرد و زمستانی این کشور مواجه خواهید شد. دلیل شلوغی ترکیه در فصل پاییز نیز همین است و اکثر گردشگران در سراسر دنیا این فصل را برای بازدید از ترکیه انتخاب می کنند.

اقتصاد ترکیه

در سال های اخیر اقتصاد ترکیه پیشرفت های بسیاری داشته است و همین مسئله موجب شده تا از نظر برابری قدرت خرید، این کشور در رده سیزدهم قرار بگیرد. ترکیه از نظر تولید ناخالص داخلی رتبه نوزدهم دنیا را دارد. در استان های غربی این کشور مردم درآمد خوبی دارند و هر چه به سمت شرق نزدیک می شویم وضعیت مردم سخت می شود.

اگر چه بیشتر درآمد ترکیه از طریق گردشگری تامین می شود، اما این کشور عنوان چهارمین سازنده بزرگ اتوموبیل جهان را دارد و همچنین یکی از پیشرفته ترین کشور ها در زمینه کشتی سازی به شمار می رود. از دیگر صنایع موجود در این کشور می توان به تولید لوازم خانگی و همچنین تولید و صادرات پوشاک اشاره کرد. کشور های اطراف ترکیه از مشتریان اصلی تولیدات این کشور در زمینه پوشاک و منسوجات به شمار می روند.

حداقل حقوق در ترکیه

حداقل حقوق در ترکیه

مهم ترین شهر های توریستی در ترکیه

همان طور که قبلا  درباره کشور ترکیه گفتیم، صنعت توریست و گردشگری در این کشور از اهمیت بالایی برخوردار است. همین مسئله موجب شده بیشتر شهر های ترکیه در شرایط فوق العاده ای از نظر گردشگری قرار گیرند. برخی از مهم ترین شهر های توریستی این کشور عبارتند از:

  • آنکارا
  • قونیه
  • ماردین
  • آنتالیا
  • استانبول
  • کاپادوکیه
  • افسوس
  • آدانا

در بین شهر های نام برده، استانبول مهم ترین شهر توریستی محسوب می شود و به دلیل داشتن جاذبه های تاریخی، تفریحی و طبیعی جایگاه ویژه ای بین گردشگران دارد.

مزایای شهروندی در ترکیه

اگر بخواهیم مزایای شهروندی ترکیه را نام ببریم، باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • عدم نیاز به حضور مداوم در ترکیه برای اخذ شهروندی این کشور
  • خدمات پزشکی کاملا رایگان برای تمام اعضای خانواده
  • امکان سفر به تعدادی از کشور های اروپایی بدون دریافت ویزا
  • تحصیل رایگان کودکان در مراکز دولتی و وجود مراکز آموزشی بین المللی
  • امکان استخدام در مراکز دولتی و یا راه اندازی کسب و کار
  • امکان بهره مندی از تابعیت دوگانه
  • برخورداری از مزایای تامین اجتماعی و بیمه دولتی
  • امکان انجام تجارت آزاد به دور از تحریم ها
  • و …

مهاجرت به ترکیه

با توجه به اطلاعات درباره ی کشور ترکیه که در این مقاله به آن پرداخته شد، افراد زیادی همواره به دنبال مهاجرت به این کشور و زندگی در آن هستند. یکی از مهم ترین دلایل مهاجرت به ترکیه نزدیک بودن این کشور به ایران و همچنین پایین بودن هزینه های تحصیل و زندگی در ترکیه برای ایرانیان می باشد. افراد می توانند از روش های مختلف تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و ازدواج به این کشور مهاجرت کنند و پس از مدتی اقامت دائم دریافت کنند.

 در صورتی که علاقمند به مهاجرت به ترکیه هستید، می توانید با متخصصان و کارشناسان ما در مجموعه مهاجرتی اصطهباناتی تماس بگیرید. کارشناسان ما با تسلط بر قوانین مهاجرت ترکیه، اقدام به پیگیری پرونده مهاجرتی شما نموده و تا لحظه اسکان در این کشور در کنار شما خواهند بود.

شرایط زندگی در ترکیه

شرایط زندگی در ترکیه برای ایرانیان

شرایط و هزینه زندگی در ترکیه

هزینه های زندگی در هر کشوری از دنیا، بستگی زیادی به نوع خوراک، پوشاک و به طور کلی سبک زندگی افراد و همچنین منطقه و محل زندگی افراد دارد. با این حال به طور میانگین هزینه های زندگی در ترکیه، حدود 6.848 لیر در ماه برای هر نفر می باشد. هزینه یک لیتر بنزین در ترکیه 6.5 لیر است. اجاره یک خانه 70 متری در این کشور حدود 700 تا 800 لیر در ماه می باشد. در مورد شرایط زندگی در این کشور باید بگوییم که شرایط زندگی در ترکیه شباهت بیشتری به ایران دارد تا کشور های اروپایی.

مشاوره و وکیل مهاجرت به ترکیه

متقاضیان زیادی علاقمند به مهاجرت به ترکیه می باشند و به دنبال فراهم کردن شرایط مهاجرت می باشند. افراد برای مهاجرت باید با  قوانین کشور ترکیه و مقررات پذیرش و دریافت ویزا، آگاهی داشته باشند. بهتر است متقاضیان از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرند تا بتوانند در کوتاه ترین زمان و بدون مواجهه با مشکلات در مسیر مهاجرت، به نتیجه مطلوب برسند. وکیل مهاجرت می تواند پرونده مهاجرتی افراد را پیگیری کند و امور مربوط به دریافت ویزا را به خوبی انجام دهد. مشاوران ما در موسسه مهاجرتی اصطهباناتی آماده ارائه هر گونه خدماتی در این زمینه می باشند. با ما تماس بگیرید.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد کشور ترکیه و ویژگی های کشور ترکیه صحبت شد و در مورد این که ترکیه چه کشوری است، اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار گرفت. اگر به دنبال مجوز کار در ترکیه هستید و یا قصد دارید در این کشور تحصیل و یا سرمایه گذاری کنید، می توانید با کارشناسان ما در مجموعه اصطهیاناتی تماس بگیرید و مشاوره های لازم را دریافت کنید.

سوالات متداول درباره کشور ترکیه

  1. آیا سفر به ترکیه بدون ویزا امکان پذیر است؟

بله، ترکیه جزو کشور هایی است که ایرانیان می توانند بدون ویزا به آن سفر کنند.

  1. حداقل حقوق و درآمد در ترکیه چقدر است؟

حداقل حقوق در ترکیه در سال 2019 به صورت ناخالص 2.558 لیر بوده است.

  1. مهم ترین شهر های ترکیه کدامند؟

استانبول، انکارا، قونیه، لورسا، ازمیر و قیصریه.

  1. با پاسپورت ترکیه به کدام کشورها میتوان رفت؟

کشورهایی که با پاسپورت ترکیه می توان به آن ها سفر کرد عبارتند از: جامائیکا، هائیتی، باربادوس، آنتیگوا، بارودا، سنت لوئیس، سنت وینسنت، دومینیک و … .

  1. هزینه زندگی در ترکیه چقدر است؟

میانگین هزینه ماهانه در این کشور حدود 6.848 لیر در ماه می باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *